Hemma nu!

Hej 😀

Jag är helt och hållet slutkörd efter en 7 timmar på jobbet, jag vaknade kl 6 i morse typ somnade 3 på natten. Ja, jag ska bara jobba i två veckor så att det är inte så länge…

Imorgon så ska jag ta med datorn till jobbet så att jag kan jobba/blogga på rasten. Jag känner mig så nerdressad som jag bara kan bli och jag hatar verkligen att gå runt i tråkiga kläder, typ smutsiga sneeker och ett linne över röven.. Boooring!

Och så filmade jag ju lite idag, såg verkligen hemsk ut haha.. Men alla dagar kan inte vara bra eller hur? Aja nu ska jag laga lite skräpmat! Puss puss!

paowi

En bild på mig från en plåtning för några månader sen. Jag ska bli blond efter sommaren. I cant wait!

1 miljard människor saknar rent vatten och 2,4 miljarder sanitet!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New drop x Lices We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *