Paow

Åh  fick precis hem mitt paket från Nelly. Och gud så nöjd jag är!

paow 065

En collegetröja. Love it!

paow 068

paow 066

paow 069

paow 073

Ha ha, snygga fötter..

Nelly tycker om mig och mina läsare, så jag fick en rabattkod att ge till er, så om ni också vill handla på Nelly.com, klicka på länken -> modeblogg50kr
<- så får ni 50 kronor i rabatt!

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Alexandra Nilsson - Pink wall Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - In my workout clothes
 • nikki

  vilken storlek köpte du i FAME tröjan? 🙂 har velat ha en sån några dagar nu, sitter den bra? i den storleken du köpte? puss din blogg e bäst!

 • A

  paow = smygreklam menade du väl?

  Svar: Nej, egentligen inte, för jag beställde och betalade för min varor, sedan fick jag erbjudandet med rabatten från Nelly idag. Roligt sammanträffande kallar jag det! Jag hade gärna tagit 50 kronor i rabatt, men det fick jag inte, men det kan alla mina läsare få nu (och jag när jag beställer mer)!

 • tava ;*

  men vad har alla emot henne ? är ni helt fuckade i huvudet eller , har hon skrivit något elakt om er eller satt ni måste skriva massa elaka kommentarer . kom med något vettigt OM NI SKA KOMMENTERA .

  du är bäst paow!

 • A

  bra svar åtminstone.

 • A

  och åt tava vill jag skratta lite i handen så hon inte ser. tror du att det bara är din åsikt som räknas i världen eller?

 • CandyboY

  ok, helt ärlig:P gulliga fötter haha (A)
  nej men seriös, vissa har ju skitfula tår och så =P
  men du har gulliga, plus poäng xD och plus poäng för din klädstil 🙂

 • Ludde

  Riktigt snygga halsband:D

 • Lina yao

  linnet och halsbandet vad är det för märken och vad kostar dom? skitsnygga, verkligen!!

 • ,,,

  Fett töntiga ni är som skriver skit om henne. Hon har inte gjort er något, så då är frågan vad erat problem är? Jag blir så lack så jag önskade att jag kunde hoppa in genom datorn och banka vett i er , men det är säkert så sjukt onödigt för ni är säkert små barnungar som inte har något bättre för er!!!!!

 • Lina yao

  oxh måste tillägga att du är sjukt snygg och har sån skön stil. keep it up!

 • Lisa

  18år och träffar min pappa för första gången om 2 veckor… följ vägen dit

 • Karolina

  OMG OMG OMG OMG SKIIIIIIIIIIIIIIIIIT SÄGER JAG BARA! Älskar verkligen din ”nya” klädstil! Det bruna håret och den nya klädstilen skitsnyggt!

 • Sophie

  Alltid kul med shopping!

 • sofie

  riktigt fina grejer 🙂 gillar halsbandet och skorna extra mycket 🙂

 • sofie

  Hej!

  Grymt snygga skor, kan du inte visa en bild bakifrån;) på skorna alltså 🙂
  Undrar om de är jättesmala bakifrån.

  Trevlig kväll!

 • ms

  usch på alltihop, hm.

 • johanna

  Länken funkar inte?:)
  Men skulle gärna ta det där erbjudandet eftersom jag ska beställa därifrån imrr

 • Anonym

  länken funkar inte!!

 • Emma

  Fint 🙂 Speciellt halsbandet. Har ett som påminner lite om det faktiskt fast det är mycket mycket tunnare och har en rosett 🙂

 • Lina

  allt är riktigt snyggt!=)

 • Mina

  länka till den vita koftan/jackan

 • Kajsa

  Jag minns att de där skorna var populära på 90-talet.
  Riktigt hemska, haha.

 • P r i n c i p e s s s a ♥

  den fame-tröjan ska jag nog inhandla imon;)

 • Andreas

  kan inte du lägga upp den bild på dina fötter?

 • Niffe Emteryd

  Riktigt fina grejer, gillar skorna och kavajjackan mycket! 🙂 Ha det bra

 • hanna

  LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG

 • malin

  Hemsidan fungerar inte att trycka på?? varför ??

 • Josefin

  Massa kärlek till skorna ! 🙂

 • sara

  varför funkar inte länken:(

 • svcxc

  paowpaow , seriöst varför funkar inte länken jag vill beställa :'(

 • olivia

  det fungerar att gå in på länken, men när man ska beställa så får man inte rabatten. kan du fixa det är du gullig? puss

 • ledsen frida

  länken funkar inte.. de blir inge rabatt för mig då :'(

 • Anonym

  Omg:o Vad coolt!!! Paow! WOW:o LÄNGST NER PÅ DIN BLOGG ÄR DET EN LITEN LITEN SMILEY! VAD COOL!:O om nån inte ser den så har jag lagt upp en bild på den på min bdb Sweetmisspink………Gud vad coolt:o Vad söt den var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *