Kalkon till jul

Gud, ibland så blir man trött på allt drama. Nu ”hänger” Amir ut mig bara för att hans läsare gått ner nu när han inte umgås med Kissie längre.

Och lägger ut ”att jag tjänar pengar på mitt fadderbarn-inlägg” och jag säger jag tjänar pengar på alla mina annonser precis som Amir gör. Väldigt fult av honom att ”lägga in en pik” till mig. Vi pratade lixsom i telefon inatt?

Han är en falsk ”vän”. Titta själv, han slutade umgås med mig för att börja umgås med pissie, han slutade umgås med Kissie för att hon gav honom dåligt rykte. Väldigt fult av honom. Nu vet jag i alla fall vart jag har honom. 

Då kan vi ju undra, varför skriver han ett inlägg till mig? För att få mer läsare och tjäna mer pengar. Sen så har jag faktiskt ett fadderbarn genom familjen, jag ska lägga upp bilder på henne sen när jag kommer hem till mammsen =)

Dessutom har jag donerat pengar till Plans (där familjen och jag numera har fadderbarn) projekt förut, jag gissar det är mycket mer än vad Amir någonsin ens drömt om att göra…

Picture0820  Synd att vissa människor inte har någon fantasi…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (88)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Dagens outfit Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg! Alexandra Nilsson - Cosy..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *