Idag är det fredag.

Och jag tvingas att springa till jobbet kl 16:30. Kul? Nej, det är det värsta jag vet, att jobba… Jag ska nog bli en sån där människa som jobbar svart och lever  på staten… Det går ju, so why not?

Jag har aldrig velat bli något speciellt. Kanske strippa, kanske hora? Vem vet. Vilka planer jag har i livet! Men det absolut sista jag ska göra är att stå i någon sunkig mataffär och snacka med gamla tanter med dålig andedräkt. Har tappat räkning över hur många gånger jag blivit blå i ansiktet eftersom jag håller andan.

Vet inte om jag ska ut ikväll. Jag tror inte det, kanske så åka hem till min sötnos men jag vet inte. Han har inte varit i Stockholm på ett tag, men ska be honom hämta upp mig 🙂 Aja, nu ska jag dra till jobbet i rosa mjukisdress och ett trollliknade hår, men först ska jag äta snabbmat hehe.

Pharma Optic. Supererbjudande. Färgade kontaktlinser för 0:-

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Holdit We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *