Posted in: Livsstil
Kommentarer (97)

You might also like

Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Cosy..
 • Mikaela Brandstrand

  Hahahah! =D
  Gud så kul xD

  Han lyckas ju kanske inte riktigt få till den finska dialekten, men ett otroligt bra försök ! =D

 • sixx

  haha alltså. ni två är så söta tillsammans så jag tror jag dör!!!!!! sötaste paret ever.

 • Anonym

  man behöver ju inte lägga upp allting…

 • Besviket fan

  HUR kan du lägga ut en sån video?? Vi fattar att ni knullar?? ”GO PAOW och HUGO!!” är det de du vill höra eller? Du skämmer ut dig själv OCH speciellt DIN FAMILJ, ni skämmer ut er själva, att sitta där helt nakna och FILMA det också och sen lägga upp det är ju så korkat att man skrattar åt er, eller mest DIG, han står ju inte direkt och flashar kuken direkt? Du skaffar dig själv en stämpel, eller vid det här laget måste jag vara ärlig och säga att du HAR DEN REDAN.. blir så himla besviken på dig paulina.. när du var med i bella och tyra show fick jag verkligen respekt för dig, du verkade vara en härlig tjej liksom! men nu har jag tappat allt som hette respekt när det gäller dig. under hela din resa i grekland har du här i bloggen iaf, betett dig så jävla ÄCKLIGT. jag tyckte verkligen om dig, men inte nu längre… vem vill gilla en slampa liksom

 • sara

  Hm, tycker inte du ska lägga ut sånt här på dig paulina…
  Tänk vad du ångrar dej om typ 5-10 år och när du är äldre… men men
  Ni har rolig tiaf 😀
  Ni är så söta ihop 😀

 • Linda

  Haha lev livet medans du är ung!

 • Carla

  Tidigare har jag tyckt att din blogg varit riktigt underhållande och du har verkligen visat bra sidor, trots vissa onödiga kommentarer osv. Du är 16(?)år och du vill provocera, få uppmärksamhet, utmana, pusha, se hur långt du kan gå. Jag förstår de! Jag har också varit sån! Men jag kan bara varna dej, en dag kan du komma att ångra dej, grovt! Om 5 år, när du kommit över den värsta tonårstrotsen (den försvinner mer och mer med åren, om än inte helt. jag om nån vet de) och du kanske ska söka jobb eller börjar träffa någon ny kille, kommer du kanske få ångra dej. Du vet förmodligen om hur vanligt det är att googla sina vänner och nya kontakter. Detta gäller även fler och fler arbetsgivare nu för tiden. Om dom hittar (nästintill) nakenvideos på dej så väljer dom förmodligen någon annan (om du inte ska stå gömd på ett lager eller liknanade).
  Det kan dessutom känns rätt jobbigt när du själv börjar se dej som vuxen, men måste bära med dej bördan av dina tidigare ”dumheter”. Förstår att du tycker att detta är hemskt kul nu, men vänta några år…
  Är mest orolig för din skull. Ta dej i kragen tjejen! Lycka till! 🙂

 • Susanna

  åh fyfan vad du är äcklig och en liten slampa. Har du ingen självrespekt? Sa du inte att du skulle sluta lägga upp såna här bilder och videos? Du äcklar mig.

 • Anonym

  din blogg sjunker för var dag

 • isabellealexandra ღ

  hahaha hon e 16 å rlåt henne va för fan 🙂

 • besviken läsare.

  Nu blev jag besviken. Kom ihåg i något inlägg då du skrev om att dessie var så omogen, att hon mest umgicks med trash människor, att hon hade för små bh;ar m.m. Men fröken Paow, nu lägger DU ut en video där man nästan ser allt? förutom nedre delen då så att säga. Visst håller du för de punkter som bör hållas för. Men gode värld. Detta var bara för pinsamt. Vad är du? 16 år? Okej att du festar, blir full men passa dig. Detta var bara för myucket. jag vet inte om du gör det för att få mer läsare pga av att du visar hud eller något. Men tänk dig för. För detta var 100 ggr värre än Dessie. Du sjönk nyss under hennes gräns. BESVIKEN”

 • omg

  Men ärligt taleat?

 • emma

  ahhahaha ganska kul 😀
  men ibland går ni nog för långt^^
  det där kallas privatliv, man ska inte lägga ut det på nätet…

 • EH

  asså seriöst visar brösten för alla bloggläsare osv ? o asså HAH lol ? trodde att du ej va sån.. meh asså typ blä.

 • Jessica

  finns det inget som kallas *privatliv* längre eller ?

 • i

  En blivande porrstjärna ?

 • Caroline

  Nej Jessica, inget privatliv och ingen självrespekt… So Paow-style 😛 😀

 • ASTRID LUND

  Ohh vad ni är fina !!

  Låt Paow göra vad hon vill, ni är avundsjuka för att hon har en pojkvänn som älskar henne, varför tracka nån som ni inte känner?

 • ellie

  du sjunker fan mer och mer för varje dag som går.. har du ingen självrespekt längre?

 • Saara

  det var väl det man visste.. i tidigare inlägg bad du familjen om ursäkt för mycket och du skulle bättra dig skrev du. Och så gör du såhär… Euuw!

 • fuck me

  är du seriös ?
  asså omg va omoget att lägga ut den, okej ni va väl fulla men ändå.. en normal människa lägger inte upp sånna saker.
  jag har en fråga..
  läser inte din mamma och pappa din blogg och kommer se detta ?
  och alla dina läsare kommer också se och kommer antagligen snacka skit om dig nu.

 • Anonym

  helt fel paulina, helt fel

 • m

  de DÄR är ju bara pinsamt,håll sånt för dig själv tack..

 • Anonym

  asså gud va du e billig..

 • Linda

  Hoppas du skriver mkt om dej och hugo i förtsättningen ! puss 🙂

 • Sandra

  Skit i kommentarer som tycker att du är äcklig. Du får göra hur du vill, såklart är det bra om du har dina föräldrars samtycke, men först och främst så får du bestämma själv över din kropp, och visa upp den hur mycket du vill. Faktiskt.

  Men, tänk gärna lite på att allt du lägger upp kommer finnas kvar på internet för alltid. Om du och Hugo gör slut, eller om du någon gång känner att du inte längre vill ha såna här videos på internet, så kommer de finnas kvar. Även om du tar bort dom från bloggen så kommer det att finnas folk som har rippat dessa videos, sparat de på sina egna datorer och sprider dem vidare. Man har tyvärr inte så mycket kontroll över material som man lägger upp.
  Om du någon gång skulle bli kär i någon annan kille eller Hugo i en annan tjej så är det här en rätt dålig video. Jag vet att jag skulle tveka om jag dejtade någon, och plötsligt hittade en sån här video där personen låg i badkaret med sitt ex liksom…

 • Helena

  Fattar verkligen inte hur du kan med att lägga upp en sån bild, tycker sånt här ska stanna mellan två människor och inte visas inför hela sverige

 • Anonym

  Jag har alltid och älskat din blogg och du har varit min favorit bloggerska men vad har hänt? När jag kollar in på din blogg nu ser jag bara en pundare… serisöt vem lägger ut en video på när man ligger i badkaret på internet? När du åkte till grekland och blev tsm med Hugo har du blivit en helt annan person på bloggen.. Så för din egen skull om detta är någon slags provikation eller något, lägg ner medans du kan. Jag följde din blogg varje dag innan men nu kanske jag går in 3 gånger i veckan eller något!
  YOU GO GIRL! ( NÄR DU BLIR GAMLA PAOW IGEN )
  <3

 • Lägg ner!

  Snälla! Sluta med alla era jävla halvnakna bilder o videos. Att gå ut med ett förhållande är en sak, men att publicera dessa bilder o nakna videos är bara to much. Om ni är så jävla kära o det verkligen inte är ett pr-trick så lägg ner.
  Desto mer sådant här skit ni lägger upp desto mer fejk it is. Ledsen men det lär ju fan spricka mellan er om det ens är äkta o ni fortsätter. Att skriva att ni knullar är en sak, att lägga upp sex bilder är en annan. Folk har fattat att ni knullar, 99% av världens befolkning knullar big deal. Sex säljer. Ni är ett hett par, yes.

  MEN! PAOW! Du skrev nyss förlåt till din släkt/familj om de behövts skämmas över dig. Och efter det lägger du ut det här? kan du koppla ett o annat?

  Att lägga ut nästan nakna bilder/videos tillsammans är fan samma som en p-rulle, så get real Paow innan det är försent!

 • Erik

  Alltså om jag hade varit din familj hade jag ALDRIG pratat med dig mer! Jag hade dumpat dig, och skämts som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! :O Vad fan håller du på med??? :O

 • johanna

  Lite väl billigt kanske?
  Jag tyckte faktiskt bra om dig, mer mogen än kissie & dessie. Men nu är du ännu värre? och vad är det för pojkvän som acceptera att hans kompis filma hans flickvän naken? Skulle du seriös vilja att dina kompisar såg din pojkvän naken? Jag skulle aldrig låta någon annan se min pojkvän så och jag vet att min pojkvän aldrig skulle låta hans kompisar se mig så. Då älskar man varann också. Inse paulina 🙂

 • klklk

  Hora det finns inget annt ord för dig. Och fy fan va SMÅ bröst du har. verkligen inte stora. Små myggbett. JÄVLA SLAMPA!

 • amanda

  Skrev en kommentar en gång om att ni bestämde själva när ni la ut bilderna från badkaret ……. det stämmer, men du är min största förebild (!) och
  här är gränsen

  ———————————————————

  här är du.

 • Klara

  Men Paulina varför lägger du upp sådant? Visst det var Hugo som lade upp den först och han borde VERKLIGEN skämmas! Det är att förndera sin flickvän totalt!!!

 • Ida

  alltså? vafan. din blogg har omvandlats till en jävla TATTAR-blogg. vad hände med söta paow? goa paow? FRÄSHA paow? huh? vill du veta vad du är nu i mina ögon, och i många andras, ETT JÄVLA DRÄGG SVIN! visst, du ärn16, drick på, bli full, ha kul. men du ger andra tonåringar helt fel bild av vad ”ha kul” betyder, det betyder i alla fall inte att knulla öppet inför en kamera och sedan lägga ut det för hela världens syn. alltså seriöst paulina, vad har hänt? är det något du försöker bevisa? är det Hugos jävla fel eller vad? om du skall fortsätta leva detta sunkiga (ja, du är extremt ofräsh) liv, så håll oss utanför det. detta är trots allt din blogg, som du har flera flera läsare för, vi vill inte se sånt här, om man vill det följer man en jävla porrskådis äckliga blogg, men du? är det det du vill bli tagen för? nej, du är inte en fjortis eller bara en liten tonårs tjej som har kul, du är en jävla slampa, ett drägg. Och klaga för fan inte på dessie, VISST om hon va ihop med en ”lite ofräshare” kille enlig många, men som bara hade finnar, och de la ut bilder när de kramades, DE ÄR INGTE PORR. men det du gör kan fan läggas ut på red-tube. USCH PAULINA, USCH! när skall du börja INSE?! skärpning nu förfaaan

 • thebdoll.wordpress.com

  Men sluta med era jävla ”asso guh va billig du ä buääbuuu”

  Människan föddes förihelvete naken. Om Paow väljer att ladda upp mjukporr från fyllan är det väl hennes ensak.

 • sara

  Seriöst! din blogg har blivit nån jävla porrsaijt istället för en söt blogg!!! =O
  Tänk på alla yngre tjejer som har dej som förebild! Osså lägger du ut massa halvnakna bilder och en video där ni är nakna och fulla o sitter i badkaret. Detta är ås jäkla ofräscht paulina! Tänk vad du ångrar dej om typ 10 år och när du är äldre! Jag hade fått en sån jäkla fet ångest!
  Vi vill inte se dig naken mer det räcker med den stilen på bloggen nu, nu är du hemma igen och vi vill se den gamla söta paulina…
  Det är fan tragist att du ens lägger upp sånt här. Och du som precis bett om ursäkt till din familj och allt…
  Och sen, VARFÖR vill man ens lägga upp en sånhär video för ALLA på internet?! När man väl laggtupp sånt här så finns det där för alltid!! TÄNK PÅ DET!

 • Hanna

  Asså Paow, gumman. Vad gör du?!
  Du har verkligen från första början varit min absoluta favoritbloggerska just för att du alltid har varit dig själv och det har varit så underbart. Du har inte behövt någon kille eller behövt skriva om fylla utan du har kunnat få många att älska dig ändå. Men nu helt plöstligt så är sex och fylla det ända du skriver om och du har blivit en helt annan person i mina ögon. Seriöst Paulina… Jag blir inte sur för att du lägger upp en video på när ni typ har sex (?) – det är din sak om du vill göra det, men Hugo och fylla är det enda du skriver om och det är skittråkigt. Hugo har fan förändrat dig + att jag tycker att han verkar extremt omogen. Du förtjänar någon mycket bättre, Paulina.

  Bli den du var förut och ta ingen skit! You go girl 🙂 <3

 • Paulina

  LOL slampa????????

  haha och ni klagar på KISSIE…………………………..det här är mycket värre.

 • ANONYM

  VEM FAN E DET SOM FILMAR JÄVLA BITCH, DU ÄR DEN STÖRSTA BITCHEN DIN ÄCKEL DU LÄGGER UPP SÅNA FILMER ÖVER HELA INTERNET SÅ ATT ALLA KAN SE

  svar: Din äckel? Är du säker på att du är från sverige? Det är faktikst Hugos kompis Daniel 🙂

 • Anonym

  NI KAN INTE GÖR NÅT ANNAT DET ÄNDA NI GÖR ÄR ATT VARA PÅ BADKARET THAT’S WIERD

 • Malin - Q r i s t a a l l

  Haha fyfan vad du kommer ångra det där!

 • Anonym

  En billig hora är va du är. Och ja hora=tjänar pengar på sin kropp, it’s as simple as that

  svar: Okej men då ser jag inget fel med det =)

 • k

  Det är 2010, ingen tar åt sig av orden hora eller slampa. Tror knappt att ni vet vad det betyder eftersom att ni kallar henne för det..
  Och gråt lite till, ni waynar fan för varenda inlägg hon skriver. Ni är så känsliga och patetiska. Det är NI som skämmer ut er själva inte paulina.
  Hon vet åtminstonde hur man lever livet. Hon gör det här för att reta er, och hon lyckas. Hon lever på er stackars ungar.. och allt ni gör är att klaga. Ingen bryr sig om er.

 • denise~

  Varför inte göra om din blogg till en sexblogg eller något ? Herregud, tänk på dina läsare, vissa är typ 11 år och du skriver bara om alkohol och sex..? Trodde inte du var sån. synd

 • Ciiz

  HAHAHA HOOOE ! gumman sluta skämm ut dig

 • linnea

  men gud, om ni tycker attt detta har blivit en porrblogg varför
  läser ni den då? ingen har ju precis tvingat er, bara för paulina har
  skaffat kille och STÅR för det hon gör behöver ni väll för fan inte sitta
  och kalla en sånna ord som ni inte ens vet vad dom betyder….
  fan skaffa er ett liv och väx upp 🙂

  HEDJÅ
  btw, jag gillar dig paow (L)

 • Anonym

  Hahaha okej nu har du alltså erkännt att du inte tycker det är något fel att vara en hora, wow du är verkligen helt jävla dum i huvet

 • Ida

  Den här bloggen måste ha Sveriges mest omogna läsare.
  Herregud ni som kommenterar!
  Get a Life och slå upp ord i ordboken innan ni börjar slänga runt dom!

 • Asamea

  Paow, var för guds skull försiktig med vad du lägger upp. Var det inte du som sa att Dessie la upp olämpliga saker? Vad har hänt med dig på senaste? Det är klart att du inte ska bry dig om vad folk tycker och tänker, men du är ännu ett barn. En dag kanske du ångrar detta djupt och då får du aldrig bort det från nätet.

 • emma

  Alla som säger att hon och hugo är ”sköna” kan ju bara gå och hänga sig! Helt seriöst, DU har gått föör långt!

  Så jävla äcklig är du. Trodde verkligen inte så om dig, trodde att Dessie va en sån äckel men nej nej, Dessie är en ängel jämnfört med dig lilla du.

  Och HAHAHAHAHAHAH du sa en gång att du ville vara bra förebild? hhahaha!!

  och så här säger jag:
  DRA ÅT SKOGEN, FINNS INGENTING BRA MED DIN BLOGG! – längre

  hoppas du tappar alla dina läsare

 • sofia

  Asså man börjar ju fundera om inte ert förhållande är ett pr-trick iaf, du länkar honom i typ varje inlägg du skriver!

 • Ida

  haha, sofia word. HUGO MÅSTE UTNYTTJA HENNE. inte för att du inte är fin nog, men why lixom?

 • Mikaela Brandstrand

  Skit i dom som skriver negativa saker om som ”slampa” , ”du kommer ångra dig när du blir äldre” and so on. För fan. Man lever bara EN gång. Lev ditt liv PRECIS som du vill. Så länge du inte förstör någon annans dvs.

  —>Du lever ditt liv utan att skada någon annanDom lever sitt liv genom att klaga på andra<—

  Säg mig, vem, eller rättare sagt Vilka är det som gör fel? 😉
  Rätt uppenbart va?! =)

 • mischaa

  skiiit i allt o alla . Ni e fett söta tsm!
  fucking nunnor hela bunten här.

 • Anonym

  Hahaha nunnor?? Om jag va nunna skulle jag klösa ut mina egna ögon just nu

 • louisa

  Vad var syftet med att lägga upp den här videon? Vad hade du för baktankar? För förhoppningar?

  Du är trasig och det lyser igenom. Inte ens dina försök till att försöka framstå som självsäker och ”att du älskar dig själv” kan gömma det.

  Jag tycker så oerhört synd om dig.

 • k

  Emma: Bara för att vissa inte tycker som du så ska dom gå och hänga sig? Mobbat sagt. Och jag har sett ganska många som har kommenterat att dom gillar paulina för att hon är ärlig. Bara för att hon är en dålig förebild för dig betyder det inte att hon är det för alla andra som läser hennes blogg. Tyvärr så får man inte alltid som man vill. Hoppas att du kommer med något bättre nästa gång.

 • jemina

  du får vara dej själv, göra vad du vill, dömer dej inte. men önskar bara att du tänkte lite mera på vad du skriver/laddar upp här eftersom vissa av dina läsare är så pass unga att de inte tänker kritiskt utan bara följer sina ”idoler” och inge illa menat men du är inte den bästa möjliga förebilden.

 • Amanda

  Ohh vad ni är fina !!

  Låt Paow göra vad hon vill, ni är avundsjuka för att hon har en pojkvänn som älskar henne, varför tracka nån som ni inte känner?

 • alice

  paulina, nu har du gått för långt. du skrev en text för inte så längesen om att du kände att du var för öppen med erat förhållande osv. du fick en hel del kommentarer riktade mot dig för de där bilderna du la ut på er i badkaret. vi läsare som tyckte att du var en riktigt bra förebild och en bra person har gått till att lägga ut videos på sånthär, skulle faktiskt kunna kalla det porr. tänk dig lite för, du var någon jag verkligen såg upp till innan. men nu vet jag inte längre.

 • P

  lilla flicka.. var är dina föräldrar?

 • nina

  tycker synd om dig! Det märks att det är ett Pr-trick, för om han älskade dig hade han inte låtit någon jävla snubbe filma dig och dina bröst när ni två är i badkaret! Skäms du inte? Stackars dina föräldrar vad pinsamt det här måste va för dom!

 • michaela

  va fan va de som va så jävla farligt med den där videon? seiöst? hon visar ju inte brösten direkt! hon håller för dom… jävlar va avundsjuka folk kan va!

 • Hanna

  Seriöst. Jag tycker ingen kan kolla oss nunnor (?). Jag tycker verkligen att det är helt okej att paulina och hugo har sex i badkaret, de får ha hur jävla mycket sex och va hur jävla fulla som helst – i don’t care. Det enda jag tycker är onödigt är att hon måste lägga upp det i sin blogg (?) Jag skulle bara vilja att hon förklarade varför. Det är ju bara bekräftelsebehov? Paulina har aldrig varit sån som söker bekräftelse, men nu gör hon det hela jävla tiden. I don’t get it!

 • Tanja

  Jag gillade förut din blogg.. för typ några månader sen. Nu tycker jag bara att du borde skärpa dig, det ända vi ser i din blogg är bilder av dig och din pojkvän som mer eller mindre ”avslöjar för mycket”.

 • mia

  haha, folk som klagar är fan bara avundsjuka. jag är också avundsjuk, men vågar visa det. din pojkvän är heeeeet 😀

 • Jannika

  haha, du är så jävla härlig, skit i alla negativa kommentarer, folk som bara är avensjuka. Lev livet Paow, det gör du rätt i!

 • Amanda

  Ni passar jättebra ihop 🙂 men vilka små tuttar du har!

 • T

  fy fan vad slampigt, handlar inget om avundsjuka här om man kommenterar, de finns fan inget vett med att lägga ut en sån här videon ! :S

 • jonte

  Hahaha, alltså snälla någon? Man ser ju för fan mer naket än såhär bara på tv4’as tvål reklamer! Chilla könet en sekund och sluta skämmas så jävla mycket, tur att någon gillar sin kropp och vågar visa upp den iaf.. Ddessutom är det hennes eget val.. Sen de här om att hon skulle ångrat sig om 5-10år stämmer ju inte alls?

  DET ÄR NI SOM INTE LEVER LIVET SOM KOMMER ÅNGRA ER!
  dumma as.. Sen sitter ni (pappas flickor) som bara har klagat över alla andra i gungstolen och tänker, faan jag skulle vågat mer så jag fick uppleva livets alla roligheter

  keep it real Paow<3

 • Anonym

  åh hej, här har vi en föräldralös liten tjej iallafall.

 • Bry er inte!

  Asso bry er inte om va paow lägger upp på SIN blogg det är hennes blogg inte nån annans! Ni passar jätte bra ihop:D

 • Rebecka

  Vet inte vad som har hänt med dig, men du beter dig som om du vore en slampa. Seriöst, vad tror du skulle hända om du skaffade barn och de fick se den här videon på dig när de blir äldre? Och om du hittar en ny kille som du gifter dig med? Du var min favoritbloggare förut, men nu är du bara en liten slampig idiot i mina ögon.
  Väx upp och tänk på ditt omdöme.

 • Anonym

  FJOoooooooooooortizzzzzzzzzz

 • sugkuk

  Så jävla pinsamt.

 • J.Berg

  Otroligt tråkigt och tragiskt. Vad går ni båda på? En gång var detta en bra blogg, nu är det rätt ner i skiten. Det kan du nog tacka din kille för, ni lär väl sluta som Sid och Nancy. Grattis!

 • Gud

  Han leker med dig tjejen du är inget annat än en trofé.

 • Anonym

  Cool. I just got this link that said ”look at this Swedish slut” and clicked on it. I’m not impressed. You’re not even blonde. And the fact that you’re only 17 makes it even nastier.

  I hope you think about all the old nasty men that are whacking off to you. Think about it every night, right before you go to sleep, and hopefully you will grow some sense and stop posting slutty vids of yourself.. slut.

 • jess

  hora, wannabe porrstjärna. du är fan 17år! lilla wannabe. likagärna ge oss knullfilmen. fan va pinsam jag blir över dig

 • sara

  Asså det finns så äckligt jävla dumma människor så jag vill bara spy galla på er. Ni säger att folk som klagar ångrar sig över att de inte ”levde livet” – URSÄKTA? Kallar ni det här för LEVA LIVET? Då måste ni fan vara så jävla dumma i huvudet så det inte är sant. Att leva livet innebär tusentals olika saker, och inte EN SAK (att lägga upp videos på sig själv där man är halvnaken). Det är klart att man ska leva livet men det finns vissa gränser.

  Och sen en till en ÄNNU DUMMARE JÄVEL som sa att ”folk är avundsjuka för att Paow har pojkvän som älskar henne”. Jaha, men så du tycker att kärlek är att ligga packad som ett jävla as i ett badkar med sin brud samtidigt som någon filmar. Ah jo..visst!

  Vissa verkar inte ha någonting däruppe i huvudet. Det är klart att sånt här sätter spår, det gör det alltid. Unga tjejer som ser det här och tror de är så häftiga som kommenterar att ”fortsätt så bruden” osv. Ni har ingen erfarenhet, vänta bara tills ni blir äldre och lever i den riktiga världen.

  Jag tycker fan synd om er som tycker att detta är definitionen av ”leva livet” och ”kärlek”. Tragiskt.

 • lisa

  vad söta tillsammans,
  låt dom knulla om dom vill alå?
  låt henne visa brösten, hon var packad och hon håller för dom, och dessutom så tjänar hon bara mer pengar när ni besöker henne och komenterar, så om ni inte gillar hennes blogg… sluta besöka henne och skämma ut er själva genom att ge henne pengar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *