”God morgon”

God eftermiddag… Eller okej, jag vaknade inte nu, jag vaknade runt kl 11 typ av att Hugo höll på att nosa på mig. Jag har så himla dåligt morgonhumör haha…

Igår så var vi på en lokal fest eller vad man ska kalla det… Trodde att folk skulle vara jätteotrevliga. Visst var den en hel del killar som försökte dansa med en och tog mig på rumpan,, men så kommer det fram en tjej till mig och säger ”Du är Niklas ex va, du sa att du skulle slå mig för 3 år sen och jag står här nu…”. Det var lite, ööhm, komiskt? Aja, annars var nästan alla trevliga.

Stötte även på lite gamla kompisar. Har saknat dom så 🙂 Bilder från igår kväll kommer snart..

Jag och Hugo igår..

Testa din pojkvän! Få din inspelning skickad till din e-mail!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *