Paow

Åh  fick precis hem mitt paket från Nelly. Och gud så nöjd jag är!

paow 065

En collegetröja. Love it!

paow 068

paow 066

paow 069

paow 073

Ha ha, snygga fötter..

Nelly tycker om mig och mina läsare, så jag fick en rabattkod att ge till er, så om ni också vill handla på Nelly.com, klicka på länken -> modeblogg50kr
<- så får ni 50 kronor i rabatt!

(Visited 127 times, 1 visits today)

44 Comments

 1. nikki mars 18, 2010 at 9:04 e m

  vilken storlek köpte du i FAME tröjan? 🙂 har velat ha en sån några dagar nu, sitter den bra? i den storleken du köpte? puss din blogg e bäst!

  Reply
 2. ronya mars 18, 2010 at 9:06 e m

  shit vad snygga skor

  Reply
 3. Sofie mars 18, 2010 at 9:13 e m

  snygg fame tröja

  Reply
 4. becky mars 18, 2010 at 9:20 e m

  sjukt smala ben

  Reply
 5. A mars 18, 2010 at 9:34 e m

  paow = smygreklam menade du väl?

  Svar: Nej, egentligen inte, för jag beställde och betalade för min varor, sedan fick jag erbjudandet med rabatten från Nelly idag. Roligt sammanträffande kallar jag det! Jag hade gärna tagit 50 kronor i rabatt, men det fick jag inte, men det kan alla mina läsare få nu (och jag när jag beställer mer)!

  Reply
 6. FISSY mars 18, 2010 at 9:38 e m

  YOU’RE A LOSER!

  Reply
 7. tava ;* mars 18, 2010 at 9:41 e m

  men vad har alla emot henne ? är ni helt fuckade i huvudet eller , har hon skrivit något elakt om er eller satt ni måste skriva massa elaka kommentarer . kom med något vettigt OM NI SKA KOMMENTERA .

  du är bäst paow!

  Reply
 8. A mars 18, 2010 at 9:42 e m

  bra svar åtminstone.

  Reply
 9. linnea mars 18, 2010 at 9:43 e m

  snygga skor 🙂

  Reply
 10. A mars 18, 2010 at 9:43 e m

  och åt tava vill jag skratta lite i handen så hon inte ser. tror du att det bara är din åsikt som räknas i världen eller?

  Reply
 11. CandyboY mars 18, 2010 at 9:44 e m

  ok, helt ärlig:P gulliga fötter haha (A)
  nej men seriös, vissa har ju skitfula tår och så =P
  men du har gulliga, plus poäng xD och plus poäng för din klädstil 🙂

  Reply
 12. Ludde mars 18, 2010 at 9:45 e m

  Riktigt snygga halsband:D

  Reply
 13. Lina yao mars 18, 2010 at 9:46 e m

  linnet och halsbandet vad är det för märken och vad kostar dom? skitsnygga, verkligen!!

  Reply
 14. ,,, mars 18, 2010 at 9:47 e m

  Fett töntiga ni är som skriver skit om henne. Hon har inte gjort er något, så då är frågan vad erat problem är? Jag blir så lack så jag önskade att jag kunde hoppa in genom datorn och banka vett i er , men det är säkert så sjukt onödigt för ni är säkert små barnungar som inte har något bättre för er!!!!!

  Reply
 15. Lina yao mars 18, 2010 at 9:50 e m

  oxh måste tillägga att du är sjukt snygg och har sån skön stil. keep it up!

  Reply
 16. Lisa mars 18, 2010 at 9:57 e m

  18år och träffar min pappa för första gången om 2 veckor… följ vägen dit

  Reply
 17. Karolina mars 18, 2010 at 10:02 e m

  OMG OMG OMG OMG SKIIIIIIIIIIIIIIIIIT SÄGER JAG BARA! Älskar verkligen din ”nya” klädstil! Det bruna håret och den nya klädstilen skitsnyggt!

  Reply
 18. Anna mars 18, 2010 at 10:06 e m

  Nice stuff ! 🙂

  Reply
 19. Sophie mars 18, 2010 at 10:20 e m

  Alltid kul med shopping!

  Reply
 20. sofie mars 18, 2010 at 10:23 e m

  riktigt fina grejer 🙂 gillar halsbandet och skorna extra mycket 🙂

  Reply
 21. sofie mars 18, 2010 at 10:37 e m

  Hej!

  Grymt snygga skor, kan du inte visa en bild bakifrån;) på skorna alltså 🙂
  Undrar om de är jättesmala bakifrån.

  Trevlig kväll!

  Reply
 22. ms mars 18, 2010 at 10:38 e m

  usch på alltihop, hm.

  Reply
 23. ellie mars 18, 2010 at 10:39 e m

  snygga kläder!

  Reply
 24. johanna mars 18, 2010 at 10:46 e m

  Länken funkar inte?:)
  Men skulle gärna ta det där erbjudandet eftersom jag ska beställa därifrån imrr

  Reply
 25. Anonym mars 18, 2010 at 11:17 e m

  länken funkar inte!!

  Reply
 26. Emma mars 18, 2010 at 11:18 e m

  Fint 🙂 Speciellt halsbandet. Har ett som påminner lite om det faktiskt fast det är mycket mycket tunnare och har en rosett 🙂

  Reply
 27. Lina mars 18, 2010 at 11:32 e m

  allt är riktigt snyggt!=)

  Reply
 28. Mina mars 18, 2010 at 11:48 e m

  länka till den vita koftan/jackan

  Reply
 29. Kajsa mars 18, 2010 at 11:52 e m

  Jag minns att de där skorna var populära på 90-talet.
  Riktigt hemska, haha.

  Reply
 30. Andreas mars 19, 2010 at 12:14 f m

  kan inte du lägga upp den bild på dina fötter?

  Reply
 31. Niffe Emteryd mars 19, 2010 at 12:48 f m

  Riktigt fina grejer, gillar skorna och kavajjackan mycket! 🙂 Ha det bra

  Reply
 32. hanna mars 19, 2010 at 7:58 f m

  LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGGLÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG LÄS MIN BLOGG

  Reply
 33. malin mars 19, 2010 at 8:49 f m

  Hemsidan fungerar inte att trycka på?? varför ??

  Reply
 34. Josefin mars 19, 2010 at 9:19 f m

  Massa kärlek till skorna ! 🙂

  Reply
 35. Anonym mars 19, 2010 at 9:54 f m

  FIXA LÄNKEN

  Reply
 36. sara mars 19, 2010 at 10:32 f m

  varför funkar inte länken:(

  Reply
 37. svcxc mars 19, 2010 at 10:35 f m

  paowpaow , seriöst varför funkar inte länken jag vill beställa :'(

  Reply
 38. sarah mars 19, 2010 at 11:37 f m

  fett fula skor AAHAHA

  Reply
 39. olivia mars 19, 2010 at 3:10 e m

  snygga saker 😛

  Reply
 40. olivia mars 19, 2010 at 4:05 e m

  det fungerar att gå in på länken, men när man ska beställa så får man inte rabatten. kan du fixa det är du gullig? puss

  Reply
 41. ledsen frida mars 19, 2010 at 4:44 e m

  länken funkar inte.. de blir inge rabatt för mig då :'(

  Reply
 42. Anonym mars 20, 2010 at 9:32 e m

  Omg:o Vad coolt!!! Paow! WOW:o LÄNGST NER PÅ DIN BLOGG ÄR DET EN LITEN LITEN SMILEY! VAD COOL!:O om nån inte ser den så har jag lagt upp en bild på den på min bdb Sweetmisspink………Gud vad coolt:o Vad söt den var!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *