Blev lite sent igår..

Hello bitches! Detta är dagens första inlägg och jag vet att jag måste bättre mig när det gäller det, jag vet!

Igår så blev det lite sent, eller ja kanske lite för mycket alkohol för min del. Mådde illa av all den ”passiva rökningen” inne på krogen så jag drog hem. Det slutade med att killen på hotellet försökte ligga med mig. Usch fy blää, han sa ”kom upp till mitt rum” o.s.v. Och jag sa självklart NEJ! Undrar om jag ska säga till hotellchefen? Gick i alla fall upp och bad Hugo sova med mig kände mig lite osäker.. Annie sov hemma hos hennes pappa.

Vaknade runt kl elva och gick upp och solade ett par timmar, sen kl halv tre drog vi till Chania och shoppade lite. Kul att se en annan stad, det var faktiskt riktigt fint! Lovar att uppdatera bloggen minst 10 gånger per dag från och med nu. Puss lovers!

Bild från igår…

Vill du slippa dina linser eller glasögon?

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *