Trött

Kom hem för ett tag sen, har tränat och jobbat och är verkligen pisstrött. Det var någon person som betalade med falska pengar och han råkade vara utländsk och talade gryyyyymt dålig ”svenska”, big surprise hahaha (och innan ni kallar mig rasist så kan jag säga att min pappa har jobbat i affärer i 25 år och det är bara pundare och invandrare som fejkar pengar).

Så ja, nu har jag lärt mig hur ”låtsas” pengar ser ut.

brunett 223

Få gratis testprodukter hem! Klicka här!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Pre lunch Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD
 • emma.

  såna människor som fejkar pengar går väl bara till skitaffärer ? något att tänka på ? 😛

 • Ullis

  HEJ !
  Kanske det här skulle kunna bli dagens fråga ?
  Jag undrar Undrar inte dina föräldrar vad du gör på helgerna eller vart du ska vet dom att du dricker ?

  Läser inte dom din blogg sånna fall dåliga föräldrar då bryr dom sig inte om nått alls ?

 • Lina

  hahah du är så jävla dålig. fyfan vad pinsam. hoppas du kommer ner på jorden

 • Bella

  Haha, eh gumman…

 • natali

  Tror du att dem beter sig så för att dem är från ett visst land?

  Är det själva kontinenten som avgör hur de blir som personer?

  Orkar inte dig längre, orkar inte din blogg. Bye

 • natali

  Gillar inte heller din pappa som verkar ha hjärntvättat dig.

 • Anonym

  bara för att ni svennar dricker och röker hela tiden

 • S

  hur står du i frågan om homosexualitet då? SD är emot det också.

 • Rosa

  SD är ett rasistisk parti, eller grupp kanske mer passar och om vi ska ”bevara sverige” som det var är det väll bäst att låta rasistiska partier ej komma med i riksdagen?

  Du är en rasist undermedvetet.

 • Anonym

  det har aldrig slagit dig att man kollar dom utlänska extra noga? jag har faktiskt bevis, en jag känner som är väktare talade om för mig att han jämnt kollade dom utländska förr utan att tänka på det bara för han hade fördomar, men nu är han vuxen nog att inse att det bara var fördomar och att man inte snor eller sånt för man har mörkare håt, kanske något som tåls att tänka på?

 • Emma

  Vem är den bästa bloggaren? Kan det vara paow? Rösta på min blogg nu.

 • ILUUU

  Är det inte dags o ändra bakgrunden på din blogg, sätta in lite hakkors här o där lägga till en poträtt på dig och hitler med ett hjärta i mitten och unders där de står
  Ich liebe HITLER mein idol, kanske dags o ändra ditt mode va sägs om ett hakkors armband med svarta kängor med camouflage byxa?

 • Math 4 Ever

  Det är väldigt mycket ”Alla ankor vi har sätt är vita därför måste alla ankor i hela världen vara vita” över detta inlägg.

 • En tjock katt i en smal värld

  Mowhahaha, du kommer få så mycket dumma kommentarer för det här inlägget. 😉 Ska bli kul att läsa, behöver ett skratt.

 • TRALLABELLE

  nej snälla, kära Paow. Inte sd igen:/ :S
  Det de vill i grund och botten är verkligen att skicka ut alla invandrare. Du har väl bekanta med invandrarbakgrund?

 • dalia

  du e skämmig bruden, ni har inte ens humör

 • EMma

  har ingen aning om vem /vilka som fejkar pengar. Men det är säkert blandat även om det kanske är fler från utlandet än Sverige. (ingen aning..)

 • HHEH

  förlåt men du verkar inte veta hela SD’s politik.. de handlar inte om att slänga ut invandrare som du verkar tro tyvärr. De handlar om strängare regler. bevara dom svenska traditioerna. Du får Sd låta som rasister i ditt skriveri.

  / stolt sverigedemokrat.

 • mmmmmmmm

  aldrig slagit dig att man kanske kollar såna från andra länder extra noga för att vi är så jävla fördomsfulla här i sverige, seriöst allt som sticker ut lite och inte är pedantiskt och strider lite mot våra svenska vett och etikett regler så blir vi rädda och rädsla skapar fördomsfullhet seriöst vi vågar aldrig sticka ut och med att sticka ut menar jag inte atttraska runt i bh i stan eller skriva vad man tycker utan lite kultur och värme lite annorlunda sett att leva lite mångkultur lite ovanlighet lite onormalitet lite mänskligheter??!?!?!??!? dom kallar alla bröder för dom ser alla som sina bröder precis som man ska se andra som din bror och inte din fiende, vi måste vara mer öppna här i världen och inte bara se allt svart på vitt och ta imot allt med öppna armar PROVA!!!!

 • Joanna

  Nej nej nej nej inte igen! tänker du nånsin sluta asso det kommer sluta upp med att du är i helvettet och all kommer har(om inte alla redan gör det)!
  DU BORDE STANNA I STAN! ÅK ALDRIG TILL FÖRORTEN FÖR ALLA HATAR DEJ! Du kommer en dag ångra allt det här tro mej! Jag har för mej att nåt kommer att hända dej nån dag eftersom att du är så jäva PANTAD och du sitter säkert o gråter varje dag för att du inte är väluppfostrad! Och om du inte gillar invandrarna i svergie? Ta med dej hela din familj o dej själv till nåt annat land för invandrare har redan invarderat 80% av sverige!
  btw! SD kommer aldrig bli av för alla svenskar är inte som dej för att alla svenskar är inte rasistiska! Det är du som är den ända som är HATAD INTE INVANDRARE!

 • Milliz

  Jag älskar hur du står fast vid dina åsikter och verkligen vågar stå för dem!
  kommer bli kul att se bella & tyra show imorgon då du är gäst! :DD<3

 • mmmmmmmm

  fördomsfullhet väcker hat

 • emmmm

  Bra sagt paow!

 • Frida

  Det står ju egentligen ”Bevara Sverige svenskt!” Du och dina jävla påhitt. Och SD med sin jävla propaganda. Det ni inte förstår är att ni är så jävla inskränkta att ni i framtiden kommer sluta leva. Dina bästa vänner till exempel. Dennis MAGLIC och Stefanie HARIRI. Supersvenska ju. Kanon. Du är beredd att kasta ut dina bästa vänner. Varför inte börja med att kasta ut din hjärna med alla rasistiska tankar?!

 • Elin

  Paow alltså helt seriöst du kan dra åt helvete! Hatar dig, du är bara sjuk i huvudet.

 • sofie

  är det inte lite kallt med shorts? 😛

 • Anonym

  hon sa ju inte för att verka rasistisk och det är det ända ni tänker på skaffa er ett liv

 • Melina

  Oj Oj du är en mycket vågad tjej! Absolut skall du ha din åsikt och inte följa ”ingen diskrimenering tack!” – fasen. Ah, jag är mållös 🙂 kram!

 • Anonym

  paow sluta aldrig aldrig med dina åsikter du har många många bakom dej

  SD 2010 gom igen nu sverige

 • ida

  HON HAR JU ÅTMINSTONE ÅSIKTER SOM HON STÅR FÖR! BÄTTRE ÄN VISSA AV ER, NI SPELAR NÅGON ANNAN FÖR ATT PASSA IN I SAMHÄLLET, MEN FÖR FAN NI BORDE KOMMA NER PÅ JORDEN OCH TA EN RIKTIGT STOR TITT PÅ VA FAN DE ÄR SOM HÄNDER! DET ÄR INTE BARA ”UTLÄNDSKA” MÄNNISKOR SOM FÖRFALSKAR PENGAR ELLER SNOR, SLÅSS OCH FÖRSTÖR, DE GÖR VI SVENNAR MED FÖR FAN. MEN DET ÄR STATISTIKEN MAN KOLLAR EFTER, OCH DÅ ÄR ”UTLÄNNINGAR” FÖR DUMMA SÅ DOM ÅKER FAST, FAST JA, KANSKE ÄR VI SVENNAR SOM GÖR MEST BROTT MEN VI ÄR ÅTMINSTONE SMARTA OCH ÅKER INTE FAST!!! LÅT PAOW HA SINA ÅSIKTER, SÅ LÄNGE HON TROR PÅ VAD HON TROR OCH TKR DE HON VILL ÄR DE JU UPP TILL HENNE! =D btw jag tkr du är grym paow, stå på dej! du är en vacker tjej med en stor hjärna !

 • Frida

  OCH ORKA BYTA BILD FRÅN SDs PROPAGANDABILD TILL EN BILD PÅ DIG SJÄLV NÄR DU FÅR MASSA SKIT! STÅ FÖR DINA ÅSIKTER DÅ!

 • Linnéa

  VAD DÖKTIG DU ÄÄ :P::P

 • Anna :)

  Jag tycker du har helt rätt Paow!!

  Och det kan ingen av er andra läsare säga någon om! HON HAR RÄTT!!

  Ungefär 99% av alla brott är det invandrare som gör.
  och innan ni säger något annat så kan ni sätta på trean klockan 9 på onsdagar… Då är det efterlyst.

  ” Det var en mörk man som talade svenska MED BRYTNING” Säger dom nästan vi VARJE brott!!

  Så invandrare förstör sverige!
  Jag tycker inte vi borde ta in flera såna, vi har så det räcker och blir över!
  usch!

 • joseFIN

  Läs, kommentera & följ gärna min blogg! 🙂 puss

 • Tanya

  Allvarligt talat. Nu ska jag tala om för lilla dig att det inte går att dra alla över en kam. Det är precis som om att jag skulle säga att alla små brudar är fjortisar och dricker halvt ihjäl sig. Är det de du gör? ..nej det har vi läst att du inte gör. Alla judar är inte rika, alla svenskar är inte rasister och alla indvandrare är inte brottslingar osv. När du utgår ifrån att alla inom ett visst folkslag handlar inom samma motiv förkastar du dig själv. Sådana åsikter här tyvärr hemma på medeltiden lilla du.
  Fattar du poängen eller?

  Så som du fattar beslut får oss andra att fatta att du resonerar utifrån hur andra ser ut..Du menar då alltså att bara för att man inte ser svensk ut eller inte är svensk så är man som alla andra som har samma hudtyp, pratar samma språk och så vidare? Är du helt blåst eller?

 • En tjock katt i en smal värld

  Anna :); 99% är kanske lite överdrivet. 😛 Okej att dom är överrepresenterade, men ta inte i för mycket.

 • elitsimmaren ;)

  Realist hahahahhahaha

 • Anna :)

  HAHAHAHA!!! Kommenterade inlägget innan jag läste alla kommentarer!!
  Människorna är ju dumma i huvudet på riktgit!!!!

  I SVERIGE ÄR DET MEST INVANDRARE SOM GÖR BROTT!!!
  OCH VISST GÖR VI SVENSKAR OCKSÅ BROTT, MEN DET ÄR OKEJ FÖR VI SVENSKAR BOR I SVERIGE OCH DÅ ÄR DET MER OKEY FÖR OSS ATT GÖRA BROTT ÄN INVANDRARE SOM BARA KLAMPAT IN HÄR!!!

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelhavet

  ja för det pappa säger stämmer ju alltid…..

  Svar: Ja, han ljuger inte om att han aldrig träffat på förfalskade pengar annat än hos invandrare och pundare.

 • emma

  jaja säg vad du vill, du kan ändå inte få ut alla invandrare ur sverige okay? 😉 bara kul o läsa det du skriver.
  Btw ha en fin framtid, lilla kassörska!

 • Anna :)

  till: En tjock katt i en smal värld Ja, 99% kanske är övedrivet, men nära är det. 🙂

 • Anonym

  Asså ja blir så jävla förbannad!! ja fattar inte dej! Du e fan dum i hela jävla huvet seriöst! SLUTA VA RASIST !!!!! man kan ju fan anmäla dej för dehär

  Svar: För att jag rapporterar vad som hänt idag…? Skrämmande.

 • Anna :)

  … och så måste jag bara säga att Paow är så grymt vacker!! 🙂

 • E M I L I E

  haha så jävla skön är du 😀
  kolla bloggen http://baraemmlans.blogg.se

 • Ajla

  Lär dig stava korrekt svenska allra först, lilla du. Särskilt om du nu försöker representera Sverigedemokraterna? Du är alldeles för skrattretande.

 • Ciia

  Fan vad du provocerar på sista tiden. Gillar det inte alls.

 • En tjock katt i en smal värld

  Anonym som skrev ”Asså ja blir så jävla förbannad!! ja fattar inte dej! Du e fan dum i hela jävla huvet seriöst! SLUTA VA RASIST !!!!! man kan ju fan anmäla dej för dehär”

  Anmäla? Varför provar du inte? :D:D Go for ittttt! Så kan farbror polisen berätta ett och annat för dig.

 • sofia

  du är ju helt jävla dum i huvudet, jag hade alltid gillat dig tills det kom fram att du var rasist och sen dess så mår jag bara illa så fort jag tänker på dig. du är så pinsam som ens kan skriva såna saker som du gör, jag skäms för din skull din äckliga rasist.

  du är en ouppfostrad liten snorunge, ett riktigt misslyckat barn. trodde aldrig jag skulle säga det om dig men min uppfattning om dig har ändrats helt. du är en äcklig människa som aldrig någonsin kommer förstå begreppet ”alla är lika mycket värda”. tänker sluta läsa din rasistiska blogg, du kan fan inte må bra!

  Svar: Alla är självklart lika värda (har jag sagt annat menar du?). MEN alla uppför sig inte som svin, stjäl, misshandlar och våldtar. När man uppför sig illa förtjänar man inte samma respekt som när man uppför sig bra. DET är inte rasism, det är realism. Det gäller invandrare. Det gäller svenskar. Det gäller unga och gamla. Det gäller alla.

  Ouppfostrad? För att jag säger sanningen? Eller för att jag inte försökt handla med förfalskade pengar, misshandlar folk och så vidare?

 • Tanya

  Till blåsa ANNA där uppe: Snälla du, förklara för mig hur du vet att ALLA indvandrare begår brott? Innan du svarar skall jag berätta en liten sak för dig!
  Sannolikheten att en utlänsk medborgare under ett år ska dömas för de grövsta våldsbrotten inte är mer än 2 promille!

  Svar: Och för en svensk…? Proportionerna i våra fängelser, och detta är fakta, är ungefär 50/50, men i Sverige finns än så länge i alla fall minst 4 gånger fler svenskar… Din poäng var….?

 • emina

  fyfan vad löjligt, helt seriöst. kalla någon som har fakta på saker för rasist, i dagens samhälle är det faktist så att många invandrare anpassar sig inte till sveriges lagar och regler. men många gör det, och hon har gång på gång förklarat att hon inte drar alla över samma kant. jag själv har utländska föräldrar men har aldrig haft problem att anpassa mig, jag har blivit respekterad precis som vilken helsvenne som helst. det är utlänningarna det är fel på, ni behöver inte ta åt er om ni nu vet med er att ni respekterar regler och liknande.

  Svar: Tack Emina. Du förstår vad det är jag stör mig på.

 • sofia

  Fyfan alla äckliga invandarre som förstör sverige,

  HUR KAN VÅLDSVÅGEN ÖKAT I SAMBAND MED INVANDRARVÅGEN? NEJ DET KAN INGEN SVARA PÅ !!

  För invandrarna gör inga brott *suck*

  Alla vet hur det ligger till ….

 • EN , SOM HATAR PAOOOWWW

  eh… e inte din gaykompis amir turk alltså invandrare samma sak om du snackar skit om han ,
  Vad e du dom kanske ej kan svenska lol , dom måste inte kunna perfekt som om du va perfekt på allt , du suger jävla hora går o klär dig i hor kläder går runt i en slags slampa bh , den dära du snackar om DETKLART HANINTE KAN PERFEKT SVENSKA SOM DU HAN E JU FÖRFAN FRÅN ETT ANNAT LAND , du e en stor bitchhhhhhhhh som bara kan festa o klä sig i slampa kläder o inget annat, kissie e mycket bättre än dig !! :S
  orka dig o dina rasist saker gå o dö fan
  acceptera dom istället för att garva åt dom va trevlig orka ha ett sådant fjortis beteende somdu jävla snemun det e du som borde fylla läpparna inte kissie fan! hhaah jävla omogna skit du e , falska bitch
  du e den sämsta rasistiska fula dumma idiotiska elaka bloggerskan man kan seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ddddddddöööööööööö paow bajs

 • Ellinor

  Anna, ”Jag tycker du har helt rätt Paow!!

  Och det kan ingen av er andra läsare säga någon om! HON HAR RÄTT!!”

  Jaså? Jag som hade för mig att alla har rätt till en egen åsikt? 🙂 Om vi inte hade det, kunde jag väl lika gärna skrivit ”HON HAR FEL!!!!” precis som du. Och sedan att hitta på statistik om hur 99% av invandrare begår brott? Herregud.
  Då kan jag säga ”99% av svenskar är rasister” eller ”99% av alla blondiner saknar hjärnceller” ?? Haha, lugna ner dig lite.

  Svar: Det kan du ju självklart säga. Fast då skulle du ju ljuga, eller hur…?

 • sofia

  moget att ta bort min kommentar, bara för att du blev så jävla knäckt din äckliga lilla rasist? aja tänker inte ens lägga ner mer tid på dig, du är ett skämt och jag skrattar åt dig. du är så ouppfostrad så till och med jag skäms för din skull för jag antar att du inte har mage att göra det själv!

  Svar: Vad då moget? Du sitter och gapar på MIN blogg och tror du har rätt att få vad som helst publicerat? Skriv sansat och med lite argument (gärna underbyggda) så får du alla dina kommentarer publicerade. Lugn och fin nu.

 • Anonym

  äckliga rasist din pappa är böööög

  Svar: Man ska inte döma andra efter sig själv och sina egna hemförhållanden, det är inte säkert alla har det som du…

 • Anonym

  istället för att säga utländsk, säg vart han är ifrån då? 😛 de finns massor av länder.

 • Al

  Till Anna..Är du 5 år eller? Varför skulle det vara mer rätt för svenskar att göra brott än utländska? Det är väl för fan lika illa vem man än är. Liksom är det okej om en svensk våldtar någon bara för att den är svensk? Låter ju jävligt skumt…Är inte rätt om någon gör det. Så om du blev våldtagen av en svensk skulle du inte bry dig*? Eftersom en svensk har mer rätt? wtf

  Svar: Nej, dom har inte mer rätt för att dom är svenska eller svenska medborgare, men man kan inte kasta ut dom för dom är just svenskar. Man får låsa in dom i stället. Som vanligt – jämförelsen om gästen i ditt hem fungerar alltid. Du låter inte en gäst som inte sköter sig vara kvar…

 • Al

  Den jämförelsen fungerar inte alls. Eftersom invandraren inte är gäst i Sverige utan BOR här kan man inte direkt kasta ut personen. Men visst jag tycker man ska sköta sig självklart oavsett var man kommer ifrån.

  Svar: Jag tycker den fungerar utmärkt. Vi låter en person komma in i vårt hem. Han får bo här. Sedan börjar han knycka saker, spöar upp din bror, våldtar din syster och sedan förväntar han sig att han ska få bo kvar? Du får kalla mig konstig och vad du vill, men i min värld fungerar det INTE så.

 • Sanna

  Är det verkligen nödvändigt, paulina, att skriva svar till varenda jäkla person som inte håller med dig?…..vad är din poäng liksom? Att trycka ner andra?

  Svar: Alltså jag förstår inte… Nu får jag inte ens svara på kommentarerna i min egna blogg…? Wow. Liksom.

 • TRALLABELLE

  Intressant att läsa vad alla skriver. Jag tycker att alla har rätt till en egen åsikt, absolut, men här är min.

  Jag förstår precis vad Paow försöker säga, med bl.a. sina äldre inlägg, det är bara att jag inte håller med henne riktigt, om anpassningen och grejer… om någon har flytt från ett krig t.ex så har de ju inte flytt för att vara svenskar, utan för att kunna vara sig själva? Sedan att man ska respektera varandra och inte begå brott, ja, det gäller ju alla, svensk som utländsk.

  SD HAR varit väldigt rasistiska, och det finns ändlösa bevis. De har bara finat till sig lite i kanten, men många medlemmar som var med och gjorde planscher som i stort sett skrek ”ÅK HEM”, är fortfarande kvar.

  När man har läst in sig lite i deras historia och mål, … ja, då kan man lugnt säga att de vill ha mer än bara ”lite strängare” flyktingpolitik osv.

  Folk verkar tycka att ordet ”invandrare” bara rör de som råkar vara kriminella. Ingen som säger ”invandrare” tänker på en blonderad tjej med ren svenska som har bott här hela sitt liv i princip. Men tjoho, här har vi mig, och även om jag talar ren svenska så är jag fortfarande invandrare. Jag har inte begått något brott i mitt liv faktiskt, lustigt nog. Men så fort en diskussion som denna dyker upp, och anonyma och namngivna börjar säga att ”invandrare är äckel som begår brott” … ja.. då blir ju jag också inblandad. Eller hur? Fast jag inte vill.

  Jag vet inte riktigt om det jag har skrivit har någon röd tråd, men det jag vill ha sagt är att det verkar finnas alldeles för många fördomsfulla som drar alla över en kam. Många fler än jag trodde faktiskt.

  peace (eller nåt sånt… ville ha en lågmäld fredfull avslutning på denna evighetslånga kommentar.:P)

 • ??

  varför går du inte i skolan? med tanke på att du är 16 år

 • Anonym

  du som drömmer ett liv som paris hilton lala, du vill ju bo i usa eller nått sånt var det? haha din engelska suger du kan inte ens tala hello b*tches som en riktig engelsk gör. Skit i de nu
  men asså du är verkligen dum, det är därför man ska gå i skolan. Orka att du klagar människor bara för dom inte ser ut som en typiskt svenne, bara för personen kommer från något annat land. öhm kolla på efterlyst onsdagar kl 21:00, om en invandrare som har gjort mord, misshandel eller våltagit någon skriv de på din blogg. Enligt marojiteten i svergie så har 100% Svenskar gjort flest brott. 10% invandrare har våltagit någon härr.. resten svennar. Men igentligen så handlar det hur en person är va fan har land me de o göra+ sErriöst tönt..

  Svar: QED…

 • SARAH - You can't fix stupid

  vet du vad jag kommer att tänka på när jag ser den där outfiten? När jag var mindre tog min pappa med mig till en raggar träff med raggarbilar och sånt du vet? 🙂 Sen fanns det ju dom där risiga tanterna i 40 års åldern som inte accepterat är de börjat bli.. ja äldre. De gick omkring superblonderade, sjuk mycket smink som veckar sig i rynkorna de fått efter att ha rökt för mycket och klädde sig ungefär så som du på bilden. Anting så, eller helt i lack. En tanke bara! Tack för att du lockar fram gamla minnen 😀

 • Bella

  Vad spelar det för roll vilket land han var från? idiot som idiot. Tror du alla från olika länder är likadana? och att svenskarna är speciella från alla andra? 😛 det finns albaner, spanjorer, finskar osv..alla är inte från ett & samma land 😛 alla invandrare kommer från olika länder & olika kulturer, sluta tro att alla är exakt samma haha.

  Svar: Nej, nej, nej – det tror jag inte heller. Det märkliga är att väldigt, väldigt ofta är det icke-svenskar som gör dessa saker. Anledningen till det vet jag faktiskt inte, men om det beror på att de haft det svårt, hemskt eller totalt fruktansvärt i sina hemländer, eller att de har för lite/dåliga sociala kontakter här i Sverige eller vad det nu än kan vara, ja det bryr jag mig inte om. Man sköter sig. Enkelt.

 • Anonym

  vadå QED?
  hahahahahah någon blev lite knäckt 🙂 synd, pyssen älskling!

  Svar: Ta reda på vad QED betyder innan du skrattar. I engelskan använder man det ibland. Det är en förkortning från latin och står för Quod Erat Demonstrandum (tror jag det var) och i översättning blir det typ ”vilket härmed får anses bevisat”. Den som skrev kommentaren bevisade direkt att jag har rätt… Alltså.

 • Tanya

  Det här är bara så jävla patetiskt asså. Snälla du, väx upp och se verkligheten från dina egna ögon. Din pappa verkar inte veta någoting.. och inte du heller.

 • Alice

  Vadfan var meningen med det här inlägget? Ja oj, kom det in någon med falska pengar. WHO THE FUCK CARES? Sluta sprid en massa hat Paulina. Ja det är din blogg och du får skriva vad du vill men vad fan får du ur det. Inget. Och du gör bara dina läsare upprörda. Mena absolut inte att du ska hålla dina åsikter för dig själv. Dina sammanfattningar om vad du tycker om invandrare och sd inlägg är faktiskt intressanta (de första 10 inläggen då, now its getting old). Då du liksom skriver ett inlägg om vad du tycker om invandrarpolitiken osv. Men dethär inlägget var så jääääävla onööööödigt! Stop spreading hate for no reason. Som sagt, jag antar att du inte fick något ur detta och dina läsare blir bara upprörda så håll dig till det du är bra på. Vilket är att skriva om dina söta outfits, dennis och dina bloggbråk.

  Btw, kan du sluta skylla på din ålder hela tiden (ingenting att göra med dethär inlägget but you know that you do it all the time) Jag är lika gammal som dig. och mina vänner är lika gamla som dig men INGEN av oss beter sig som dig. Säger inte att du ska bete dig som oss eller typ blondinbella men come on, du är 16 inte 7 år gammal.

  Puss.

 • Anonym

  Ursäkta? Vadå QED?
  Lite knäckt o inte har något att svara på eller?

 • Al

  Då är det nog bättre att låsa in personen som snott, våldtagit osv än att kasta ut den. Det är så Sverige fungerar eller SKA fungera. Man kan inte bara utvisa alla invandrare som begår brott för då kan man lika gärna utvisa alla svenskar som begår brott också.

  Men visst..alla har olika åsikter.

  Svar: Självklart ska dom låsas in. När straffet är avtjänat så vinkar vi av dom… Svenskar kan inte utvisas, det trodde jag du visste.

 • Anonym

  Du brukar ju skriva inlägg om att du hatar när man förknippar dig med dessie och kissie. Hur tror du det känns för alla invandrare då när du säger att ALLA gör massa brott? Gumman din pappa är en fet stor lögnhals för tro mig jag jobbar NÄR JAG INTE GÅR I SKOLAN och en gång kom det fram en vanlig svensk man med fejkade pengar 😉 PUSS PÅ DIG DENNA BLOGGEN LÄSER JAG INTE MER !

  Svar: Vi får väl se om du kommer att läsa min blogg igen, men ärligt, var har jag skrivit att ALLA invandrare begår brott?

 • denise

  såna som fejkar pengar går väl bara på skitafärrer hahahaha HOEEE!!!

 • Al

  Klart jag vet att man inte kan utvisa svenskar men det är det som är grejen. Menar bara att det borde vara lika för alla. Invandrarna bor här lika mycket som du och jag.

 • Selma

  ÄCKLIGA HORA GÅ O DÖ

  Svar: Om jag vore som du skulle jag kanske också känna mig så…

 • Roxy fantabulous

  Helt sant. Borde skicka hem hela jävla patrasket som kommer hit till Sverige, lever på våra skattepengar, bråkar, ställer till det och som inte sköta sig.

  Nu låter jag jätte rasistisk, inte för att jag bryr mig. Dom som inte sköter sig kan ju ta åt er istället för ni som inte gör det. *punkt*

 • L

  Ja du lilla flicka, klart man måste få ha en åsikt om invandringspolitik, brott och liknande, en mer öppnare dialog skulle även jag välkomna. Just för att öka förståelsen för varandra oavsett bakgrund. Man ska absolut inte tysta ner folks åsikter eller fördomar, det är just tystnaden och oförståelsen som skapar åsikter och fördomar.

  Men tyvärr så tror jag inte du har en aning om vidden av det du sitter och vräker ur dig. Ditt sätt är inte rätt väg att gå, du baserar dina uttalanden på på just FÖRDOMAR.

  Ett tips, om du nu är så intresserad av invandring, brottstatistik och liknande, så gå tillbaka till plugget, ta examen och sök på högskolan och lär dig lite mer och kom tillbaka sen och uttala dig på ett bättre sätt.

  Tycker synd om dig, du är 16 år och lååååångt ifrån vuxen, så lååååångt ifrån att överhuvudtaget kunna ha förstå hur mycket skada du som person kan ta av detta.

  Svar: Det kanske verkar fördomsfullt… Jag anser inte det är fördomar om jag berättar vad som händer mig och dom som är i närheten av mig. Jag ljuger inte om vad jag ser. Jag ljuger inte om vad jag hör. Jag ljuger inte om vad jag tycker. Felet är att du tror att du (och andra) har ensamrätt på att tycka eftersom ni har ”fina” utbildningar i bagaget… Jag tycker vad jag vill. Jag säger vad jag vill.

 • JOSEFINE

  Det är tråkigt att du inte går i skolan längre, för jag förstår till en viss del vad du försöker säga (håller dock inte med), men du förklarar det så förvridet att det verkar som att du menar att alla invandrare snor, våldtar osv. Typ ”Kolla en babbe som snor, sa ju att alla babbar snor”- låter det som. Hade du gått i skolan hade du fått lära dig hur man utrrycker sig på bästa möjliga sätt. Aja, ditt liv.

 • Nathalie

  Sverige demokraterna är inte bara rasistiska utan även grovt kvinnoförnedrande. Men det vet säkert inte du om, antar att du inte kollar upp något utan bara lyssnar på farsan? Din ointellektuella snorunge.

  Och alla ni som bah skriver ”HORA” osv, fram med ett riktigt argument. Det är bara att välja och vraka.

  Svar: Som du själv skrev – fram med riktiga argument, pleaaaaase!

 • Jessica Haddad

  detta såg riktigt snyggt ut 😉

 • Nathalie

  du är sämre än dessie trodde du hade brains men det är tydligen bara fejk. inte konstigt att ingen vill va din vän.

 • Lisa

  Yes! Ska göra mig själv en tjänst och aldrig sluta läsa din blogg!

 • Caroline

  Nej, det är inte bara pundare och invandrare som gör så! Trist att du är 16 år och inte vet ett skit om världen. Många svennar eller ”vanliga” människor man inte tror sånt om håller också på med sån skit. Kanske din töntiga grannkille håller på så? Eller din kusin eller din kompis brorsa eller vem som helst? Kanske din mammas kompis dotter? Man vet aldrig!

 • Johanna

  Får lov att påpeka att du har jävligt rätt. Jag ser ingen anledning att låta människor som praktiskt taget bara ”lånar” vårt land, våra gator osv bete sig hur dem vill mot oss svenskar. Och det där med ”hur skulle du känna om du blev behandlad så i ett främmande land?” funkar inte, jag skulle faktiskt VISA RESPEKT och uppföra mig. Är inte rasist eller nazist, alla människor ska ha samma rättigheter men vissa går fan i mig över gränsen. Och ni som kommenterar ”jävla hooooraaa” osv, har inget som helst liv heller, för den delen.
  Puss

 • Emma

  du ser verkligen hemsk ut. som en tjej som har fått för sig att hon är inne men sabbar alla plaggen genom att hora till det .. fy&skam! 🙂

 • Elin

  varför hålla med en rasist ladies and gentlemen?

 • Lisa

  Åh vart är den tshirten ifrån? Du borde klä dig mer i den stilen, passar dig superbra =) Kram

 • Maria

  ……..herregud……du är så blind. Visst håller med om att VISSA invandrare förstör, men det gör även vi svenskar. Ska vi börja hata oss själva och säga att vi är idioter som inte kan nått? Att hata eller ha fördomar tjänar inget till. Du måste se personen för vem den är och inte vad den är, gällandes hudfärg, etnisk bakgrund m.m. En dag kanske Sverige skiter sig, och vi blir tvunga att fly—då vill man bli accepterad och väl omhändertagen av andra länder. Ömsesidig respekt är det viktigaste, och veta att inte alla människor är likadana, du kan inte dra en kam över alla..

  Svar: Du har rätt. Skillnaden är att jag INTE skulle börja mitt liv i ett nytt land med att begå brott. Nu vet jag att de allra flesta invandrare sköter sig utmärkt, men det är ju inte dom jag pratar om!

 • hggg

  ”Anonym skriver:
  2010-03-24 kl 21:37

  paow sluta aldrig aldrig med dina åsikter du har många många bakom dej

  SD 2010 gom igen nu sverige”

  Vill du att hon ska få stryk eller? Bara för att du inte vågar föra hennes talan så behöver du inte pusha på henne. Står bakom henne. Okej visa er då

  Tjock katt i en smal värld: Hon kan bli anmäld för annat hon har skrivit, kanske inte just det här.

  Paow: Inget illa menat, men du klagar på folk som beter sig illa, kan det vara för att du själv är en sån som slåss, spottar på folk och beter dig allmänt bråkigt? Du kanske projicerar över ditt eget beteende på andra.

 • hggg

  ”Du har rätt. Skillnaden är att jag INTE skulle börja mitt liv i ett nytt land med att begå brott. Nu vet jag att de allra flesta invandrare sköter sig utmärkt, men det är ju inte dom jag pratar om!”

  Jo jag håller med dig, jag träffade på en blottare som pratade skitdålig svenska och jag undrade också varför han började sitt liv i Sverige på det sättet. Men jag kan tillägga att alla andra blottare jag sett har varit svenska om det nu spelar nån roll.

 • hggg

  Nathalie: Vad vet du själv om saken? Angående Sverigedemokraterna och kvinnoförnedrande? Menar du att de som säger det talar osanning? Argumenten för det har redan postats i andra bloggar/inlägg. Det är upp till var och en att avgöra vad som är kvinnoförnedrande dessutom men jag tror knappast de som säger detta hittar på. Det är deras uppfattning på kvinnoförnedring, vad din är vet jag inte. Men tänk på det innan du slänger ur dig fula ord om folk

 • hggg

  Många Sverigedemokrater jag träffat på på nätet osv är faktiskt kvinnoförnedrande. Det brukar vara så med folk som hatar, de hatar inte bara en sak. Kvinnor bör inte rösta och är mindre smarta än män brukar de skriva. Kan printscreena från facebook om någon vill

 • Marre

  Skaffa dig lite mer kunskap innan du sätter dig vid datorn nästa gång.

 • Malaika

  Nej, det var fan ta mig sista gången jag kikar in här! Blir så besviken.

 • MissDynamite

  Allt handlar om överlevnad! Att fejka pengar må vara olagligt men det är ett fruktansvärt bra och effektivt hjälpmedel för överlevaren. Att överlevaren i det här fallet råkar vara en blatte är bara ett ytterligare tecken på att vi blattar har mer innanför pannbenet än majoriteten av er svennar;)
  /MissDynamite

  Svar: Hur kan det vara en fråga om överlevnad? Det är en fråga om brott. Inget annat. I Sverige dör ingen av svält eller fattigdom. Socialen… Hört talas om dom? Ja, trodde väl det…

 • Columbus BlueJ

  hggg skriver:
  2010-03-25 kl 00:18

  Många Sverigedemokrater jag träffat på på nätet osv är faktiskt kvinnoförnedrande. Det brukar vara så med folk som hatar, de hatar inte bara en sak. Kvinnor bör inte rösta och är mindre smarta än män brukar de skriva. Kan printscreena från facebook om någon vill

  ANLEDNING TILL ATT ”VISSA” SD:ARE KÄNNER SÅ ÄR FÖR ATT:

  Dom anser att kvinnor överlag har blivit mer hjärntvättade av PKmedia än män har och därför kommer lägga sin röst på etc vänsterblocket(som vill öka på massinvandringen även fast vi måste dra ner på sjukvård och skolan äldreomsorgen osv för att ha råd med det) UTAN att tänka själva. Dom vill få tjejer och kvinnor att börja tänka lite själva. Nu är det många som röstar på dittan å datten pga ”jo men dom sa ju så på nyheterna och det stog på aftonbladet att SD är rasister” jag menar kom igen förfaen!! det kommer komma en tid då folket vaknar och då kommer alla hädare att ställas till svars. Det gäller påde PK politiker och PK media. Om kvinnor tycker att SDs politik är kvinnoförtryckande vad är då islam ? lovar att om islam blir majoritet i Sverige så kommer vi svenskar att bli deras ”negrer” om dom inte rent utav avrättar oss män och tar våra kvinnor till sina slavar(eller hundar som dom tycker att vi är, muslimerna alltså)? nu snackar jag självklart worst case scenario men det är inte alls någon omöjlighet. CivilWar är runt hörnet i både England och Frankrike där ”kulturberikningen” har gått lite längre vill inte att det blir så här.

  Tack för mig!

 • Columbus BlueJ

  Och angående att tjejer skulle vara dummare än män? nej absolut inte. Men kvinnor har en tendens att vara lite mer godtrogna och mindre ifrågasättande än män(gäller såklart inte alla men överlag). Dom vill inte sluta tro gott om ALLA invandrare det är synd om dom hit å dit. Men även de kommer vakna upp om inte en markant skillnad av vissa invandrares beteenden sker och ja då menar jag främst folket från MENA länderna, MiddleEast North Africa. Resten av ”invandrarna” sköter sig betydligt bättre och har därför ej aldrig varit hatade på samma sätt som dessa folk från MENA 🙂 hatet kommer någonstanns ifrån det är inte taget ur luften. För alla hade vi en öppen inställning till invandrarna från MENA när dom först kom och tyckte att det var lite spännande. Tills man själv vart ”kulturberikad” och såg folk runt omkring en själv bli ”berikade” och fick vara med om att se våldbrotten öka nå kopiöst i samma veva som dessa MENA folk vallfärdade till Sverige. 1+1=2

 • milli

  men din BLOGGHORA! sluta vara så rasistisk och skaffa ett liv! typ börja gå i skolan….HOE!!!

  Svar: Vad har skolgången med allt annat att göra? Du uppför dig som du gör och du går ju i skolan…?

 • melina

  läsare tänker nog inte 😐 att folk kallar dig hora är väl fan minst lika illa som du snackar skit om utländska Oo herrehud.. <3

 • S

  BOOO,herregud,HAHAHAH en vacker dag kommer du få tillbaks för allt du har sagt om invandrare! fan fattar du om livet egentligen din snorunge :S du går inte ens i skolan du kanske borde läsa lite om juggekriget osv för att fatta varför VI är här egentligen. Tror du verkligen vi vill bo i detta landet när det finns såna som dig här?
  Ni svenskar gör minst lika mycket som invandrare,jag gillar heller inte invandrare som förstör o grejer men det är inte ALLA som gör så,och säg inte nu att du inte drar alla över en kant för det är exakt vad du gör!!

  Åk för fan inte till våra hemländer o sola o bada för det är så fucking kallt här,stanna här i stället o åka aldrig till förorten heller,för gud vet vad som händer med dig då. Kan bara säga en sak om du hade bott i Malmö du hade varit köööörd för LÄÄNGESEN!!
  Att du är uppfostrad och allt det där? BULLSHIT haha,har du sätt hur du klär dig? inte konstigt att svenska tjejer blir kallade för horor när det finns såna som dig,tycker bara synd om dig jag lovar. Hoppas verkligen du får hjälp i livet för du är shiiden normal asså :S

  Svar: Om du tycker det är så hemskt här kan du ju åka tillbaka varifrån du kom ? Men jag gissar att du är född här och dina föräldrar flydde hit för det som du kallar ”juggekriget” tog slut för snart 20 år sedan…

  Jag har inget problem med det. Det är din attityd som förstör för alla – uppför dig och rätta in dig i ledet, tack. Var stolt i stället över ditt hemland (Sverige) och försök vara en del av landet du bor i.

  Kram.

 • lwlefhoeiwfhni

  Keep up the good work Paulina!
  Att se en sån ung tjej, som är så insatt och smart. Du kommer att gå långt, och är en bra förebild för alla unga tjejer. Svenska folket kommer att få upp ögonen snart och inse sanningen 🙂 Lycka till!

 • Louise

  *OMG fattar inte hur alla orkar bry sig 😉

 • Emma

  Men snälla NI!! Låt Paulina har sina åsikter.. Ni ALLA som läser vet ju vad som kan komma i denna blogg, men ÄNDÅ fortsätter Ni att läsa och kommentera.. På något sätt kan Ni inte hålla Er i från henne och det kanske beror på att Ni vet innerst inne att hon har rätt? Det är därför ”alla” måste försvara sig?!

  Jag förstår precis vad du menar Paulina, stå på dig men var ändå försiktig med vad su skriver för många tolkar dig fel och det finns många psykopater där ute idag.

 • adddee

  Hej! Jag har en fråga som jag har tänkt lite på. Om man jämför dig nu och från i sommras är du ju en mycket bättre person nu. Trivs bättre o.s.v. Ta det inte fel, jag läste inte din blogg så mycket då så jag vet inte så mycket, men min fråga är: Bestämde du dig liksom att bli en bättre person? Jag tycker du är stört cool nu som kör sin egen grej och allt. Snälla ta den här som dagens fråga, skulle jättegärna vija ha svar 🙂 Kram.

 • cilla

  Roligt att du har fördomar, kan du inte svara på varför du har så mycket emot invandrare för det är ju tydligen något som ligger bakom och jag tror knappast att det är för att de skrikit hora eller liknande efter dig? Även de kanske har med familjen o göra elleR?

 • ej hjärntvättad

  Skrämmande se alla fullständigt indoktrinerade små fjortisar skriva den ena efter den andra verklighetsfrånvarande kommentaren.
  Paow skriver rätt och slätt om sina upplevelser varken från eller till, bara så tragiskt att Mona Sahlin och co lyckas hjärntvätta folket till att tycka det är rasistiskt..

 • Henrietta Himmler

  Det är kul när alla kulturknuttar vaknar till liv och ska försvara alla invandrare. Det är fler invandrare som beter sig som idioter än de som inte gör det. Alla invandrare förstör för Sverige genom att komma hit och leva på våra pengar för att de tydligen var tvugna att fly från sitt hemland. (Det är jättefå som verkligen behövt fly.) De klagar på att de har så lite pengar. När de väl får pengar köper de mobiltelefoner för det. (Eller snor en). Sverige är det land som tar in flest invandrare. Alla andra länder har fortfarande lite vett kvar. Snart kommer alla vänster-luder och vänster-luffare göra så att halva sverige består av invandrare. Jag hoppas att jag är död innan jag tvingas använda Burqua. Jag hoppas även att jag kommer bli en av de få i framtiden som klarat sig från att ha blivit påhoppad och våldtagen av ett gäng äckliga…

 • idiot

  jävla muttjävel

  Svar: Det namn du valde till dig själv verkar stämma….

 • erica ;)

  haha fan vad negativa kommentarer, är det bara blattjävlar som läser din blogg elr? 😀 Håller iaf med dig Paow, jag hatar blattar som inte kan ta seden dit dom kommer!

 • Sebastian

  jag älskar dig paow, du är en förebild för sveriges flickor!

  paow 2010!

 • Maria

  Jag tror att jag börjar förstå dina argument mer och mer. Jag tror och hoppas att du inte är rasist. Rasist är när man verkligen HATAR alla invandrare och redan från första början tar avstånd och stöter ut samt ser ner på de. Jag själv är inte 100% svensk, är halvt-tysk också-men född här. Jag sköter mig och behandlar folk med respekt och begår inga brott. Det visar inte att jag är svensk eller invandrare utan hur jag är som person.

  Jag försöker att inte se ner på folk, men de som begår brott och förstör ser jag självklart ner på och tar avstånd ifrån, gäller både svenskar samt utländksa. Varför man uppmärksammar invandrarnas brott etc är just för att de är i ”vårt” land, klart man tkr de e mera fel då för de är gäster här och vi är så snälla som tar hand om de?

  Jag håller inte med, jag tkr att flyktingar kan faktiskt visa respekt och uppskattning, sköta sig och försöka integrera in i svenska samhället, dock ska de inte helt glömma sin religion eller kultur…man kan mötas halvvägs. Men det gäller även vi svenskar…vi ska också visa respekt mot de och inte se de som invandrare utan som vilken annan människa som helst. Skulle de börja förstöra så tänker jag inte : typisk blatte som bara förstör, utan fy för den där personen som förstör.

  Paow är inte rasist, hon ser saker som händer, som är fel och det stör hon sig på….men jag är säker på att hon skulle störa sig på en svensk som begår brott, mördar och grejer också- Har jag rätt? Sen tkr jag att ni som skriver hora till henne är minst lika fördomsfulla och pantade som ni säger att hon är….

  Slutligen paow, man har rätt till sina åsikter men sättet du framför de på är otydliga, förstår att du stör dej på de som förstör och inte ALLA….men det syns inte så tydligt i sättet du skriver…men det är väl det som lockar läsare :PxD // Kram

 • Ellie

  Vem i helvete tror du att du är Paulina? Kom ner på jorden tack.
  Alla ni alla trångsynta jävlar som är bär runt med en massa fördomar och aggressioner mot invandare gör mig en tjänst. Visa mig, EXAKT var det står någonstans att invandrare inte bidrar med något postivt alls för till det svenska samhället? Visa mig sedan var det står EXAKT att runt 99.9% av invandrare begår brott? Har ni någon anning alls om hur korkade ni låter? Tydligen inte.

  Vad jag inte fattar är varför alla ni som älskar att hata ALLA (ja, ni måste ju hata exakt ALLA invandrare med tanke på alla de lögner som ni sprider runt) invandare finner det ytterst viktigt att tycka ner andra personer som inte håller med er, vilket ni misslyckas TOTALT med om jag får tillägga. Sedan att du paulina känner dig obligerad till att ge svar på tal till varenda person som har något motargument mot dig, visar bara hur osäker du verkligen är. Puss på er! Suckers….

 • Anonym

  Paow du är en äcklig luder. Hoppa av en bro & gör oss alla en tjänst din lilla patetiska ursäkt för en männsika, TACK.

 • --------

  Okej, tyckte det var intressant att kolla igenom kommentarerna.
  Själv så är jag svensk men mina föräldrar kommer från utlandet och pratar jättebra svenska.
  Helt ärligt så får ju alla tycka vad dem vill men nu måste jag hålla med Paow lite.
  Själv så tycker jag inte om araber, speciellt inte killarna för dem håller på så jävla mycket men annars är väl vissa utländska tjejer och killar väldigt snälla och trevliga.

 • hanna

  hahahaha jag älskar dej paow! så jävla skön!

 • asdfghjklöä

  Din pappa vet ju rätt mycket.
  Kör upp han den jäveln!
  Asså fattar du hur många människor här i skövde som hatar dig?
  Snälla kan du inte komma hit och träffa dina ”fans” .
  din jävla idiot! Funderat på att plugga eller? subba…

  Svar: Så talar en som har alla hästar hemma… Jag tror nog att de allra flesta i Skövde tycker att du uppför dig som en… oädel bakdel.

 • kristina

  asså tycker så synd om dig människa, du vet inte ens vad du snackar om? helt jävla efter är du haha, men det är lungt för någon vacker dag kommer du få all skit tillbaka, allt du säger och gör, du sitter där och spelar perfekt snälla kolla på dig? usch helt äcklig.. skäms du inte och skriva sånt eller? har sett alla dina andra inlägg om vad du skriver om invandrare?, alla vi är människor och alla vi är lika värda, svenskar gör mycket fel också jag brukar kolla på efterlyst och dom största brotten som har hänt och dom flesta det är svenskar som ligger bakom detta, asså detta inlägget som du skrev va helt onödig? haha okej en invandrare kom och köpte mat eller vad fuck det nu va med falska pengar? okej vad vill du komma fram till? att alla invandrare är sånna eller? jag ser och hör själv vilka idioter vissa svenskar är, du tycker att detta va värsta saken? men det jag har hört det dära kallas för värsta sakerna och det är just svenskar jag hört som har gjort det, snälla stäng bara din käft för du vet inte ens vad du sysslar med eller snckar om, jävla tönt och skaffa dig ett liv vafan, dessa som håller på så dom kanske har och haft det svårt i livet, exakt så som vissa svenskar också säkert har haft, för annars skulle dom inte själva hålla på så eller?, haha och va det inte svensk polischef som knullade med 1 åringar? HAHA en polis? omg.. och du sitter och klagar på oss invandrare, vissa svenskar är så jäkla äckliga av sig och du är en av dom.

  tycker bara synd om dig tjejen 😉

 • emma.

  Håller helt med dina åsikter angående invandrare.
  Där jag bodde förut, där det fanns många hyreshus, var kanske hälften av alla som bodde där invandrare. Och nästan ALL förstörelse på lekplatsen, i trappuppgångarna osv var av dem, invandrarna! Och sa man till hjälpte det inte ett skit, min pappa sa till vår granne som är invandrare då, att hans barn slagit sönder fotbollsmålet ute på ‘gården’, det enda svaret han fick var; ‘Vi har rätt att göra vad vi vill, vi bor också här’, och sen smälldes dörren igen. Glömde vi leksaker ute i sandlådan, var dem stulna eller sönderslagna av dessa personer. Alla gånger något var sönder var det DEM. Det är fan inte alls så mycket svenskar också, mest invandrare. Dem ska fan bara vara tacksamma att dem FÅR bo här, dem kunde lika gärna blivit dödade i irak eller vafan dem kom ifrån.

 • kristina

  14 åringar *

 • Malmöbo

  Hejjjjjjj Paulina!!
  Diggar din stil
  Det hade varit jättekul om du hade planerat nån bloggträff med dina fans här nere i Skåne. Det ahde varit roligare om de hade varit i Malmö, får se hur du hade sett ut efter det. Skäms du inte att dra sånna slutsatser, inte nog att du är ful MEN DU är okunnig. Kolla in polisens statestiker på brott som görs i Sverige, ser du VILKA SOM ÄR DOM STÖRSTA BOVARNA, jo svenskar som håller på med skit i sitt eget land hahahahahahahah
  I med att över 50 procent av invånarna i malmö är invandrare hade det varit jättekul o se vad du säger när du konfronteras 🙂 som du kommer att göras någongång i framtiden.
  Men men, man kan inte förvänta sig något av en svensk snobbjävel 🙂
  Ha en fin dag

  Svar: Nej du lilla vän, svenskarna är en uttalad minoritet vad gäller grövre brott av alla slag. Hur svårt är det att inse att det är på det sättet? Har du en brytt dig om att kolla in hur det ser ut på ett svenskt fängelse…?

 • anna

  håller med dig, ni andra kan ju testa se efterlyst aka. blattenytt någon gång

 • Anonym

  pundare = svennar, så det är både invandrare och svenskar som gör så? alltså alla? gå och dö jävla hora!

  Svar: Ja, så kan det vara, men din poäng var? Fast pundaren är missbrukare så vad har du att skylla på för ditt beteende?

 • Flintis

  Att öppan ögon se vida världen hur den ser ut, tycker jag är jätte bra. BRA PAOW det är vågat skriva vad många tycker och tänker men våga ej står fördet. Men du vågar 🙂

  Du är inte rasist för det du skriver. De som kallar dig för det, vet inte vad rasist är för något. GO GO GO paow….

 • L

  Det kanske verkar fördomsfullt… Jag anser inte det är fördomar om jag berättar vad som händer mig och dom som är i närheten av mig. Jag ljuger inte om vad jag ser. Jag ljuger inte om vad jag hör. Jag ljuger inte om vad jag tycker. Felet är att du tror att du (och andra) har ensamrätt på att tycka eftersom ni har ”fina” utbildningar i bagaget… Jag tycker vad jag vill. Jag säger vad jag vill.

  Svar på din kommentar ovan Paow. (Kul att du orka skriva ett svar)

  Jo ditt sätt att ”berätta” om dina upplevelser är skrivet på ett fördumsfullt sätt. Och nej det du upplever ljuger du inte om, men din uppfattning om situation är baserad på någonting, fördomar.

  Och nej jag eller någon annan äger inte ensamrätt på yttrandefrihet, jag skrev i mitt meddelande att jag är för en mer öppnare diskussion om invandringspolitiken bland er ungdomar och vuxna. Inget blir bättre av att tysta ner människor. Jag har inte påstått att DU INTE får ha en åsikt eller inte får driva en diskussion om detta. Men det finns bättre och sämre sätt att föra den diskussionen på.

  Ok att man inte får ha en åsikt bara för att man inte gått en högskoleutbildning är inte heller vad jag menar, Menade väll mest att om du skulle fördjupa dig mer i dessa frågor så skulle du kanske kunna få ett annat sätt att tänka och ett annat sätt att skriva om saken. Även om du står fast vid din åsikt, så kanske denna ökade kunskap ändå kunde få dig att skapa en viss förståelse för varför saker och ting fungerar på ett visst sätt.

  Skriver bara detta för att du har en blogg med ett ex antal läsare och du utsätter dig för en fara när du bestämt dig för framföra din åsikt på ett rätt klumpigt och respektlöst sätt. . Önskar du kunde lägga ner diskussionen, växa till dig lite och sen återkomma och föra din diskussionen på en mer mognare nivå.

  Och skriv inget svar tillbaka där det står att ”det är min blogg, jag skriver vad jag vill” För det vet jag att du får och kan och NEJ jag behöver inte läsa din blogg om jag inte vill ta del av det du skriver. . .

  Svar: Jo, men jag tänker inte backa för att folk uppför sig hotfullt. Är det rätt tycker du? Vad gäller fördomar så håller jag helt enkelt inte med dig – fördomar är förutfattade meningar, hur kan det vara förutfattade meningar när jag har upplevt allt jag pratar om…?

 • Daniela

  du är så jävla patetisk, din orre. många svenskar betalar med fejk pengar också, så skyll inte bara på invandrare. f**k dig hora

  Svar: Säkert möjligt, men det har aldrig hänt på 15 år i min pappas affärer…

 • frida

  asså jävla invandrare, dom förstör bara!!

 • Erik

  Här har vi en tjej som vågar, kan förstå alla fjortisar som är avundsjuka på henne.

 • mary

  HAHAHAHA älskar hur paow svara på just alla meningslösa kommentarer som ”hoooora” men dem riktiga argument som är vettiga och bevisar att hon har FEL vågar hon ej svara på. Fegt

  Svar: Jaså? Ge mig ett med riktiga argument så ska jag svara. Feg är nog inte min grej, liksom…

 • Anonym

  Haha det är så himla skrattretande att läsa din blogg. Det här är det ultimata beviset på vad man kallar wanna be famous, men kära du det blir man inte genom att fräsa ut en massa rasistiska kommentarer osv. Du verkar inte ha någon som helst kunskap om vad SD står för förutom det lilla som din pappa har sagt till dig vilket bevisar att han inte heller har någon som helst kunskap om vad de har för budskap och ”syfte” med deras parti. Men jag måste vara ärlig och säga att du är tuff och står på dig även fast du höjer ett parti som förmodligen skulle skämmas över att ha dig en av deras blivande ”väljare”. Ni alla verkar helt pantade som säger att SD inte vill kasta ut alla invandrare för det de gör är bara ett steg innan de väl kommer ut med att säga VI VILL HA UT ALLA BLATTE SKALLAR. Lika enkelt som de sa om att islam är ett problem i Sverige eller whatever kommer inte riktitigt ihåg men som sagt PAOW LÄS PÅ LITE INNAN DU TALAR, THINK BEFORE AKTION, TÄNK INNAN DU GÖR NÅGOT. Och du som sa att ´SD vill bevara kulturen, guess what den kommer inte finnas kvar länge till om du nu inte har gått i skolan som denna unga dam här , Sverige är ett av de fåtal länder som fortfarande har en del av sin kultur kvar då vi inkluderar kronan. Men aja have fun but use ur brain by the time! Wise words from a Wise girl who her self is a stranger in this country 😉

  Svar: Ärligt, jag tror DU behöver läsa på lite och koppla in hjärnan innan du slår på tal- och skrivförmågan. Du är den som skriver in mer i SD:s partiprogram och vilja än vad som faktiskt finns där. Det är ingen konspiration. SD är ett demokratiskt politiskt parti. Medlemmarna har möjligheten att påverka och medborgarna också genom fria val…

 • Mina

  shit, nu förstår jag varför barn ska gå i skolan, gymnaisum och lära sig lite vett. Du är så jävla olärd som man kan bli. Inte undra på att du mår dåligt som du själv sa? går inte i skolan, har inga föräldrar som kan lära dig om hur livet faktist går till. Du är förfan störd, helt jävla dum i huvet. Sök hjälp, de behöver du verkligen!

  Svar: Det menar du inte? Snacka om att vara fördomsfull… Här anklagas jag för att vara fördomsfull, men det lär ju inte vara något jämfört en hel rad av dom skriver kommentarer här…

 • L

  Jo, men jag tänker inte backa för att folk uppför sig hotfullt. Är det rätt tycker du? Vad gäller fördomar så håller jag helt enkelt inte med dig – fördomar är förutfattade meningar, hur kan det vara förutfattade meningar när jag har upplevt allt jag pratar om…?

  Svar

  För tredje gången, nej jag har inte bett dig att backa eller ändra din åsikt. ALLA HAR RÄTT TILL EN ÅSIKT OM PRECIS ALLT. MEN om du skulle kunna tänka dig för så skulle du kunna föra diskussionen på ett bättre sätt, göra inlägg om dina åsikter som är baserad på fakta istället för att skriva att ”för att pappa säger så, är det nog så” Därför bad jag dig att skaffa dig mer kunskap och diskutera ämnet kanske med folk som du litar på och som kan ge dig mer kött på bena inom ämnet, istället för att skriva rätt dumma inlägg som inte ger någon verkan.

  Ditt sätt att lägga fram din åsikt i nuläget är och förblir fördomsfull för mig, den är även klumpig, respektlös, omogen och ogenomtänkt.

  Och även om det nu skulle vara så att ALLA som handlar med falska pengar är invandrare, så är den gruppen en liten del av alla invandrare som finns i detta land och du måste ju förstå att du kränker alla som har invandrarbakgrund.

  I alla åsikter man har möter man motstånd, men ju bättre man kan argumentera destå bättre respons kan man få, det räcker inte med de uttalanden du gjort om s k ”blattar” du pratar om och tro att folk köper det.

  Lika lite som jag gillar ditt sätt att skriva, lika lite gillar jag de som direkt hotar dig eller ditt liv. Då sänker sig dessa människor till samma nivå som du.

  Skulle du vilja föra en seriös diskussion så skulle du lägga fram dina argument på ett bättre sätt, men jag tror att du endast är ute efter att provocera.

  Svar: Provocera…? Jag??? Då tror du fel. Jag vill tala om vad jag tycker.

 • Anonym

  Paow din jävla pantade, ouppfostrade, dumma, mentalsjuka fittbarn!
  Fattar du inte att du inte kan döma alla efter vissa! Asso flytta härifrån sverige då…ifall du inte står ut men alla ”invandrare” du tror är djur!
  Du borde sluta va en sån rasist och leva livet ist. Det är inte så att nån invandrare kanske har typ kidnappat dej eller gjort dej nåt dåligt!
  o plus… DU TYCKER ATT AMIR FÖRSTÖR SVERIGE!!!!! HAHAHH asso du är sjuk pågud DU ÄR SJUK!! du har invandrar kompisar o du gillar inte dom! asso skit va dum du är! du blev säkert tappad med huvudet före när du föddes!

  En kommentar om att svenskar har rätt till brott?!! WTF????!!! ifall invandrare inte har det så vf ska svenskar ha det! VI FÅR BE FÖR VÅRT BÄSTA! ATT PAOW GÅR NER I HELVETE NÄR HON DÖR! HOPE FOR IT TO HAPPEN!

  And bitch! get your motha f***ing as over here! I’ll wip yo ass you mothasucka! am gonna hit you so hard! you wont even feel aything!!!

  Svar: Kan du sluta röka på innan du försöker bemöta mig med kommentarer…? Du failar så brutalt.

 • Anonym

  Asså lägg ner bara? Du kommer ingenstans med det här, eller kanske med att få fler som ”hatar” dig.
  Att alla invandrare borde få åka tillbaka där dom kom ifrån men svenskar får sitta i fängelse och ha det lite lyx så där? Asså skojar du med mig eller är du bara en blåst h…?
  Va fan lär dig, alla människor är lika värda. Alla ska behandlas på samma sett. Det spelar ingen roll vart man kommer ifrån eller vad man har för bakgrund! Lär dig för i helv*te.
  Om ingen invandrare skulle vara i svergie så skulle inte ens svergie vara ett land nån mer, tror mig. HAHAH vi ger iallafall lite liv här. Orka fan skulle det bara finnas 100 procent svenskar skulle man se kalla grisar varje dag och aldrig få sol typ! hahahah. Just nu önskar jag att S.D vinner det här så får dom slänga ut alla invandrare, och alla med utlänskbakgrund och så får vi se hur landet klarar sig! Tro mig då ska varenda liten invandre kämpa för att svergie inte ska få åka någonstans, bo i ert fula håla, bli till is, demprimerade hela livet, så är svergie borta för gott!

  BRUUUUUUUUSHAN, vi gör liveet värt att leva i svergie bree!! Cusshoe på heltiden…. laaaaaaaatch latch.

  RIKTIG MALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKO DU ÄR FYFAN 🙂 Yää breee!!!!!!!!! FÖRORTEEEEEEEEEN FÖRALLLTIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (L)(L)(L)

  Svar: Kan du kolla upp så att du inte har fått i dig något hallucinogent…? Läs och förstå deras partiprogram. Sen kanske du kan spotta ut svampen du tuggar på och kommentera igen.

 • Anonym

  orka att du tar bort min komentar puss!

 • Erik

  Jobbade själv på bensintapp medan jag pluggade och vet därför att din pappa har rätt!
  Det är verkligen bara utlänningar och några enstaka svenska knarkare som försöker blåsa en.

  Snygga ben föresten!

 • TOM

  Du är en klok tjej. Skönt att se att inte alla unga är blattefierade och okapabla till egna tankar. Du kommer klara dig bra i ditt liv till skillnad från blattetrollen och kramarna.

 • Anonym

  Bra skrivet! Att dom flesta invandrare är genetiskt skräp är ingen hemlighet.

 • Anonym

  Det spelar väl ingen roll om man är från ett annat land? Du borde dömma personen inte från vilket land dem kommer ifrån, för det spelar ju ingen roll? Alla bor vi ju på jorden. Har du inte tänkt på att du blir en invandrare när du åker utomlands? Dem kanske tycker att du förstör då, med att bara komma dit, snälla döm inte folk från vilket land dem kommer ifrån, du känner de inte, döm de efter hur dom är som person ist.

 • Alltså.

  Du borde ju tänka på att inte döma människor för vart dom är ifrån utan hur dom är som person. För alla bor vi ju på jorden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *