OMG

Forlat jag ska uppdatera nar jag kommer till hotellrummet, kanner mig lite dum eftersom jag inte bloggat idag. Vi har legat pa stranden hela dagen, forsta gangen jag badade i havet. Aja det var mysigt!

Sag pa Aftonbladet att alla flygplan ar installda. Sa ja, det blir pa tisdag vi aker hem formodligen.. Jippie! Vi ska snart upp till hotellrummet, da blir  det turbo bloggning 🙂 kraaam pa er!

Bruna exotiska? Ärliga blå?
Pharma Optics färgade linser – 1 krona plus porto för en månads förbrukning! Byt ögonfärg nu!

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Caroline Roxy - Destination unknown

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *