Tror faktiskt ingen har missat den, men där finns det sjukt mkt dräggiga och halvfula bilder på mig från Grekland. Även lite gossip.. Kläder smink och mode, min Ännipani! http://finestlight.se/Annie


Alma som nog är mest stolt över mig för jag har börjat festa. Hon är helt spårad och väldigt rolig. Hon bloggar mycket på sin nya blogg. Och hon bloggar säkert ännu mer om hon får mer läsare. Så gå in på hennes blogg! finestlight.se/Alma

Och så har vi ju självklart en av mina bästa vänner Steffi! Hon skriver sjukt bra texter och bloggar om mode, läs henne blogg på ohstefanie.devote.se

Posted in: Livsstil

You might also like

BYGISELA - WHAT'S UP?! Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Hedda Dibinger - YELLOW Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *