Hello bitches!

Hello! Vaknade för ett par timmar sen och har precis varit nere och ätit lunch..

Som sagt så gick jag ut med Annie, Helena, Emma, Deckland och några andra igår, men jag ville inte dricka. Usch fy blää… Så jag var där någon timme, drack en cola och en vatten och sen drog jag till hotellet och kollade på film. Rätt värdelöst kanske, men men…

Idag är det inte så bra väder heller tyvärr, men det kommer nog snart. Får man ju hoppas. Btw hur är vädret i Sverige?

Just det – fick även ett paket hit idag, tänka sig att dom skickar till mig även fast jag är i Grekland. Mjjou, det är bra att vara bloggare ibland ^^ Nu ska jag öppna det, det kliar i fingrarna, hahaha…

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - JAG SKA TILL DUBAI Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *