God morgon!

Hello bitches! Jag är helt jättetrött – vaknade typ för en halvtimme sen och snackade med Steffi, ååh så skönt att snacka med henne ibland. Ska även dra in till stan om några timmar =) Det var en sån tur att Saga sov med mig inatt, kändes så konstigt eftersom hon är så liten att hålla om haha…

Men nu ska jag försöka gå ut och springa, ska även upp till centrum och köpa lite mat. Det mamma har hemma är inte riktigt min ”smak”… Får väl sätta på mig termobrallorna om jag ska ut, det är ju för fan svinkallt! Brrr…

Jag tappade mitt minneskort på flygplatsen i Grekland, och ja, det återstår bara att se vilka bilder som kommer upp på Falsksanning, för dom bilderna är mycket grövre än den här.

Blåa? Gröna? Bruna?
Välj själv med Pharma Optics färgade kontaktlinser för 1:- plus porto!!!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Migrän? Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Ny vecka..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *