Svar del 1

Hur känns det att ha så många som ser upp till dig?
Keep up the good work! Du är riktigt grym och kör ditt egna race sånt gillas!

Svar: Jag tycker att det är jättekul! Ibland så kan det vara jobbigt eftersom jag vet att jag inte är en bra förebild i många lägen.. Tack så mycket! Kram

Hur har du råd att resa så mycket? vem betalar? och var ifrån får du dina pengar ifrån

Svar: Jag har en generös pappa och sen så får jag ju en del från bloggen..

varför är du en hora?

Svar: Hum? Vad jag vet så har jag aldrig haft sex för pengar. Gills alkohol? Haha skoja bara. Tror faktiskt inte att jag är en ”hora”, hur gärna du än vill…

Hur lång är du och vad väger du?

Svar: Jag väger ca 45-46 skulle jag tippa. Och är ca 1,65 lång..

Har vuxna i din närhet reagerat mot dina politiska inlägg och har du fått motargument som har fått dig att ångra/ändra det du har sagt i media?

Svar: Jag kan erkänna att jag skrev om saker jag inte riktigt visste någonting om, men jag tycker fortfarande likadant om s.k. ”invandrare” och då menar jag inte dom som är födda i Sverige eller dom som beter sig bra. Den diskussionen har jag valt att gå in i när det gäller vuxna.. Utan biter bara ihop för alla kommer att tycka olika, ingen idé att argumentera om det. Och nej, jag ångrar inget!

va har du för bh-storlek ?

Svar: Jag kan använda på B & C alla bh:ar ser ju olika ut form osv.. Så jag skulle nog tippa på en 70C.

detta kanske är en personlig fråga, men vissa tar svarar/tar det rakt &ärligt.
– hur många har du haft sex med? ;d

Svar: Jaja, jag är ju en ärlig människa 🙂 ? Typ 15 tror jag..

Har en fråga. Minns att du skrev för typ ett år sedan att du tog medicin mot ångest/sömn. Gör du det fortfarande? Och vad var det för slags mediciner?

Svar: Just det, jag tog atarax som är ångestdämpade. Så ja, man blir ju trött av sånt..

Hur träffades du & Hugo? Hur är din relation till Dessie?

Svar: Vi träffades väl genom internet, bloggarna osv.. Jag och Dessie är fortfarande nära vänner, men vi umgås inte lika ofta. Vilket jag tycker är tråkigt..

va tycker du om kenza?
favorit affär?
va tycker du är det fulaste på din kropp(inte ansiktet)

Svar: Jag tycker inte illa om henne, men om jag får säga såhär, rädd för vad andra tycker, konflikträdd men också trevlig och i bloggen är hon väl… falsk.

Anledningen till att hon inte tycker om mig är för att hennes syster är medlem i AFA (Googla om ni inte vet vad det är).

Min favvo-affär är nog Topshop=) 

Hum, jag är faktiskt nöjd med min kropp, men skulle vilja vara lite smalare om magen och gärna lite mer röv…

Hur känns det egentligen att hela tiden behöva provocera, ljuga/hitta på saker och överdriva för att duga och bli sedd?

Svar: Jag skulle inte kalla det att provocera, snarare retas lite t.ex. när jag skriver att jag har sex… Folk blir som galna. Jag ljuger faktiskt inte, visst kan jag överdriva lite saker t.ex. som att jag och Annie solade topless. Vi tänkte göra det och tog av oss kläderna, men fick publik direkt. Jag duger som jag är, men jag vet att jag kan spela över lite annars skulle bloggen vara tråkig =)

umgås du inte mer Krille längre?

Svar: Jo vi snackar lite i telefon ibland, men vi har varit borta, när han åkt utomlands kom jag hem, när jag åker utomlands så är han hemma sen när jag kommer hem så åker han till Skåne, Göteborg o.s.v. Det suger, men vi ska ses när vi kommer hem 🙂

Läser dina föräldrar din blogg? eller någon av deras bekanta? vad tycker dom då om att du skriver ikväll ska jag ha sex, och sen typ shit vilken träningsverk jag har de va vilt igår!

Svar: Yes det gör dom.. Visst gillar dom det inte, men dom har väl också vart dumma och nykära?

Kan tungpiercings skada emaljen på tänderna? Kan det påverka talet?

Svar: Nja om man typ ”biter” i den när man tuggar så kan väl tänderna gå sönder men det har inte hänt mig.. Och har hört att det kan påverka talet, men det har inte hänt mig som tur är..

Hur kan du vara så smal ?
Hur ofta äter du ?
Hur ofta tränar du ?
Asså, jag tycker att du är jätte fin och skulle gärna vilja ha en mage som din
Älskar din blogg förresten, läser den varje dag !! Keep up the good work och ta ingen skit ! Alla kan inte vara lika dana <
3

Svar: Åh tack så mycket! Jag vet faktiskt inte, jag har bra ämnesomsättning tror jag. Är inte så mycket för skräpmat utan äter helst ”lätt mat” gillar inte mjukt bröd och sånt.. Jag äter 2 gånger om dagen, ibland kan det bli fler.. T.ex. så har jag svårt att äta på morgonen så jag äter bara lunch och middag, ibland så äter jag mellanmål typ frukt och sånt.. och så en massa cocacola! Jag tränar inte så mycket, gjorde det förut men jag försöker röra så mycket på mig som möjligt. Typ gå ut och springa och så. Jag hade tänkt börja träna när jag kommer hem till Sverige. Puss på dig!

Om Kissie ville bli kompis med dig, då skulle väl du ”tacka ja”?

Svar: Jag har vart kompis med kissie förut, hon är väldigt trevlig och rolig. Men konkurensen skulle hon aldrig klara av .. Så jag tror inte det faktikst.

Är det kul när ALLA tonåringar kollar på dig när du går på stan, medan de vuxna inte fattar ngt?

Svar: Haha skitkul! När en massa söta tjejer och killar kommer fram och frågar om autograf eller liknade så tittar alltid vuxna och försöker fatta. Ibland så frågar dom till och med…

När tänkte du börja med ”bloggfikor”. Vill så himla gärna träffa dig! Love u <3

Svar: Jag hade faktiskt tänkt åka på en ”turné” där jag träffar olika bloggläsare. I Stockholm så tänkte jag ta en på en gång när jag kommer hem 😀 Puss

Har du kvar piercingen i bröstvårtan?

Svar: Nää det gjorde för ont, kunde inte ha BH på typ två månader. Inget ja rekommenderar, på killar kanske i så fall.

Är de verkligen sant att du och Hugo är tillsammans? Eller är de mest ett pr-trick?hur vågar du vara så öppen med hur mycket sex du och hugo har ? Är du rädd för att han ska vara otrogen? Va gör du och hugo sover ni med varandra?

Svar: Yes, inget jag skulle ljuga om. För någon månad sen träffades vi ju p.g.a. bloggen och så men sen så började vi umgås och det visade sig att han är världens bästa.. Men vi ville hålla det så ”utanför” som möjligt eftersom 100 000 tjejer skriver till honom varje dag, media o.s.v… Men vi är så pass säkra på varandra så det spelar ingen roll längre.. Men alla har väl sex med sin pojkvän?

Nää det är jag inte =) Ja, men det är väl klart?

När blev du av med oskulden?
När började du röka?
Vad var reaktionen från dina föreldrar när dom fick veta att du rökte?
Vilken var reaktionen när dom fick veta att du dricker?
Har du någongång tagit droger?
Hur får du tag på cigg?
Vad röker du?
Vart bor du i sthlm?
När tänker du flytta hemifrån och hur vill du bo då?

Svar: När jag var 14 eller 15 tror jag.
När jag var 13 och det är inget jag är speciellt stolt över.
Det är klart att dom inte gillar det. Jag har aldrig supit som jag gjort när jag varIt här i Grekland, jag svarar alltid i telefonen och är aldrig full när jag kommer hem.
Jag har faktiskt testat tre st, men inget jag tänker göra om, usch obehagligt..
Äldre vänner typ.
Söder. Jag tänker flytta när jag fyller 17 =)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (78)

You might also like

Alexandra Nilsson - I do not look like this today.. Alexandra Nilsson - En dag i Neapel Alexandra Nilsson - Italien Josephine Qvist - PODD DAGS!
 • LAYLA

  FÖRSTA KOMENTAREN ! :d

 • LAYLA

  Älskar din blogg snälla länka till mig :)<3

 • majja

  du äger (yy’

 • josefin

  atarax är en ångestdämpande allergi meddecin som man blir trött av i förstora mängder 😉

 • LAYLA

  Paow du har bästa bloggen av alla bloggar puss

  länka ? (A)

 • Katia

  Jag har frågestund om min kommande resa till Las Vegas!
  Fråga vad som helst!
  Kram:)

 • LAYLA

  Kan inte du lägga ut gamla bilder från när du var i din ”fjortis period”
  Det är jätte kul att kolla på gamla bilder 🙂

 • Felicia♥

  Du har så fantastisk blogg, och skönt att du kan vara ärlig och itne bryr dig om vad andra säger, så himla skön tjej <33

 • S

  Atarax brukar man ju få mot klåda och liknande

 • Hej

  Du behöver inte gå ner i vikt

 • MATILDA

  hur länge ska du vara i grekland?

  LOOSEYOURBLUES.BLOGG.SE

 • TRALLABELLE

  Gosh, då är jag 10 kg tyngre än dig.
  Gosh. Jag är tjock.
  Gosh.. nu slutar jag äta:S

 • Alexandra

  Josefin: Atarax är en ångestdämpande medicin där den vanligaste biverkningen är dåsighet, dvs trötthet. Spelar ingen roll om mängden. Trött blir man. Man känner sig helt nerdrogad. Jag åt det tills jag tröttnade på att jag inte kunde tänka.

 • Rebecka

  Det var roligt att läsa svaren 🙂

 • pamela

  fan vad pinsamt att dina föräldrar läser bloggen och du lägger upp sånt att du ska ha sex och sånt, orespektlöst..

 • Hanna

  Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, JC och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460

  Hoppas vi ses!

 • Luucy

  Kul att läsa svaren! 🙂

 • Anonym

  oppas du drev på sexfrågan eftersom du alltid nekar när folk påstår att du haft sex med 15 pers. Om du inte drev, slampa! 🙂

 • Emelie B

  Jag har också tagit atarax, som jag nyligen slutat med ;P Bra blogg! 🙂

 • Jakob

  Vilka droger var du hade testat och hur tyckte du att ruset var ?

 • Ida

  Till ”Anonym”2010-04-11 kl 17:15

  Varför skulle det vara fel? Eller slampigt? Alla har sex, och det är inte fel på något sett att hon har legat med 15 personer.

  Till dig Paulina

  Jag är imponerad av dina ärliga svar, det blev en bra frågestund, med bra svar, inte dom gamla vanliga som Kenza och dom svarar på. Alltid samma frågor.

 • Helen ASIAT

  Tack för svaret på mina frågor 😀

 • Nannie

  Varför sprider du falska rykten om Kenzas syrra? Hon är inte medlem i AFA, Kenza skrev det nyss på bloggen. Men vad fan har hon gjort dig? Du känner inte Zahra så hur fan kan DU om hon är medlem i AFA?

 • Matilda

  seriöst du KAN inte ha 70c 😮 Jag ha det och du ha mycket större böst än mig, haha.

 • JOHANNA

  Bra svar till frågorna!

  KOLLA GÄRNA MIN BLOGG!

 • Anonym

  älskar din blogg du är bäst 🙂

 • Anonym

  du vet väl att det där om Kenzas syster inte var snällt

 • nina

  nu får väl folk damp o påstår att 15 personer är många att ligga med. Men faktiskt så är det ganska vanligt att folk ligger med 15 pers eller mer. Man är ingen slampa,hora eller billig beroende på hur många man ligger med, man blir en billig slampa när man knullar för att folk säger att man ska, för att man vill göra en annan person nöjd.

  Knullar man 50 pers för sin egen skull, för att man är kåt och vill så är man ingen slampa. Man är bara kåt och lever livet, men knullar man 50 pers för att bli omtyckt då är man en slampa. KNULLA OCH MÅ BRA!

 • josefine

  atarax är en allergimedicin……

 • Julia ;]

  Mitt i allt hihi x]

  vrf färgar alla som har blondt hår till brunt och alla som har brunt här till blondt

  De kanske inte du kan svara på men jag undrar bara ?

  ;]

 • Bella Oscarsson is my name.

  in my as att du väger 45! haha fick mig ett skratt när jag läste det. LMFAO!
  Jag är 5 cm kortare än dig, och 3 år yngre än dig.
  och jag ser ut som en pinne med 2 ben, mina lår är ruskigt smala och min mage är så äckligt smal att den snart är genomskinlig. Mina armar är som två spagettin, och jag har inga bröst ALLS. Är även väldigt outvecklad i kroppen om man säger så, mina bäckenben, axlar och min rygg har inte börjat växa och är verkligen inte breda. OCH JAG VÄGER 45 KILO.
  Så ganska fult att du ljuger om din vikt. För det är ett skämt att du väger 45.
  Såfall mer 50.
  aja, synd om dig att du skäms över din vikt ! 😉 pusssss.

  Svar: Verkligen kul för dig att du ser ut som du gör, jag fnissade åt din beskrivning länge, men jag har inga problem med att visa att jag faktiskt väger som jag säger, jag ljuger inte om sådana självklara saker…

 • anna

  hahah så jävla kul att du är så ärlig!

 • gissa!

  det där med invandrare jag fattar inte? lixxom din kille e oxå det? han kanske e född i Sweden men tänk efter gmn det som rinner i hans vener är SPANSK/CHILENSK blod! och det kmr ingen att kunna ändra på btw Diggar dig som fan Hugo du är så j’vla skön LATINO POWAAAAH 4EVER!!!(Y)

 • emshie

  kan du inte ha bloggfika i malmö? fan vad det hade varit roligt! =)

 • Frida

  Om du ska ha bloggfika runt om i landet, kan du inte komma till Sköna Halmstad då? 🙂
  Skulle gärna vilja träffa dig, du verkar askul! 🙂

  Tack för bästa bloggen!

 • Jossi

  Bra med ärliga och raka svar 😉
  kör hårt ! pusspåre!

 • Anonym

  För de som tror atarax är allergimedicin.
  Den var från början en allergimedicin men sen upptäckte de att den hade andra funktioner, stänger av en del av hjärnan som känner ångest. Allergidosen är väl typ 5mg och ångestdosen 25mg (inte alls säker utan det här är ett ex)

  Däremot är den helt ofarlig, har själv käkat 15-20 st utan att ens somna =)

 • johanna

  du skrev för ett tag sedan att du bara hade haft sex med ca 5, jävlar var du har varit igång under den tiden…

 • amina

  Jag tar också atarax xD

 • Baow

  HEJ ALLA GLADA! KOLLA GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG OCH LÄMNA EN KOMMENTAR ELLER EN ÅSIKT, KAN VARA KUL ATT SE VAD JUST NI TYCKER!

  KOLLA NU, VAD GÖR NÅGRA SEKUNDER I ERAT LIV, NI SITTER JU ÄNDÅ OCH LÄSER Paulinas KOMMENTARFÄLT SÅ TA CHANSEN OCH KIKA IN!

  PUSS

 • ms

  ganska illa o ha knullat med 15 pers då man är så liten som dig, ingen bra självreklam där gumman..

 • Ella

  ”Har en fråga. Minns att du skrev för typ ett år sedan att du tog medicin mot ångest/sömn. Gör du det fortfarande? Och vad var det för slags mediciner?

  Svar: Just det, jag tog atarax som är ångestdämpade. Så ja, man blir ju trött av sånt..”

  – atarax är medicin mot allergi men kan funka som lugnande och sömnmedel också,. löjlig, för den funkar inte

  Svar: Atarax fungerade för mig i alal fall, så här säger FASS om medicinen:

  Atarax dämpar vissa funktioner i hjärnan utan att vara vanebildande samt blockerar histamin, ett ämne som finns i kroppens vävnader. På så sätt ger den effekt mot ångest, oro, klåda och nässelfeber.
  Vid klåda och nässelfeber nås effekt efter ca 1 timme och kvarstår minst 24 timmar. Vid ångest och oro märks effekt efter ca 15 minuter och kvarstår i ca 12 timmar.

 • FLASHBACK FORUM

  *
  *
  *
  Angående Kenzas storasyster Zahra Zouiten så är hon tillsammans med killen som attackerade Niklas Frost i Slussen. De är förlovade. Zahra har haft en blogg där hon skrivit allt sitt hat mot ”överklassen” och alla ”äckliga som bor på Östermalm” – kul att lillsyrran köpt en egen lägenhet där, visst är hon äcklig? ops det kanske inte gäller familjemedlemmar 🙂

  http://www.info14.com/2007-09-10-metros_amnestymedlem.html – här finns information om ZAHRA ZOUITEN
  *
  *
  *
  *
  *

 • sara

  Hej, jag är en stor beundrare, och jag tycker din blogg är jättebra. Jag undrar om du kan lägga upp fler bilder på dig i ”fjortisperioden”.
  Keep going girl!

 • vixen

  alltsa nar du ventilerar dina asikter om invandrare men inte menar de som skoter sig ELLER de som har bott har, vilka fan menar du da? folk som inte skoter sig? da undrar jag varfor du bara valjer att snacka om de INVANDRARE som inte skoter sig och inte om de svenskar som inte gor det? fordomsfullt och ignorant.

  Svar: Nej, varken fördomsfullt eller ignorant. Andelen invandrare som begår grova våldsbrott är väsentligt högre än svenskar och framför allt så är invandrarna, dom som ännu inte blivit medborgare, gäster i vårt land och gäster som inte sköter sig… Dom skickar man ut.

 • emma

  från början är attarax en allergi medecin… asså att man överreagrerar.. men så är det ju lite med ångest att man överreagrer. Dock funkade inte denna medecin på mig.

 • ....

  härligt att du kan vara ärlig ! fan att alla ska vara så negativa. det är så här dagens ungdom ser ut. 15pers är snarare lite för en 16åring ,om man tänker på alla jävla fjortisar i dagens samhälle. leva livet. hitta den rätta förfan 😉

 • Emilia

  Tycker du är en sjukt cool, rolig och begåvad tjej 😀 keep the good work up!

 • .

  KAN DU HA EN FIKA I SLLEBRUNN? 😀

 • sandra

  eftersom du verkar vara den enda ärliga bloggaren så passar jag på att fråga dig, hur mycket tjänar du på din blogg?

  och hur mkt tror du kissie tjänar?

 • Markus

  Ha ha DÖR av kommentaren från nassen ovan. Hur patetisk kan man vara. Kände du dig lite bättre nu när du hade så cool info om Kenzas storasyster?

  ”Attackerade” Niklas. Ha ha ha. Vi som var där vet vad som hände, och inte var det lilla mr Frost som fick en kniv i nacken. Äckliga nassesvin.

 • till äckelpäckelllllll

  gumman. lilla söta gumman. du säger ju bokstavligt talat att du säljer sex. sex säljer! de e va folk vill ha blablabla! jaa. du säger att du har sex för att få fler läsare att reagera på dina inlägg o på så sätt få mer pengar, har du nånsin tänkt på de på de sättet? du säljer faktist sex din hora 🙂

  Svara: Du måste vara byns intelligensreserv, eller hur? Inavel sales, tydligen.

 • cornelia

  coolt käkar också atarax fast i kombination med sertralin.

 • k

  Ni som kallar henne för slampa och hora, come on -.- ingen tar åt sig av dom där orden längre. Det är faktiskt 2010, men jag antar att ni nyss kommit till världen, hmm.. nice try though!

 • Emma

  haha, sen när är 15 personer när man är 16 inte mycket? jag är 16, har visserligen varit i ett två årigt förhållande också, men jag har bara haft det med en. och de flesta 16 åringar jag känner är oskulder 😉

 • Anonym

  Det finns inget som heter ”bra ämnesomsättning”. Om man är smal trots att man äter hur mycket som helst (som du), och inte går upp i vikt. Då har man en sjukdom..

 • emma

  Ååååh paoooww <33 jag älskar dig så mycket och din blogg, du är jätte bra tjejen. du har seriöst bästa bloggen, älskar dig så mycket! <33 -NOT

  Jag trodde hugo gillade äldre tjejer/kvinnor – som på rosing…

  men HUR kommer det sig att hugo blir KÄR i en liten äcklig ful äckel som du?

 • stina

  ååh va kul att du ska ha bloggträffar !! din blogg är jättebra ju , tycker du är en bra förebild, absolut, ingen är perfekt på Alla sätt liksom. PUSS

 • Lina

  Asså herregud, Du fattar väl själv att man omöjligt kan väga 45 kilo och ha en c- kupa! antingen så har du lagt i ett kilo silikon eller så väger du MINST 55 kilo !! massamassa massa pussar <3

 • Caroline

  Ja här har vi väl fått en massa svar på det många ville ha svar på 😛 😀

  ”Jag väger ca 45-46 skulle jag tippa. Och är ca 1,65 lång..”

  Tror säkert att du väger så lite, tänkte lite på nån kommentar jag såg längre upp. Du är fortfarande bara 16 år och du är väldigt smal. Minns ju själv hur det var när man var 13-16 år och man var smal som en speta och inte hade några former, haha. Jag är lika lång som dig, men är äldre och väger ca 8 kg mer, det är sånt som kommer med åren 😛 🙂

  ”Jag kan använda på B & C alla bh:ar ser ju olika ut form osv.. Så jag skulle nog tippa på en 70C”

  Hm, det är väl många som undrat och även jag. Tror inte det bara är jag som tänkt på att ibland ser din storlek ut som stor B men ibland som en A 🙂

  ”Kan tungpiercings skada emaljen på tänderna? Kan det påverka talet?

  Svar: Nja om man typ ”biter” i den när man tuggar så kan väl tänderna gå sönder men det har inte hänt mig.. Och har hört
  att det kan påverka talet, men det har inte hänt mig som tur är..”

  Jo, det kan faktiskt skada tänderna om man skrapar emot piercingen mot tänderna för mycket. Tandläkarna avråder ju från att skaffa tungpiercing med tanke på det, och tandvård är verkligen inte billigt om man behöver fixa tandskador. Tror det är olika med hur det påverkar talet, alla är ju olika byggda i munnen, så har man en liten mun kan det säkert påverka.

 • Caroline

  Såg denna nu också som jag bara måste kommentera…

  ”Anonym skriver:
  2010-04-12 kl 13:37
  Det finns inget som heter ”bra ämnesomsättning”. Om man är smal trots att man äter hur mycket som helst (som du), och inte går upp i vikt. Då har man en sjukdom..”

  Alltså, är du dum på riktigt? Så då menar du att jag också var sjuk när jag var yngre, 13-16 år, 165 cm lång och vägde under 50 kg? Jag åt som en häst och har alltid ätit en massa skit i form av chips och godis och jag har aldrig varit fet i hela mitt liv. Hur förklarar du det?

 • någon som känner sig tjock...

  Hej
  Nu sitter jag och funderar. Är jag överviktig om jag är 13 år,166cm och väger 53 kg?
  Du är väl 17/16 och väger 45-46!:(

 • Sara

  Det finns visst nånting som heter bra ämnesomsättning, till personen som sa att det inte finns. Vissa personer kan dock ha en sjukdom och missta det för bra ämnesomsättning.
  Alla människor är olika.

 • KATYA

  ”Anonym:Det finns inget som heter ”bra ämnesomsättning”. Om man är smal trots att man äter hur mycket som helst (som du), och inte går upp i vikt. Då har man en sjukdom..”

  Nej fetto! Det heter visst bra ämningsomsättning. Prata inte om sådant du inte vet…

 • Natta Jones - Mindfuck!

  Asså, om du hade sånna problem med din bröstvårte-piercing så var den tagen på fel sätt, eller så tog du inte hand om den…? Min hade jag inga sånna problem med. Det ömmade första dagen bara.

 • SHORTY

  du blev av med oskulden när du var 14 -15? Du är väl 16 nu? Vilket betyder att du varit med 15 pers (som du skrev) på ett år? Alltså, lite mer än en per månad. Lite myket tyckr jag, speciellt i din ålder….=/ Hoppas du inte ångrar dig sen bara…

 • DEDU

  Kenza är bättre än ditt anzikte så du kan ta dej, gumman.<3

 • vickan

  Frågestund på min blogg så skriv gärna en fråga till mig.

 • ro

  det är så jävla kul att läsa din blogg nu när du skriver om så mkt kul, andra kanske klagar på hur du dricker å röker men fuck them. tycker ni verkar ha fett kul och hade gärna bytt med dig, GO GIRL !! love it!

 • Anonym

  Vill bara säga att jag verkligen ser upp till dig!
  du verkar vara en så jävla ärlig och gullig person! =)

  Bra att du inte lyssnar på negativa och idiotiska personer som gör allt för att trycka ner en bara för att dom själva ska må bättre!
  Hatar verkligen såna.
  och du är fan inte en slampa, du är hälsosam och lever livet.
  vilket flera borde testa på tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *