Min mammas farfars pappa är från Holland, och jag har utflyttad släkt i Australien. Min pappas farfar är halvschweizare.

Woho jag är inte helt svensk, det skulle kännas lite lamt. Not. Sverigedemokraten själv har talat…!

ppppppp

Posted in: Livsstil
Kommentarer (55)

You might also like

Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg! Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - My day in pictures
 • hahah omg

  Ingen är från sverige egentligen? En mycket stor del av sveriges befolkning härstammar från andra delar av världen..

 • LINNA

  MAN KAN KALLA DIG THAILÄNDARE MED HAHAHAHAHAHAH

 • MO

  men är du störd eller? Det finns INGA helsvenska svenskar.., som inte är inavlade dvs.!

 • linnäää

  min lillasyster har en snopp, kolla in på min blogg!

 • Lina

  MO, de finns de visst? haha

 • INGA SVENSKAR!

  Nej det finns inga helsvenskar de som var svenskar var de på vikingatidern men ingen av de lever så NEJ DE FINNS INGA HELSVENSKAR ERA IDIOTER!

 • Sofie

  ha ha, du är för rolig

 • L I N N

  Har nån en bra blogg som jag kan läsa kanske? =)

 • L I N N

  Jag gör gratis headers o bloggdesigner 🙂 kika in

 • LS'

  Öga, hjärta vad gör du?

 • En tjock katt i en smal värld

  Jag är inte heller helsvensk, tror inte det är många som är det faktiskt.

 • Candey

  NYA BLONDIN BLOGGEN

  BOR I USA

  LEVER LIVET, DEJTING Å FESTER

  TRÄNINGSNARKOMAN TILL BLONDIN

  kössssss

 • Anonym

  Måste kommentera tillbaka till ”MO” som skrev såhär : ”men är du störd eller? Det finns INGA helsvenska svenskar.., som inte är inavlade dvs.!”

  Inavlade ? du ska nog vara tyst. du är säkert muslim eller liknande och er specialitet är ju att gifta sig med kusiner och dylikt så det kan vi kalla inavel! Vi svenskar gifter oss inte med kusiner! vet du varför? JO FÖR DET ÄR SMUTSIGT!

 • Anna

  Dom är verkligen skit snygga!! 😀 passar jätte bra på dej 🙂
  Hoppas allt är bra med dej, kram kram 🙂

  Checka gärna min blogg oxå
  http://aannaochloviiisa.blogg.se/

 • nina

  det finns inte en människa på jorden som är ”hel” av nånting, eftersom alla människor kommer från samma ställa från början. Plus att människan alltid har flyttat om kring och spridit ut sig så kan ingen säga att dom är bara svensk. Jag är svensk,polack,ryss och estländare.. o de e bara dom jag vet om

 • Matilda

  Jag är också lite hollänsk 😛

 • Angelica

  okej, men tänk lite, farfars pappa är samma person som pappas farfar.

 • sofie

  Finns väldigt väldigt få som rent är svenska, ;S

 • Marwa

  Anonym:
  Inavlade ? du ska nog vara tyst. du är säkert muslim eller liknande och er specialitet är ju att gifta sig med kusiner och dylikt så det kan vi kalla inavel! Vi svenskar gifter oss inte med kusiner! vet du varför? JO FÖR DET ÄR SMUTSIGT!

  Svar: Helt ärligt talat skäms du inte? Varför vara så hatisk? Jag kan stolt säga att jag är muslim och varken i min släkt eller land är det vanligt att gifta sig med kusiner. Och specialitet? ursäkta? Istället för att smutskasta människor kan du väl ta hand om dina problem först, för du verkar ha några att ta itu med. Och by the way jag skulle lika gärna kunna smutskasta dig men min nivå är inte som din dagis nivån. KRAM! 🙂

 • Elnas

  då vet man!

  Själv så är man Iransk/ryss/arab och född i sverige.

 • Nathalie

  Ärligggggggt? Nej nu ljuger duuuu………..

  Fattar inte hur DENNIS (invandrade) kunde umgås med DIG RASIST!!!!!!!!
  Och AMIR som hans syster bråkat med dig kan umgås med dig?……hellyeah allihopa jävla barn. väx upp någon gång! som kenza,bella,tyra. NI ÄR BARA SÅ BLÅSTA OCH NI HÅLLER ERT LIV GENOM BLOGGEN. G33333333KS! BURN IN HELL YA ALL. SPECIELLT DU! HORA!

  Svar: Man ska inte döma andra efter sig själv, särskilt inte efter sitt egna yrke…

 • MO

  Anonym skriver:
  2010-04-02 kl 15:19
  Måste kommentera tillbaka till ”MO” som skrev såhär : ”men är du störd eller? Det finns INGA helsvenska svenskar.., som inte är inavlade dvs.!”

  Inavlade ? du ska nog vara tyst. du är säkert muslim eller liknande och er specialitet är ju att gifta sig med kusiner och dylikt så det kan vi kalla inavel! Vi svenskar gifter oss inte med kusiner! vet du varför? JO FÖR DET ÄR SMUTSIGT!

  MITT SVAR: Nej, jag är inte muslim, jag är halvsvensk, eller ”halvsvensk” kanske jag borde säga. Men iaf; att muslimer gifter sig med sina kusiner osv. är bara patetiskt! Det visar hur korkad du är som tror det. Vad skulle du säga om alla muslimer trodde att svenska tjejers ”specialitet” är att suga kuk? Du skulle tycke personen var off the hook, elrhur!?

  Men tillbaka till att jag tycker paow är störd:
  När hon tex skriver ”Min mammas farfars pappa är från Holland”, är han då 100% holländsk? Nej självkart inte! Men paow tänker: ”jag är några delar holländsk, pga. min mammas farfars pappa”, när han i själva verket är ”blandras” och kanske 5% ren hålländare.

  Och en sak till: renrasighet går bara att avla fram, som man gör hos hundarna. Så om man vill få fram tex en ren svensk, måste man avla fram den, genom att bestämma med vilka dennes förfäder ska para sig med/knulla – precis som man gjort för att skapa tex en golden retriever!

  HOPPAS NI ALLA HÄNGDE MED 🙂

  HOPPAS NI ALLA HÄNGDE MED 🙂

 • Anonym

  Men du är inte Sverigedemokrat, idiot.

 • MO

  EN VIKTIG KOMMENTAR:
  Jag hatar när folk säger någonting sånthär: ” Nej, jag är inte helsvensk; jag är en kvarts svensk, en kvarts dansk, en kvarts tysk och en kvarts polsk.”

  Då menar dom att deras mamma är halvpolsk och halvsvensk, deras pappa halvtysk och halvdansk. Men vad dom aldrig verkar funderat på är att deras mormor då måste vara helpolsk, deras morfar helsvensk, deras farmor heltysk och deras farfar heldansk. Ja, det säger ju sig självt att det inte är så! Det är faktiskt stor chans att tex deras mormor sa till sina kompisar när hon var liten: ”Nej, jag är inte helpolsk; jag är en kvarts polsk, en kvarts ryss, en kvarts italienare och en kvarts norsk.”

  Och så har det säkert gått låååångt, låååångt, låååångt bak i hela deras släkte, vilket gör att den som sa: ”Nej, jag är inte helsvensk; jag är en kvarts svensk, en kvarts dansk, en kvarts tysk och en kvarts polsk.”, egentligen är en blandras utan dess likheter – SÅ ÄVEN PAULINA DANIELSSON!

  TRO MIG, ÄVEN DEN SOM SÄGER: ”JA, JAG ÄR HELSVENSK FÖR BÅDA MINA FÖRÄLDRAR KOMMER FRÅN SVERIGE”, ÄR LIKA MYCKET BLANDRAS SOM DU!

  DET ENDA SOM GÖR ATT MAN SER ”SVENSK UT” ÄR HELT ENKELT ATT MAN HAR STORA DELAR EUROPEISKA GENER, TILL SKILLNAD FRÅN EN SOM SER ”AFRIKANSK UT” SOM HAR EN STOR ANDEL AFRIKANSKA GENER.

  SOM JAG SKREV TIDIGARE: EN HELSVENSK/HELTYSK/HELSPANSK ELLER VAD SOM HELST – GÅR ENDAST ATT FÅ FRAM GENOM AVEL, (ATT MAN BESÄMMER VEM SOM SKA FÅ BARN MED VEM) – SOM MAN GJORDE FÖR ATT FÅ FRAM EN RENRASIG SCHÄFER TEX.

  Det jag vill komma fram till är att paulina danielsson ÄR SÄKERT BARA RUNT 3% HELSVENSK!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Julia S

  Vad roligt Paulina 🙂
  har också bortflyttat släkt i Australien.
  Släkt från min pappas sida 😀
  du får väl följa med mig och hälsa på dom i juni!
  heheh skämmt åt sido* ^^

 • JENNYYYYYY

  Även om du inte är helsvensk så är du fortfarande lika hatad! Och snälla orka vara så desperat efter att vara utländsk, du gräver ju i släktträden och pressar varje droppe som finns kvar av apelsinen! Äckliga sak!

  Svar: Va???? Jag eftersträvar inte att vara utländsk, jag bara konstaterar faktum. Hatad och äcklig får nog stå för dig. Puss och kram.

 • SARAH - You can't fix stupid

  Vill ni veta sanningen om svininfluensa-vaccinet? kolla då in min blogg. Chockerande…

 • Katta

  Är inte du från Bosnien också? 😛

 • josso

  Hahaha, go paow och SD. 🙂 Men man kan vara SDare även om man inte är svensk, spelar ju ingen roll. Men stå på dig. 😀

 • Mackan

  Alltså varför är vissa så besatta av att förneka att svensk/skandinavisk etnicitet och kultur existerar? Jag bryr mig inte varifrån folk kommer ifrån eller vad man identifierar sig som, men det är fan lite obehagligt att vissa anfaller allt som kan uppfattas som svenskhet, samtidigt som de själva ofta är nationalister eller extremt stolta över sina egen kultur. För man hör det ju ofta från hycklande invandrare som inte har några problem att identifiera sig som araber, kurder, assyrier whatever -som heller inte borde existera om man ska följa samma argument?

  Vad är det ni egentligen vill uppnå?

 • Mirre

  5 % av svenska folket är HELsvenska, alltså 100 %.

  Svar: Kan du definiera det…? Helsvensk alltså.

 • naomi

  då åker både din mamma pappa och din lillebror ut eftersom att sverige demokraterna vill ha ut alla som inte är 3 generationer helt svenska! lameo

  Svar: Ursäkta, men är du, måste ju fråga, helt dum i huvudet? Var i SD:s partiprogram hittar du att man ska kasta ut svenska medborgare? Fniss, rädslan för SD tar sig fantastiska uttryck…

 • Tina

  Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag önskar att Sverige vore lite som USA, där är det mer acceptabelt att kalla sig amerikanare trots att man är andra eller tredje generationens invandrare och inte behöver lägga till sina föräldrars ursprung på samma sätt som här i Sverige.
  Oftast när folk frågar mig vart jag kommer ifrån och jag säger Malmö så lägger de oftast till ”men vart kommer du ”egentligen” ifrån?”‘
  Ganska tradigt, inte för att jag är missnöjd med mina gener, jag är ju stolt, men det känns inte nödvändigt att behöva förklara sig varje gång typ.
  skulle jag räkna 3-6 generationer bak så är jag, polsk, serb, australiensare, tysk, rysk och något där till och vem fan orkar rabbla upp detta varje gång?
  Tycker dock inte det är något fel med att vara helsvesk heller eller något annat man är ”hel” av, vad som gör en till idiot är själva människan och inte ”rasen”.
  Annars hade jag väl varit en fattig mördande rasist som kan surfa om folk nu skulle envisas med att gå efter myter om de olika folkslagen jag är en blandning av.

 • Sara

  Vad coolt att du har få reda på allt sådant 🙂 Själv vill jag jättegärna veta mitt ursprung, men det är väldigt svårt :/ Finns nästan inget information, för mina farfäder är inte från Sverige 🙁 Men annars tycker jag att det är väldigt intressant att veta vilka länder man egentligen kommer ifrån och räkna ut hur många procent man tillhör dessa länder 🙂 Du kan ju försöka att ta reda på mer eftersom att det antaligen bodde stå i kyrkoböcker 🙂 Åhh, jag önskar att jag också kunde leta efter mitt ursprung >__< Men jag önskar dig lycka till ifall du ska släktforska ^^

 • Madou

  Fast jag skulle inte säga att du direkt är holländare eller schweizare då det ligger så himla långt bak i släkten 😛 Att du har släkt som har flyttat till Australien gör ju inte att du blir australiensare 😀
  Då skulle jag kunna säga att jag är afrikan för alla är vi ju från afrika från början 😛

  Nä, men jag kan säga att jag är halvfransk och halvnorsk då min mamma är fransk och min pappa är norsk.

  Jag skulle säga att du är svensk då dina föräldrar räknas som svenska 😛

 • Anna

  Man räknar ju bara tre generationer bakat, är tre generationer bakat födda i Sverige, sa räknas man som helsvensk. Det är samma sak när det kommer till att vara stockholmare, man räknar tre generationer bakat, är alla födda i Stockholm, da är man en riktig stockholmare. Maste bara papeka en sak till, har man släkt som har flyttat till ett annat land, sa ändrar ju inte det vart JAG kommer ifran, sa Paulinas släktingar som bor i Australien har ju inget med hennes svenska ursprung att göra.

 • NEEMEE - Made in Thailand

  Brukar vara så..dom som inte är hel står emot och är mot utlänningar.
  Kände en riktigt mörk människa..han hade emot ALLA utlänningar..kunde han inte se sig själv i spegeln att han är svart liksom..

  Du är blandras då…där var det utdippat minsann…jag är hel och ren (!). Du vet att nasisterna i Tyskland fann URARIERNA i Asien! Enligt böckerna så hade deras egna rasforskare kommit fram till att URARIERNA är från asien.
  Haha och DU är emot Thailändare. Läs på lite bruden..meee soooo clean yeah

  Erkänn det var rassigt sagt av mig. Hur känns det Paow????

  Men det jag sa om urarierna det är sant. Googla på det!

 • NEEMEE - Made in Thailand

  Brukar vara så..dom som inte är hel står emot och är mot utlänningar.
  Kände en riktigt mörk människa..han hade emot ALLA utlänningar..kunde han inte se sig själv i spegeln att han är svart liksom..

  Du är blandras då…där var det utdippat minsann…jag är hel och ren (!). Du vet att nasisterna i Tyskland fann URARIERNA i Asien! Enligt böckerna så hade deras egna rasforskare kommit fram till att URARIERNA är från asien.
  Haha och DU är emot Thailändare. Läs på lite bruden..meee soooo clean yeah

  Erkänn det var rassigt sagt av mig. Hur känns det Paow????

  Men det jag sa om urarierna det är sant. Googla på det!

 • NEEMEE - Made in Thailand

  Jag hoppas att du/ni fattar att min kommentar innan var enbart till för att få henne att förstå hur fånigt det låter med allt detta med utlänningar.
  Fattar inte att hon kan vara polis dotter och säga sådant. Först tycker hon inte om utlänningar thailändare och sedan är hon inte svensk själv.
  Ingen är egentligen helt ren så att säga.

  Det är helt okey att tycka illa om utlänningar om ni inte åker utomlands eller inte äger något som inte är MADE IN SWEDEN.

  Inte ens Volvo är ju svenskt mer..blev ju uppköpt av frankrike

 • NEEMEE - Made in Thailand

  Jag hoppas att du/ni fattar att min kommentar innan var enbart till för att få henne att förstå hur fånigt det låter med allt detta med utlänningar.
  Fattar inte att hon kan vara polis dotter och säga sådant. Först tycker hon inte om utlänningar thailändare och sedan är hon inte svensk själv.
  Ingen är egentligen helt ren så att säga.

  Det är helt okey att tycka illa om utlänningar om ni inte åker utomlands eller inte äger något som inte är MADE IN SWEDEN.

  Inte ens Volvo är ju svenskt mer..blev ju uppköpt av frankrike

 • Magnus

  Tycker också att det är konstigt det här med att man skulle vara halvsvensk då en av föräldrarna inte kommer från Sverige. Min mor kommer inte från Sverige och jag kan känna att hon är halvsvensk som levt halva livet i Sverige och halva livet i ett annat europeiskt land, själv känner jag mig som helsvensk då jag fått mycket av Sveriges historia/styrelseskick/allt från min far och dessutom levt och lärt mig allt om Sverige och inget annat land.
  Sedan så tycker både jag och min mor (som är invandrare) att Sveriges invandringspolitik är helt galen och tycker att det är bra att det finns någon som vill göra något åt saken. Kan också tänka mig att rösta på Sverigedemokraterna.

 • Magnus

  NEEMEE – Made in Thailand, nu vill inte jag vara den som är den men Volvo Group äger franska Renualt Trucks (och Mack Trucks, Nissan Diesel mm) och inte tvärtom. Volvo Group är registrerat på stockholmsbörsen och är i allra högsta grad svenskt (däremot såldes den betydligt mindre delen Volvo Personvagnar till Ford som nu säljer Volvo PV till en liten kinesisk tillverkare Geely).

 • Gunilla

  Det finns massor med invandrare i SD, sen finns det massor med fördomar om SD. Varenda svensk eller invandrare som läser och förstår deras program kan skriva under och hålla med om nästa allt i deras program. Fördomar är inte bra, studera och lär fakta. Men vi måste bedöma partierna efter hur de agerar, inte bara deras fina ord. Alla riksdagspartier är ansvariga för massvåldet i Sverige, europarekordet i våldsbrott. Det måste vi döma dem efter, inte bara tro på allt de säger.

 • Micaela

  hur kan du vara sverigedemokrat om din kille är halv chilenare?
  hycklare

 • Linda Göthberg

  asså, din farfars pappa är ju detsamma som din pappas farfar ? 😛
  haha smart 😉

 • Gustav

  Om man är föd i sverige och har utlenska föreldrar är man halv svensk eller eller är man invandrare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *