Jag ska bli blond igen..

Om c:a en månad så färgar jag håret blont. Inte sådär fjortisblont, men blont. ”Naturligt”, hade jag tänkt. Nästnästa blogglön ska gå till håret. Jag trivs verkligen inte som brunett, eller jo det gör jag väl, men jag vill mycket hellre vara  blond.

Jag ser mer oskyldig och söt ut, känner mig fräschare och passar bättre på bild. Vet om att jag bara varit brunett i någon månad, men nu har jag prövat, och jag ska vara blond!

Jag får väl klippa mig en kort page, och sen bli blond igen, för att blondes have more fun, right?

Lite videos på mig i blont hår..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (163)

You might also like

Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka?
 • Bloggowitch

  Hoppas du väljer en naturlig nyans då..

 • ANONYM.....

  DU ÄR MYCKET FINARE I BRUNT, SER SEXIGARE OCH SNYGGARE UT! komigen färga inte blondt……….

 • AMANDA TYPMANDAAH

  Okej, du är fin i båda ! 😀
  Kraaam

 • alexandra

  bra, du passade bättre i blont! 🙂

 • mikaela

  Jag tycker du ska vara brunett du ser både bättre och äldre ut ! Va brunett !! :):)

 • kassye

  Du ser bättre ut i brunt =)

 • E

  Mkt finare i brunt hår!!! :S Blond är för usuall, brunett är mer exotiskt o sexigare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • sandra=)

  va? nej, men du är skitfin i brunt(inte för att du är ful i blond) men jaja, det är ditt val 🙂 kramar !

 • en som vill att du ska vara brunett så HETT!

  NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ!!!!!!!!!!!!!
  Okej, förlåt för dampet, men gud nej, du ser ut som en gudinna i ditt hår nu! Seriöst, du är snyggare än någonsin i ditt bruna hår. Blont hår ser så jävla billigt ut. Så neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej var brunett! Det är du värd. <3 (är faktiskt brunett också, men blond på insidan, hihi så busigt!)

 • Sanna

  oooh tackolov att det blir naturblont. fast ja gillar nog dig i brunt helt massa. Du ser mer mogen ut

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Men vad synd.

  Du är verkligen mycket snyggare i mörkt hår än i ljust.

  Bara så att du vet.

 • elin

  jag tycker det är fint både och men hade önskat du fortsatte vara brunhårig 🙂

 • Sanna

  fat ja tror det var bra för ditt hår att färga det brunt ett tag. de höll på att bli ganska slitet

 • K

  Du er kjempefin i brunt! Ikke farg det blondt!

 • Matilda

  MODE OCH SKÖNHETSBLOGG! -Den alla letat efter 😀

 • pimpXprincess

  Jag tycker att du är jättesöt i brunt hår 🙂

 • rozan

  NEJ FÄRGA INTE HÅRET BLONT

 • rövanisse

  Vad tycker Hugo om att du vill bli svenneblond?Eller är det hans ide?Killar som han brukar ju gilla att forma om tjejer så de passar hans ideal!Han ville ju att du skulle förstora pattarna med och nu vill du börja träna??Nej jag tror det är Hugos påhitt..

  Vad tror ni andra???

 • diana

  du passar iallafall bra i brunt 🙂

 • Sara Elise

  Haha, fyfan vad pinsamt. Du säger ”aja whatever” i varannan mening. Låter så jävla tacky & nervöst, stressat & oseriöst!;) Lilla fula höghuspanna. PussPuss kvinna 21.

 • Kalle

  Du ska absolut inte färg till blont du är så snygg i brunt det är Sexigt!!!!<3

 • jessica

  blir nog jätte fint! du passar i allt typ xd
  nämen, jag tyckte du var jättefin i blondt och nu i brunt:)
  men känner du att du vill bli blond igen så tkr jag du ska bli det! 🙂

 • Anonym

  Att du ska färga håret ….FINT att klippa dig … SÅDÄR <3

 • mia

  NEEEEJ!!! du är mycket sötare i brunt! färga det inteeeeeeeeeee snällaasnällasnällaaaaaa!!!! BRUNETT FOR THE WIN!!

 • Idda

  kollar nog bli skit snyggt med en naturlig blond färg :P!

  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!
  kolla gärna in min blogg ;)!

 • WILLLMAAAAAAAAAAAA

  bara en fråga, jag har för mig att du sa att du skulle åkt till Thailand för att fixa din glugg hos nån tandläkare, blev det aldrig av eller ångrade du dig ? 🙂
  kraaam 🙂

 • E L I N ~ ♥

  jag tycker verkligen inte du ska färga håret blont igen!
  såklart tycker jag att du passar i blont, men du ser mer vuxen/kvinnlig ut i brunt.
  puss / E

 • Hisa

  Jag tycker visserligen du är finare som brunett, men det kan nog bli snyggt med naturligt blond också 😀

 • jessica

  Du passar mycket bättre i brunt hår! 🙂

 • Anonym

  hej paow! 🙂
  vad heter annies blogg?

 • Anonym

  du och hugo rosas är världens bästa par, ni e så grymt söta!
  Jag är också glad att du har en MYCKET snyggare pojkvän än dessiepessi!!!!!!
  gör aldrig slut i hela livshistorien!!! Du är bäst paulina danielsson!

 • Anonym

  du e ju skitfin i brunt jö!:)

 • Yes u heard me

  Du ser ut som en fjortis i blondt

 • e

  men färga inte håret blondt du e ju sååå fin som brunett!

 • josephine

  bruntbruntbruntbrunt!!!!!
  ser äldre ut och snyggare!

 • angelica

  nej bli inte det!! du ser mycket äldre ut i brunt hår:) och dessutom mycketninare , ditt ansikte blir finare i mörkt hår

 • annaaa

  tror de blir as bra! 😉
  <3

 • Yohanna

  Du är superfin i båda 🙂

 • angelica

  du ser äldre ut i brunett. och ditt ansikte blir finare i mörkt hå´r

 • sanna

  jag tycker att du har väldigt fint hår,
  men jag håller med, du passar nog bättre i blondt.

 • Daniel

  Brukar få mest killar när jag fnittrar å e blond!

 • Therese

  Jag tycker du är finare i brunt! Du ser mer vuxen ut ^^

 • Julia

  Den som tror att intelligensen + hur roligt man har sitter i hårfärgen måste va jävligt puckad 😛

 • fg

  Ta ut löshåret innan, för annars blir det en klump och rammlar av 🙂

 • martina

  du är fin i både och:)
  kan inte du ladda upp en bild på ditt rum eller ngt, skulle vara intressant att se.
  så man kan få lite tips också hur en tonårs rum kan se ut;)
  haha:D

 • pamela

  du är tusen gånger finare i brunett!

  och nej , brunetter har så mkt roligare !:D

 • S.

  Du är mycket snyggare i blont hår tycker jag???!!!!

 • klicka här

  SKITSNYGGT me blont hår 😀
  Kolla gärna in min blogg alla!

 • Anonym

  sluta inte skriv om hugo.. ni e så söta tsm 🙁

 • stina

  skitsnyggt!
  kolla in min blogg alla!

 • Johanna

  Du är jätte fin i båda !
  Älskar din blogg<3
  Puss//Johanna

 • Anonym

  du ser så himla mogen och tråkig ut i brunt , och du är ju 16 år så haha ja du ser betydligt mycket äldre ut;) du syns mycket mer i blondt och det är mer ”paow” när du är blondin!

 • Anonym

  JAA! BLONDES HAVE MORE FUN !!!
  😀 du är väldigt söt som brunett men dubbelt sötare som blond!
  😀 go for it babe!

 • AA

  Alla kan inte klä upp brunett färgen, haha! So go blond för det passar du i 😀

 • Alice

  Snälla Paow bli inte blond igen, du är fin i det men du ser så mycket snyggare och sötare ut i brunt. Älskar din blogg!
  Puss ♥

 • MissJurkovic

  Du är fin i båda 🙂 Men mörkblondt med platinablonda slingor skulle va fint ! 🙂 <3

  http://www.jurkovic.blogg.se ! Läs, Följ & Kommentera

 • Mikaela

  N E J! inte blond, vad gör du med hårförlägningen nu då?

 • nagellackblogg

  du är verkligen jätte fin i båda! Men jag tycker att du är finare i blond faktist! 🙂
  gör det du tycker känns bäst så blir det säkert jättebra! 😀
  hoppas du har det bra i det varma! Din blogg är super bra!
  kram!

 • nina

  tror du skulle bli skitsnygg i blont hår med en cool,kortklippt frisyr:P

 • anna

  du ser mer mognare ut i brunt men du bestämmer blond är med fint =)

 • Fanny

  Jaaaaah! Blont ska det vara!! Eller ja, naturligt blont, inte för platina!

 • sofia

  Nej 🙁 du är så mycket snyggare i brunt, du ser äldre ut och du ser mognare ut och du ser sexigare ut och snyggare!

  Och det där med blonda have more fun, inte sant inte sant! det är personligheten som räknas! jag känner många blonda som är skit tråkiga och känner många brunetter som är skit roliga 😀

 • Anonym

  du passar i båda så bekymra dig inte 🙂 men man ska ha den håfärg som man trivs bäst i, jag har också provat båda men kan inte bestämma mig riktigt ännu.. fortfarande ett dilemma, haha

 • kdk

  DU SER MKT FRÄSCHARE UT SOM BRUNETT!!

 • Anonym

  Du är faktiskt snyggare som Brunett, precis som många säger. Men gör som du känner, om du trivs bäst som blond så ska du vara blond!

 • Sofie

  du är snyggare i blont hår..

 • Eric

  Ja absolut! mkt sexigare som blond!

 • Josefin

  Nej paow du får verkligen inte göra de!!

  Du e jättefin i brunt!!
  Mycket sötare mycke finare
  du e finast i brunt!!

  Men du passar endå i allt!!

 • Mimmi

  blondiner är så jävla mycket snyggare än brunetter! 😀 hahah

 • Eric

  Du är mkt sexigare som blond än som brunett.
  Go blondes! Haha

 • m.hedman

  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!
  BESÖK MIN BLOGG!!

 • Emma

  Jag färgade håret brunt någon vecka innan dig . och har varit blond i hela 16 år , alltså hela mitt liv.
  fyfan vad jag mådde dåligt efter .. jag trivs inte heller i brunt så jag förstår att du blir blond igen 🙂

 • Gabriella

  Om du tog bort din äckliga hårförlängning kanske du hade sett bra ut, men nej du ser mer ut som ett white trash som inte har råd att fixa håret ordentligt. USCH! ser verkligen skabbigt ut.

 • jennifer

  jag tycker du är mkt finare i brunt hår! men du är fin i blondt också;)

 • Pierre

  Du är fin i både och så det blir säkert bra!

 • Linn

  Synd, tkr du passar bättre i brunt hår ! 😀 men man ska väll ha det man trivs i och vara sig själv.

 • Josefin ♥

  Ne jag tycker att du passade så bra i brunt. Men blont är ju också snyggt! Hihi! ♥

 • Johanna

  Jag tycker du passar bättre som blondin 🙂 det är din naturhårfärg va?

 • u don't know my name

  Tycker du är finare i brunt !! aja, du gör som du vill..

 • baby rozi

  That’s soo right.. blond is the new thing again.. blev också brunett men föll tillbaka… blond is soo more me 🙂

 • Carrooouw

  Awh, du är så söt!

  / Carrooouw från bdb 🙂

 • Ellen

  Jaa!! Färga naturligt blont och klipp dig kort, det skulle passa dig perfeeekt!!!! du passar bäst i blont eftersom det ser ut att ha varit din naturliga hårfärg i yngre dar!

 • liv

  Blont blir nog jättefint! Men dock så gillar jag ditt långa hår:( ska du fortsätta ha löshår eller kmr du ha page på heltif? Du är så fin i långt hår!!

  Kramar

 • säris

  du borde bli mellanblond!!

 • ::):)

  brunt är så vanligt och tråkigt FÄRGA DET BLONDT det passar du bäst i 😀

 • TRALLABELLE

  Det är upp till dig, men jag tyckte att du är mycket mycket mycket mycket snyggare i brunt. Man ser hur snygg du är i brunt. I blont är du mer som en i mängden.

 • julia

  ja, du passar mkt bättre i blont :)!

 • alicia

  fattar inte varför alla blondiner använder ”blondes have more fun” brunetter har precis lika kul!?

 • omnia

  Hej paow jag tycker du passar i blont och brunt puss

  kan du också titta på min blogg och kommetera plizz älskar din blogg du är bätre en pissi <3

 • Classe

  Bra du passar bättre som blond!

 • Bella

  Bra Paulina, tycker du ser mycket fräschare ut i blont! Jag gjorde samma grej nyligen ^^

 • Caroline

  Men oj, hej. Det fattade man ju för länge sen att du skulle färga tillbaka till blond innan sommaren 😛 😀

 • www.bahu.blogg.se

  vf sägeru att blondiner har roligare än brunetter ? asså haha du säljer din äckliga kropp till media, genom din lilla blogg. VI brunetter har mycket mycket roligare än er blondiner ska du ha klart för dig! vi festar också dricker röker och har också kul men inte som dig går över gränser 24/7.. killar hatar sånna tjejer gumman. du har skämt ut dig och tro mig Hugo kommer lämna dig snart. visst man kan ha kul o så klä sig öppet (det gör jag) för jag tycker det är snyggt! men ja glömmer aldrig bort mitt värde som jag har , respekten som jag får och ger osv. jag klär mig öppet men beteer mig fortfarande som en fin kvinna! inte som dig en liten fjortis unge som bara gillar o suga kuk och sånt.. tycker verkligen synd om ditt liv och ditt rykte. ditt rykte har bara REDAN börjat…det kommer mer med tiden du e bara barn ännu. alla kommer påminnas om dig som den där lilla fjortis smuts tjejen o inget mer. tex kenza , alla kommer minnas henne som den söta fina snälla ärliga tjejen.. det är en fet fördel! dina bilder som du har lagt ut där du har sex med hugo osv är sparade på hundratals datorer hur känns det ? tänk den dagen du skaffar barn man och ett yrke. så kommer plötsligt dina slamp bilder upp på internet…skulle nog inte vara så kul inte 🙂

  Ha en bra dag!

 • Adam

  Ärligt talat måste jag säga att du är grymt mycket snyggare i brunt hår. Inte för att du INTE var snygg innan också, men jag diggar brunetter;)

 • Nathalie

  DU ÄR MKT SNYGGARE Å SEXIGARE I BRUNT HÅR HERREGUD AS FUL I BLONDT!

 • Louise

  Bli inte blond igen. Jag ber dig.

 • saga

  Bra, jag tycker att du är 10 ggr sötare i blont hår! =)

 • Saara

  du är mycket finare i brunt. Ser mer vuxen och mognare ut.. det är min åsikt och varför säger du att blondiner har roligast? haha det var de roligaste jag läst idag xD det är inte hårfärgen som gör hur roligt man har.. det är ens personliget och hur man är

 • sandra

  Du passar ju sjuuukt mycket bättre som brunett!!! färga INTE håret blondt!!! det var inte fint på dig! sorry, men börja läsa din blogg först när du blev brunett, för då blev du som en förebild för mig, men om du färgar håret blondt igen så tänker jag inte stanna!!! jag vill läsa om en snygg, sexig brunett och inte en äcklig dessie till!!!!

 • bella

  du ska vara brunett.. de är mkt snyggare.. ser ut som en fjortis i blont hår.. precis som dessie

 • Linnéa

  Färga inte håret blont! DU ÄR SUPERSNYGG i brunt! Du passar mycket bättre i det!

 • Helena

  Du passar i både och tycker jag! Fast på sommaren är det alltid snyggt med lite ljusare! 🙂

 • ANNA

  pauliiiiii! du passar så himla mkt bättrre i brunt, verkligen jättefin i det. jag tkr du ska behålla färgen du har 😉 håret ser mkt finare ut, hare <3

 • ~ ♥ ~ Kristin ~ ♥ ~ vackrasol.blogg.se

  tycker du är vackrare i brunt hår!!

  fast du väljer ju så klart själv, vad du tycker du passar bäst i osv! 🙂

 • alexandra

  DU ser mycket mognare och snyggare ut i brunt. Kanske lite mer rött i de bruna! =) kram

 • Danny

  blondiner > brunetter

 • Jannie

  Ni bloggare säger att ni tjänar så in i helvete med pengar.. och ändå kan du inte fixa håret förrän nästnästa lön …..??? Om du tjänade så bra så skulle du väl kunna fixa det när som helst..

 • My

  Du passar helt klart bättre i blont!!! har själv gjort misstaget att färga mörkt..nästan svart, fyfan vad man ångrar sig efteråt. speciellt när man är väldigt blond naturligt, reda lagt ut 2000 för att få det ljusare…nu är det mellanbrunt. så det kommer kosta men du har ju pengarna 😀 så kör på Blont! mörkbrunt ser bara slitet ut…

 • Sara

  DU GÖR ETT STORT MISSTAG! Du är grymt mycket finare i brunt!!!!

 • mickis

  DU ÄR MYCKET FINARE I BRUNT!

 • Sofia

  Jag gillar verkligen inte små fjortisar som springer runt med vitt hår och långt löshår, men jag tycker verkligen att du är vrålsnygg i ditt blonda hår. Som i den sista videon du la upp, när du har röda läppar. Grymt snyggt =)

 • suz

  nej nej nej , du är jätte snygg i ditt bruna hår, visst passar du i blond men BÄTTRE i brunt det passar så fint till dina ögon, kolla bara din header! SÅ SNYGG!

  om du färgar håret blond kan du kyssa ditt hår adjö, ditt hår kommer att bli så slitet så du kommer inte ens att kunna dra en kam igenom det.

 • sara

  Härligt att du ska bli blond igen 🙂
  Du passar bättre i blont!

 • Mariah i Frankfurt

  Fel fel fel fel fel.

  Du gick från en 5:a till en 9:a (av 10) när du blev brunett.

 • ebbaa

  åhh, 🙁
  du va MKE snyggare i brunt..,

 • Jonna

  NEEEEEJ ! du är ju mkt sötare som brunett :)♥

 • Ringy

  Blont e snyggt! 🙂

  Men INGEN page!! 🙁

 • Laureta

  interisserad av löshår ?
  Finns i både blondt och brunt för ett lågt pris på min bloppis
  kika gärna in ! =)

 • OTTILIA

  Haha, så jvla grym och rolig är du! Keep up the good work.

 • mikaela

  KOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOG
  G.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE LÄNK PÅ MITT ALIASKOMMENTERA NGT ELAKT OM HAN SOM KASTA NER HUNDEN FÖR BRON ANNARS BRYR NI ER INTE HOS FASHIONOFMIKAELA.BLOGG.SE L

 • Anonym

  Jag tycker du är mkt finare i Blont! 🙂 men det är ditt val! 🙂

 • Nicklas

  Det är rätta tag! Du passar sjukt mycket bättre i blont.
  Och föresten är just nu Dessire SVERIGES STÖRSTA BLONDIN!

  Det är rätta tag! Du passar sjukt mycket bättre i blont.
  Och föresten är just nu Dessire SVERIGES STÖRSTA BLONDIN!

  Puss

 • Johanna B

  ATT VARA BRUNETT ÄR HETT! 😉

 • En helt vanlig Isabell

  Hoppas för allas skull att det blir en naturlig ton och inte sådär fjortis blondt!

 • sara

  låt någon som kan sånt fixa håret då så gör det inte själv hemma bara för det kritvita håret du hade va inte snyggt för det såg så slitet ut.

 • Secondhand

  Secondhand på bloggen, skor & kläder, Fendiväska, skinnstövlar & skinnjackor skynda fynda för det är först till kvarn!

 • Dunja

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, Färga inte håret blont !!
  Du är hur snygg som helst i BRUNT HÅR ! 😀
  De blonda passar inte -.-

 • jessicahh

  det är finare med blont till sommaren! 😀

 • Simone

  Synd..

  Vill att du ska vara brunett Paulina.

 • emilia

  jaaaa. BLI BLOND BLI BLOND BLI BLOND. du är så jävla fin i blondt.

 • Anonym

  Du passar bättre i brunt

 • jessica

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ!!!!! 🙁 du passar SÅÅÅÅÅÅ mkt bättre som brunett! snälla färga inte :/

 • Anonym

  asså??? DRIVER DU ELLER??? när du hade blont hår var tappade jag intresset för din blogg för att du var lixom som dessie eftersom vi umgicks så tänkte jag på det… jag har blont hår och när jag ser bilder på dig vill jag färga mitt hår !!! ASSÅ EGENTLIGEN ALLT HAR VÄL GÅTT BÄTTRE FÖR SIG MED BRUNT HÅR? DU HAMNAR INTE I BRÅK LÄNGRE VA??

 • sammy

  Ung&Het brunett du vet!

 • nikita

  JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
  du passar i brunt, men mkt bättre i blont…
  Asså vissa ser så fake ut i blont, men inte du… det ser så naturligt ut och det är min paow 😉 … sen är det fint o ha det i sommar ;)…
  diggar bloggen 😉 <3

 • Anonym

  braaaaaaaaaaaaaaaaa! naturligt blond/ ljusbrunt skulle va snyggt

 • Tua

  Jag tycker du passar så jävla bra i mörkt som du har där borta i grekland, långt och lite beachigt lockigt. Mörkt ska det vara enligt mig. Men det är ditt eget val såklart, jag förstår om du vill ha blondt igen. Men du är skitsnygg i mörkt! Riktigt fin!

 • nikita

  och dom som säger fjortisblont ska bara hålla käften…. omg, är alla blondiner fjortisar?
  men du ska absolut bli blond iaf 😉 eller så kan du ju testa typ guld/blond som typ hon Lauren conrad i The Hills.. skulle passa dig :)…

  jag har en liten fråga 🙂
  kan inte du göra ett inlägg om olika frisyrer & hur du sminkar dig…

  sen vill ja veta, hur du får en så fin mage,,, den ser så vältränad ut :O :)… om du har ett tips om hur man ska träna sig fram till en vältränad mage…

 • nikita

  HOPPAS DU LÄSER MINA KOMMENTARER,
  🙁 <3

 • Sanna

  Du är finare i blont då men, du gör väl som du vill =)

 • Frida

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Alice

  Men du är ju så himla söt i brunt! ;O

 • anna

  jag själv tycker att du passar bäst i brunt.
  du ser äldre och mognare ut.
  tycker du ska ha det som du har det nu. superfint!

 • Anonym

  NEEJ du ska ha blont hår , snyggast i de , saknar din stil du hade föru !!

 • Sara :)

  Du passar mkt bättre i brunt! =)

 • becca

  jag tycker du passar MYCKET bättre i brunt, du är snyggare så! 😀

 • Laureta

  Jag säljer både brunt och blondt löshår
  Kika in på min bloppis om du är interisserad !

  http://www.LGsbloppis.blogg.se

 • Olivia

  fan vad jag diggar din röst! like konstig sak att gilla kanske, men men. undra om du kan sjunga?? 🙂

 • O L I V I A & T O V E

  Jag tycker att du ska behålla det bruna håret du passa så bra i det! Men du passade bra i blont också men det är snyggast med brunt 🙂

 • Robin

  Du får ha vilken hårfärg du vill, det är ju ditt hår! Men jag tycker i alla fall att du borde klippa en Posh-Page!

 • emma

  blondes have mor fun, but brunettes remember it the next day!

 • louboutin soldes

  Check out MyFiveStarMusic. net My partner and i come across good audio as well as now i am often updating. It has the farely completely new in addition to I’m getting this up and running. Booking it. Many thanks I enjoy the thinking behind these, nevertheless Exercise including hearing on the web radio stations. It just takes away the need to seek out audio. Just placed that, as well as leave it in the back.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *