Hugo The Man

Jag är full, ännu en gång har jag blivit bevisad att kärleken är blind och åldern bara är en siffra.

1 april är över fuckers, nu ska jag fortsätta supa. Peace!

/ Hugo ( feeetlänk till mig själv)

älsjf

Exklusiva produkter för hemma-spa, hälsa och skönhet till otroliga priser!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (50)

You might also like

Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Alexandra Nilsson - Dagens outfit
 • rozi

  nooooo u didn’tttttt

 • Daniel Vardakis Lembke

  Det där tror jag inte riktigt på, eftersom att du, Paow, är t ex rädd för sex. Du är rädd för att bli sårad, och skulle då inte ge dig in i ett förhållande, och knappast inte bara efter en månad om du nu vill vara så seriös som du framför ditt budskap att du vill vara. Så om du ska luras bättre, då måste du träna mera! 😉

 • Patricia

  Vad roligt för er 😉 go paow!!

 • Candey

  Nya BLONDIN bloggen?

  Fylle bloggar just nu från USA

  BOR I USA, KOM PRECIS HEM FRÅN EN KLUBB DÄR JAG SÅG NAKNA BRÖST HAHA ..

  GALET

  LÄS OM EN TRÄNINGSNARKOMAN TILL BLONDIN

  OM LIVET I USA

  FEST OCH DEJTING

  KÖSSSSS

 • thess

  han var lite söt faktiskt 🙂

 • Simone

  Ta det lugnt Paulina.

  Du vet att morgonen efter man har supat så känner man sig besviken ju.
  Jag bryr mig om dig : )

  Kramar

  Simone!

 • Sandra

  Kommentera dagens låt på min blogg! 🙂

 • matilda

  om det är han på bilden så oj, då va han riktigt snygg

 • Louise

  Är du tillsammans med Hugo som var med på de där programet där Rosing sökte en man!

 • KM

  hmm.. Undrar om det är ett April skämt.. Men om inte är det ju roligt att du har en kille Paow 😉

 • sofia

  Ofta inte det är han hugo som var med i något program med linda rosing va?
  han var sjukt lik han isf 😉

 • linna

  SÅÅ SÖTTTAA NAWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Johan

  Ja eller hur >_>

  Läs min blogg: JayB.blogg.se

 • misskenving

  GICK NER 13 KG!!! 😀 😀
  GICK NER 13 KG!!! 😀 😀
  GICK NER 13 KG!!! 😀 😀
  GICK NER 13 KG!!! 😀 😀
  GICK NER 13 KG!!! 😀 😀

 • Anonym

  han är så jäva snygg!!

 • Natasha

  Nämen, shit va kul , han ser juh bra ut oxo
  / http://nattzon.blogg.se/ <3

 • The Anonymous Rockstar Life

  Läs om sex, drama, musik, fester & mode – i en och samma blogg!

  http://ANONYMOUSROCKSTARLIFE.blogg.se

 • mioo

  han är ju skitsööt men du som va rasse,varför är du tsm med en kille som är halv svartskalle då? han e ju halv chilenare ju..

 • Abby

  Kika gärna på min blogg. Den innehåller hår, mode och skönhetstips.
  Jag delar med mig av massa tips och trix då jag utbildar mig till frisör.
  http://abbylarsson.blogg.se.
  /A

 • julia

  Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?

 • Cornelia,

  Är det bara jag som skulle tycka att det var störtcoolt ifall dom är tillsammans på riktigt?
  Han är ju sjuk snygg och verkar vara en hyftas bra kille.
  Jag om någon skulle då vara avundsjuk på hon 😉 haha!
  Han är en riktig mumsbit den dära Hugo. Rawr!
  Kram på dig paulina! <3

 • zandra

  grattis till kärleken(om det nu är sant) ni passa ihop… fin du var i bella and tyra show…

  glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!glad påsk alla!!!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!glad påsk alla!!!

 • zandra

  Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?Mioo, för 311 gången så är Paulina fortfarande inte rasist, hur svårt är det att förstå?

  glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????
  glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????glad påsk……. vet ni varför man firar påsk????

 • ellie

  så det var inget april skämt?

 • JENNIE!!

  tråkigt nog så verkar din kille bara vara mediakåt och är ute efter en länkning? :O

 • Storasyster

  Victor-Hugo Rosas Kvissberg… Enhörna? Vilket kap.

 • lena

  det är han hugo som vann dejtingen med Linda rosing

 • bella

  är inte det han som var med i linda rosing serien, kommer inte ihåg vad den hete, typ linda rosing leter efter kärleken eller något, liknar han som fan!:)

 • sofia

  asså jag fattar inte haha, är ni tillsammans eller var det ett första april skämt? kram

 • Hanna

  MÄNNISKOR DET ÄR HAN SOM VAR MED EFTER LINDA ROSING SAKEN OCH HAN ÄR SKIT FUL , HAN VILL BARA HA BÄZZ AV HENE SEN KOMMER HAN ATT KASTA HENNE HAHAH , ps jag är inte avundsjuk jag attraheras inte av vita killar men ändå det var sanningen GUMMAN :*;)

 • Carro

  Vadå, är ni tillsammans eller var de ett aprilskämt? 🙁 han är ju snygg! go for it!

 • rebecca

  snygg som fääään

 • Josse

  inte fan är åldern bara en siffra ;p hahalol

 • razan

  Han e öööööööööövergulli

 • Anonym

  jag fattar inte.. är hugo o paow tillsammans på riktigt :O:O:O:O:O

 • ida.

  FETT SÖT HAN ÄR 🙂 THIHIH

 • Anonym

  Vafan Pao du förtjänar någon mycket bättre! han verkar inte vara riktigt ok ja menar kolla bara på hans blogg, värsta badboy som festar och är white trash…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *