Nu har vi precis solat.

Vi har sooooolat hela dagen. Så jäkla najs att bli brun, det är verkligen ett dream life här. Och apropå mitt alkohol drickande, både Annies pappa och mina föräldrar är riktigt sura på mig! Så det ska inte bli någon mer alkohol, det är inte ens kul att vara full. Inte när man får en rejäl hangover, Annie dricker billig öl. Jaja, jag är på semester med min BFF riktigt generösa & söta killar och lite festande har väl ingen dött av?

Vill ni åka på en party resa så rekommenderar jag Kreta, vi har hittat massa vänner. Och jag säger bara, greker kan festa och fransmän ojoj…

grekland baby 025
Jag och Joey =D

grekland baby 050

*varmt* 😉

ANMÄL DIG NU och få chansen att VINNA 13 200 kronor i kontanter!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (42)

You might also like

Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet Alexandra Nilsson - VECKANS.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *