Godmorgon!

Sov inte på mitt eget hotellrum inatt så Annie skällde lite på mig när jag kom hem, sen så somnade vi om. Har världens träningsvärk i benen, nåja inget mer snack om det. Fast egentligen – vad tycker ni om att jag är så ärlig?

Kanske borde skriva som Kissie att man har träningvärk i ”benen” bara för att man gått i trappor? Men lite kul att skriva att man har det eftersom folk reagerar som dom gör, men som sagt, sex säljer, alla har sex eller vill ha sex. Inget fel med det 🙂

Det är dåligt väder idag så jag har lagom ångest om vi säger så, jag som vill bada =( Aja, nu ska jag hoppa i kläderna snart ska vi ut och käka brunch. Grekisk sallad såklart 😀

Vill du ha ärliga blå ögon? Gör som jag gjort – beställ dina färgade linser från Pharma Optic. Just nu supererbjudande, färgade kontaktlinser för 1:- plus frakt.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (71)

You might also like

Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet Alexandra Nilsson - VECKANS.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *