Hemma hos mammsen!

Kom hem till mamma för ett tag sen. Åkte ju till ” Rebeckas” och träffade Rebecka och gjorde nya skiiiitlånga ögonfransar på ett annat sätt än förut. Det färgades ögonfransar också. Ögonfransarna blev verkligen långa, dockfransar sååå fejk, so Paowstyle =)

Sen så sprang jag in en snabbis till Tyresö centrum och köpte en mascara, började prata med en tjej helt random när jag frågade om bussen. Hon måste trott jag var sjuk i huvudet haha.. Aja, nu ska jag titta på barnprogram med min syster, min sista dag som liten flicka – imorgon så börjar jag jobba på riktigt, som anställd. Hjälp!

jalla habibi 188

Jag och syster när vi tog en promenad.

jalla habibi 192

Gud vad lite snö det är eller hur.. Bara upp till midjan, det är ju nästan vår i stan ju :'(

Hårdrockströjor, ringar, armband, skärp och mycket mer!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - In my workout clothes Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *