JÄVLA SKIT

Usch det är verkligen inte min dag. Blev ingen komik utan jag och Amir gick och fikade. Men han var inte mycket till att fika med, han drack te. Börjar nästan bli värre än att umgås med den andra bögbloggaren, nu får jag typ inte äta något.. Haha! Handlade även en sommarklänning idag, men har tvärr ingen kamera.

Jag glömde min kamera på cafet. Hoppas att den ligger kvar, men troligen inte. Fast hoppas det, dom är ju rätt snälla. Åh, det är verkligen inte min vecka känns det som. Nu ska jag gråta. Puss och hej.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Under the sea Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *