Amy Winehouse lookalike?

 

grekland-baby-289Ber om ursäkt för att jag visat så mycket alkohol i bloggen dom här dagarna, men det är första dagarna på semestern och jag är ung och dum. Måste be om ursäkt till mina föräldrar också för mitt beteende här nere. Jag ska försöka ändra mina vanor. Eftersom jag faktiskt aldrig drack förut, ni vet det jag sa i Tyra och Bella show stämde förut. Men inte längre. Nu blir det ingen alkoholintag på ett par dagar.

Mina föräldrar är mycket besvikna på mig och jag får so sagt faktiskt inte dricka alkohol. Jag vet att det kanske är tråkigt för er att läsa om det när det bara står att jag är ”full full full” hela tiden. Nej nu blir det av-dräggning. Jag klarar inte av att vakna upp i gårdagens kläder. Så jag uppmanar inte mina yngre läsare till att dricka alkohol. Ha lite överseende med det. Kan även påpeka att Annie är nästan lika risig som mig. Titta bara på bilden…

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Kontrasterna Caroline Roxy - Summerburst fire
 • jonna

  Kika in, och lämna gärna en kommentar på min blogg 😉

  jonnaalm.blogg.se

 • lena

  herre gud hur du lever verkligen inte bra !! e d bara d stället ni kommer in på där nere? d e ju bild efter bild på samma hak? a

 • LifeAboutNoname

  LÄS MIN BLOGG OM LIVETS

  INSIDA- LYCKA, KÄRLEK, DEPRESSION, SJÄLVKÄNSLA, BRÅK, OCH MYCKET MER
  men även om livets  UTSIDA- BRUDAR, SEX, PENGAR, MUSIK, KLÄDER, FESTER, ALKOHOL!!!

  FINNS DET NÅGOT BÄTTRE ÄN EN HETRO BLOGG OM LIVETS INSIDA & UTSIDA???

  SENASTE INLÄGGET: HALVA PRISET PÅ BIO UTAV MIG(MIN FÖRSTA SPONSRING)

 • oscar

  ehhh, överseende menar du nog. Använd inte fina ord, det funkar liksom inte på dig…

 • nathalielindh

  klart man ska unna sig lite fest ibland, bara det inte blir för mtk 🙂 <3

 • Mimi

  För att vara gammal och erfaren måste man först vara ung och dum!

  Lev livet medans du kan! 😛

 • Therese

  Du får inte dricka elr röka. Kmr absolut anmäla detta fan.. så synd om dig

 • En tjock katt i en smal värld

  Therese; anmäla var? Det är andra regler i Grekland med åldersgränser.
  Men även i sverige får man både röka och dricka, man får bara inte köpa ut till minderåriga. Sen om polisen ser en dricka får man omhänderta alkoholen såklart. 😛 Men man hamnar inte i finkan om man dricker öl och är 16 år. Du kanske borde läsa på innan du leker pretto?

 • shiet

  Nej. Amy Winehouse ser mer sliten ut. och är aningen coolare

 • E M E L I E & L I S A - VÅRT LIV I EN LITEN 1:A!

  JA, LITE TRASHVARNING PÅ BILDEN ÄR DET ALLT 😉 HAHA

 • E M E L I E & L I S A - VÅRT LIV I EN LITEN 1:A!

  JA, LITE TRASHVARNING PÅ BILDEN ÄR DET ALLT 😉 HAHA

 • Bella

  haha var det inte du som dissat andra tjejer i din ålder som dricker en massa? 😛 och sagt att du inte gillar att dricka haha

 • m.hedman

  Jag älskar din blogg! Fast jag håller med om att det har varit lite för mycket alkohol.. Men asså för mig går det inte att ladda upp idolbilder!

 • olivia

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  OCH KOMMENTERAR

 • Sandra

  Nu har dagens låt kommit upp på min blogg, kommentera gärna! 🙂

 • selle

  NEJ NEJ NEJ ! PAULINA be inte om URSÄKT för att du dricker, om folk kommenterar att du DRICKER DÅ ÄR DEM JÄVLLIGT FALSKA !!!!!!
  SKICKA ner vilken 16-22 åring till GREKLAND SJÄLV UTAN FÖRÄLDRAR SÅ KOMMER DEM ATT DRICKA ! dem kan sitta och kommentera skit om dig, men de skulle precis göra samma sak själva !!
  Men sen från dina föräldrars synvinkel förstår jag om de blir sura de skulle alla föräldrar bli. men att fjortisar sitter och kommenterar något om att du dricker för mkt, dom tar sig bara vatten över huvudet 😉 fortsätt festa och ha kul !

 • sandra

  Paow, palina, paow. Det är skit bra att du tänker på dem mindre, och även att man märker att dina päron inte sitter hemma och ler precis. Men.. kanske ska du tänka på dig själv också lite. Det är inte bra för dig att dricka så mycket som du gjort på senaste. Man ser redan på bilderna att grekerna är helt till sig, och det kan hända något ni kanske inte förutsett ska hända.. om du förstår vad jag menar. Vi som läser din blogg (dem flesta) tycker ju om dig och vill dig väl. Tyvär finns det några små loosers som läser din blogg även fast de inte gillar dig.(onödigt) men back to the thingy. Det är lätt att vara efterklok. Men som jag skrev, tänk på att ni är två snygga brudar som dansar på baren, och är fulla. Ni är fulla paow, ni är lättklädda och ni är omringade av greker.. Det låter inte som en sån där toppen idé i längden. Men yes, gjort är gjort. Skulle bara vara bra med det i åtanke. Att vissa greker kanske smider planer ni inte är medvetna om än. Det låter hemskt, men det är dagens sanning. Vill bara ert bästa. Sen vill jag tacka för en skitbra blogg paulina. WORK IT! duärbästivärlden. Kramis!!

 • Girly

  Men gumman du är ju tonåring och klart du testar gränserna.
  Bra att du inser att yngre läsare tar efter och såklart är det inte bra eller lagligt att dricka innan man är 18 år.

  Men alla kan ju göra sådant de ångrar, inte lätt att ha allas ögon på sig.
  Vet ju hur det var när man var ung…

  Det viktigaste är trots allt att du inser att det inte är ett föredömme
  Stor kram Girly

 • - iickaa -

  Du menar inte överseende då? Återseende betyder ju något helt annat 😀

  – iickaa – http://iickaa.blogg.se

 • annaaa

  tihihi, hoppas du har det bra där nere, 😉

 • Angelina

  Ibland måste man flippa ut 😀

 • Therese

  Tjockiskatten i smalvärld elr vare va, SOCIALEN TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tro mig….dom brydde sig om bb å hon va ju inte ens hälften så.. va ska man säga. odräglig?

 • Sanna

  Hjälp mig att välja vilken jacka jag ska bära i vårsolen i år!

  http://sannanaeaes.blogg.se/2010/april/-varjacka-hjalp-mig.html

 • B A U E R

  ska du inte ha liiiite mindre kläder på dig ? 😉

 • Anna

  Sandra …
  Jag tackar dig .. Jag vet inte om det var ett skämt eller om du faktiskt SKRIVER så … MEn det var jävligt skojj .. Paow .. Du är dum i huvet…. det heter ÖVERSEENDE … jävla bajjs

 • Anna

  ”tänk på att ni är två snygga brudar som dansar på baren, och är fulla. Ni är fulla paow, ni är lättklädda och ni är omringade av greker.. ”

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA…

  Dagens lol.

 • veronica

  Haha ganska likt faktisgt 😉

 • felicia

  fan va coool du är som erkännner det! riktigt coolt gjort paow, jag diggar dej 😀

 • Anonym

  men klart ni festar herreguud alla gör ju de ? Ni är fan 16 liksom

 • isabella l .

  Ville bara tipsa om min Veckans blogg- tävling =)

 • olivia

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  BLOGG OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  BLOGG OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  BLOGG OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  BLOGG OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  BLOGG OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  BLOGG OCH KOMMENTERAR

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  BLOGG OCH KOMMENTERAR

 • Elin

  Ingenting att be om ursäkt för! Ni är utomlands och har roligt! Man är bara ung en gång, eller hur! 😀

 • Jessika

  Paow, folk borde verkligen se upp till dig istället för Kissie eller Dessie, alltså inte det här med alkoholen och rökningen och det men att du vågar stå för dig själv, du VÅGAR faktiskt säga vart du handlar till skillnad från Pissie som säger att Gina är en skitbutik men sen handlar där själv. Är riktigt stolt över att du vågar säga det här i bloggen och jag tror att många andra är det också. You go girl!! 🙂

 • Gratis

  alkohol är ju det bästa som finns, Herregud är man ung så har man kul och dricker alkohol. Då man kan komma bort från allt och leva sin egen dröm. Det är det bästa som finns!

 • malin

  Dina föräldrar borde skämmas över dig!

 • Willy Bob

  Sen att dina tuttar florerar över hela nätet gör inget heller då?

  Spriten drabbar fan dig inte då alla vet att du super.. men du har absolut ingen koll på hur omvärlden fungerar! Det märks, det finns en anledning att tjejer inte lägger upp sådana bilder du gör, och vad är det tror du?

  Sen kan du babbla om hur fritt allt är att man som tjej skall kunna visa upp sig bla bla.. men det funkar inte så bara. Du kommer bara få det värre och värre , all publicitet är inte bra publicitet.

 • Caroline

  Dags att börja ordna upp sitt liv kanske?

 • Linn

  Lev livet det kommer inte i repris !! Man måste ha varit ung och galen för att sen kunna bli vuxen och allt det där !!!

  LEV LIVET !

 • Anonym

  visa mer bilder från stranden mm=)

 • michaela

  men gumman, du är ju på semester 😀

 • rozi

  Ja riktigt dräggligt.. lägg inte upp bilderna då för fan..

 • Chrille

  Sandra …
  Jag tackar dig .. Jag vet inte om det var ett skämt eller om du faktiskt SKRIVER så … MEn det var jävligt skojj .. Paow .. Du är dum i huvet…. det heter ÖVERSEENDE … jävla bajjs

  DET STAVAS BAJS, SOPOR…

 • tina

  Varför måste ni dansa på bardisken? fulla o dumma

 • Lorissa

  Du är duktig nu. Jag har slutat med alkohol också nu. Jag är 20. Drack så mycket innan, hade en dräggperiod. När jag fyllde 19 lade jag i princip av 🙂

  Stå på dig nu.

 • Hanna

  Visa dina föräldrar nu att du inte behöver dricka när du är utomlands 🙂

 • Anna

  ha överseende heter det

 • Trash. Crash. Stash.

  Diggar den lite mer grungiga stilen… men inte om det är för att man blivit sliten på riktigt.

  Vad har hänt Paow, you use to be fab :/

  xoxo

  //TCS

 • Emma

  Alltså de kommenterar inte alls att du lägger upp topless bilder då ? även fast du håller händerna framför, spriten är ju skitsamma, ingen bryr sig om du dricker. Men när du lägger upp nästan helnakna kort (du har haft vågade kort innan med) då skapar det rabalder och det är inte positiv sådan! om de e något dina päron skall oroa sig över är de det! Dina Tuttbilder finns överallt på internet nu! (dock inte på din kompis, hon var inte alls lika intressant tydligen)

  Visst du får visa dig hur som helst men det är korkat!

 • Jessica

  Hon ”Selle” har rätt. Du är 16. Du är väldigt mogen för att vara 16. Njut för en gångs skull av att bara vara 16 o omogen. Tycker du verkar så jävla go ändå. Dina föräldrar är garanterat stolta över att ha dig som dotter!

  Take care!

 • Emma

  varför kommer inte mitt inlägg fram?

 • SSSSSSSSSSSSSSSS

  Vad är det som är coolt att bete sig som om man kom från yttre rymden?????
  Synd om dig!
  Du kan inte ha haft mycket roligt i ditt liv!!!
  Trist!!!
  Du blir inte bättre eller mer attraktiv för att du dricker som en svamp.
  Kolla in Kenza, hon har i varje fall både klass och stil.

 • ella

  KOLLA MINBLOGG*
  KOLLA MIN BLOGG
  KOLLA MIN BLOGG
  KOLLA MINBLOGG
  KOLLA MIN BLOGG
  KOLLA MIN BLOGG
  KOLLA MIN BLOGG
  KOLLA MIN BLOGG
  KOLLA MIN BLOGG
  KOLLA MIN BLOGG:)

 • sofia

  de heter överseende inte återseende!!

 • Anonym

  roligt att du skriver ett sånt här inlägg när du använder en väldigt ”horig” profilbild på FB.

 • FISSY

  JAG GILLAR HUR FINT FITT LÖSHÅR HAR LAGT SIG PÅ DENNA BILDEN. IRONI.

 • Idda

  lite likt faktiskt 😀 HAHA!

 • dinmamma

  hur dumma är inte dina föräldrar som tror dom kan låta dig åka till grekland med en tjejkompis och att du INTE SKULLE DRICKA. SMARTA FÖRÄLDRAR. VERKLIGEN. MAN MÄRKER VART DU FÅTT DIN INTELLIGENS IFRÅN HAHAHAHAHA

 • r

  ”ha lite återseende med det” . tror du menade överseende stumpan

 • FELLAN

  tycker verkligen att det börjat bli för mycket, det ser ju inte ens bra ut med dom bilderna ni tar. Hur påverkas dom runt omkring er, regarer inte någon på detta med tanke på att annie ndå har blondt fin långt hår, då lägger mycket folk märke till henne. Tro mig, jag har ändå bott i spanien och italien.

 • FELLAN

  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀
  😀

 • elina

  jag läste i ett inlägg förut att du köper ditt löshår på rapunzel?
  jag undra bara hur många förpackningar du rekomenderar om man ska limma fast håret? skulle va jättetacksam om du svarade, kung blogg föresten 🙂 kram

  svar: Åh tack 😀 ca 100 kram

 • Carro

  du är ju as skön! Dina inlägg får lite spice av detta! Keep it up, 😉 haha <3

 • Linnea

  du kan iaf erkänna att du dricker o att du inte borde det, inte som pissie 😉

  Besök gärna bloggen <3

 • ElnasiStorstan

  =) lev livet! Om man nu ska gör bort sig så är det bättre att göra det när man är ung än när man är 40. .

 • :)

  Jag har också varit i grekland utan föräldrar och vi festade varge kväll, tror det är många som skulle gjord det samma 🙂 Dock så borde du värkligen ta det försiktigt, för det är lätt att råka illa ut. När jag åkte dit så var vi två killar och tre tjejer, höll mej till dom andra hela tiden men endå så började en kille ta på mej och skulle dra in mej i ett annat ”rum”, riktigt obehagligt men som tur var hände inget. Dom flesta som läser din blogg gillar dej och vill inte att något ska hända kom ihåg det 🙂 Ta det försiktigt<3

 • emma

  look at my blog… =)

  ha en bra dag

 • Jasmina

  Nja Amy insåg hur förskräcklig hon såg ut och började äta mat ;D

 • ~ Millah.

  Läs och komentera gärna min blogg babes 😉

  Skriver om allt mellan himmel & jord.
  PUSS 🙂

  http://finest.se/miillaah

 • Anonym

  ”Ha lite återseende med det.”

  gå tillbaka till skolan, vet du ens vad meningen ovanför betyder? Du behöver gå i skolan. Du behöver regler, rutin och sluta dricka alkohol… Du förstör dig själv totalt.

 • Lexi

  Bra att du själv skriver det, men man får ju vara ung och dum ibland. Man får väl själv ta ansvar för sina handlingar, så du ska inte be om ursäkt.

 • A

  Du är så söt !
  <33333

 • En helt vanlig Isabell

  Paow, du brukar vara en bättre bloggare! Du är yngre än mig men jag har ändå alltid tyckt att du har skrivit bra. Sänk inte ner dig!

 • BLONDIEEEE

  VARE INTE DU SOM HADE SLUTAT RÖKA ?? 🙁

 • Mimmi

  det är bra att itne dricka!!

 • Lovisa

  hur kan du vara med HUGO????!!!
  största wannabe playern, dissdissdissssssss

 • moa

  alla tonaringar dricker, vem bryr sig

 • brudarnafashion

  Jättefin blogg!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

  KOLLA IN VÅRAN MODEBLOGG!

 • hanna

  haha dissen du fick av yousef…. 😀

 • anonym

  bra att du ska sluta med det =) hoppas du får det jttefint i grekland..o du den dr bilden när du var halvnaken kan man säga den borde du ta bort :/ </3

  byebye!

 • fröken jonasson

  Ö
  V
  E
  R
  S
  E
  E
  N
  D
  E

  heter det..

 • noor

  nerå du liknar inte henne:P

 • FELICIA

  Lite likt faktiskt, fasst hon är fulare.. 😛 haha, men smart att inte dricka 😉

  kram

 • Eve

  Hej! Jag tycker om din blogg jättemycket till och börja med. 🙂
  Det verkar som att du har vuxit upp lite nu och beter dig oftast ordentligt, i alla fall enligt din blogg och hur/vad du skriver. Det är bra att du inser att det inte är bra med alkohol och att dina föräldrar är besvikna på dig. Det är absolut inte bra för någon att dricka alkohol eftersom det kan bli en vanesak och du förstör dig själv. Det är ju samma med rökningen, kanske borde du lägga ner den också?
  Men jag tycker att det är jättebra att du inser saker och inte bara tänker på dig själv utan tänker på din omgivning också.

  Sen om du är full, du är bara med Annie och ingen annan förutom grekerna, så vet ju ingen vad som kan hända. Vad som helst kan ju faktiskt hända och det är nog lätt hänt om man säger så, så tänk på det också, alla vill dig kanske inte väl?

  Hoppas du läser detta och kanske kan svara mig också? Det skulle vara kul att få svar från dig. Kram! / Eve.

 • Emilio

  Du borde nog ta det lugnt med drickat och gå på svensklektionerna istället 😉

  Överseende och inte återseende 🙂

  PUSS

 • Sandii

  Hoppas ni har kul på resan! 🙂

 • molly

  ja, jag tycker då fan inte att det varit kul :S
  Men sa du inte heller att du skulle sluta röka? :O
  asså jag bara undrar

 • ellinore sånge.

  ohyes, amy lookalike! hihi. men ja, man måste ju få ha lite kul 🙂

 • amanda

  kmr inte igenom livet utan att dö.. så man lever bara en gång..

 • feea (:

  Men alla ungdomar lever sitt liksom och det med dina yngre läsare , finns nog dom som är större kålsupare än dig liksom bland dom. Då yngre än dig dricker mer. Och ALLA gör misstag, större eller mindre ~och just med det tycker jag man ska ha överseende~ tycker inte man kan straffa dom.. -.- ALLA ÄR UNGA , men alla vuxna är så konservativa och ska hålla till att alkoholen är för dom ÖVER 18 .. men vafan , det har ju inte med åldern och gör vilken intag man kan ta.. o när man förbjuer det – gör ju bara saken värre. man dras ju till det folk ber en hålla sig bort ifrån, i alla fall gör en majoritet av ungdomarna det mellan 12-18 – så tror inte det hjälper så mycket över att man ber dom att INTE testa. För vi nog alla hur det är, vi lever i den tiden. Oj läste lite snabbt över det jag just skrev x) hahah usch vad gammal jag lät! absolut INTE mitt syfte 🙂 Fast jag är sån som inte dricker för att jag bjuder på mig själv fullt ut iaf, (lät lite fel) . Fast tycker ändå inte man ska straffa dom som gör det, av rennyfikenhet och ha kul. Såå jag tycker det du skrev var bra, även om jag inte tror det hjälper, eftersom nyfikenheten finns 🙂
  oj vad långt det blev , sorry! KRAM KRAM . ha en bra dag 🙂 och kanske nu i nytvättade fräsha kläder och inte gårdagens ^^

 • isabella

  Bra sagt Paulina! 🙂 Man kan leva livet utan alkohol också 😀

 • Abby

  Kika gärna på min blogg. Den innehåller hår, mode och skönhetstips.
  Jag delar med mig av massa tips och trix då jag utbildar mig till frisör.
  http://abbylarsson.blogg.se.
  /A

 • ANNA

  Det är bra att du ber om ursäkt iallafall !

 • Julia

  oj ditt löshår ;O överseende* haha 🙂 Men det behöver du väl inte be om ursäkt för =)

 • Gustav

  Rätt lik Amy haha 😀

 • sara

  du skulle ju sluta röka, true?

 • ida :)

  Paulina, vetu ? 😀
  Vet du vad jag såg nyss ? 😀
  Du ligger ju på andra plats över Sverige största bloggar ! 😀
  Grattis!

 • isabellealexandra ღ

  moget att du inser att du inte borde dricka så mycket iaf 🙂 menmen, alla ungdomar festar, det är normalt! 🙂

 • Karin

  WE LIKE UR EVEN WITH LIL ALCOHOL IN UR BODY;)

 • Anonym

  Vart är dina underbara shorts ifrån och när köpte du dom ? 🙂

 • Paulina

  YOU ONLY LIVE ONCE PAOW!

  men ta det lugnt med alkoholen det verkar bli lite too much 😀 okej? tänk på dig själv också.

 • angelica

  haha ja du var fan lik 😀 skönt att du har kommit på att alkohol suger.

 • michaela

  ja ni ser lite slitna ut 😛 hoppas ni kan dra ner på drickandet ett tag så ni inte super bort hela semestern

 • L I S A

  kanske skulle tänkt på det lite tidigare?

 • carro

  ni är ju helt galna där nere :O

 • sandra

  sjukt snygga jeansshorts 😀

 • SARAH - You can't fix stupid

  Har du lust att gå på årets hetaste disco som Club Glamour och The Wave anordnar nu i vår med 9 DJ’s, två live uppträdanden – Rebound (Rabhi & Eddie, Idol 09) och Purpl Pop?

  För mer information kontakta mig genom bloggen (där det finns mer information) eller på 0762787908! Ses där!

 • ida

  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3
  vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg & få mer info :)) <3

 • LS

  Vill du se ut som amy eller? Hon är en äcklig drogade brud som ligger på rehab

 • PP

  självklart ska du festa paooow 🙂

 • Anonym

  Nån som sett på hennes FB där hon skriver ”okej, jag ljuger i bloggen, jag ska supa ikv”..? Tror ni seriöst hon menade allvar med det här inlägget haha.

  OCH DET HETER ÖVERSEENDE INTE ÅTERSEENDE!!!!

 • Emma

  hahahahahahoohohuhuuhuh 4kg eeeeeeeeeextraaaaaa

 • Kendiz

  Bra sverigedemokrat du var.

 • Fylgia

  Fast du är grymt mycket snyggare än Amy 😉

 • Anonym

  det är ju inte direkt något positivt att vara Amy Winehouse lookalike? ^.-

 • Anonym

  nee vadå amy LINDSYA hahaha

 • Caroline Karlsson

  Bra paow att du försöker vara en förebild när du är så pass ung vilket är riktigt starkt. Fortsätt så 🙂

 • e v e

  sånt där händer (;
  men man kanske ska ha en baktanke att saker faktiskt kan hända..
  lite lättklädda, fulla o ser bra ut. o sen omringade med greker..
  det kan hända saker..

  klart att du kan festa om du vill, men man kan ju bara ha den tanken i huvvet iafl nåt skulle gå lite snett?
  kram(;

 • e v e

  sånt där händer (;
  men man kanske ska ha en baktanke att saker faktiskt kan hända..
  lite lättklädda, fulla o ser bra ut. o sen omringade med greker..
  det kan hända saker..

  klart att du kan festa om du vill, men man kan ju bara ha den tanken i huvvet iafl nåt skulle gå lite snett?
  kram(;

 • The one and only

  Du kommer dö, typ.

 • Bry dig inte

  Men hur håller du din cigarett , kvinna ?

 • Olle

  Hard drag….alot off nicotine!! Nice pic!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *