HISS & DISS.

dissouss

Baby fläskpadda..

Jag behöver egentligen inte skriva det här, men jag känner bara att jag måste! Baby fläskpadda dissar mig till höger och vänster. Mejlar Hugo hela tiden om hur äcklig jag är och att dom måste träffas. ”Dissar” mig och kallar min klädstil för horig, säger att jag är för smal, men jag säger när jag var med henne i Göteborg, så skakade marken när hon gick. Nej usch usch usch. Jävla statuskåta fjortis!

2010329204555500_539430_608

paow-hissar_484459941

Paow som brunett!

Jo, det får vi ju inte glömma. Att hissa min hårfärg är ett måste.

(PS – jag vill vara som min idol Kissa)

grekland-baby-031

Posted in: Livsstil
Kommentarer (56)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Alexandra Nilsson - I do not look like this today..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *