Film…

Idag så åkte jag in till stan och mötte upp Steff och Skaldjurplatå (mitt smeknamn till honom ^^) Vi tog en fika, sen så kom hennes kusin, Hugo chiko och Björne. Vi tog en fika och där träffade vi DJ Tiesto som tydligen äer typ världens största DJ. Hade inte en blekaste aning om vem han var utan kläckte ur mig ”är han kändare än Paris Hilton” och Björne svarade ” ja” och då sa jag ” wow han är verkligen känd” och gick fram och frågade om vi kunde ta en bild tillsammans ^^ Pinsamt kanske, men man får ju inte missa chansen?! Hallå, han jobbar lixsom med Lady Gaga..

Sen så blev det en middag på Baresso med Jossan och Hugo. Efter det hemgång och vi tittade på filmen Bundock saints 2 som verkligen sög apa utan att överdriva, men så brukar det bli när jag och Hugo väljer film.. Illa!

Bilden har ingenting med inlägget att göra. Bara visar mig och Äni i grekland. Ooh saknar!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (27)

You might also like

Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg! Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - My day in pictures

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *