God morgon!

Vaknade för ett tag sedan 🙂 I natt så var det lite galet haha… Ja, vi gick ut och drack lite, måtta ni vet. Men henne glömde Hugo hemma, inte bra.. Kvällen slutade med att han däckade i sängen och Annie och jag sprang runt mellan kompisens hotellrum och fransmannens. Jag säger bara Tzatsikis pappa 😀

Ah, vi somnade i alla fall inne på kompisens rum, eller ja, vi bytte rum kan man säga haha! Om ni vill läsa lite mer detaljerat vad som hände igår så är det bara att läsa Annies blogg :
Http://finestlight.se/annie

Lite bilder från igår..

hugo 016

Annies fransmän haha ..

hugo 047

Puss puss

hugo 027

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *