Hemma nu!

Förlåt för att min uppdatering har sugit dom här dagarna, har känt mig lite trött och illamående.. Förmodligen av stress, med all städning, intervjuer och allting att ” ha att göra i huvudet” – blir galen av sånt.

Idag har jag jobbat i 7 timmar utan lunch, visst slängde jag i mig lite mat i kassan men det blev inte mycket. Och tänk att stå upp! Visst så är det rätt kul, men känns lite konstigt att sitta i kassan. Egentligen så borde jag vara glad över att jag har ett jobb, eller ja snarare två jobb! När det är många många av mina vänner som söker jobbar, vissas mammor, folks pojkvänner och i stort sett varenda unge som gått ut gymasiumet. Så ja, jag borde väl vara nöjd med ett hyfsat betalt extrajobb ?

Mötte i alla fall upp Amir och vi har precis ätit en god kycklingsallad. Så not Gaybloggah style? Det ska jag ändra på!

fkb bre 121

Hos Kondomkungen kan du köpa kondomer med snabbast möjliga leverans i diskret försändelse.

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Caroline Roxy - Destination unknown

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *