Nakenhet är inget fult

Vad är det för nunnor som läser min blogg egentligen? En sån som blundar framför spegeln för att slippa se sig själv naken? Jag älskar min kropp, och jag trivs rätt bra med mig själv. Om jag håller för mina bröst är jag en hora även fast det täcker betydligt mer en än bikini… Vad är det för skillnad? Tell me, alla har ju bröst, eller i alla fall bröstvårtor.

Ja, alla brudar där ute, jag uppmanar ingen att lägga ut bilder på sina egna pattar på internet, men det är absolut inget fult! Konstigt att folk har såna stora komplex idag – att man ”lär” sig att nakenhet är något fult.

Jag skulle mer än gärna gå runt naken ute om det inte vore så ”horigt”. Tror att folk helt och hållet missuppfattat det ordet, jag säljer inte sex jag har pojkvän och klart som fan att vi har sex? Kanske inget jag behöver skriva ut egentligen för det är väl rätt uppenbart? Många tjejer är ju så otroligt avundsjuka och gör verkligen allt för att förstöra. Så ja, om jag nu har lite bekräftelsebehov, låt mig ha det.

Jag lägger ut en bild på mina ”bröst” och själv ser jag att det faktiskt ser bra ut, så jag säger bara, varför lära sig att nakenhet är något ful…?

Idag är ju man en hora så fort man visar håret. SUCK.

(Visited 375 times, 1 visits today)

262 Comments

 1. anna april 7, 2010 at 8:06 e m

  Bröst är naturligt, förstår inte heller varför vissa reagerar…

  Reply
 2. Fredrik april 7, 2010 at 8:07 e m

  Kolla in min blogg 🙂

  Sveriges största blogg.

  Reply
 3. Fredrik april 7, 2010 at 8:07 e m

  hahahahaha kolla in min blogg

  Reply
 4. REBECCA april 7, 2010 at 8:07 e m

  tycker att du har helt rätt paow!

  låt inte andra trycka ner dej, du äger och det gör din blogg med<3

  Reply
 5. josse april 7, 2010 at 8:08 e m

  you gooo girl!

  Reply
 6. josse april 7, 2010 at 8:09 e m

  you gooo gilr!

  Reply
 7. Anonym april 7, 2010 at 8:11 e m

  du är fucking jävla bäst paow 😀

  Reply
 8. Emma april 7, 2010 at 8:11 e m

  Du har mer än rätt paow, dom är bara avundsjuka små jävlar. Klart som fan du har sex om du har pojkvän och klart som fan du visar brösten om du vill de, du visade ju inte ens mer än om du hade haft bikini på dig!

  Reply
 9. ll april 7, 2010 at 8:12 e m

  håller med! man får väl vara stålt över sin kropp!?

  Reply
 10. Sofie april 7, 2010 at 8:12 e m

  nej någon ”horig” bild var det knappast

  Reply
 11. Anonym april 7, 2010 at 8:16 e m

  Helt rätt! Du har skitsnygg kropp och hade jag haft dina bröst hade jag också visat upp dom! skit i vad dom avundsjuka idioterna säger!

  Reply
 12. Jennifer april 7, 2010 at 8:18 e m

  Tycker det är töntigt att folk skriver att du är en hora. Dock tycker jag att du ska vara försiktig med hur mycket naket du lägger ut, då det alltid finns folk som sparar, och du kanske ångrar dig en dag..

  Reply
 13. kdk april 7, 2010 at 8:19 e m

  Nakenhet är inget fult, och du har lite rätt i det du säger,
  Men enligt min mening är det något man visar i sängen, för pojk/flickvännen och inte för allmänheten.

  🙂

  Reply
 14. mioo april 7, 2010 at 8:19 e m

  det handlar inte om det Paow det handlar om självrespekt,du har nsygg kropp snyga bröst men tänk på alla snuskiga gubbar som runkar till dina bilder,alla peddos med rynkig gammal gråhårig kuk med surt sperma som runkar när dom ser dina nakna bilder. Till och med min kanin blev kåt på dej ”inte jag jag är tjej och har bröst” förstår du vad jag menar Paow?

  Reply
 15. charlotte april 7, 2010 at 8:21 e m

  i get your point, men problemet är bara att det kanske inte är en sådan bild som du vill att dina föräldrar eller din chef på jobbet ska se när de googlar dig, eller hur ?
  nakenhet är inget fult, men man får vara försiktig med vad man lägger ut på internet. själv skulle jag inte vilja visa mina boobs till hela bloggvärlden, inte föra att jag inte trivs med dem utan för att det kan skapa awkward situations i framtiden om du förstår vad jag menar… love XOXO

  Reply
 16. Jenny april 7, 2010 at 8:25 e m

  Vad har du för bikini om den är så liten och täcker så lite? 😛

  Vad vill ni blogg läsare läsa om i en blogg? 🙂 Kommentera min undersökning! 🙂

  Reply
 17. emmaajo april 7, 2010 at 8:26 e m

  Du har helt rätt!

  Reply
 18. Jessica april 7, 2010 at 8:26 e m

  Bra Paulina! Man ska aldrig skämmas, och definitivt inte bry sig om vad andra tycker.

  Reply
 19. Victoria april 7, 2010 at 8:27 e m

  nakenhet är inte något fult men det är la för fan inte så smart att lägga ut nakenbilder på dig själv när du har en sådan stor blogg. du framstår som en hora/slampa, så bli inte förvånad när du får sådana kommentarer. tänk lite människa.

  Reply
 20. anonymwannabe april 7, 2010 at 8:27 e m

  BLOGGEN FALLER!
  du kan faktiskt hjälpa mig..

  Reply
 21. EVS april 7, 2010 at 8:27 e m

  haha, hora så fort man visar håret, och jag är ”otrogen tjej” för att jag inte vill ge en kille (invandrare) mitt nummer, var fan är välden påväg? Det här är fan sjukt!

  Reply
 22. Gabbies april 7, 2010 at 8:28 e m

  Skulle aldrig gå så långt som att kalla dig hora och vad du väljer att visa i din blogg är ditt val. Men att påstå att dina små händer täcker mer än en bikini var väl att överdriva =)

  Reply
 23. Niklas april 7, 2010 at 8:29 e m

  Du har fin kropp, skit i alla andra. Synd du hade handen ivägen snygging.<3

  Reply
 24. sara april 7, 2010 at 8:29 e m

  Ni låter ju karlar kladda på er ser man ju på bilderna

  Reply
 25. Sofia april 7, 2010 at 8:30 e m

  Antagligen bara för att de som reagerar har AA-kupor som inte är lönt att ta bilder på, så de blir sura för att dina tuttar är snyggare. Har man tuttar stora som myggbett så kan jag förstå att man blir lite avis, jag hade varit deppig om jag inte hade några bröst. 😛
  Sen lever ju vissa i en annan verklighet som kallas religion också.. De har väl sina löjliga åsikter som de hittat i någon tusentals år gammal bok.

  Reply
 26. sofia april 7, 2010 at 8:30 e m

  Nej du har snygga bröst och tycker det är bra att du gillar/älskar din kropp men tycker det inge bra att lägga upp på bloggen… annars verkar du vara en toppen tjej 😉

  Reply
 27. emma april 7, 2010 at 8:31 e m

  HA-HA, fyfaan du gjorde min dag! har inte skrattat så mycke på lääänge!

  Lilla gumman, avensjuk? på dina bröst? – NEJ TACK! får väl tacka gud att jag har större än dina 😉 eller hur ? Lilla gumman

  Reply
 28. rozan april 7, 2010 at 8:31 e m

  Jag skulle nog inte lagt ut bilden någonstans.
  Men jag tycker iaf att du har rätt .

  Reply
 29. Caroline april 7, 2010 at 8:32 e m

  Men det är ju betydligt stor skillnad att se sig själv i spegeln. Och ja, i bikini visar man lika mycket. Men det är något skillnad att sitta utan och istället hålla ”pattarna” i händerna och lägga ut fotot på nätet.

  Det handlar inte om att nakenhet är fult, det är tvärtom fint. Men varför ska precis alla ta del av det och när en söt tjej håller sina ”pattar” i händerna som en ”porno”? Jag kallar dig absolut inte slampa eller hora eller nåt, för det är grovt. Men du kanske borde tänka lite längre än vad näsan räcker ibland.

  Tycker det är bra att äntligen en ung tjej gillar sin kropp och går ut med det. Men behöver man verkligen lägga ut såna bilder? Vad vill man uppnå med det?

  Om det är uppenbart att du och din pojkvän har sex och du inte behöver berätta det, då är det precis lika uppenbart att du har tuttar och därför inte behöver publicera en sådan bild.

  Reply
 30. ida april 7, 2010 at 8:35 e m

  Man ska vara stolt över sin kropp men man kan älska sig själv utan att visa upp sej halvnaken på internet! För mej käns de mer som att man är osöker på sin kropp och vill ha uppmärsamhet och bekräftelse när man lägger ut en sån bild. Ja gillar mina bröst men ja vill inte att alla ska se mina bröst för de, spec när man har kille som du har. Bröst är naturligt men fittat är lika naturlig den, men inte särar man på benen och tar en bild och lägger ut den på nätet.

  Reply
 31. Marie Alessandra april 7, 2010 at 8:35 e m

  Helt enig! er det virkelig SÅÅÅÅ ille å faktisk være fornøyd med kroppen sin og ikke ligge i en solseng med ett teppe over seg liksom? folk har for lite å klage over, derfor de driver med disse tåpelige kommentarene. Ser ikke at det var noe ”horete” med bildene dine, hærregud, det er ferie bilder fra ett varmt sted, er ikke så rart at man ikke løper rundt med ullgenser liksom.

  Reply
 32. Caroline april 7, 2010 at 8:36 e m

  ”Sofia skriver:
  2010-04-07 kl 20:30
  Antagligen bara för att de som reagerar har AA-kupor som inte är lönt att ta bilder på, så de blir sura för att dina tuttar är snyggare.”

  Såg denna kommentaren nu. Jaha, så du menar att AA-kupor är fulare än stora tuttar? Hellre mindre än stora hängpattar 😛 🙂 Och det är ju samma sak oavsett om man har små eller stora tuttar. Och titta på hon Jessica Lindgren som var med i Big Brother och alltid sprang och flashade tuttarna i TV varje dag, hon hade ju AA-kupa. Tror du fortfarande det spelar roll vilken storlek man har? Och jag kan ju garantera att bara för att man har större tuttar bidrar det ju knappast till att man har större lust att flasha sig än om man har små. Sitter det i tuttarna kanske? Det märks vilka som har hjärnan i pattarna!

  Reply
 33. olivia april 7, 2010 at 8:36 e m

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  OCH KOMMENTERAR 😀

  KOLLA IN MIN BLOGG
  OCH KOMMENTERA DÅ
  KOLLAR JAG IN DIN
  OCH KOMMENTERAR 😀

  Reply
 34. Anonym april 7, 2010 at 8:40 e m

  blablalblabllblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. alltid dina bortförklarningar. det där VA horigt paulina

  Reply
 35. Sandra april 7, 2010 at 8:40 e m

  Glo min blogg – kommentera dagens låt, läs om sveriges mesta mästare eller bara häng med i min vardag! 🙂

  Reply
 36. mathilda april 7, 2010 at 8:43 e m

  Något utmanande bild kanske, MEN VA FASEN, folk ska fullkomligt strunta i vad för bilder du lägger ut, inte direkt så att du lägger ut såna bilder VARJE dag…. och du har en snygg kropp, det kan man inte sticka under stolen, och det är också de som gör folket så fruktansvärt avundsjuka… Vi alla känner till Sverige,- här är avundsjukan vårt största ego !

  Reply
 37. madelene april 7, 2010 at 8:43 e m

  stå på dig! skit i dom pryda och avundsjuka, för det är de det handlar om. dom har inte en lika perfekt kropp som du 😉

  Reply
 38. flooo april 7, 2010 at 8:44 e m

  Fattar inte heller va sjutton folk reagerar på????

  Herregud!
  Folk solar ju ofta topless o d e ju inte så att du ”gör” ngt porrigt?
  O vadå?
  Spelar roll om din kommande chef ser den bilden?
  DU SOLAR JU!!!!!!

  Helt ofattbart att folk ska hetsa upp sig för såna saker.

  Du har en supersnygg kropp så visa upp den!!

  Kramar..

  Reply
 39. Hanna april 7, 2010 at 8:45 e m

  ASSSÅ, DU ÄR SÅ JÄVLA PATETISK.
  DESSUTOM HAR DU EN KROPP SOM EN JÄVLA POJKFLICKA.
  TROR DU SERIÖST ATT NÅGON VILL KNULLA DIG PGA ATT DU HAR EN HET KROPP?
  ALLA VILL BARA HA DIN FITTA, TÄNK LITE FÖR I HELVETE.
  JÄVLA SKABB DU ÄR.

  Reply
 40. Hanna april 7, 2010 at 8:47 e m

  Skriver en blogg med mycket tips på kläder i 🙂

  Reply
 41. Simon april 7, 2010 at 8:48 e m

  Tycker du har helt rätt, du är fin och du ska inte skämmas över att visa det!

  Reply
 42. Emma april 7, 2010 at 8:50 e m

  Vadå klart som fan att ni har sex? Nej, absolut inte!

  Svar: Nähä… Varför är det inte det då?

  Reply
 43. Astrid april 7, 2010 at 8:50 e m

  Du har en anning rätt ! Sjäalv skulle jag inte gå ut helt naken med du har naturlegvist rätt ! Tycker jag !

  Reply
 44. belinda april 7, 2010 at 8:51 e m

  håller med totalt. Men ska vara glad och stolt över att vara kvinna och ha så fin kropp som vi har.

  Reply
 45. Kajsa april 7, 2010 at 8:52 e m

  Att folk orkar.

  Passar bra att fråga: Kan naket var konst?
  Kolla bloggen: Dogstreet.blogg.se

  Reply
 46. gopaow april 7, 2010 at 8:52 e m

  Tycker du har helt rätt Paow ! Skit i dom andra som skriver dom är ju
  bara avensjuka !

  Reply
 47. emssh april 7, 2010 at 8:54 e m

  och du ska vara svensk!? snälla det stavas ”spegeln” åh ja flippar på det XD

  Reply
 48. Lis april 7, 2010 at 8:55 e m

  Du är absolut ingen hora Paow.. men du som offentlig person måste försöka förstå vad du ger för budskap till de yngre samt de som är i samma ålder som du. Jag önskar också man kunde gå runt naken, men det fungerar inte så.

  Dem som kallat dig fula saker, jag tycker det är fruktansvärt dåligt beteende av dem. Men en sak som du skrev i detta inlägg som jag måste få kommentera. Att man kallar någon för något dumt betyder inte att man har dåligt självförtroende eller självkänsla. Dem hade antagligen tråkigt och självklart vågar dem säga sånt då dem inte står face 2 face.

  Puss på dig, ta det försiktigt där borta.

  Reply
 49. c april 7, 2010 at 8:59 e m

  go paow!

  Reply
 50. emelie april 7, 2010 at 9:01 e m

  yeye , paow du har helt rätt .

  Reply
 51. malin april 7, 2010 at 9:01 e m

  Ja, klart att det är naturligt och jättebra att du trivs med din kropp, det borde du göra. Men om du ska lägga in sånna bilder så får du klassa detta som mer av en sexblogg.

  Reply
 52. amanda april 7, 2010 at 9:04 e m

  Varför reagerade de flesta som att det var något hemskt? De flesta som läser Paows blogg är väll tjejer och alla har vi 2 bröst. Vi väljer själv om vi vill lägga ut bild på dem. Det är ju inget konstigt med det. Och varför kallar de flesta Paow hora/slampa? Om man är hora har har man sex och får pengar för det.
  Och att minderåriga såg det är väl bara bra. Då får dem se att det iallafall finns få människor som vågar stå för hur man ser ut och gör som man själv vill.

  Reply
 53. Simone april 7, 2010 at 9:05 e m

  Bra Paulina!
  Vågat sagt!
  Jag hejar på dig om man nu kan säga så.
  Älskar dig!

  Kram!

  Reply
 54. cattan april 7, 2010 at 9:08 e m

  KOLLA in mina nya Smycken!!
  Perfekta till sommaren eller till dom som tar studenten..
  present eller till dig själv? Underbara är dom iaf!!

  Lady Design!!

  Reply
 55. Malin april 7, 2010 at 9:09 e m

  Kolla här dom som säger att du är horig= avundsjuka, du har grymt stora bröst…
  men lixom när du googlar på dig själv då vill du väl att de ska komma upp en bild på DIG och inte dina bröst? Lixom försök att vara så lite kissie som du kan, för hon har ingen självrespekt alls!

  Reply
 56. ebba april 7, 2010 at 9:13 e m

  håller med din poaw !

  Reply
 57. Anonym april 7, 2010 at 9:15 e m

  om du trivs så jäkla bra med dina bröst så skulle du inte behöva lägga ut dem för massa uppmärksamhet….

  Svar: SÅ talar en som fastnat i självförnekelse.

  Reply
 58. Linda april 7, 2010 at 9:18 e m

  Jag håller med dig!

  Reply
 59. steffi april 7, 2010 at 9:22 e m

  håller meeeed…

  Reply
 60. Marri - This is a twister that will destroy U april 7, 2010 at 9:24 e m

  fast.. vad förväntar du sig när du lägger ut en bild på dig själv där du sitter topless och klämmer dig på pattarna? Inget som man brukar göra annars.. förutom i herrtidningar kanske.
  Det har ju inget med självkänsla att göra. Du är stolt över din kropp, good for you then men den bilden var fan inte OK.

  Reply