Bloggtorka

Jag hatar att ha bloggtroka, jag hatar att hotellrummet ser ut som ett bombnedslag (fast jag är den skyldiga) det ligger kläder överallt. Badrummet är asblött, sängarna har åkt isär. Jag hittar inte kameraladdaren. Blööö…

Jaja.. Ska hem till kalla Sverige imorgon och jag måste packa.. *Suck* ska ändå bli skönt att få fixa sig på riktigt, fixa naglarna färga håret. Gud jag längtar! Men nu ska vi ut och festa! Nu kör vi all in drägg time alltså..

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Caroline Roxy - Glitter XMAS Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *