Min största fobi

Blev ingen utgång – jag var för trött. Annie är matsjuk. Jag känner mig allmänt deprimerad.

Jag har varit alldeles för nära toalettpapper idag, min absolut största fobi (förutom magsjuka och kräkas då). Någonting jag haft sen jag var liten, men visst kan jag gå på toa och så så länge jag inte tittar på pappret.

Men nu börjar jag gråta och rysa så fort jag ser det, jag drömmer mardrömmar och blir helt panikslagen så fort jag ser ett. Finns det terapi för sånt? Hjälp…

fkb bre 115

fkb bre 117

Alkoholfri champagne, en fet päls, tröja och lite Britney-musik, kladdigt smink och allmänt dum i huvudet. Jag längtar bort, bort till ett land där papper inte existerar (men ja, jag använder papper, men kan inte titta på det). Usch fy blä… Nu ska jag duscha. Kram.

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *