Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Under the sea Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Stadsfesten!!
 • Diana

  Kan du lägga av med ditt jävla sossehat nån gång? Du är 16 år och har inte ens rösträtt ge då fan i att lägga dig i saker du inte ens har en aning om! Du blir stenhårt ägd varje gång nån frågar ut dig angående sverigedemokraterna och du skyller på din ålder. Du kommer med dåliga argument och du verkar inte ens veta vad dom representerar eller vad du står för. Då ska du inte ens öppna käften och ha en åsikt. Och ännu mindre om sossarna.

 • Jonas

  Fan vad jag hatar henne. Blir hon statsminsiter är det kört för Sverige. Räcker med att kolla på henne så ser man att hon är en flask äckelkärring.

 • sofia

  uääkk gillar inte att du inte ens vet vad sverigedemokraterna står för eller att du kan uttrycka dina tankar kring de 😛

 • linn andersson

  Haha! Fan vad bra film. (y)
  Shit vad hon ljuger.. ;ss

 • josefine

  Kolla upp vad SD står för istället, vad som egentligen ligger bakom det så ska du få se 🙂 Måna sahlin är en ängel till skillnad mot dom.

 • emma.

  Pallar inte kolla. Kan du inte bara sluta skriva om all jävla politik? Du verkar ändå inte veta det är du skriver om.

 • Johanna

  hahaha helvete vad jag dog av skratt när du blev intervjuad av poppe, du förstog juh fö fan inte ens vad han sa. totalt jävla blåst verkligen.

  Ge fan i att stå bakom ett helt jävla efterblivet parti som SD när du inte ens förstår vad det handklar om,. väx upp förhelevete. efterblivna fula jävla subba.

 • Idda

  älskar din blogg ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • ZebraFuck

  Asså Paow.. sluta upp med ditt politiksnack. Det är bara pinsamt. Bara den videon när du snackar om SD visar ju på att du inte har nån aning om vad du pratar om!
  Btw.. är det någon av dina läsae som vill läsa om massa politik när dom klickar in här eller? Det här är väl ingen politikblogg? :S
  Go back to normal Paow.

 • Madeleine "Bloggowitch" Hallqvist

  Hahahaha, men gumman.. du vet ju inte ens vad du pratar om.

 • Yohannas politiska ssublogg..

  Men lilla vän. Du borde sätta dig lite mer in i politiken och politiska ideologier tror jag. Men bara att du förespråkar SD visar ju på hur oinsatt du egentligen är.
  Du ska hålla dig till ditt vanliga shopping, fika, festa liv. Där passar du långt bättre.

 • Shaw

  Varför ‘skämtar’ ett ‘icke främlingsfientligt’ parti (ditt älskade SD) om dessa saker? En kvinnlig medlem i SD sa detta:- ”Visste ni att invandrare som kommer till Sverige från länder som Afghanistan eller Afrika ibland har över 2000 parasiter i sin kropp. Kan ni tänka er? Våra hundar har inte så många. Hundar sitter i karantän. De här kommer direkt fram.” Samtidigt sitter Jimmie Åkesson och säger till tidningen att SD inte har någon tolerans mot rasism.

  Plus att dom skämtade om att muslimer har sex med grisar. Ja du, Paow, det är ett ”fint” och ”icke-rasistiskt” parti du gärna vill prata om och heja på. =) Bra att du kan din politik, lilla vän.

 • sofie

  ja du mona gillar vi inte

 • Shaw

  Och P.S: Mona Sahlin har gjort många misstag. Men Jimmie Åkesson (hoppas nu att du vet vem han är) representerar ett parti som medvetet vill kasta ut oskyldiga och fredliga människor ut detta land. Ur Sverige som är ”demokratiskt” och ett ”fritt” land som alla älskar. Hur försvarar du det?

  Jimmie Åkesson säger att muslimerna är Sveriges största hot sedan andra världskriget. Ser du vilken sjuk parallell din ”älskade” Jimmie tar nu? Han jämför fina och goda muslimer med nazisterna. Nazister som mördade nästan ett helt folk. Och hur fan försvarar du det då, Paow? Alla muslimer är INTE hemska människor. Inte ens majoriteten av dom är det. Det är fundamentalister som är islams ansikte utåt i media. Det är dom vi ser och det är dom som som vissa tröga svennar (bl.a du) väljer att se som ”alla” muslimer i Sverige.

  Grattis Paow, du kan nu officiellt vara Sveriges dummaste person.

 • tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

  Okej Paow.

  I like you men snälla skriv om något som du är bra på 🙂 <3

  Typ smink, outfits och vardag. 😛

 • melina

  all denna politik…åh usch tråkigt

 • Lysssnaaa !

  HAHAHA DET ÄR ETT SKÄMT ATT DU SNACKAR POLITIK I DIN BLOGG UTAN NÅGON SOM HELS KUNNANDET, HÅLL DIG TILL DT DU BRUKAR SKRIVA OM ISTÄLLET.

 • anna

  vilken JÄVLA tur att du bara är en liten skitunge än så länge å INTE kan rösta!

 • Anonym

  det roliga är ju att du har ingen aning om vad du pratar om..!

 • Linnéa

  Haha, jag pallar inte heller kolla. Jag supportar icke politik.

 • Caroline

  Okej, jag kollade videon. Men varför ta upp så där gammal politik och såna där gamla händelser? Det är 2010 nu, det mesta av det där var ju från 90-talet och är inte ens relevant längre. Kom med nåt annat istället om du vill kasta skit på Socialdemokraterna och kom med riktiga argument istället, för detta håller inte.

  PS. Jag säger inte att Mona Sahlin är bra, det finns säkert bättre partiledare. Om Anna Lindh hade levat hade hon passat väldigt bra och hon hade gjort jobbet med bravur. DS.

 • syster

  istället för att enbart beskina politikernas personliga svagheter,
  bör du fokusera på vad DITT parti står för & säger också.

  du är bara en bortskämd snorvalp som gillar uppmärksamheten du
  får när du säger ordet sosse. att du samtidigt inte har kunskap om
  innebörden, gör dig PATETISK.

 • Anders

  Mona Sahlin är ett riktigt svenskfientligt islamiserings-svin!

 • Caroline

  Shaw: Håller fullständigt med dig. Förstår inte hur man kan sympatisera med Jimmie Åkesson och ett parti som SD. Jag vet själv hur det fungerar. Sverige är ett fint land utåt, det är fritt och man bryr sig om andra människor. Men på insidan fungerar det inte så, det är tvärtom, speciellt nu med Alliansen. Om Jimmie Åkesson och SD kommer in i Riksdagen blir det mycket mycket värre.

  Och yes, Jimmie Åkesson har ju verkligen sagt att muslimerna är största hotet. Om det inte är rasistiskt, vad är det då? Jag kan själv säga att de flesta muslimer är helt underbara människor. De är inte som ”vi”. Här i Sverige bryr vi oss bara om pengar och materialla saker, det betyder lycka för oss. De flesta muslimer skiter i sådant, de bryr sig om varandra istället och värderar sina liv högt och sina familjers liv.

 • fy fan

  Fy fan, att du ens gör allt för att SD ska få röster, hoppas innerst inne att de ej kmr in i riksdagen och att Socialdemokraterna vinner valet, sen sätta en regel imot dig där du inte ska va så äcklig i bloggen, med en massa rassistiska kommentarer

  Svar: Visa mig gärna en rasistisk kommentar är du snäll och sedan hurrar säkert alla i vänsterlägret vilt över ditt förslag att man ska begränsa rätten att yttra sig…

 • nattieochvikkie

  Hej sötnos! 🙂
  Intresserad av att läsa en blogg som skrivs av enäggstvillingar? Då är du mer än välkommen till vår blogg! Vi skriver om allt möjligt, från hur det är att vara tvilling till mode, musik och mycket mer!
  Hoppas att vi ses i vår blogg sötnos! <3

 • josefin

  Om hon inte läser lyssnar och försöker förstå lär hon väll sig inget?

 • Anonym

  hahah men oj, lite patetiskt börjar det väl bli. du är ju så j’vla fel fri du heller, långt i från det. en hobby kanske vore något att sattsa på? 😉

 • c

  Som vi säger hemma hos mig ; Mona sta(h)lin!

 • CBJ

  http://corruptio.blog.com/2010/05/03/socialdemokraterna-youtube/

  DAGENS sanning 🙁

  Hoppas bara mer än 10% lyckas syna maktelitens hjärntvättning (som förövrigt pågått i 30-40 år) innan det är dags för val 🙂

  SD är för tillfället de enda rakryggade partiet vi har i Sverige (ND räknas inte då dessa är på tok för radikala huvva..) så i brist på annat rakryggat och DEMOKRATISKT parti så är SD enda valet för MIG i dagsläget.

  Men vill man hällre ha en syltryggad korrupt regering och nöjer sig med det så varsegoda rösta på oppositionen/alliansen.

 • Knallkorken a.k.a Malin

  Allstå människor som sitter där ute på sina feta rövar och försvara Mona ‘MUSLIM’ kan ju inte ha något alls innanför pannbenet. Hur kan man medvetet rösta fram en människa som säljer ut sitt eget folk, och tar in mer invandrare i sverige än vad vi klarar av, bara för att få bidrag från eu som kan försörja hennes tobleroneberoende. Hur kan man öppet stötta en människa som försöker förbjuda allt som är svenskt, sveriges nationalsång, svenska flaggan och rätten att vara stolt svensk, en människa som öppet stöttar kvinnoförnedringen och en osäkerhet för svenska människor? Att rösta på sverigedemorkaterna är det enda rätta för den som värnar om vårat sverige, det land som våra förfäder en gång i tiden har byggt upp. Multikultur är nationellt självmord!

 • CBJ

  Av vad jag har läst på din blogg tidigare så har jag fått svart på vitt att du har huvudet på skaft 🙂 få 16åringar som har det! så tänkte jag skulle skildra en del av mina åsikter här så får du bedömma själv om det låter vettigt or not 🙂

  Kritiskt tänkade är vad makteliten har försökt att arbeta bort hos folket under generationer nu 🙁 dom har jobbat hårt för att ”bygga” en menlös befolkning som blivit enkel att manipulera. Dels genom media(som allt som oftast har en S kvinna/man på högsta posten) och radio&Tv.

  Vi har alltså att göra med en liten klick maktgalna narcissister som generation efter generation har lagt upp det för sina efterkommande makthavare(ofta inom familj och eller vänner).

  Och även fast Alliansen sitter nu så har fortfarande sossarna mycket att säga till om då det har sina personer kvar i många HÖGA positioner inom de allra flesta organen plus att de kontrollerar Svt till 100% och även styr majoriteten av Sveriges media. Hoppas du förstår :p

  Läs/lyssna på material/folk och fråga dig själv, är det här vettigt eller låter det som gallematias? innan du bildar dig en uppfattning. kom ihåg, kritiskt tänkade är nyttigt i alla lägen 🙂

  kanske inte så bra att publicera detta utan det var mest till för dig 🙂

  lycka till med allt!

 • Caroline

  Jag vill klargöra det här med invandringen. Tror ni att Migrationsverket och andra myndigheter bryr sig om lagar och regler som regeringen satt upp? Nej, det gör de inte. Ni ska veta att i många fall får brottslingar stanna, medan de som behöver hjälp och skydd inte får stanna, de skickas tillbaka till det land där de riskerar dödsstraff. Och vad fan spelar det för roll hur många som kommer hit när många faktiskt behöver hjälp? Okej att det är många och att det är svårt att ta hand om alla, politiken behöver ses över, det är jag medveten om. Men även om den gör det kommer det ändå inte bli någon skillnad. Invandrarna kommer hit i alla fall och det är så lätt att ta sig in i Sverige och knalla in på Migrationsverket och lämna in en ansökan. Jag tycker det är bra att människor ute i världen bryr sig om sina egna liv och försöker rädda sig själva. Och vad är ni för jävlar som har rätt att säga att det blir för många? Det är Sveriges eget fel att landet har för stora skulder och inte har råd att ta hand om folk, vare sig det är sina ”egna” eller invandrare. Sverige har både bostadsbrist och arbetsbrist, det är jag medveten om. Men det hindrar inte invandrarna från att komma hit. Det är Sveriges fel som inte byggt mer bostäder, titta på alla hus som rivits och på all plats där man kan bygga. Och vi är bara strax över 9 miljoner i Sverige, vi är ett litet land där det får plats fler!

 • Anonym

  tur att SD är så himla bra då <333333

  NOT

 • aa

  Alltså du kan ingenting om politiken? Lovar att du inte vet om Moderaterna är liberalister, socialister eller konservatister. Om du mot förmodan vet vad dom är så lovar jag dig att du inte har någon aning om vad det innebär. Jag skulle anse att jag är relativt politiskt intresserad, men man kan inte bara ta reda på två saker man tycker är bra med ett parti utan att ha koll på vad de står för i övrigt.

  Jag är moderat i och med flera anledningar. Jag stödjer inte socialdemokraternas alla ståndpunkter men du har bara bestämt dig för att Mona är en fifflare.

  Ditt snack om skattehöjningarna är ju idiotiska, självklart tycker jag att man har rätt till det man tjänar och att inkomstskatten samt förmögenhetsskatten ska sänkas, vilket den har gjort sedan alliansen fick bilda regering. Min pappa fick tidigare skatta 50% av sin lön vilket jag tycker är åt helvete. Dock så låter det på dig som att man ska ta bort all skatt, vilket du hade vetat att de är omöjligt om du haft lite koll. Sjukvården ska vara gratis, och utan skatter skulle inte detta vara möjligt. Kolla bara på USA som skräckexempel, många invånare har inte råd med sin behandling och blir helt ruinerade efter ett sjukhusbesök. Jag betalar hellre lite mer skatt och får bra sjukvård, skolgång, bra infrastruktur, och så vidare. Än att tjäna alla mina pengar själv och inte få detta gratis.

  Det låter på dig som att du tror att du tjänar tillräckligt för att de ska löna sig att inte betala skatt men det kan jag säga direkt att de inte skulle göra. Din lön är så futtig i ett sådant här perspektiv.

  Det verkar som att du försöker agera vuxen och verka intresserad i politik, men du kan inte vara intresserad så trångsynt som du är. Lägg ner ditt jävla skitsnack nu och ta bort din blogg. Tror inte det finns några som läser den nu som inte hatar dig, du har gjort dig själv till ett hatobjekt.

 • Cajsa

  Bara så du vet Paulina – om du hade gått i skolan så skulle du läsa en kurs vid namn Historia A, om andra världskriget. Där skulle du ha fått göra en analys samt reflektion om liknelser mellan propagandan Hitler körde med för att locka människor till att rösta på honom, med den Sverigedemokraterna kör med idag. Då skulle du få se hur äckligt lika de är. Jimmie propagerar på samma sätt som Hitler gjorde, exakt samma, det är jävligt äckligt. Men som sagt, går man inte i skolan så är det väldigt svårt att förstå detta och det är klart att du inte fattar då hur Sverige kommer se ut ifall Sverigedemokraterna tar över Sverige… för Hitler började inte heller med att säga ”Vi ska döda judar, svarta, handikappade, homosexuella!”… go to school and learn before you go into politics and embarrass yourself.

 • Cesar

  Islam hatar homosexuella, kristna judar och anser att kvinnan är mindre värd.
  Deras mål är att konvertera hela världen till islam.
  http://thepiratebay.org/torrent/5476426/Tre.Dokumentarer.om.Islam.SWESUB-FRASSE

 • m

  hallå, låt henne tycka som hon vill. Ni kanske inte tycker lika dant men för det finns det vell ingen anledning till att säga att hon ska hålla käften om det.

 • Jesus

  En sak fattar jag inte och en sak tycker jag bara är tragisk..

  Det jag inte fattar är hur du paow kan vara så korkad att du slöddrar ut din regeringspropaganda även efter den där intervjun när du blev sågad och besvarade varje fråga med: Jag vet inte.
  Sen att dömer hela socialdemokraterna efter en person tyder på rasism.. Det är så rasism uppstår. En gör något fel och idioter tror att alla människor av det slaget gör samma fel.
  Sen att du tar upp en sån video också är ju bara ledsamt att se. Vilken politiker som helst har sånna tabbar. Kolla på dem, dem har liksom frivilligt valt att jobba med politik i ett land som ändå lägger sig på rygg och gnyr som en hund så fort något annat land tycker något annat. Det är ju bara personer med otrolig låg självsäkerhet som vågar säga att dem jobbar med politik i sverige…
  Och det var det tragiska i det hela. Att ge sig på en svensk politiker

  Svar: Men snälla lilla du, hur kan det bli rasism när Mona Sahlin är svensk och hur kan det vara fel att ta tala om vad man tycker om någon som vill styra vårt land?

 • Anonym

  Lilla gumman, vad allmänbildad du är! Det är allt jag orkar säga… haha gosh

 • Christina 17 GBG

  Det ändrar inte mina åsikter och det stör inte mig att Mona fifflar med skattepengar och så :D? Kolla bara, hon står där hon står idag så det är väl skitsamma, men jobbigt det måste vara att störa sig så på sossarna..jag menar sverigedemokraterna är inte ens människor för mig. De är kackerlackor och sånna är bara äckliga och dom tänker man inte ens på ;). Du vet, att tatta är ju vad vi sossar gör eller hur haha? Sossarna är generösa, högern är snåla snorvalpar vars föräldrar kanske studerat häcken av sig, medans deras ungar föds och har det bra och inte har en insikt i hur det är att ha mindre pengar. Jag klandrar inte folk för sk ”klassröstning”, det blir ju så naturligt..acceptera att det finns sossar, och många sådana. Även med mycket pengar. Då kanske du får sinnesro. Och de rika sossarna beundrar jag så mycket mer än rika moderater. Gillar din blogg btw, kram! 🙂

 • Fanneeey V

  HAHAHAHHA SVERIGEDEMOKRATERNA HADE GJORT LIKADANT SOM MONA SAHLIN FAST 100 GGR VÄRRE OM DOM HADE HAFT PENGAR, VILKET DOM INTE HAR, då dom inte är riktiga politker än 😉

  Jag kan säga såhär, jag är vänster. Nästan radikalvänster. Me jag tycker ingen ska leva på bidrag, jag tycker alla ska ha jobb!
  Folk ska få leva på bidrag om dom verkligen måste, vid sjukdom etc. Och OM dom verkligen söker jobb aktivt men inte lyckas få ett.
  Däremot ska dom inte få bidrag för att ligga i soffan hela dagarna.

  Och jag hoppas på att SD kommer in riksdagen, trots att jag är vänsterpartist. Varför? Jo för att sossarna ska fatta att deras invandrarpolitik inte håller.

  Så ja, jag hoppas på en röd valseger fast med ett SD i riksdagen.

 • Ronja

  Det märks att du inte går i skolan, för då skulle ni lärt er att vara källkritiska. Vilket innebär att man KOLLAR UPP VAR FAKTAN KOMMER IFRÅN innan man uttrycker åsikter kring det. Var kommer denna fakta ifrån? En person som hatar Mona Sahlin? Hm.. trovärdigt.

 • P.D

  Okej okej… lyssna, vem fan är du som ens ger dig på poliktken? Du är 16 år, går inte i skolan! Sånna som du kan fan ta och kasta sig i väggen. Det finns tusentals invandrare som sköter sig och arbetar, vem är du att dra alla över en gräns? Vem är du att klaga på sossarna, när SD politiker blev stämda på förtal. Jag hoppas att du bara går igenom en fas eller nått för det är helt seriöst pinsamt, asså på riktigt. Jag skäms.

 • LIN

  Vill ni ha fler läsare?!
  Gå in här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=herocum
  Gå från några tiotal till flera hundra!

 • Celina

  fyfan säger jag bara …

 • ellie

  orkar inte att kolla men innan du skriver en massa om politik så ta reda på allt innan du öppnar din käft:)

  Svar:
  Fniss, vad tycker du jag ska ta reda på?

 • Magnus

  Jag gillar att gå in här för att läsa lite politik och älskar att Paow totalt ignorerar er åsiktspoliser! När det gäller Mona Sahlin så tror folk att det enda hon gjorde var att köpa toblerone när det var så helvete mycket värre.
  Smutskastningen mot SD i media är rätt lustig, kommer ihåg när tidningarna skulle granska SD och skrev att de har massa kriminella som engagerar sig i partiet men när det granskades närmare visade det sig att alla andra riksdagspartierna låg sämre till med ännu fler dömda politiker men det ville man inte riktigt berätta… Öppna era ögon och gå till en förort, tala med människorna som bor där så kommer ni märka att inte allt står rätt till, en röst på SD är ett försök att rätta till det misstag som våra politiker blundar för…

 • ebs

  Din jävla tönt! Du var väl inte ens född när detta inträffade! Töntjävel.

 • Michaela

  kanske borde lägga upp en video om herr Åkersson och hans kompisar? Om sd kommer in i riksdagen (vilket de troligtvis gör efter valet) flyttar jag. Jag tänker inte bo i ett land som till viss del styrst av svin som dem… som dig.

 • Anonym

  Din blogg har blivit riktigt tråkig med all politik. Tyvärr är jag här mindre sen du började med politiken – det är inte intressant..sorry

 • Christina 17 GBG

  Rasism mot sossarna menade han som kommentera över..inte mot svenskar

 • Vickan

  Klockren video hahaha.. ingen annan har fått göra så mycket olagliga saker som hon och i Moderaterna fick folk avgå och dom drev hetsjakt på dom som inte hade betalt tv-licens t.ex, fast sossarna som inte hade betalt tv-licens gick dom inte vidare med.. Dom blev inte straffade..

  Och Mona är en tjuv och har alltid varit, och en sån vill folk ha som statsminister.. nä, det med alla tobleronehistorier osv är värda att ta upp igen, folk glömmer vad som hänt förut..

 • anton

  SD 2010

  Spelar väl ingen större roll om man vet allt vad de står för, dom uppmärksammar invandrarfrågan och det är väl egentligen det viktiga.

 • Hanna

  Haha, joda, visst har hon gjort detta och fått mycket skit för det. Precis som Gudrun Schyman. Vet du varför? Jo för att dom är kvinnor kära du. Detta är något som alla politiker gör, tro det eller ej. Bara tack och ta emot. Varför dom inte gör så stor grej utav de när någon utav gubbarna gör det är ju för att de är just gubbar. Läs på mer flicka lilla.

 • cornelia

  hata mona muslim. alla som gillar henne år såklart dom somt inte har jobb eller invandrare thats it,

 • Selma

  Halva SD parti är ju fan bara kriminela som är störda idioter med inget liv! Dom vill bara trycka ner andra personer så dom käner sig överlägsna!!!!! Hatar personer som är rasister! det är bara skit! Alla har rätt att leva ett liv. Det är som om du, Paulina skulle flytta till italien. DÅ är det DU som är invandrare!!!!!!!!!! Och din blogg börjar suga! Nu handlar bara din blogg om politik!

  PS: Du har inte ens rösträtt än!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *