Solexpress Kungsholmen

Nu har jag investerat i ett nytt solkort på deras ”Dubbelt-upp”-kampanj som är super! Det innebär alltså att om du laddar ditt solkort med 100 så får du 200 om du laddar det med 1000 så får du 2000 o.s.v. Skitbra faktiskt! Det solariet är nog ett av det fräschaste jag har varit på.

Man laddar på solkortet på Hantverkargatan 83 (som ligger på Fridhemsplan nära tunnelbanan). Gå även in på deras hemsida och läs mer om det på http://solexpress.nu/kungsholmen

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *