Nästan lite komiskt..

Hur fungerar brudar som Luzia Sjöblom, som har löshår som hänger ner i röven och knullar i TV, när en sån person som skämt ut sig i TV klagar på 16- respektive 18-åringar? När man själv är 25 så bör man ju, kan man tycka, ha något i huvudet.

Jag kan väl ändå skylla på min ålder eftersom jag faktiskt är ”ung och dum” och kommer säkert att ångra att jag skrev en blogg när jag är lika gammal som dom (eller kommer jag verkligen att behöva ångra något?)… 

Jane Timglas, ni vet hon bruden som åkte till ”Mammas pojkar” och försökte ” vinna någons hjärta” skriver skit om oss fjortisbloggare på sin lilla blogg. Men att ha pattar i storlek i G, vara 30 år och hänga ut minderåriga?! Vem tror hon att hon är? Snälla, ja, jag är en fjortisbloggare absolut, men jag är ta mig fan inte 30 och klagar på barn.

Jag kanske skyller för mycket på min ålder? Men eftersom verkligen ALLA  jag diskuterar eller bråkar med säger att ” hon är ju bara 16″, så tycker jag att jag kan passa på att skylla på det. Tycker bara att det är pinsamt att människor som har egna barn kallar mig fjortis, pinsam och jag vet inte vad?

Här fanns en bild…

Jane Timglas

Här fanns en bild…
Luzia eller vad hon heter.

Säker eller osäker sex? Gör ditt val! Med MySize, som finns i sex olika storlekar, är valet enkelt!

(Visited 73 times, 1 visits today)

72 Comments

 1. www.bahu.blogg.se mars 17, 2010 at 2:24 e m

  vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂 vilka converse skor e finast? titta här! 🙂

  Reply
 2. ¨Frida mars 17, 2010 at 2:25 e m

  you go paow! kolla gärna in min blogg

  Reply
 3. emma. mars 17, 2010 at 2:26 e m

  Patetiskt :/

  Reply
 4. Maria mars 17, 2010 at 2:28 e m

  Jane har storlek J i bh, står i hennes blogg!

  Reply
 5. sara mars 17, 2010 at 2:28 e m

  men åååhhh fan hur JÄVLA LÄNGE SKA DU HÅLLA PÅ OCH SKYLLA PÅ ”MEN JAG ÄR JU BARA 16 JAG KAN JU SKYLLA PÅ MIN ÅLDER” HAHA HERREGUD, DU E FAN SNART 17 OCH VISST HADE DU VARIT 9-10 ÅR, JA DÅ KAN DU SKYLLA PÅ DIN ÅLDER!! MEN VÄX UPP FÖRFAN OCH INSE NÅNTING NÅNGÅNG! BÖRJA BETE DIG SOM EN 16 ÅRING OCH INTE EN 9 ÅRING SOM LIGGER HELT BAKOM FLÖTET!!

  Reply
 6. sasaaa. mars 17, 2010 at 2:29 e m

  Haha stackars hennes barn som har en mamma som är en hora 🙂

  Reply
 7. Bella mars 17, 2010 at 2:31 e m

  Så man får klaga på folk som är äldre (som du gör) men inte på folk som är yngre? 😛 haha. sluta hänga upp dig så mkt på ålder, du e snart 17, du e nästan vuxen, du e inte så jätte liten.

  Reply
 8. linda mars 17, 2010 at 2:33 e m

  HAHA FATTAR INTE HUR DU FORTFARANDE KAN SITTA OCH SKYLLA PÅ DIN ÅLDER. SOM ”SARA” SKRIVER SÅ HADE DET VARIT SKILLNAD OM DU HADE VARIT 9-10 MEN LILLA VÄN, DU ÄR SNART MYNDIG! TA TAG I DITT LILLA LIV ISTÄLLET OCH HITTA INTE PÅ URSÄKTER FÖR DITT BETEENDE!

  Reply
 9. Caroline mars 17, 2010 at 2:35 e m

  Den där bruden verkar ju fan pinsam. Alldeles för gammal för att hålla på så där. Själv är jag 25 och jag tycker att man är för gammal för sånt när man är 20, dags att växa upp kanske. Skylla på åldern som tonåring kan man faktiskt ibland göra, men det går inte alltid att ta till. Du är 16 år och har gjort många misstag, så nog tycker man att du borde ha lärt dig att göra rätt och bete dig på rätt sätt. Men mitt råd är i alla fall, lär dig av dina erfarenheter och misstag innan du är 20. För då är det dags att ta eget ansvar till 100 % och inte bete sig som en fjortis, för då är man faktiskt vuxen. Men som jag sa, man kan inte alltid skylla på sin ålder, det fungerar inte i längden.

  Reply
 10. Becca mars 17, 2010 at 2:44 e m

  Tycker det ar tontigt att klaga pa nagon overhuvudtaget. Enda anledningen ar att fa sina bloggar sa stora som mojligt. Darfor valjer dom ut nagon som har manga lasare :S Alla far val for fan vara och saga vad dom vill?
  Ogillar man nagon varfor bryr man sig? Ar det vart att slosa sin energi pa en person man inte gillar?

  Reply
 11. Linda mars 17, 2010 at 2:46 e m

  HAHAHA pinsamma kärringar asså ..

  Reply
 12. Michelle mars 17, 2010 at 2:53 e m

  Paow.. lilla Paow .. Jane Timglas är 22 blir 23!

  Reply
 13. Jossan mars 17, 2010 at 2:54 e m

  Hur orkar du lägga ner energi på att klaga på andra ?! varför inte bara ignorera dom och visa att du är bättre än dom?

  Reply
 14. Anonym mars 17, 2010 at 2:56 e m

  Skule vara intresannt att bli dion vän 😛

  Reply
 15. emma. mars 17, 2010 at 2:57 e m

  äre nt Dalin på den sista bilden ?

  Reply
 16. bbbb mars 17, 2010 at 2:59 e m

  håller faktiskt med dig, totalt.
  vilka jävla fjollor det finns, helt sjukt.

  Reply
 17. johan mars 17, 2010 at 2:59 e m

  HA, Jane Timglas har fan så mycket mer klass än dig, och dessutom är hon mycket snyggare!!!!!!!
  att hänga ut henne så här är helt patetiskt, du är ju helt klart AVUNDSJUK!!!

  Reply
 18. FISSY mars 17, 2010 at 3:00 e m

  DU ÄR JU EN RIKTIG FJORTIS!!!

  Reply
 19. FanFITT mars 17, 2010 at 3:01 e m

  Jätte pinsamt att man bryr sig verkligen när 30 åringen ser bättre ut;)

  Reply
 20. Hisa mars 17, 2010 at 3:02 e m

  Håller med, jättetöntigt av henna att skriva skit om tonåringar när man själv är vuxen :O

  Reply
 21. rebecca mars 17, 2010 at 3:02 e m

  gillar din blogg 🙂

  Reply
 22. FanFITT mars 17, 2010 at 3:02 e m

  Speciellt med tanken på att hon visar lite pattar..Jag har skånes störrrsta bröst så varför ska man inte visa det som man har betalat för..ha ha pinsam fjortis

  Reply
 23. toooooooo mars 17, 2010 at 3:05 e m

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Gillar din blogg mer än kissies just nu faktiskt! Jag har alltid bokstavligt talat älskat kissies blogg och när jag lus-läst igenom hennes blogg läst din och dessies. Men nu känns det som om Hon tappar i kvalité – och du ökar i kvalité! So keep up the goood work, girl! *slängkyss*

  Reply
 24. Cornelia mars 17, 2010 at 3:05 e m

  Dom har väll inte mer till liv än att sitta å klaga för dom är så avensjuka att dom inte kan göra allt roligt som vi kan ,

  Reply
 25. Stina mars 17, 2010 at 3:06 e m

  Du måste sluta skylla på din ålder hela tiden… Det visar bara på hur medveten du är om hur du uppför dig och hur omoget det är. Sen är jag 17 år och har G… Vad är problemet där? Ahhhh paow du är så euh..

  Reply
 26. FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelhavet mars 17, 2010 at 3:09 e m

  Du kan inte skylla ifrån dig så länge till på din ålder… ska bli kul & se om du gör likadant när du e 18 om du gjort ngt du inte riktigt vill stå för.. ”men jag e ju bara 18 år..” .. kommer inte att funka.. så varför inte sluta skylla på åldern nu direkt ist?

  Reply
 27. stajjny mars 17, 2010 at 3:10 e m

  Jag trodde att när man var 30 så hade man ett meningsfullt jobb och annat att bry sig om än vad som händer i bloggvärlden där unga tjejer regerar?
  Tydligen inte…

  Bloggbråk ger ju också deras bloggar mer uppmärksamhet, så varför inte bråka med en ung tjej och skämma ut sig lite? Är man mediakåt så är man ^^

  Reply
 28. Kasia mars 17, 2010 at 3:23 e m

  Hahahah 🙂
  Jane är 22 och inte 30!
  Däremot så var det här bland de roligaste du skrivit, tack för det goda skrattet 🙂

  Reply
 29. [FOTOBLOGG] Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog mars 17, 2010 at 3:24 e m

  Du är så medveten om din ålder att jag inte tycker att du kan skylla på den. Det är något du gör för att du tror att du kan komma ifrån dina dåliga beteenden med att du är ung. Det fungerar bara så länge man inte är medveten om det, men med tanke på att du så ofta antyder det, så vet du ju om det….?

  Reply
 30. Jenny mars 17, 2010 at 3:42 e m

  Haha, jag tycker hennes bröst är seriöst de fulaste jag någonsin sett.. kanske finns undantag men detta tar för stunden priset 😀 Hur fan kan man med och skaffa G-kupa? Vad är det som driver en till att göra det? Det är inte snyggt för 5 öre, jag kan inte se att någon kille tycker hennes bröst är direkt snygga de heller.

  Reply
 31. Fisan mars 17, 2010 at 3:45 e m

  Fucking love you Paow, allt du säger är så jävla rätt, vem fan är de som är dum egentligen inte fan äre du!

  Reply
 32. elin mars 17, 2010 at 3:52 e m

  du har en poäng, verkligen.

  Reply
 33. hej mars 17, 2010 at 3:56 e m

  Jane är 22 ?

  Reply
 34. ellie mars 17, 2010 at 3:58 e m

  sluta häng upp dig så jävla mycket på åldern!! du är för fan snart 17 snart vuxen!! väx upp

  Reply
 35. J V H mars 17, 2010 at 4:07 e m

  Du kan skylla på din ålder, men de kan inte de längre. De är för gamla för det, men ändå beter de sig som om de vore i din ålder.

  Reply
 36. Emz mars 17, 2010 at 4:07 e m

  Du har en poäng i det du skriver.

  Reply
 37. eh? mars 17, 2010 at 4:11 e m

  att du är medveten om att du är ung och dum, gör dig bara egentligen till tja….dum.
  Om du vet om det, varför inte göra något åt saken? du är korkad som tror att den ursäkten håller i din ålder, bara för att man är 16 så är man ingen jävla neandertalare. Skärpning!

  Reply
 38. Anonym mars 17, 2010 at 4:15 e m

  Du skyller bara på din ålder när det gäller såt som ovan, annars säger du att du är mogen för din ålder men ärligt, du är lika omogen som dessie. Ni är mer omogna än en vanlig 16 åring.
  Sedan skall man alltid försvara sig, hur old man än är så sluta säg att en person på 25 inte kan säga ifrån. Du är pinsam och det behövs höras av andra varje dag, tills du skärpt dig.
  Ja att knulla i TV är pinsamt medn du har ju knullat över 100 personer! Det är fan oxå pinsamt, håll i snippan en helg kanske. Kanske det som är värre än att bli påhoppad av andra…

  Svar: Du var ju en rolig typ. Alla gör inte som du, så du kanske skall fundera över den där siffran som du skrev av från din dagboks ”förra veckans erövringar” innan du kommenterar i min blogg.

  Reply
 39. Anonym mars 17, 2010 at 4:34 e m

  Du är inget litet barn längre som kan skylla på sin ålder hela tiden. Du är påväg att bli en ungvuxen människa. Börja ta mer ansvar och lär dig ta emot kritik istället, för att dra en dålig ursäkt om din ålder. Du bara bekräftar för oss alla att du vill dölja din naiva karaktär och ditt löjliga beteende. Väx upp för fan.

  Reply
 40. www.bahu.blogg.se mars 17, 2010 at 5:02 e m

  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANREHON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE
  HON HAR INTE ALLS BARN DIN LÖGANRE

  Reply
 41. Sophie mars 17, 2010 at 5:04 e m

  haha herregud du är 93a ! Du är 17 snart, alltså ett år ifrån myndig, du är inte i närheten av ett barn.

  Reply
 42. Elin mars 17, 2010 at 5:09 e m

  Haha, men gud. Du och jag är lika gamla men jag är ändå mogen nog att inte bete mig som om jag blivit tappad i golvet som liten. Face facts, du måste växa upp någon gång.

  Reply
 43. maia mars 17, 2010 at 5:18 e m

  men gå å häng dig paow, lite kritik får du ju tåla!

  Reply
 44. Sanna mars 17, 2010 at 5:33 e m

  PLEASE bitch. Du är så jävla ful att jag SPYR på dig!! Skulle jag träffa på dig skulle jag iaf förmodligen göra det. Seriöst!? HUR fan kan du ens tro att du är snygg?? Väx upp ditt jävla missfoster… Jag HATAR tjejer dom dig. Någon dag kommer du att få igen . KARMA kallas de. What goes around Comes around. Jag LOVAR dig det.

  Reply
 45. Linnea mars 17, 2010 at 5:36 e m

  du e jue mer mogen än vad dem är!!

  Reply
 46. smurfslem mars 17, 2010 at 5:46 e m

  patetiskt av henne att säga att hon är bättre förbild än dig? Det kan väl inte HON avgöra, det får de dom läser bloggarna avgöra.

  Reply
 47. Alice mars 17, 2010 at 6:01 e m

  MEN SLUTA SKYLLA PÅ DIN JÄVLA ÅLDER HELA TIDEN MÄNNISKA!
  Jag är lika gammal som dig och jag och alla mina vänner är 47524572895729 gånger mognare än dig so its not an excuse!

  Har inte ens läst det hon skrev och vet inte vem hon är men du är så jävla omogen så att det är patetiskt. Man skyller på sin ålder om man är 13 eller yngre. Då funkar det. Nu är det försent. Du är 93a like me, så om ungefär ett är så fyller du 18 och du är officielt vuxen. Så det kanske är dags att växa upp lite? Att du fortfarande skyller på din ålder är äckligt! DU ÄR 16 INTE 7!

  Reply
 48. Vinzent mars 17, 2010 at 6:05 e m

  haha den bruden ser ju fan läskig ut..
  bara ett av hennes bröst är ju typ större än hennes eget huvud vilket gör att hon måste ha apdjup urringning för att inte se typ tjock ut..
  Jag tycker det är fint att vara slank, även på överkroppen.
  Hennes proportioner är bara fucked up, & det ser konstigt ut. Tyvärr ;(

  Reply
 49. Densie mars 17, 2010 at 6:37 e m

  Att skylla på sin ålder är så himla lågt (typ lågstadiet lågt…Ha ha ha, torr humor på högsta nivå) , omoget och patetiskt. Vilket du av alla människor, borde veta vid det här laget. Sedan att du fortfarande gör det….herregud, har du verkligen inga hjärnceller alls där uppe? Tydligen inte. Oh my god. Så låt mig klargöra en sak, du tror att du kan komma undan med att säga saker på grund av din ålder och använder det som en ursäkt bara för att alla andra gör det? Stämmer det? I så fall skulle du nog också hoppa av en bro bara för att alla andra gör det? Hah. Du, my friend, tål tydligen inte kritik, inte heller negativa kommentarer för den delen heller.

  Reply
 50. trög.se mars 17, 2010 at 6:50 e m

  asso herregud lyssna du är ingen ”barn” shiiiit du fyller 17 snart och det är fan inte barn.
  ”skyller” på min ålder”????????????????
  okej om en 13 åring säger så, men du som är 17 nu snart lägg ner det bara trög

  Reply
 51. N mars 17, 2010 at 7:05 e m

  De har skrivit ett inlägg där de kommer med sina åsikter bara, det var inte omoget på något sätt så att ta upp ålder låter korkat. Dessutom är de inte 30, det vet du. Tog du åt dig eller?

  Reply
 52. N mars 17, 2010 at 7:07 e m

  Paow du kanske inte ska skylla på din ålder, du kanske ska skylla på att du är efterbliven

  Reply
 53. N mars 17, 2010 at 7:08 e m

  Skoja bara paow, du är smart, när det gäller vissa saker iallafall

  Reply
 54. Elinor mars 17, 2010 at 7:18 e m

  jane är pisam. ful o korkad, men du säger ganska dumma saker ibland också fast jag tycker att du är ser jäkligt bra ut och har en bra blogg för det mesta, jag gillar din blogg. kissie och dessie säger ju bara assa idiotiska saker och är elaka hela tiden så deras läser man ju bara för att få sig ett gott skratt.

  Reply
 55. erica mars 17, 2010 at 7:28 e m

  oj silken jävla spam där uppe hahha. Det är riktigt sjukt faktiskt! Trotts du bara är 16 tror de nog att du är äldre att du kan behärka sig lika bra som de BÖR kunna! Patetiskt.. Verkligen.. haha! jag skrattar bara åt dem

  Reply
 56. agnes mars 17, 2010 at 7:43 e m

  men sluta skyll på din ålder!! Man kan ju för f*n ändå skilja på rätt och fel om man är 16 år! Jag är 12(!!!!!!!!!!) Och fattar bättre än dig! Man kan inte bara säga att en folk grupp är mindre värd och man inte ska hjälpa dom!

  Reply
 57. Anonym mars 17, 2010 at 7:47 e m

  SLUTA
  SKYLLA

  DIN
  JÄVLA
  ÅLDER
  vad fan är det med dig seriöst. Ingen 93a håller på så som du, idiot

  Reply
 58. Louisa mars 17, 2010 at 8:24 e m

  Alltså när jag var 16 hade jag flyttat hemifrån, 40 mil från Stockholm och gick på internat i Värmland. Är folk bäbisar tills man är 18 nu eller vadå? Pinsamt. 🙂

  Reply
 59. Ludde mars 17, 2010 at 8:30 e m

  Sant!;)

  Reply
 60. Pierre mars 17, 2010 at 8:55 e m

  Kika gärna in på http://klippans.blogg.se och tyck till om vad du verkligen stör dig på. Vilket beteende tycker du är helt oacceptabelt?

  Reply
 61. kalla det vad du vill mars 18, 2010 at 8:11 f m

  vet du om hon har opererat dom där brösten, för om hon har fått dom naturlig väg så är det lågt av dig att säga så. Jag är 17 och har 65 H, naturlig väg, finns mkt jag hade velat göra för att slippa ha dom speciellt när folk som du klagar på att man har stora bröst =/ då känner man sig väldigt kass… Jag kan ju inte hjälpa att jag har stora =/

  Reply
 62. Emma-Lou mars 18, 2010 at 10:29 f m

  Jag tycker inte att någon av er har en poäng alls i det hela, ni skriver allihopa lika mycket skit om varandra. Oavsett om någon räcker ut tungan, kan man visa värdighet genom att inte sänka sig till samma nivå – men det här känns vara vad era bloggar går ut på – att snacka skit om allt och alla. Att ni ens orkar egentligen? Jag förstår om det skulle vara svar på tal, men när vart och varannat inlägg har ett innehåll att spy så mycket galla över en annan människa – ja, då verkar det vara det bloggen handlar om.

  Skulle inte förvåna mig om ni alla – du, Dessie, Kissie, Amir, Jane Timglas m.fl. har en pakt som går ut på skitsnack för att höja sidvisningarna…

  Reply
 63. Anna mars 18, 2010 at 12:29 e m

  Du måste sluta skylla på din ålder! Så fort det är något som går emot dig kan du inte bara säga ”jag är bara 16 år, jag är bara ung och dum”. Så kan man säga när man är kanske 14 basst eller nått, men som 16 åring borde du faktiskt veta bättre.

  Reply
 64. B mars 18, 2010 at 6:05 e m

  Håller med dig till 100%, du fick mig att tänka på hur patetiska de människorna är..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *