GODNATT

Tänkte klargöra lite saker nu. Inlägget ”är det bara vita som kan vara rasister” så menar jag inget ont mot Anagina, utan jag vet att hon driver. När hon driver om ”svennemorsan” så är det ungefär som jag ska ta på mig en slöja och ”driva om islam” (vilket en troende muslim aldrig, och då menar jag aldrig, skulle göra). Jag pratade om det med en djupt troende person på Facebook. Då hade jag varit rasist. Sluta läsa mellan raderna och fantisera ihop vad ni tror jag menar och lääääs ordentligt innan ni kommenterar. Ärthjärnor.

TTYL

FJOOOOORTISMAKT B*****SLAKT? Näämen, nu skoja jag. VISST VAR DET KUL HAHA???????

Jag är inte trög. Jag har bara otur när jag tänker.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (124)

You might also like

Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - Italien Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - En dag i Neapel
 • Julia

  håller verkligen me! Om jag skulle säga blatte blir jag helt plötsligt rasist(?) WTF? Isf e dom ju jävligt känsliga och utan humor!

 • fbt

  när man gjort seriösa främlingsfientliga uttalanden tidigare, som du gjort, är det självklart att folk blir argare när du skämtar om sånt än när någon annan gör det. du borde verkligen tänkt till innan du började involvera dig i sverigedemokraterna i bloggen.

 • !

  ingen läser mellan raderna, det är du som inte kan bilda normala meningar. Testa på att skriva lite mer vettiga saker. ärthjärna e fan du jävla fucking fjortis

 • Lina

  att läsa mellan raderna är att läsa ordentligt, ÄRTHJÄRNA
  och du har ingen chans mot henne, hon är mer allmänbildad än vad du är och ja, intelligentare..

 • johanna

  du sjunker mer och mer i mina ögon 🙂

 • Alice

  Påstår du att Anagina inte är muslim? dumt av dig att generalisera vännen. Det är som att säga att kvinnor är dummare än män och alla tyskar är nazister.
  En troende muslim kanske aldrig skulle skämta om sin tro medan en annan skulle. det är upp till personen, inte tron.

  Anagina är inte rasist. Hon tar upp fördomar om både svenskar, muslimer och kurder. Dessutom skriver hon att inga inlägg är rasistaska på något sätt och det är mer än vad man kan säga om dig.

  Anledningen till att man läser din blogg är för att du är dum, provocerande, omogen och underhållande, Anledningen till att man läser anaginas blogg är för att hon är ärlig, rolig och underhållande.

  Jag gillade dig paow men det här är för trist.

 • Hannah

  Du är verkligen jättefin som brunett, men jag tycker nog faktiskt du passar bättre som blond.. Eller kanske något mitt emellan?

 • joanna

  Ha men allt är så jävla överdrivet! Tycker ändå att det är ett kul ”dilemma” ^^

 • SANNA

  ALLTSÅ FAN DRIVER DU ENS DIN ÄCKLIGA LILLA H*R RASIST? blatteslakt? Nog du som kommer bli slaktad den dagen jag ser ditt fula ansikte med pannan ush.

  Du vet att du inte har någon slags hjärna i det du skriver. Det är inte ditt fe efetrsom du är yngre men herregud. Inga ord

 • SANNA

  alltså ÄCKEL rasis’t

 • GE DIG NU FÖRFAN!!!

  Kom inte och säg att anagina inte är troende muslim! Läs hennes blogg så kanske du inser att hon driver om BÅDE MUSLIMER OCH SVENSKAR!!!!!!(man kan vara muslim och svensk också). Du kan ju inte ens skriva normalt, man blir helt yr av dina meningar.

  SKA BANKA VETT I SKALLEN PÅ DIG KVINNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svar: Kom och banka du, om du törs, kan och känner att det är ett bra sätt att lösa konflikter på!

 • krist

  alltså gå & lägg dej din uppblåsta ärthjärna ? snacka om att du blev brääääännd, 😉

 • NATHALIE NATHALIE

  God natt 😀

  läs gärna min blogg 😀
  läs gärna min blogg 😀
  läs gärna min blogg 😀

 • sara

  kan du bara lägga ner dehär snacket de börjar bli riktigt jävla uttjatat, håll din mun tyst o va glad bara

 • Hanna

  Jag tycker bara att du borde tänka lite innan du snackar , ta reda på lite mera fakta innan du snackar, alla får ha sina åsikter och så, det är självklart det finns ingen som kan säga till dig vad du ska tycka, men du behöver inte ta i och säga att det är konstigt att man inte får säga ordet neger! för det är ett väldigt förtryckande ord som betyder svart slav! och ordet har sin historia också!

 • Ivana

  Jag håller med dig !! Så fort en svensk säger något ont så kallas denne för rasist men när invandrare säger ex ”jävla svenne etc” Är det inget ont utan då säger politikerna att det är synd om de för de inte har fått nog med hjälp. Jag själv är inte svensk men tycker att man ska anpassa sig till de svenska samhället. man kom hit för att få de bättre varför ska man försämra och göra om samhället. lev med det ni kom för ! Sen är de så jäkla absurt att man I SVERIGE inte får sjunga den svenska nationalsången. Vart är sverige på väg. Ska inte sverige va sverige om några år ? Vad kommer sverige kallas för och va för något när mina barn ska växa upp ?

 • Allt om sex och lite mer!

  håller dels med dig, driver en svensk om islam så är man plötsligt rasist. Dubbelmoral kanske?

 • Anna

  Vet du ens vad du pratar om? Är detta dina egna åsikter?

 • Girly

  Ha ha jag har bara otur när jag tänker den var bra:)

 • Nathalie

  Asså du är helt dum i huvudet märker man nu . Tror du att du allvarligt kan sitta och skriva vad du vill . Asså om du fortsätter så här och tror att du kan säga och göra va du vill kommer du ju att få konsekvenser . Tänk lite innan du skriver och säger sånt .

  Alla människor är lika värda . Bara för att du är vit betyder inte det att du är mer värd . Och neej du har inte sagt exakt dom orden men de är så en jävla rasist tänker . Okeey . Fatta nån gång skit unge .

 • Inte hjärntvättad

  SANNA – Haha det är klart hon driver, tror du hon är helt seriös i det sista hon skrev? :D:D:D Fan vad dum du är jävla hagga.

  Hahaahahahahaha man förstår varför det är så många som röstar på Miljöpartiet när man ser alla kommentarer. Fyfan vad dumma i huvudet ni är

  Tror ni helt ärligt, om jag som helsvensk skulle driva om svenskar OCH blattar så skulle INTE jag klassas som rasist?
  HAHAHAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHA

  Alltså de flesta som skriver kommentarerna är hjärntvättade av media.
  Ni borde läsa på lite vad Sverigedemokraterna står för.. inte vad media säger!

  Paow stå på dig, dina åsikter är de rätta.

 • Inte hjärntvättad

  Nathalie – Har hon sagt att vita är mer värda eller? ditt jävla WT hoppas du dör din jävel det är du som kommer dra Sverige ner i skiten. Du röstar säkert på Miljöpartiet också, dum i huvudet är du.

  Hahaahahahahaha man förstår varför det är så många som röstar på Miljöpartiet när man ser alla kommentarer. Fyfan vad dumma i huvudet ni är

  Tror ni helt ärligt, om jag som helsvensk skulle driva om svenskar OCH blattar så skulle INTE jag klassas som rasist?
  HAHAHAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHA

  Alltså de flesta som skriver kommentarerna är hjärntvättade av media.
  Ni borde läsa på lite vad Sverigedemokraterna står för.. inte vad media säger!

  Paow stå på dig, dina åsikter är de rätta.

 • AfghanSwe

  ”När hon driver om ”svennemorsan” så är det ungefär som jag ska ta på mig en slöja och ”driva om islam” (vilket en troende muslim aldrig, och då menar jag aldrig, skulle göra). Jag pratade om det med en djupt troende person på Facebook. ”

  – Wow, du har pratat med en djupt troende person på facebook, ja men då kan man ju bilda sin uppfattning och ha det som fakta. Nu ska jag inte prata om källkritik, för det lär man sig i skolan. Men bara så du vet, jag studerar Islamic Law på universitetet, det finns inget som säger att man inte kan/får motverka folks fördomar, även om det betyder att ta på sig en slöja och skådespela, för det är det hon gör, och hon får ut det budskap som hon vill.

  ”Då hade jag varit rasist. Sluta läsa mellan raderna och fantisera ihop vad ni tror jag menar och lääääs ordentligt innan ni kommenterar. Ärthjärnor.”

  Nej, du hade inte varit en rasist ifall du hade följt sättet som Gina gör, hon är en komiker och begåvad tjej som agerar ut i olika karaktärer för att visa hur fördomar uppstår och hur man kan motverka det. Om du t.ex hade tagit på dig en sjal och varit ”Khadidje” för att visa svenskars fördomar mot invandrare eller kvinnor med sjal och sen gjort narr av fördomar som invandrare har mot svenskar och varit ”svennemorsan”, då skulle det ha varit en helt annan femma. Men det enda dina texter duger till är att sprida hat och okunskap.

  Fjortismakt, Blatteslakt? Du är bara löjlig. En obegåvad, korkad, narcissistisk uppmärksamhetsoffer.

  Lägg bara ner den här debatten, du kommer ingenstans i livet så som du håller på.

 • baby rozi

  Har du sett statusen på Hugos facebook? ”Hugo Rosa ÄR SINGEL..” scandalous……

 • Alex

  Ni svenska tjejer är för jävla blåsta. Det är ni som blir mest upprörda när nån säger nåt ont om invandringen.Ändå är det ni som blir kallade hora i skolan, våldtagna utomhus och vissa fall mördade. Vad har hänt senaste dagarna.
  Jo 16-åriga Beatrice mördades(stenades) av en invandrare i Västerås.
  En 19-årig tjej blev våldtagen på toaletten på Eriksdalsbadet i Stockholm av en 15-årig Afrikan.
  4 NEGRER våltog en 20-årig tjej i Uppsala i Söndags.
  Sverige har flest våldtäkter i hela Europa, VARFÖR BLIR NI INTE FÖRBANNADE???
  Är det viktigare att stå upp mot rasismen än att ni får era liv förstörda?
  VAKNA TJEJER, DET ÄR NI SOM VÅLDTAS I NYA SVERIGE.

 • Sussi

  Till Alex:

  ”Sverige har flest våldtäkter i hela Europa”

  Den riktiga faktan är att vi svenskar ANMÄLER flest våldtäkter i Europa. Så det finns ingen riktigt statistik på att vi skulle ha flest våldtäkter, bara att vi svenskar är bäst på att anmäla det i Europa. De undersökningarna tar inte hänsyn till mörkertalet av våldtäkter som människor i andra länder väljer att INTE anmäla. Mörkerantalet i mindre jämnlika länder kan antas vara mycket större, men det är inget som tas med i undersökningen.

  Sen det här med att våldtäkter och mord skulle vara nått som bara personer med ett visst ursprung eller hudfärg utför är BULLSHIT!

  Det är inget ”rasfenomen”, det är ett MÄNSKLIGT fenomen som begås av idioter inom alla folkgrupper runt om i hela VÄRLDEN.

  Det är PERSONERNA som gör dessa vidriga handlingar som det är fel på.
  Man kan inte döma ett helt folkslag pga några individer!

  Jag blev kallad hora av folk i skolan, jag blev misshandlad, jag har varit med om ett våldtäktsförsök. Gissa vilken hudfärg de personerna hade? Vit.

  Vita svenskar kan också vara idioter på samma sätt som det finns idioter inom andra folkslag. Så lägg ner.

 • erika

  Jag tycker det är förjävligt. hur fan kan man våldta någon

 • Angelina

  Folk reagerar när du säger det för att du har sagt främlingsfientliga uttalande innan.

 • dina

  Så du menar då att alla muslimer har slöja? Du har ju skrivit: då är det som att jag bär slöja och driver med muslimer. Alltså snälla du lilla tjejen, ha lite kunskap och sen kan du jätte gärna gå emot islamer.

 • Nahla

  Bli blond igen…det passa bättre din IQ

 • Kerstin

  Självklart är det inte bara vita som är rasister. Många gånger är de invandrarna som är tie gånger värre. Det märker man ofta av i mitt yrke då vi kvinnor är mindre värda enligt många invandrar män och behandlas därför som skit pga att vi arbetar.

 • emma

  Gud vad folk ska reagera och vara arga på dig.
  Jag känner samma sak, säger man blatte, neger eller något annat, till och med invandrare så är man rasist. Hon driver med sin religion och det är det samma som att typ tycka illa om sin religion eller nåt, hon förstör för sig tro, hur fan ska jag förklara.. Nåja, om inte anagina eller vad hon heter gör något fel så gör inte Paulina det heller! De är likadana. Och dessutom de flesta mord, våldtäkter, misshandel och rån är någon invandrare, neger vad ni vill säga inblandad! Så de så!

 • H A N N A N E R E P ★

  fattar vad du menar men vrf inte bara hålla käften om allt ditt rassesnack? du får bara mer folk emot dig av det du skriver och säger

 • En tjock katt i en smal värld

  Natalie; ”Asså du är helt dum i huvudet märker man nu . Tror du att du allvarligt kan sitta och skriva vad du vill . Asså om du fortsätter så här och tror att du kan säga och göra va du vill kommer du ju att få konsekvenser . Tänk lite innan du skriver och säger sånt”

  Censur sysslar vi inte med i Sverige. Vi har yttrandefrihet. Ingen ska behöva straffas för sina åsikter. Tycker du annat så finns det andra fina länder som håller med dig som du nog kan få bo i.

 • Anonym

  DU ÄR HELT SERIÖST DEN BÄSTA BLOGGERSKAN!
  DU ÄR HELT SERIÖST DEN BÄSTA BLOGGERSKAN!
  DU ÄR HELT SERIÖST DEN BÄSTA BLOGGERSKAN!
  DU ÄR HELT SERIÖST DEN BÄSTA BLOGGERSKAN!
  DU ÄR HELT SERIÖST DEN BÄSTA BLOGGERSKAN!
  DU ÄR HELT SERIÖST DEN BÄSTA BLOGGERSKAN!

  paow.se <3

 • jennifer

  haha det var jag som ringde dig igår..

 • JessiCa

  Jag tycker seriöst synd om dig!
  Kvittar ju vad fan du än skriver så förvränger dina läsare hela skiten och du måste förklara dig… Tycker dom kan nöja sig med en bra blogg, otacksamma jävlar!

  Keep up the good work! (Y)

 • [Foto & Vardag]

  fin bild, mindre seriöst inlägg 🙂

 • ciiz

  HÅLLER MED, HON HAR ”RÄTT” TILL ATT DRIVA OM SVENSKAR, MEN VI FÅR INTE GÖRA DET OM DOM ! RIKTIGT BULLSHIT.

 • Anonym

  men hon driver ju om kjadidje lr vad hon heter , hon är ju muslim..

 • rebecca

  Hahaha palla att alla blir så jävla sura, det är dom som kommer hit, och det är dom som förstör. RÖSTA PÅ SD! det behöver inte komma in fler nu. Det ända dom gör är att försörja sina 10 barn med våra pengar.

  • STOLT BLATTE

   Hahaha, outbildat WHITETRASH inlägg, Sverige har inte en CHANS att överleva på jorden utan invandrarna, ni som klagar, börja göra 5-6 barn per familj, då har ni tjänat moder Svea och slipper importera framtida skattebetalare, det är ert eget fel att ni behöver ta in folk.

 • Madeleine - maddies.se

  fasen vad vissa är dumma i huvudet;/
  hahah xD

 • Emma

  Ja det verkar helt klart vara en känslig fråga. Hoppas du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer. Alla har rätt till åsikter och jag tror jag förstår vad du menar. Inget rasistiskt alls i det. Kram

 • Malin

  Ärthjärna kan du vara själv i såfall!

 • H.

  dom som inte håller med dig vet fan inte vad dom snackar om.
  dessutom är de många ”icke-svenskar” unga nu som bor i sverige.. dom läser säkert här inne o många av dom skriver dumma saker till dig.

  jag önskar alla som höll med dig skrev också.
  Heja Paow !!! Håller med dig.

  Varför kommer dom från länder med krig, sen beter sig likadant här ?
  Flydde dom inte ifrån kriget ? varför vill dom starta mer här ? då kunde dom stannat.

 • Anonym

  Alex:

  ta upp alla etniskt svenskars brott och säg sen att alla svenskar är pedofiler eler mördare

 • Anonym

  Paow: du är 16, det märker man på dina texter. Du tror på en muslims ord direkt, det är just den mentaliteten du har. Du lyssnar på en person och tror sen så om en miljard muslimer.

 • Moa

  folk läser vad dom vill läsa

 • lajsa

  Lägg ner, du skämmer ut dig. Du KLARAR inte att debattera i detta ämne lille vän, inse det.

 • malin

  Är att vara svensk en religion?! Hon driver med den svenska och den arabiska KULTUREN, inte religionen!

 • fanny

  precis, folk läser precis vad dom vill läsa..
  jag håller med dig helt och hållet, förutom det här med neger. neger betyder ungefär slav och kom ifrån centralmakterna under imperialismen, och det är ett ord jag tycker är kränkande. men att man inte får driva med religion för att man är rasist? för fan.. vi lever på 2000-talet, jävla puckon.

  du verkar vara en vettig och äkta brud, till skillnad mot din idol, kör på!

 • malin

  under 1994 till 2009 mördades 3 kvinnor i herdens namn: bla. fadime och pela.

  under samma period mördades 405 etniskt svenska kvinnor av sina etniskt svenska pojkvänner som inte var muslimer utan ateister eller kristna.

  Svar: KÄLLA!!!!! Du kanske skulle ta med alla mord begångna av invandrare också i din sammanställning, inte bara dom som går under nymodeordet ”hedersmord” (vilket givetvis är hemskt, men säg det mord som inte är det). Kolla på BRÅ:s hemsida en gång och låt mig höra sen…

 • Alma

  Jag håller med dig Paow!
  Jag förstår vad du menar och det gör nog alla andra med, men folk FÖRSÖKER tolka det fel för att sätta dit dig.
  Omoget av alla att märka ord när man fattar vad du menar när man läser helheten.

  Minska invandringen för att kunna ta hand om de invandrare vi redan har och se till att de får jobb och bostad.

 • malin

  Idiot! Jag har sett många Svenska som driver om invandrare!

 • Victoria Nouveau

  det är inte folk som är ärthjärnor och läser mellan raderna, det är du som aldrig orkar stå för vad du skriver längre än 5 minuter!

 • Victoria Nouveau

  har du ens nånsin varit på ett möte hos Scerigedemokraterna??? du verkar inte ha nån aning om vad dom står för. dom skulle bli skitförbannade om dom läste alla dina inlägg om det här eftersom du smutsar ner deras rykte.

 • zandra

  är det bara jag eller har bloggarna blivit sämre och sämre uppdatering???
  alltså jag fattar att dom har ett liv, men det är lite kul faktiskt att dom blivit sämre.
  men jag skulle aldrig klara at blogg som dom gjort. nu pratar jag förstås om toppbloggarna.

 • Belinda 18 år - tatueringsbloggt

  Hej! Gillar du tatueringar? Jag e 18 år och lärling! Se gaddningar jag har gjort i min blogg 🙂

 • idda

  orka bry sig alltså! hahaha

 • Anonym

  Jag ska förklara för dig nu! Det är klart du verkar som en rasist när du som SVENSK säger jävla blatte elle liknande. Att en invandrare exempelvis om en muslimsk tjej driver med sin religion är det OKEJ eftersom hon är muslim. Lika fel är det för henne att säga jävla svennebanan! Fattar du väl

  Du måste växa upp o få lite mer kött på benen, va som dessie istället hon är en bra tjej startar inga onödiga rasse dialoger som hon sen inte kan förklara!

  P.s. neger är ett slavord, och det får du fan inte säga

 • S

  Alltså, skillnaden är detta: många invandrare kommer från krigshärjade länder eller förföljelse, de har antagligen sjukt mycket jobbiga saker bakom sig och kommer till ett land (sverige) där de inte kan språket, har svårt att få jobb osv. Då är det klart att man är känsligare. Jag bryr mig inte alls om någon kallar mig svenne, har bott i sverige hela mitt liv, har en bra utblidning och jobb osv. Jag är liksom trygg här.
  Men hade jag flyttat till spanien och någon spansk hade sagt ”jävla svenne” till mig så hade jag tagit illa upp, känt mig utsatt och hotad, eftersom jag vore en främling i det landet. Förstår du skillnaden? Det handlar om att man är mer trygg i sig själv när man känner sig hemma någonstans, och då kan man ta ett skämt.

 • Anna-Lena Andersson

  ”Anonym
  2010-05-11 kl 09:48
  neger har alltid varit fult och har tvärtom blivit mer accepterat de senaste 20 åren?”

  Det tror jag inte. Hur gammal är du? Jag är lite drygt 40. När jag var liten sa alla neger om en svart person från delar av Afrika. När jag gick på gymnasiet var diskussionen igång om huruvida det var bra eller dåligt att kalla någon neger och detta efter den då mycket uppmärksammade tv-serien ”Rötter” som handlade om svarta slavar i det som kom att bli USA. När jag flyttade till Stockholm 1989 användes ordet neger fortfarande allmänt för att beskriva svarta med sitt ursprung från vissa delar av Afrika. Det hade dock blivit ”fult” och användes sällan officiellt.

  I mitten av 90-talet blev det alltmer vanligt att inte använda neger och att det diskuterades höftigt kring ordets användande. Det var häromkring som larvet om att iinte kalla negerbollar för negerbollar började.

  Nu sedan några år är det inte accepterat alls att använda ordet neger.

  Vad som faktiskt hände under 80-talet var att allt fler svarta kom till landet och att många av dem drog likhetstecken mellan neger och ”nigger” som alltid använts som nedlåtande beskrivning av svarta i USA. Svenskar i allmänhet och till och med våra uppslagsverk har långt in på sjuttiotalet använt ordet neger och att det användes i skolböckeri alla fall till början av 70-talet (jag har kvar dessa böcker).

  Ett helt vanligt ord har blivit oerhört laddat, men bara i delar av vår värld. Varför kallas eskimåer för eskimåer? Det är också en beskrivning av ett visst folkslag. Likaså indianer. Neger borde ”urladdas” och åter igen kunna användas såsom det var tänkt.

  Det har aldrig, och kommer aldrig, att betyda SLAV som så många okunniga skriver i kommentar efter kommentar. Ordet kommer från latinets niger (nigrum) och betyder bara svart. Samma ord återfinns i en rad romanska språk och därav att det användes före att beskriva svarta personer. Alla som påstår annat är fullkomligt okunniga.

 • Emma

  håller helt med!

  tycker din blogg vore ännu lite bättre om du la ut dagens outfit oftare! 😀

 • From Paow To Gina!

  Tack för du har gjort så jag hittat anaginas blogg:D hejdå till din!

 • linda

  Måste avreagera mig lite! Negerboll och neger har det alltid hetat, finns inget som säger att de orden är rasistiska, det är bara ni svarta som tycker det. Jag kommer aldrig att sluta säga negerboll eller neger, för det är just så det heter! Detta inlägget syftar inte till enbart negrer, utan även till alla invandrare. Jag och även många andra svenskar är trötta på att bli anklagade för diverse saker när ni själva tror att ni kan säga ”svennar, svennebanan, svennejävel” utan att någon reagerar. Ni är respektlösa och tror/tycker att alla ska visa er respekt. Jag pratar för många svenskar när jag säger att det har blivit för mycket invandring. Jag kommer iaf rösta på SD och jag hoppas att många andra är med mig…

 • issa

  fucking fula svenne rasist !

 • Anee

  Hehe, kul att DU kallar andra för ärthjärnor.. ;D Tror att man får leta länge för att hitta en större ärthjärna än dig.

 • susannah

  herregud du är bara pinsam .. tyst innan du skämmer ut dig ännu mer ! lika bra.
  det är aldirg bra att dra alla över en kant ? haha herregud märks att du är en liten snorunge 🙂

 • lol

  Det är väl antagligen du som INTE läser mellan raderna i folks kommentarer eftersom du inte fattar ett piss av vad vi menar. Det pinsamma är att dom som håller med dig är 14-åriga tjejer som tror på allt du skriver. Som kommentaren ovan från isabellealexandra<3 som skriver "dej" och inte "dig".

  Jag fattar inte ens varför du ska yttra dig om invandringspolitiken och om sverigedemokraterna när du inte ens är insatt i SD's politik, och nej det är du inte med tanke på dina "argument" du kopierar rakt av från olika diskussionsforum. Om du hade gått i skolan och läst om Hitler (om du vet vem det är?) och andra världskriget och hur Hitler gjorde för att ta sig till den högsta makten där då hade du sett snara likheter mellan hur SD gör nu och hur han gjorde då. Det är inte bara slumpen utan en stor del av SD's partimedlemmar är eller har varit nazister, och det är inget som ändras heller. Det du lyssnar till av deras politik är att invandrarna tar våra jobb, att dom är kriminella och att islam är vår tids största hot. Du ser inte bakom SD's fasad. Men du gör nog det när Hugo helt plötsligt tvingas att emmigrera härifrån precis som alla andra som inte har svensk bakrund. Det är precis det dom tycker.

  Hörs

  Svar: Med din argumentation så kan man lätt tro att Sverige haft flest nazister i världen eftersom du hävdar att en stor del av SD:s medlemmar varit nazister. Ja, jag vet vem Hitler var. Nej, SD och dagens samhälle har inget med situation då att göra. Är du seriöst dum eller tror du verkligen att SD skulle börja kasta ut svenska medborgare för deras bakgrunds skull? Vakna för f*n.

 • Yuri

  Till Anee som skrev ”Tror att man får leta länge för att hitta en STÖRRE ärthjärna än dig”
  Jag tror att du menade MINDRE. ;-D

 • Elin

  du är söt tills du öppnar munnen… fixa gaddarna

 • Alex

  Ni svenska tjejer är för jävla blåsta. Det är ni som blir mest upprörda när nån säger nåt ont om invandringen.Ändå är det ni som blir kallade hora i skolan, våldtagna utomhus och vissa fall mördade. Vad har hänt senaste dagarna.
  Jo 16-åriga Beatrice mördades(stenades) av en invandrare i Västerås.
  En 19-årig tjej blev våldtagen på toaletten på Eriksdalsbadet i Stockholm av en 15-årig Afrikan.
  Fyra NEGRER våltog en 20-årig tjej i Uppsala i Söndags.
  Sverige har flest våldtäkter i hela Europa, VARFÖR BLIR NI INTE FÖRBANNADE???
  Är det viktigare att stå upp mot rasismen än att ni får era liv förstörda?
  VAKNA TJEJER, DET ÄR NI SOM VÅLDTAS I NYA SVERIGE.

 • johanna

  Haha fyfan vad jag saknar fjortis-paow. Skitsnygg på bilden! Påminner om sommaren 🙂

 • ??

  snälla ge dig, du skämmer verkligen ut dig tycker synd om dig.

 • lol

  Alex, du är ju totalt blåst. Nästan lika illa som Paulina.
  Sverige har flest våldtäkter i europa för att tjejerna här VÅGAR ANMÄLA!
  Och varför yttrar du dig bara om invandrare som våldtar?
  ”OSCAR” en helt svensk kille våldtog ”LINNEA” på en SKOLTOALETT och en till tjej på sin SKOLAVSLUTNING i ett OMKLÄDNINGSRUM. Varför tar du inte upp det? Nej för att du vill styrka ditt argument som totalt faller sönder.

  Dom gångerna jag har blivit kallad hora så har det ALDRIG varit av någon invandrare. Jag blev mobbad i miniettan av två helsvenska killar och ändå bor jag i en förort där majoriteten på min högstadieskola är invandrare. Jag tycker du ska sticka upp ditt jävla argument i arslet och hoppas att du får smaka på skiten så att du släpper din jävla vinklade syn på invandrare.

 • lol

  Och Paulina, synd att ditt svar bara gjorde dig mer korkad in my opinion.
  Tycker som sagt att du ska göra din research. Vi har disskuterat det där gång på gång i skolan. Speciellt om SD’s dolda budskap och vad som skulle hända om dom fick makten.

 • ........

  dom kallar oss svennar hela tiden, då får dem va fucking berädda att vi kallar dem blattar tbx

 • Anonym

  wannabe baby senorita, med avslutningen vill säga 🙂 ”TTYL”

 • mana

  så skämmig, jävla fjortis, haha hade hoppat från helsingborgs kärna om jag va du, du skämmer fan ut ditt liv seriöst lägg ner,så skämmig altså.

 • Dbdnx

  Dere skjønner vel at det er en forskjell på religion og hvilket land man kommer fra? Anagina imiterer svenske, ikke kristne.. Awkward at pau plutselig begynner å snakke om islam..

 • jag

  blatteslakt? … ncnc

 • nathalie

  det är inte vi som läser mellan raderna, det är du som inte kan bilda normala meningar!! du är nog den mest hjärdöda människan jag någonsin sätt. för det första vet du inte vad du snackar om och för det andra har du ingen chans mot gina och för det tredje kan du inte ens stå för vad du säger i mer än 15 sekunder. hur jävla rutten är man inte då????

  ps: bli blont igen, det matchar din personlighet.

 • t

  problemet med dig är att du inte har någon aning om vad du prata om. antagligen är du för ung för att veta det. vänta några år, kolla lite på världen, få erfarenheter och SEDAN kan du skriva förjävliga grejer på din blogg som är totalt ovettiga och idiotiska. det är fan inte okej att människor som inte vet vad de snackar om ska få uttala sig som du gör. du borde vara tyst. du fattar ju inte hur världen fungerar.

 • Saara

  Du borde börja tänka innan du uttrycker dig istället !

 • Malin :)

  Seriöst så tycker jag inte det spelar någon roll av vilken del i världen man kommer ifrån .

 • betul

  Jag har ett ord till dig : Rasist

 • Mejva

  Jag har ingen aning om varför alla kastar skit på dig? Du uttrycker din åsikt, och jag HÅLLER MED FULLSTÄNDIGT! Neger var helt okej för några år sedan, negerboll, negermannen allt möjligt men nu är det helt fel? Why? KÄMPA PÅ PAOW!

 • Anonym

  paow, man tar dig som rasist, så enkelt är det bara, det blir så automatiskt när man läser det du skriver och hör de du säger. jag tycker du ska hålla detta ämne utanför din jävla blogg för det skapar kaos i onödan och det får dig att framstå ännu mer fånig,barnslig och ytterst omogen fjortisbloggare. that’s it. läs, tänk efter och FÖRSTÅ

 • Hannah

  Tycker det är bra att du som 16 åring vågar stå på dig angåande dina åsikter, som i dagens samhälle de flesta backar för att säga något om, eftersom nästan ingen har ryggrad nog kvar. Förstår inte varför dessa blattar skriver saker som att dem ska döda dig, misshandla dig och en massa annat skit, istället för att bara motbevisa vad du säger, då visar dem på lite mer intelligens iallafall, men den verkar de fletsa sakna.

 • me

  naaw, paow.. söta lilla äckel-rasist fjortis, läs tack? 🙂

  jag tycker personligen (precis som mågna andra) att du ska skaffa LITEEEE mer ”bakgrund,stöd” innan du ger dig in på att kommetnera vad anagina gör, eftersom hon vet vad hon sysslar med. dock gör inte du det. du har INGET att säga eftersom det låter så jävla fel, tror inte du märker det själv. tyckte om dig innan, men nu fyfan har aldrig så gärna velat boxa in någons huve. du är inget annat än ung &dum

 • Gabbies

  Lilla Paow du e medveten om att de du kallar ärthjärnor är de personer som gör att du kan leva på din blogg, resa, fika och äta ute med mera? Visa lite respekt för fan!
  Det finns en anledning till att din blogg är den enda ”storabloggen” jag läser, du slutade provocera och skrev intressanta saker men nu vette fan…

 • Anonym

  du hade lunnat driva om det om du för det första vetat ett bajs om saken och dessutom om du drivit om annat.

  ärthjärna

 • Anonym

  Jag blir så himla förbannad när jag ser något sånt här för först så skriver du allt du kan mot invandrare och sen när någon kommer och ”attackerar” tillbaka så fegar du ur dvs du står inte för vad du säger. Om du inte står för vad du säger varför drar du ens upp det? Riktigt dumt för det SYNS verkligen att du inte har någon kunskap alls inom detta ämne och du skämmer bara ut dig själv.

  Jag hoppas att du inser om vad du egentligen snackar om en vacker dag, för alla märker att det du snackar om är bullshit.

 • Mikaela

  Men gud endå.. Alla som klankar ner på paow, det är mest bara onödigt? Hon har dom åsikter hon har och visst okej, alla kanske skriver något opassande någon gång, det är inte bara paow i hela världen som gör det.. ellerhur? Aja, tack för bra bloggning paow! Du är den enda bloggaren jag verkligen läser allt i inläggen på, kram!:)

 • grimBLOGG

  OHHH . kan du låta tjejen vara eller? du har ju något fel

 • grimBLOGG

  tror dina föreldrar tappade dig som spädbarn haha för du verkar inte vara så normal.

 • saadet

  Hej Poaw om jag ska var ahelt ärlig så tror jag att anagina bara vill gävlas med dig för att få fler besökare. Jag tror inte allas att du är rasist. Och som du även skrev ” är det bara vita som kan vara rasister” Så håller jag inte alls med där för jag tycker att det finns många invandrare som typ hatar svenskar. Och de tycker jag är omvändrasism men det skiter folk i för då är man inte rasist. Jag tycker att även om en invandrare snackar skit om svenskar så är dom exakt lika mycket rasist som en svensk är när den snackar skit om en utlänning. Men det är bara att köra på tjejen och lägg inte så mycket krut på anagina för hon vill bara ha besökare och det får hon om hon jävlas med dig. Ha en toppen dag by the way:D

 • Anonym

  alltså jag e vit o helsvensk. men jag skäms över dig när du gör såna där uttalanden!! rassar är inte värt något!

 • Mikaela

  Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus, du har inte ens gått ut skolan, vem är det som är ärthjärna och inte ser igenom SD? Läs igenom deras politik och åsikter och LÄR DIG LÄSA MELLAN RADERNA, jävligt dumt att hoppa av skolan för annars hade du ju kunnat det. Men annars kanske du ska sluta dricka så jävla mycket alkohol och ta hand om de få hjärnceller du verkar ha kvar..

  Ärthjärna.

 • Anonym

  Svensk makt, fjortisslakt. Paow är största idioten.

 • Alex

  Ni svenska tjejer är helt blåsta. Det är ni som blir mest upprörda när nån säger nåt ont om invandringen.Ändå är det ni som blir kallade hora i skolan, våldtagna utomhus och vissa fall mördade. Vad har hänt senaste dagarna.
  Jo 16-åriga Beatrice mördades(stenades) av en invandrare i Västerås.
  En 19-årig tjej blev våldtagen på toaletten på Eriksdalsbadet i Stockholm av en 15-årig Afrikan.
  4 NEGRER våltog en 20-årig tjej i Uppsala i Söndags.
  Sverige har flest våldtäkter i hela Europa, VARFÖR BLIR NI INTE FÖRBANNADE???
  Är det viktigare att stå upp mot rasismen än att ni får era liv förstörda?
  VAKNA TJEJER, DET ÄR NI SOM VÅLDTAS I NYA SVERIGE.

 • Alex

  Islam hör inte hemma i Sverige, kolla själva..

 • Anonym

  Dum eller? att driva om ”svennemorsan” är inte som att driva om en religion..

 • Tewaar

  H.:
  ”dom som inte håller med dig vet fan inte vad dom snackar om.” sa du.. alla har olika åsikter o vissa driver om saker som andra inte tycker om.
  ”dessutom är de många ”icke-svenskar” unga nu som bor i sverige..” sa du.. alla är lika mycket svenskar här, så kalla inge, o då menar jag verkligen INGEN ”icke-svensk” !

  ”Varför kommer dom från länder med krig, sen beter sig likadant här ?
  Flydde dom inte ifrån kriget ? varför vill dom starta mer här ? då kunde dom stannat.”
  asso wtf ? Vissa flydde inte från kriget, du borde inte snacka eftersom du inte vet något om sådant antar jag med tanke på att du säger så. som sagt, alla har olika åsikter och jag säger inte att det paow säger är fel. eller nån annans ord är fel men nu säger du att ”vi skapar krig” ? skulle inte hon ha sagt att det är rasistiskt så skulle inte det här ha startat. eller hur?
  Jag skulle skratta åt skämten Ana Gina gör, vare sig det var hon eller inte som gjorde dom.. det kunde lika gärna ha varit en svensk tjej eller kille eler whatever.. skulle fortfarande garva. de e inge rasistiskt. men det du säger tycker jag är mycket mycket fel..

  Paow säger att de skulle vara samma sak som att hon skulle sätta på sig en sjal o driva om islam.. Handlar verkligen det här om religion? Svenskar brukar oftast inte ha någon tro. Don’t get me wrong men det är oftast så o det vet alla här också. Hon driver om kurder, syrianer, araber, juggar, svenskar och dom från palestina vilket hon ursprungligen själv är ifrån. Så varför ens ta åt sig? när ingen annan gör det? och när jag säger ”ingen annan” då menar jag dom från mellanöstern.. Personligen tycker jag inte att någon ska ta åt sig. Jag är stolt kurd och tar åt mig ofta när nån pratar skit om kurder men skulle nån säga ”JÄVLA BLATTEJÄVEL” så skulle ja knappast ta åt mig. Varför skulle jag? Aa, jag är svartskalle. Är det så svårt att säga det eller?
  Seriöst, skulle svenskarna ta åt sig ifall jag säger ”JÄVLA SVENNEJÄVEL”? Jag är svensk, jag tar fortfarande inte åt mig.
  Hoppas ni fattar och uppskattar vad jag säger och menar.

 • Anonym

  Asså jag har aldrig i mitt liv varit med om dess like till IDIOT! Dina föräldrar måste skämmas sjukt mycket.

 • lsasjfkaj

  seriöst du är verkligen dum, alltså jag menar D-U-M, snälla mogna upp lite grand… de fan synd om dig du säger saker du senare inte kan stå för, saker du inte ens kan försvara. du säger att du bara kan skylla på din ålder, är det så du tänker kommer du vara allmänt dum livet ut. använd hjärnan tjejen. :s

 • razan

  Asså det e svenskar som inte har humor. ni som säger att blattar inte har humor det e ni svenskar som nt har det. kollar man på youtube t ex. ”blattar som dansar på lektion”
  så skrattar alla blattar medans svenskarna ”ÅK HEM JÄVLA SVARTSKALLAR” :S

 • sara

  För det första kan du skippa ”slöja” kontra ”islam”, det står ingenstans i Koranen att en kvinna ska bära slöja, det är nr 1! Nummer 2, så står det faktiskt i Första Korinthierbrevet kapitel 11:5 (ALLTSÅ I BIBELN) att en kvinna SKA bära slöja, med andra ord huvudbodnad och hon får INTE ha utsläppt hår och INTE ha på sig någon form av smycken. Det är kristendomen som är förtryckande!!!!! Så sluta koppla sånt som inte har med det andra att göra!! / Religionshistoriker.

 • frida

  vilka patetiska ÄCKEL som kommenterar precis lika dumt igen. haha fy fan, jag säger bara det. men go paow!! i dagens samhälle får man tydligen inte tycka illa om någon med invandrarbakgrund, för då är man rasist…det är ju för jävligt.

 • Anna

  Alltså, snacka om att folk har blivit hjärntvättade! Sverige såg inte ut såhär för 10-15år sedan, då kunde man gå på gatorna på kvällarna, man kunde göra vad som utan att ha rädslan att bli nerslagen, bli kallad hora eller w/e. En hel del svenskar är rädda i dagens samhällen, men inte en jävel vågar säga något. Hmm, vad kan det bero på? JO, för man blir kallad rasist, ”jävla hora”, etc om man någonsin skulle yttra sig om invandrare (säger inte att det bara är dom som står bakom problemen). Däremot är det okej för invandrare att säga bla ”svennejävel” utan att folk reagerar, VART ÄR VI PÅVÄG?!

  Vi tar in fler folk än vi kan ta hand om, förfan! Och hallå, vi tar in ensamma barn från andra länder, men var fan har dom fått pengarna för att komma hit ifrån? Jo från sina föräldrar som sparat ihop! Och vet ni vad som händer sen? Barnet vill ha hit sina föräldrar och åh, snälla Sverige tar emot dom & spottar ut ännu mer pengar i bidrag. Samtidigt lämnar vi våra svenska medborgare som bott här i 40 år på gatan! Vi kastar pengar till invandrarna så de får det bra, men inte fan ger vi pengar så de hemlösa har någonstans att bo! Det är helt sjukt!

  Dags för Sverige att vakna någongång, se vad som pågår ute i samhället! Va inte så jäkla blinda! Sverige kommer va ett skitland om en 10 års-period. Rösta på SD i ren protest, för det behövs. Politikerna behöver vakna ur sin jävla dvala.

 • jag

  Religion och land är två helt olika saker. Varför ska du driva om islam som är en religion om någon driver om en svenne, som betyder att man är från sverige?
  Det är två helt olika saker.
  Det finns muslimer runt om i hela världen, alla kommer inte från irak, iran och turkiet. Man har liksom börjat kalla muslimer för just muslimer iställer för vilket land man kommer ifrån, inte säger vi väl kristna när vi pratar om svenskar?
  Förstår du inte skillnaden på religion och land paow eller är din hjärna verkligen bara en ärthjärna? Och självklart driver man inte om religion, det är så personligt.
  Hur ofta hör du någon snacka skit om kristna?

 • sara

  ”Anna” din patetiska kommentar tar jag som en inkompetens hos dig, att i ”ren protest” rösta på ett parti som sd bevisar bara vilken sjuk människa du är och hur hjärntvättat du blir av ,, jaaa av dom som sitter och berättar sådana ”hemskheter” för dig om hur ”verkligheten” egentligen är. Istället för att protestera och gå emot något du inte är kapabell till att ändra, så försök göra något positivt. Försök förmedla att kalla någon för något förnedrande ord inte alls är bra. Det är sånna som DU som gör att kedjan av ”hat” fortsätter att expandera och bli bredare, därmed farligare, akta för det du är med och gör med ditt eget samhälle 😉

 • Tewaar

  Sara; ja måste bara säga: FYFAN VA DU E SKÖÖÖÖN!
  Håller med dig totalt asso. Det är inte vi från mellanöstern som försöker skapa krig. OCH om vi skulle skapa krig, så krigar vi för rättigheten alla SVENSKA MEDBORGARE borde ha. Men det är synd att folk inte tycker och tänker på samma sätt som vi gör.

  Anna; asso.. aa vi tar in ensamma barn kanske för att dom är ensamma när dom kommer? skulle inte du också vilja bli ”intagen” till något andra är fria i? Tänk dig ifall du inte blir intagen till, låt oss säga, gymnasieskola där alla du känner ska gå.. Skulle inte du bli ledsen? DÅ skulle du känna dig ensam. Du har ingen rätt att anklaga ensamma barn. Varken dom eller Sverige för att dom tar in barnen till landet. VAR GLAD ATT SVERIGE BRYR SIG! Du har ingen aning om vad som har hänt folk från mellanöstern, vilka som har varit fattiga, vad man har gått igenom osv.. Sluta göra narr av dig själv,, vilket menas att du ska sluta säga sådär innan du nån VACKER dag kommer få stryk av någon som verkligen tar åt sig. Och nej jag menar inte att jag kommer ge dig stryk.. men tänk på vad du säger när du står vid en invandrare..

  Svar: Problemet med många ensamkommande barn är just att en hel del av dom med stor sannolikhet inte är barn utan väl över 18 år och inte alls från dom länder dom säger dom är ifrån.

 • Tewaar

  Du som skrev svaret; Hjärtat, man ser tydligt om en invandrare är över 18 år. Hahahaha, det här kommer låta roligt o idiotiskt men det är sant asso invandrarkillar som precis fyllt 15 ser ut som 25 åringar och invandrartjejer får rynkor vid 13 års åldern för att dom oroar sig för mycket.. Det där med länderna, jag vet faktist inte vad jag ska säga om det. Det kanske inte säger var dom kommer ifrån men när jag kom hit till Sverige så sa vi inget annat än sanningen..

 • sally

  sluta dra alla invandrare över ett streck, alla svenskar är inte likadana och exakt detsamma gäller för invandrare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *