Tyra&Bella!

Helluu bitches!

Kom precis hem från inspelningen med Tyra och Bella. Det gick bra och vi, ja, bakade… Haha riktigt roligt! Och dom tjejerna är verkligen otroligt roliga haha, Bella är nog inte så lillgammal som många tror! 😀

Och att jag satte på mig fel brallor. Jag äger inte ett enda par passande jeans! Ångest, så klaga inte på mina gubbrallor:P

Men ni får inte missa när jag gästar hos Tyra&Bella show i direktsänding på torsdag!

Puss puss!

fkb bre 125

fkb bre 129

Jag gjorde en tiger med downs, jag vet inte om det syns men men…

paow32

Denna bilden är tagen från Bellas gulliga assistent Emelie! Kika in där för fler bilder sen..

Vill du klara körkortsprovet för bil och mc?

Posted in: Livsstil

You might also like

Keela - Min nya pulsklocka! Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - RS_____2 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *