Jag såg att Dennis blev lite pissed off på mig när jag valde ”Gaybloggen framför Dennism”. Eftersom Dennis tycker att det verkar svårt att slå in mitt nummer och ringa till mig och fråga varför jag gjorde det, så tänker jag ta det här på bloggen som den fjortsbloggaren jag är, tjohej!

Jag tycker om Dennis jättemycket och han är en härlig kille och är trevlig, men jag klarar inte av att vara med än människa som försöker vara som andra vill att han ska vara, inte lägga upp en enda oredigerad bild och smöra för att bli omtyckt och visa en helt annan sida av sig själv och sen bli ”älskad”.

Det är anledning till varför jag tycker som jag tycker om Foki och Kenza som gör på exakt samma sätt . Om Tyra eller Bella bara frågat ”Dennis eller Amir” så hade jag nog valt Dennis som person faktiskt, men nu handlar det om bloggen och om han vill ta det personligt så är det helt och hållet upp till honom.

Anledning till att jag inte hört av mig till Dennis under dom här dagarna är för att jag fått reda på att han ljuger så sjukt mycket om allting. Och människor som ljuger, och människor som försöker vara som andra vill klarar jag verkligen inte av. Vad hände med en ärliga Dennis som absolut inte redigerar sina bilder och gör hjärtan i varje inlägg och framförallt vad hände med Dennis som alltid var sig själv? Nu blir jag irriterad. Bögar och deras jävla drama alltså.

Att Dennis skrev det om mig på sin jävla blogg och avslutade en vänskap på det sättet för en bloggrej? Deras pikar till varandra är otroligt roliga och dom sitter och snackar skit om varandra till mig. Jag vill inte behöva dras mellan två vänner. Dennis ligger nog på samma nivå som alla andra fjortisbloggare om man avslutar en vänskap för att jag tycker att Amirs blogg är bättre än hans? Tillåt mig att garva. ”En vän fattigare” som sagt. Kunde inte sagt det bättre själv.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Pre lunch Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *