Blöö…

Gud, så trött jag är! Kommer inte ens ihåg när vi somnade inatt, det enda jag kommer ihåg var att det var ljust. Vaknade typ 10 så ja, vi säger väl 4-5 timmars sömn?

Hemma hos pappa så har jag ingenting! Visst har jag lite kläder, men inget smink, ingen egen dator, så jag tänkte packa en väska eftersom det faktiskt är mamma jag vill bo hos. Och så har jag glömt min laddare så känner mig helt jävla naken. Suuuck!

Just det köpte tröjan på bilden igår. Från Urban Outfiters, det heter så va? Känner att jag inte riktigt vill vara med på bild idag.

You might also like

Hedda Dibinger - versace Sandra Lindahl - Helgen med VG Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *