Det är mycket bättre att vara kille och känd..

Har ni tänkt på en sak kära bloggläsare – att det faktiskt verkar mycket roligare att vara känd&kille? För att ”vi” tjejer gör vad som helst för lite status. Det räcker med att sjunga svindåligt i Idol eller ha 1000 läsare på bloggen och så bang bom så blir man hetast på Stureplan. Tjejerna flockas runt om killen, bjuder på drinkar dansar och särar på benen. Killarna är så otroligt trevliga och vill vara kompis med den kända killen, bjuder honom vidare på efterfester och ser honom som en gud.

Men medans jag som tjej, eller okej jag ser inte mig själv som ”känd”, men jag vi säger så nu, jag upplever mig hatade av alla tjejer, alla tittar snett, folk släpper inte in mig på fester. Killarna blir rädda och avskräckta och tar gärna ett steg bakåt bara för att dom är så rädda vad andra tycker eller när tjejer säger elaka saker om den ”kända” tjejen. Och när man väl hittat någon som man tycker om så flockas det andra tjejer och han gillar uppmärksamheten och dumpar en. Ja, nu undrar jag:

VARFÖR FÖDDES INTE JAG MED EN SNOPP????

Titta bara vilka som är typ eftertrakatade. Cimon Lundgren, Johan Palm, Hugo Rosas, Darin, Eric Saade, osv..

Titta bara vilka tjejer som ingen tycker om typ.. Linda Rosing, Jessica Andersson, Carolina Gynning, Natacha Peyre, Elita Löfblad, Kissie, Jackie Ferm.. o.s.v.

(Visited 34 times, 1 visits today)

106 Comments

 1. melina maj 8, 2010 at 6:58 e m

  att ingen tycker om kissies förstår man ju men..:P

  Reply
 2. jossan maj 8, 2010 at 7:01 e m

  VILL NI HA MKT FLER BESÖKARE TILL ER BLOGG? ANMÄL ER DÅ PÅ BLOGGTRAFIK, VIA DENNA LÄNK http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kokkicoolish

  IGÅR & IFÖRGÅR HADE JAG ÖVER 60 MER BESÖKARE ÄN VAD JAG BRUKAR HA 🙂 ALLT MAN BEHÖVER GÖRA ÄR ATT KLICKA PÅ ANDRAS BLOGGAR OCH MAN BLIR GARANTERAD ETT VISST ANTAL BESÖKARE BEROENDE PÅ HUR MÅNGA BLOGGAR MAN KLICKAR IN PÅ . REKOMMENDERAR VERKLIGEN DENNA SIDA 🙂 !

  Reply
 3. JO maj 8, 2010 at 7:03 e m

  Detta var ett klokt inlägg som visar på de olika världar som kvinnor och män ibland lever i. Tjejer döms och bedöms på ett helt annat sätt än vad killar gör! Orättvist, är det minsta man kan säga!

  Reply
 4. Matilda maj 8, 2010 at 7:04 e m

  Jag tycker i och för sig om alla dem där bruttorna 😛 Du är inte heller så pjåkig, förstår mig inte på tjejer som är så himla fördomsfulla innan dem ens snackat med människorna. Bara för att du sticker ut på ett visst sätt, så hatas du, I reallt don’t get it!?!?! KIssbye

  Reply
 5. haaanna maj 8, 2010 at 7:14 e m

  hrm, kan det vara för att alla de tjejerna du nämnt är allmänt korkade? Klart man inte känner de, men deras sida som de visar upp är inte precis något man eftersträvar. Ni bloggerskor är galet överskattade, väntar på dagen då ni glöms bort och börjar leva ett vanligt svensson liv, för tro mig, den dagen kommer..

  Reply
 6. julia maj 8, 2010 at 7:14 e m

  Har Hugo dumpat dig eller?

  Reply
 7. Asamea maj 8, 2010 at 7:17 e m

  Slut med Hugo?

  Reply
 8. Ammi maj 8, 2010 at 7:19 e m

  äre slut med Hugo?

  Reply
 9. Sara maj 8, 2010 at 7:20 e m

  säker på att alla inte hatar dig, isåfall är de bara avundsjuka..

  Reply
 10. mimmiffan maj 8, 2010 at 7:22 e m

  Stämmer väldigt bra. Men tjejer gör ofta lite för bitchiga saker så blir alla avskräckta.
  Men om en kille hade gjort något lika avskräckande som en tjej, så hade det varit värre förr tjejen! ^^

  Reply
 11. Linda maj 8, 2010 at 7:23 e m

  Eller sa beror det pa att just du inte verkar vara en manniska man vill slappa in pa sin fest.. Arligt talat, sa som du framstallt dig i bloggen. Jag skulle inte vilja vara med dig.

  Reply
 12. Becca maj 8, 2010 at 7:25 e m

  öhm. det finns ju faktiskt en del kändistjejer som är omtycka också om man säger så… och en del kändiskillar ingen gillar;p

  men iof. om en tjej sjunger dåligt i Idol men är snygg kommer hon ändå inte så långt på det känns det som. däremot känns det som att en kille med halvkass röst kan komma långt bara han har ett bra utseende… ;p

  Reply
 13. Carina maj 8, 2010 at 7:28 e m

  Typ Kristoffer i ph var ju slampig och han började iaf jag ogilla som han var 😛

  Reply
 14. NATHALIE NATHALIE maj 8, 2010 at 7:29 e m

  ha en trevlig dag 😀

  LÄS GÄRNA MIN BLOGG 😀

  LÄS GÄRNA MIN BLOGG 😀

  LÄS GÄRNA MIN BLOGG 😀

  LÄS GÄRNA MIN BLOGG 😀

  LÄS GÄRNA MIN BLOGG 😀

  Reply
 15. MLI maj 8, 2010 at 7:30 e m

  håller med!

  Reply
 16. gabriellah maj 8, 2010 at 7:30 e m

  Jag är en av få som inte vill bli känd. kolla min blogg, har till och med täckt över mitt ansikte på bilder, just för att inte bli nästa Kissie, Paow dessie eller någon annan fjortis bloggare. Jag vill inte få dåligt rykte, jag vill kunna tas seriöst när jag sen blir frisör/make up artist.
  Paow? Tänk efter lite, med ditt festande och alhoholintag, (visst,du tjänar pengar på bloggen) men vem kommer vilka anställa dig på ett jobb? vet dom inte vem du är så kollar dom upp det. tänk på det lilla flicka

  Reply
 17. H A N N A H maj 8, 2010 at 7:35 e m

  Brukar också tänka på det! Orättvist 🙁

  Reply
 18. emma maj 8, 2010 at 7:37 e m

  Jag brukar också tänka så, bra skrivet!
  Det är fan exakt så,det stämmer… :/
  Jäkla jobbigt äre också… Inte e de väl slut med hugo?? :O

  Reply
 19. Anna maj 8, 2010 at 7:37 e m

  Bra skrivet !

  Reply
 20. C maj 8, 2010 at 7:39 e m

  Sen kan du ju också ställa de tjejer du räknat upp gentemot de killar du räknat upp. Nämn en utav de tjejer som du nämnt ovan som inte är ”känd” pga skandaler? Johan Palm, Darin och Saade är däremot kända och eftertraktade för att de är charmiga, kan sjunga, är trevliga och o provocerande. Inte för att de har opererat kuken, haft sex i tv eller bråkat med Jackie..

  Reply
 21. alexandra maj 8, 2010 at 7:39 e m

  du e iaf inte hatad av mig jag tycker du verkar mest naturlig av alla dom stora bloggarna. och däremot kissie e bara falsk rakt igenom och överdriver med sillikon.. och jag håller med om att kilkar knappt behöver göra ngt för att bli kända medan tjejer skulle kunna göra vad som helst.. vilket inte är så bra.. men du e verkligen inte hatad iaf!

  Reply
 22. lolen maj 8, 2010 at 7:41 e m

  Än en gång visar du att du inte har någon som helst verklighetsuppfattning.
  Du jämför ju tjejer och killar som hederliga arbetare och kriminella mördare.
  Väx upp!

  Reply
 23. evve maj 8, 2010 at 7:41 e m

  Rätt sagt paulina!

  Reply
 24. Rebecca maj 8, 2010 at 7:42 e m

  men tjejer är så jävla löjliga mot varandra. De kan inte uppskattas andras framgång utan snackar bara skit. Killar är oftast inte så mot varandra. Sen att det är ”bättre att va kille och känd”, det är är oxå lite det, att killar och mestadels tjejer snackar inte skit om killar, om de gör något.. utmanade tex. Men är det en tjej så tar det hus i helvete. Då blir hon hora,slampa osv osv. Och blir kallad så av både killar och tjejer. Så alla måste sluta klaga så in i helvete på varandra, och ist försöka få räta på jämställdheten ist.

  Reply
 25. razone maj 8, 2010 at 7:43 e m

  hugo :P?

  Reply
 26. evelina maj 8, 2010 at 7:44 e m

  paow, eller Paulina. Jag kan inte säga att jag ser upp till dig men jag tycker att du är en bra människa som iaf har fötterna på jorden eller vad man ska säga. Jag har fått uppfattningen om att du är en bra och snäll människa och inte tror att bara för att du bloggar är du mer känd än Britney Spears, (ett exempel). Du driver en underbar blogg som många tycker om att läsa. Du har lyckats bra, keep it up! puss:-)

  Reply
 27. m maj 8, 2010 at 7:45 e m

  tycker du har så jävla rätt
  samma sak i idol så har killarna mycket större chans att vinna
  pga att de flesta tjejer i i stort sätt vilken ålder som helst röstar på den super charmiga killen och avskyr tjejen med en enormt bra röst
  och det är oftast de unga tjejerna som hänger över telefonen och röstar
  inte ofta man ser killar sitta och hänga över telefonen en fredag kväll för att rösta på tjejen med bra röst, det är bara ett faktum
  avundsjuka

  Reply
 28. Anonym maj 8, 2010 at 7:49 e m

  look, at my blog,. naked picture 😉

  Reply
 29. emlei maj 8, 2010 at 7:49 e m

  kolla min blogg, naked picture

  Reply
 30. ida :) maj 8, 2010 at 7:52 e m

  Det ar inte slut med Hugo va ? 😛
  Kram

  Reply
 31. Emelie maj 8, 2010 at 7:57 e m

  Har någon av tjejerna åstadkommit något vettigt förutom att typ operera tuttarna, vika ut sig eller bara vara allmänt korkad?

  Reply
 32. Gabby maj 8, 2010 at 7:58 e m

  Visa inte den här kommentaren publikt är du snäll 😛
  Såg dig på nattbussen igår, du är en söt tjej. Det handlar mest om avundsjuka.. och jag vet att man någonstans tar åt sig av det folk säger. Det är redan jobbigt att vara tonåring. Ryck upp dig! De jävlarna som inte kan acceptera dig för att du blivit känd är inga värda att umgås med. Haha ville gå fram igår och säga det men jag pallade inte vara en av alla jobbiga som ska hålla på och predika. Varför kan man inte bara acceptera andra? 🙁 <3
  Hoppas du mår bra. Du får oförtjänat mycket skit på dig.
  /Gabby

  Reply
 33. Gabby maj 8, 2010 at 7:58 e m

  ok,den blev publik haha skitsamma ^^

  Reply
 34. isabell maj 8, 2010 at 8:00 e m

  Men jag skulle alltid vara glad mot dig och bjuda dig på fest 🙂
  för du är grym paow

  Reply
 35. issa maj 8, 2010 at 8:01 e m

  Det är väl inte slut mellan dig och Hugo?

  Reply
 36. Johanna maj 8, 2010 at 8:05 e m

  Att ingen tycker om dig är juh inte konstigt någonstans du är helt efterbliven, 12 år (?) och tror att du förstår ngt inom politiken. står för SD som är totalt hitlervridna och samtidigt är du inte rasist? för helvete väx upp och inse att du är totalt jävla felknullad.

  Dessutom gillar jag verkligen Carolina Gynning, Jackie Ferm, och Kissie, så för guds skull smikra inte dig själv och anse att du är i NÄRHETEN av Gynning o co.

  Reply
 37. Mikaela maj 8, 2010 at 8:06 e m

  är det slut mellan dig och hugo eller vadå? nej paulina du måste ha skrivit fel eller jag missuppfattat detta? helt sjukt isf.

  Reply
 38. linn maj 8, 2010 at 8:06 e m

  jävligt bra sagt, paulina. haha du fick mig verkligen att tänka till.

  Reply
 39. Celine maj 8, 2010 at 8:07 e m

  Håller med dig faktiskt ! 😉

  Reply
 40. Oh no she didn't maj 8, 2010 at 8:08 e m

  ”Vad som helst för att bli känd”, det verkar ju ha funkat för dig. Men hur villig är du att göra för att bli känd? Hoppas du inte går överstyr med det hela , för det hade varit synd att se dig förlora allt du vunnit eller hur? 🙂
  Vad sägs om att bara vara dig själv för en stund och sluta upp med rollen du spelar? Hade varit kul att se dig vara lugn och snäll. Hihi ha fråga oss läsare den här frågan: Vad är det första ni tänker på när ni hör mitt namn?
  Skulle vara roligt.? Något som du kan tänka dig göra? 🙂

  Reply
 41. liloo maj 8, 2010 at 8:09 e m

  va leker du?? har du utbildning?? svar nej.. har du jobb?? svar nej..
  alla invandrare kommer hit och kämpar för att få jobb..det är svårt att få jobb här.. men dom kämpar ändå..för att dom har inte mat i sitt hemland och kan inte leva där.. som tex afghanistan. .100 tals dör varje dag.. det är inte folkets fel att det är fattigt där.. dom vill ju jobba och tjäna pengar men det är svårt..vissa kommer hit som har läkar och advokat utbildning i sitt hemland och dom kommer hit..o får inget jobb så dom är tvungna att jobba som taxi chaufför och få dåligt lön… fast dom har pluggat i hela sitt liv och har bra utbildning..

  Reply
 42. Nathalie maj 8, 2010 at 8:10 e m

  Kanske för att du visar sjukt dålig attityd i bloggen?:D Kenza är ju tex inte på långa vägar lika hatad som du

  Reply
 43. Jasmine maj 8, 2010 at 8:12 e m

  Du har rätt. Men de flesta kändis tjejer blir divor, och ingen gillar divor. + att brudar snackar mer skit om varann än va killar gör. TÄnk liksom, om inte en kille gilalr en annan så slår han ned honom. Om inte en tjej gilalr en annan så snackar hon ski om henne.

  that’s why. Men vi har faktiskt rätt mkt anledningar till att ”hata” de flesta brudar du nämnde. t.ex kissies säger ju hela tiden” omg ja är så jävla bra bättre än er lalalla ” medans hon sen går och operar sig och säger att man inte är snygg om man inte har kuksugarläppar, löshår elller sillisar.

  Reply
 44. Anonym maj 8, 2010 at 8:18 e m

  Jag tycker om Linda Rosing!

  Reply
 45. dadsa maj 8, 2010 at 8:28 e m

  slut mellan dig och hugo? 🙁 o noes

  Reply
 46. Wilma :) maj 8, 2010 at 8:37 e m

  jo men grejjen är att alla du sa e provocerande bimbosar , men foki , blondinbella , kenza m.f.l e inte hatade efs de inte provocerar o har sej , tänkt på de du ;D

  Reply
 47. syster maj 8, 2010 at 8:38 e m

  att du är tjej är inte största anledningen till att folk tittar snett på dig.
  du är pinsam, pratar om saker du inte förstår eller har kunskap om &
  har knappt kläder på kroppen. du är en mindre ”känd” robinson-robban.

  Reply
 48. matilda maj 8, 2010 at 8:42 e m

  Jag tycker om dig iallfall 😀

  Reply
 49. Jennica maj 8, 2010 at 8:43 e m

  det är juh för tjejer är så avensjuka så dom snackar skit

  Reply
 50. emma maj 8, 2010 at 8:44 e m

  paow ! du bör verkligen inte känna så tycker jag . jag följer alla ”storbloggar” och av alla så tycker jag om din mest 🙂
  varje gång jag går in på bloglovin och ser att du har ett nytt inlägg , så läser jag alltid dina först ! ta inte åt dig åt saker som folk säger till dig, du är stark i dig själv och klarar det !

  Reply
 51. josefine maj 8, 2010 at 8:52 e m

  det beror ju på vad man gör sig känd av också, är inte det rätt uppenbart?
  du har ju provocerat en hel del och på så sätt fått folk att ”hata” dig, eller ah, i alla fall irritera sig på dig. klart man tar avstånd från såna, liksom.

  har man en skön personlighet och visar den i tv är det klart att de får positiv respons.

  Reply
 52. Jen maj 8, 2010 at 9:09 e m

  Nu tog du lite dåliga exempel, det finns ju kända tjejer som folk tycker om också, Prinsessorna, Elin Kling, Blondinbella, Kenza, Malin Åkerman, Maria Montazami, det finns massa! Och det finns ”kändiskillar” som inte är så populära heller, tyvärr tycker jag att din Hugo hör till dem… men du är söt!

  Reply
 53. nina maj 8, 2010 at 9:29 e m

  tjejer blir kända i 15min för att va billiga, klä sig i plagg som består av ingenting och bete sig som strippor. fan va ALLA som du, Dessie mfl kommer ångra er när ni blir äldre

  Reply
 54. Elin maj 8, 2010 at 9:30 e m

  Håller med till 100 % !
  riktigt sjukt bra skrivit ! 😀

  Det är alltid så, om man är bra på något så vägrar folk släppa in en speciellt bland tjejer ?
  Jag vet inte varför, men jag har väldigt svårt för att komma in bland vänner, inte mina vänner utan ex på fotbollslaget, känns som de puttar ut mig, och sen när ma pratar med dem så är de hur trevliga som helst,Känns lixom som de VILL att bara för man är bättre än någon så hatar de än tillbaks. Nu säger jag inte att JAG är bättre än alla, för det skulle jag absolut inte säga, tvärt om har världens sämsta självförtroende, men det är så jävla furstrerande bland tjejor som gör så.
  Släppt ist in personen & prata med den och lär dig av dens lärdomar is för att putta ut den. Killar har det bättre…

  Reply
 55. hej maj 8, 2010 at 9:37 e m

  hejehj, så jävla sant och du är smart och jag ääääälskar dig.

  Reply
 56. A maj 8, 2010 at 9:50 e m

  Första gången jag fakitskt håller med dig Paulina. Fortsätt såhär 🙂

  Reply
 57. Anna maj 8, 2010 at 9:58 e m

  löjligt att du skriver din kille som en av de eftertraktade..:s

  Reply
 58. Elin maj 8, 2010 at 10:16 e m

  Tråkigt.. ): Jag tycker du verkar vara en härlig tjej och jag är säker på att det finns fler tjejer som tycker de. Tjejer har däremot en tendens till att bli bichiga när dem är avundsjuka. äre slut mellan dig och hugo? In that case it’s his lost, hang in there girl!

  Reply
 59. sofia maj 8, 2010 at 10:38 e m

  Jag hatar dig absolut inte 🙂 Tycker du verkar vara en störtskön brud, jättego och dessutom söt osminkad/sminkad! 🙂 Gillar inte ens läsa bloggar egentligen men din är bra!

  Reply
 60. A maj 8, 2010 at 10:43 e m

  jag hatar också idiotiska tjejer som bara är avundsjukna, det är deras fel att det inte är jämställt att dem alltid ska tycka att killar är bättre bla bla. En kille som knullar runt spelar ingen roll men en tjej blir kallad hora; det är framförallt tjejerna som bidrar till detta men dumma som dem är kan dem inte inse detta. Ju mer man jämför killar och tjejer desto värre blir det. Så tänk på det tjejer, bete er på samma sätt mot tjejer som mot killar annars underskattar ni ert eget kön

  Reply
 61. Anonym maj 8, 2010 at 11:47 e m

  du tar ju baara tjejer som e typ slampstämplade?!

  Reply
 62. flooo maj 9, 2010 at 12:16 f m

  Undrar bara hur Jessica Andersson kom med i tjej-svängen?

  Hon är en sångerska som gjort ganska mycket o hon är inte opererad någonstans.

  Tycker inte riktigt att hon hör hemma i ditt inlägg……
  Om vi nu pratar om samma Jessica?

  Reply
 63. Anonym maj 9, 2010 at 12:31 f m

  Jag tycker iaf om dig paow 😀

  Reply
 64. Anonym maj 9, 2010 at 12:32 f m

  hatar fan också dryga brudar, de förstör bara, usch fattar inte hur sådana kan ha kompisar. du verkar va en skitbra tjej – SMART fast alla är för dumma för att fatta det, jag vet precis hur det är, folk har så jävla mycket fördommar men skit i dem bara.

  Reply
 65. barbiegris maj 9, 2010 at 12:42 f m

  du har fan räätt!!. ibland har jag tänkt precis likadant som dig! 😛
  det är så mycket lättare att bli omtyckt som kille

  Reply
 66. Nathalie Bertling maj 9, 2010 at 12:51 f m

  Cimon Lundberg* 🙂

  Bra skrivet faktiskt. Det känns många gånger så, kanske för att det mest är tjejerna som är skandalösa. Men faktiskt är det ju båda parter som ligger runt och håller på. Killar anses vara värsta hingsten som legat med 100 tjejer. Men tjejen som legat runt med 100 killar kallas slampa. Samma sak med kändisstatus antar jag.

  Reply
 67. Anonym maj 9, 2010 at 1:12 f m

  Jag tror inte på att ingen gillar Kissie ifall hon driver en utav Sveriges största bloggar. . . ^^’

  Reply
 68. Malin maj 9, 2010 at 1:17 f m

  Nu är du dummare än vanligt 😛 alla tjejer du tar upp har gjort sig kända genom att vara precis som du; provocerande, lössläppta, skabbiga. Klart det väcker avsky hos folk! Har mycket svårt att tro att kvinnor som gjort sig kända på vanligt sätt, alltså genom att vara duktiga på det de gör, möts av den respektlösa attityd som du gör. Felet ligger inte här i könsrollerna, utan hos dig.

  Reply
 69. -- maj 9, 2010 at 2:15 f m

  cimon lundberg ?

  Reply
 70. Anonym maj 9, 2010 at 2:28 f m

  för att hugo skulle inte tycktom dig då :O

  Reply
 71. Du vet vem. maj 9, 2010 at 2:43 f m

  Alla hatar dig för att du är:

  1) efterbliven och öppnar munnen du inte kan ett skit om.
  2) ful.
  3) falsk.

  Inte för att du inte har en snopp.

  Reply
 72. Video Ad Networks maj 9, 2010 at 2:49 f m

  hej så du vill ha diggledong imellan benen
  ahahahaha
  ha det bra

  Reply
 73. nsdfvbasj maj 9, 2010 at 4:23 f m

  okej , nu är jag full. men helt seröst du är ju typ roligast i världen men iallafall ´jag skulle avguda dej om jag träffade dej om du skulle komma och knacka på när jag har hemma fest jag skulle´ju bara (Y)(Y)(Y)(Y)(Y) JAAAAAAAAA PAAAUUUULIIIIINA bäst i sverige nej men helt ärligt jag läser din blogg för att dina åsikter , fyllor och liv framstår som så sjukt roligt på bloggen , ditt liv är ju för faan mitt dröm liv, det är ju klart som fan att folk ser upp till dej världens snyggaste kläd stil snyggaste pjkvännen och allr för fan 😉 skärp dej 😛 haha . JOBBIG tjej jag är nu (Y) men det är ju bara kul 😀 pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

  Reply
 74. emmie maj 9, 2010 at 4:51 f m

  Hugo Rosas

  Reply
 75. Saga maj 9, 2010 at 8:18 f m

  Men du är ju nasse…därför ingen gillar dig.

  Reply
 76. adde maj 9, 2010 at 9:40 f m

  Dem gillar inte er abra för att ni tror ni är någon genom bloggen? tror att ni ’är kända ? asså ni är ingen ?. en vanlig människa, sluta tro att du är bäst i världen or somthing beacuse girl you are nothing:))

  Reply
 77. tikikiliki maj 9, 2010 at 10:14 f m

  HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAAHA ja för hugo är ju sååååå känd
  kändare än darin ok

  Reply
 78. emelie maj 9, 2010 at 10:15 f m

  Har du och Hugo gjort slut?! :O Det får inte ha hänt jue 🙁

  Reply
 79. Gea maj 9, 2010 at 11:35 f m

  brukar också tänka så, men man ska va stolt med det man har och det man är.. jag menar det finns båda för-och nack delar med att va kille tex, i det här läget! tänk inte så och va solt ist! ^^

  Reply
 80. Jennie maj 9, 2010 at 11:40 f m

  Alla de tjejer du nämnde har ju gjort skandaler som inte går hem hos alla, du valde ut de som gjort bad things. Men tittar du på killarna är de de ytterst snälla och chickflick- killarna… Tyvärr dåliga exemplen att ta upp..

  Reply
 81. tove maj 9, 2010 at 11:48 f m

  jag tror att det beror på hur man är. Till viss del har du rätt men om man är en snäll/trevlig tjej som är känd så blir man inte lika hatad. Du kanske känner att du är hatad för att du har tidigare (och nu ibland) provocerat och sagt/skrivit saker som dina läsare inte gillar.
  Jag tycker att du har en av de roligaste bloggarna men jag personligen gillar mer perioderna då du inte provcerar så mycket 🙂

  Reply
 82. Josefine maj 9, 2010 at 11:49 f m

  Jag tycker att du är stark!
  du ska inte bry dig om vad andra tycker! Gå bara din egna unika väg och var dig själv så finns det inget som går imot dig.
  Folk som skriver illa är nog bara osäkra, och har inte fattat att vi bara har ett liv att njuta av!
  Njut och lek 🙂 fast inte för mycket!

  Kram!

  Reply
 83. Frida maj 9, 2010 at 12:12 e m

  Det är bara för att killarna tycker du är så jäkla snygg och vet att dom inte har någon chans på dig. Så då måste dom ”backa” för att dom ska få andra tjejer 😉

  Reply
 84. lol maj 9, 2010 at 12:36 e m

  ingen tkr om dig heller.

  Reply
 85. lol maj 9, 2010 at 12:38 e m

  ingen tkr om dig för att du är 1. oallmänbildad 2.talar om saker du inte vet ett skit om. 3. ser inte så bra ut 4.slampaktig.

  jag är en kille, btw.

  Reply
 86. Anonym maj 9, 2010 at 12:44 e m

  haha du tog ju dom tjejerna som gillar uppmärksamhet på ett wierd sätt osv. som nån annan sa, kenza, foki, tyra och dom andra tjejerna då, dom gillar vi=)

  Reply
 87. Anonym maj 9, 2010 at 12:44 e m

  det roliga är att du verkligen tror att du vet allt om allt..

  Reply
 88. anna maj 9, 2010 at 1:29 e m

  bra inlägg!! och så sant.. tänkte också säga att du blir bara finare och finare =) nu när du är brunhårig och brun och så.. =) ah..

  Reply
 89. johanna maj 9, 2010 at 1:38 e m

  tror du har fel. Man tycker visst om Kissie, dig, Kenza, Dessie, Carolina gynning………. Tycker däremot inte om Hugo rosas och stör mig på Eric sade. Det beror helt på vem du frågar

  Reply
 90. m maj 9, 2010 at 1:48 e m

  Om du ser dig som ”hatad” så är det inte för att du är tjej, det beror på hur du framställer dig själv.

  Reply
 91. malin maj 9, 2010 at 2:42 e m

  vi tjejer borde ta mer vara på varandra istället för att hugga varandra i ryggen.

  Reply
 92. Linnea maj 9, 2010 at 6:17 e m

  Håller med dig Paow!♥

  Reply
 93. Juliet maj 9, 2010 at 6:33 e m

  Jag vet inte vilken värld du lever i men Johan Palm samt Darin är bara eftertraktade av fjortonåringar vilket i sin tur inte låter särskilt eftertraktansvärt i mina öron. Nu råkar det visserligen vara så att Johan är min vän men jag måste få säga det här ändå för jag tror att han håller med mig.

  Okej nu till kvinnorna som du räknade upp. Ser du någon gemensam nämnare för alla utom Kissie? Ja, alla ”slog igenom” i varsin dokusåpa, varav alla utom en var dokusåpor som bara anspelar på sex. Den allmäna uppfattningen om denna sorts program är ju som bekant inte den allra bästa vilket definitivt förklarar impopuläriteten dessa kvinnor har dragit på sig. Frågar återigen vilken värld du lever i när du verkar tro att de enda kändisarna i Sverige är de som varit med i diverse underhållningsprogram.

  Dessutom är det ju skillnad att sjunga falskt i idol men ha en strålande personlighet och att ha sex i tv och se likadan ut som sina tjugo föregångare.

  Reply
 94. Hanna maj 9, 2010 at 7:24 e m

  jag gillar dig paulina!

  Reply
 95. sofie maj 9, 2010 at 7:37 e m

  Varför räknar du bara upp BB/PH-deltagare på tjejer ;S

  Reply
 96. gabriellah maj 9, 2010 at 10:09 e m

  Jag är en av få som inte vill bli känd. kolla min blogg, har till och med täckt över mitt ansikte på bilder, just för att inte bli nästa Kissie, Paow dessie eller någon annan fjortis bloggare. Jag vill inte få dåligt rykte, jag vill kunna tas seriöst när jag sen blir frisör/make up artist.
  Paow? Tänk efter lite, med ditt festande och alhoholintag, (visst,du tjänar pengar på bloggen) men vem kommer vilka anställa dig på ett jobb? vet dom inte vem du är så kollar dom upp det. tänk på det lilla flicka

  Gabriellah.devote.se

  Reply
 97. Emma maj 10, 2010 at 7:33 f m

  Kan ju bero på att alla de tjejer du rabblade upp har antingen opererat sig eller går något skandalöst. Många av de killarna du rabbla upp är bara naturligt snygga och har någon slags talang.

  Reply
 98. elina maj 10, 2010 at 8:42 e m

  sant, men kan ju bara påpeka att jag älskar carolina gynning, så jävla skön människa! 😉

  Reply
 99. Sebastian maj 10, 2010 at 8:47 e m

  Nejje du hade ju sett konstig ut med snopp 🙁

  Reply
 100. MMM maj 10, 2010 at 9:37 e m

  INGEN TYCKER OM DIG!! ACCEPTERA DET!! Seriöst folk hatar dig och alla som tycker om dig är 9åriga wannabe fjortisar!

  Reply
 101. Chrissy maj 13, 2010 at 3:13 e m

  klokt skrivet 🙂

  Reply
 102. Anonym maj 14, 2010 at 12:40 e m

  lilla gumman, cimon lundgren vem fan är det? LundBERG heter han ju

  Reply
 103. Lingva maj 21, 2010 at 7:34 e m

  Mm… Du har en poäng där!

  Å andra sidan är ofta ”kändistjejer” mycket mer provocerande och löjliga när de är på jakt efter uppmärksamhet. De använder sig mycket av ”skandaler”. Killar håller sej faktiskt ganska lugna och coola även på vägen till kändisskap. Tjejer verkar ofta så desperata och DET stämplar dem…

  Som man bäddar får man ligga.

  Jag tror absolut att en tjej kan bli känd utan att behöva provocera fram sitt kändisskap – vilket i så fall skulle göra att hon slapp ganska många ”fiender”. Tar nog lite längre tid att bli uppmärksammad när man inte klöser runt bland alla människor, men det ger en trevligare popularitet.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.