God morgon bloggen!

paow 060

Jag och Annie vaknade för en stund sen och sitter just nu och lyssnar på lite musik.. Härligt!

Idag så ska jag sätta in mitt älskade löshår hos en tjej, detta ska göras med keratinwax. Det är alltså löshår som man sätter in och bränner fast, håller upp till ett år! Håret jag kommer att sätta in kommer att vara 70 cm långt, alltså ner till röven. Men det är bra eftersom jag älskar att locka mitt hår 😀

Tänkte även börja med min vanliga uppdatering med ca 8-10 inlägg om dagen. Bra va :)?

LÄNKTIPS –> Har du provat Toluna? Få gratis testprodukter hem! Registrera dig här! <-- LÄNKTIPS

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Vår-mode <3 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *