Äntligen!

Hej igen kära läsare!

Förstår inte varför det finns folk som hackar min blogg, tänka sig att jag är en 16 årig liten oskylidig tjej som bloggar om mina fjortisfyllor och mina billiga kläder. Så sitter någon liten sak och lägger ner hela sin skäl i att förstöra. Åh så dumma vissa är.. ;(

Men nu är allt iallfall löst som tur är. Mina gamla inlägg kommer att vara uppe inom kort. Kanonbra eller hur? Så nu är det bara att blogga gärnet. Eller hur? Vaknade iallafall av att Hugo buffade på mig och bad mig att följa med honom och vaxa röven, men jag somnade om. Och herregud det skulle jag inte ha missat! Men nu lär det få vara jag som får ligga och klia hela tiden som det var sist när han rakade ööhm rumpan haha 🙂

Gud vad jag saknar dom festkvällarna i Grekland!
(Visited 31 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. sofie maj 18, 2010 at 1:47 e m

  trist hoppas de håller sig borta nu

  Reply
 2. Daniel maj 18, 2010 at 1:51 e m

  Åh irriterande jävlar…!!

  Åh raka röven.. det borde jag oxå!! men vaxa rumpan – skulle dö! Isf skulle denna finnsgosse dricka en koskenkorva före!!

  Reply
 3. LIN maj 18, 2010 at 2:45 e m

  Nu blev jag sugen på alkohol!

  Reply
 4. Caroline maj 18, 2010 at 3:37 e m

  Trist med folk som inte har annat för sig än att vilja förstöra för andra…

  Reply
 5. Gorbatjov maj 18, 2010 at 4:27 e m

  Det är som sagt farligt att uppmärksamma att invandringspolitiken är käpprätt åt skogen. Det är enda anledningen till att du har blivit hackad.

  Vissa människor tar till våld eller andra oschyssta gärningar när de har slut på argument(vilket inte brukar dröja allt för länge). Lars vilks sida har blivit hackad 2 gånger nu också(http://www.vilks.net/) av folk som tycker att dom kan göra så mot folk som inte tycker som dem.

  tänkte bara upplysa dig om detta om du mot förmodan missat det-

  Reply
 6. Anonym maj 18, 2010 at 4:51 e m

  hur kändes de att sola för första gången? var de inte läskigt? eller rädd?

  Reply
 7. emma maj 18, 2010 at 5:53 e m

  vad har hänt med din blogg och varför får du så lite kommentarer? 😮 snälla svara!

  Reply
 8. carolin maj 18, 2010 at 6:44 e m

  jag har också en sån blommig tröja 😀
  kram

  Reply
 9. olivia maj 18, 2010 at 7:29 e m

  HAHA okej…

  Reply
 10. Lina maj 19, 2010 at 7:47 e m

  PAOW! har frågor om grekland, hur får man tag på dig? det skulle vara jätte snällt om du svarade, ska till grekland snart.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *