Godmorgon!

Idag så mår jag lite bättre faktiskt. Ska gå ner och titta efter min kamera, vilken tur att fiket ligger så nära mig!

Angående mina texter så ja, det är jag som skrivit dom. Jag älskar att skriva även om min stavning inte är bäst och mitt ordföråd är tomt så hade jag nästan glömt hur många sparade texter jag har på datorn. Om allting från liv och död, blommor och bin, katter och hundar. Ja allt, tänkte börja publicera dom nu… Jag håller även på att skriva en bok, eller ja, inte en bok direkt.. Men jag har skrivit 58 sidor nu i skönlitterärt faktiskt. Tror aldrig att jag skulle publicera ”boken”, men kul att ha i framtiden…

Så ja, tycker ni att jag borde fortsätta lägga ut mina texter eller väcker dom för mycket känslor eller är dom för ”självmordsbenägna”? Hehe.. Puss på er!

ga

gratis testprodukter hem! Klicka här!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Live från Stockholm Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Caroline Roxy - APAcademy - Musikproduktionskurser Keela - Sri Lanka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *