Tror faktiskt ingen har missat den, men där finns det sjukt mkt dräggiga och halvfula bilder på mig från Grekland. Även lite gossip.. Kläder smink och mode, min Ännipani! http://finestlight.se/Annie


Alma som nog är mest stolt över mig för jag har börjat festa. Hon är helt spårad och väldigt rolig. Hon bloggar mycket på sin nya blogg. Och hon bloggar säkert ännu mer om hon får mer läsare. Så gå in på hennes blogg! finestlight.se/Alma

Och så har vi ju självklart en av mina bästa vänner Steffi! Hon skriver sjukt bra texter och bloggar om mode, läs henne blogg på ohstefanie.devote.se

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *