Dennis Maglic!!

Jo, jag skojade lite med *** eftersom jag ville vara som min idol Alexandra Nilsson!

Jag och Dennis har i alla fall rett ut allting nu och nu får han äntligen lite riktig size zero tillbaka i sitt liv *host*. Ingen av oss är särskilt långsinta så det var inte så svårt att bli sams igen. 😉  Dennis kommenterade hur smal jag blivit och då har han nog umgåtys ALLDELES för mkt med överviktiga personer på sistone. Illa illa.

Aja, nu ska vi gå på bio och se ”draktränaren”.. Någon som sett den? Är den bra ? =)

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *