Godmorgon!

Hello bitches!

Igår så blev det en lung ”hotellkväll” med filmen ”Män som hatar kvinnor”. Såg inte klar hela ifs, men nu fattar jag lite i alla fall. Förut så tittade jag ju på flickan som lekte med elden och fattade inte ett piss, men den filmen var riktigt bra! So Paow style..

Nu ska vi gå ut och gå en promenix! Ska även hämta ut lite pengar som pappa satt in på mitt konto, för just nu äger jag bara 40 cent.. Haha. Puss.

En av dom första dagarna här nere, då var man blek…

Blå idag, brun imorgon?
Pharma Optics supererbjudande – färgade kontaktlinser för 1:- plus porto.

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen med VG Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *