Så nu var det avklarat, jag har stått halvnaken mitt på Stureplan. Pinsamt? Nej, inte om man heter Paow =)

Och btw, folk dör verkligen av lite hud det är så roligt. Vem har inte ett par bröst och en mage? Är det någon så är det jeans- och sneakersbrudar som kommenterar hur jag klär mig.

Jag vågar i alla fall sticka ut. Jag säger som Steffi ”livet är för kort för att vända kappen efter vinden och passa in” =) I am sorry, but i don´t care a shit av vad ni säger. Det är snarare skrattretande. Puss på er <3

Bild 2400

Bild 2396

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *