LÄS KÄRA LÄSARE

Jag har själv sett hur tråkig min blogg har blivit och ja, vad ska man säga? Ska sluta mobilblogga så mycket och faktiskt börja ta upp datorn och ta med mig kameran ut.

Ibland är det faktiskt svårt att göra mitt liv så intressant som möjligt. Jag har alltid försökt att göra olika saker varje dag, jag försöker vrida på min vardag och göra så att den låter så rolig som möjlig. Jag har blivit vän igen med folk jag egentligen inte tycker om bara för att ha något att skriva om. Jag har gått på fester och tittat snett eller gjort pinsamma saker framför ”bloggläsare” för att dom sedan ska skriva till skvallerbloggarna och jag sen får uppmärksamhet. Visst nu låter det som  jag ljuger mycket i min blogg, men det gör jag verkligen inte. Jag har alltid vart ärlig och skrivit mina otroligt korkade åsikter som sedan tagit upp av flera andra hemsidor…

Nu börjar jag bli trött på att vrida på min vardag, att ändra hela mitt liv för en bloggs skull. Visst, det här är mitt jobb, precis som någon som jobbar på t.ex. HM.

Gå upp tidigt varje dag, skriva en väldans massa inlägg och ta kort, men ibland så orkar man faktiskt inte. Nu har jag varit mycket med min pojkvän, tittat på film, gått promenader och ja, sånt som ni faktiskt inte tycker om att läsa om. Det ni faktiskt vill läsa om är mina dumma åsikter, mina billiga kläder, en massa bråk med mina s.k. ”vänner”, mina galna fjortisfester och mina videoinlägg där jag sitter och tar mig i håret och överdriver min stockholmska.

Men nu har jag känt att jag orkar verkligen inte, jag ber om ursäkt. Nu har jag haft min bloggpaus eller vad man ska kall det. Ska försöka att komma igång så fort som möjligt. Tack för att ni förstår.

Eller är det jag som missförstår vad ni vill läsa, kanske vill ni läsa om mitt vanliga ”tråkiga” liv?

En stor puss till er alla.

Slumrar det en författare i dig? Gör din egen bok här!!

(Visited 27 times, 1 visits today)

77 Comments

  1. m e l i n a ♥ maj 16, 2010 at 7:06 e m

    jag älskar din blogg ändå paulina <3

    Reply
  2. shaady maj 16, 2010 at 7:08 e m

    du har så mycket framför dig, såmycket frihet,så mycet du kan göra.
    Men du skiter iallt, du ser inte det du har, du uppskattar inte det du har. Du ser inte allt det du kan göra. Du kan inte skylla på din ålder hela livet.

    Va inte en dum 16årin, va en smart och bra 16åring, sätt ett bra spår i andras liv.

    Reply
  3. Sara maj 16, 2010 at 7:09 e m

    jag bryr mig inte hur populär du är eller vad du gör. kom igång med bloggandet igen när du känner dig redo, under tiden kommer jag sakna din uppdatering! kram<3

    Reply
  4. Berit maj 16, 2010 at 7:09 e m

    have fun.

    Reply
  5. Karolina maj 16, 2010 at 7:10 e m

    Ärligt talat så tycker jag det är roligare att läsa om din vardag. DIN vardag.
    Behöver inte ha hänt något speciellt utan du kan ju skriva när du går promenader och sånt. Mycket mysigare och mognare.

    Reply
  6. NATHALIE NATHALIE maj 16, 2010 at 7:12 e m

    hahahaha bra skrivit av dig! 😀 😀

    läs gärna min modeblogg 😀 😀 😀

    Reply
  7. Anonym maj 16, 2010 at 7:13 e m

    bra paowi 😀 !

    Reply
  8. Anonym maj 16, 2010 at 7:16 e m

    go paow! 😉

    Reply
  9. Michaela maj 16, 2010 at 7:17 e m

    Hm, ja det kanske är det som många tycker om att läsa om, men inte alla! Och jag tror alla är nyfikna på hur du lever ditt liv endå, för att du har blivit en liten ”mini-kändis” för alla mellan 12 – 20 år.
    Det är nog skit samma! Jag läser gärna om din pojkvän och promenader! 🙂

    Reply
  10. frida maj 16, 2010 at 7:18 e m

    din blogg e ju jätte bra ! kolla in min fjortiws blogg 😀

    Reply
  11. Janne maj 16, 2010 at 7:18 e m

    Det enda som behövs för att få en roligare blogg är att du inte håller handen för brösten i framtiden då du fotar dig halvnaken

    Reply
  12. tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp maj 16, 2010 at 7:19 e m

    Tvekar att hon ovanför mig läst din text. Men jaja.

    Jag förstår dig! Även om jag inte alls har samma problem. Men jag som mindre bloggare, känner också press ibland. Att man vill att något ska hända så att man kan förmedla det till sina läsare.

    Prestige! Ett sånt laddat ord.

    Hoppas du slipper känna den där hemska känslan! <3

    Reply
  13. Martin maj 16, 2010 at 7:19 e m

    ÄLSKAR DIG PAOW GUMMAN MIN <333333333333333333333333333

    Reply
  14. Anonym maj 16, 2010 at 7:22 e m

    när fan kommer nästa del på frågestunden ? idiot

    Reply
  15. jennifer maj 16, 2010 at 7:24 e m

    Du är bra Paulina.

    Reply
  16. Emmaw maj 16, 2010 at 7:31 e m

    Hej paulina! Jag undrar om du och kanske dessie kanske kan ha en blogg träff i Vällingby Centrum. Jag känner många där som läser era bloggar. Och många skulle se fram emot att få träffa er. Ha det bra och fortsätt med det du gör.
    Pussar Emma!

    Reply
  17. din blogg va tusen gånger bättre när du va blondin maj 16, 2010 at 7:32 e m

    BLIII BLOND DU ÄR SÅÅ TRÅKIG SOM BRUNETT

    BLIII BLOND DU ÄR SÅÅ TRÅKIG SOM BRUNETT

    Reply
  18. amanda maj 16, 2010 at 7:33 e m

    visst det kanske är roligare att följa din blogg när du och tex. dessie gjorde videoinlägg… men jag tycker det är bra att du tar tag i ditt liv mer och gör sånt DU själv vill!

    Reply
  19. elin maj 16, 2010 at 7:33 e m

    känner du itne att du hinner/orkar/vill så gör det inte. du är så pass stor så dina läsare kommer finnas kvar!

    Reply
  20. Ellen (ellerenellen.blogg.se) maj 16, 2010 at 7:33 e m

    Inspirationen och motivationen kommer och går i perioder 🙂

    Samla kraft och kom tillbaka till detta helhjärtat.

    Reply
  21. Anonym maj 16, 2010 at 7:35 e m

    du ska inte känna så paulina. din blogg är min favoritblogg, och vi alla älskar den paulina som du är. och om du myser med hugo 4 dagar i streck, och bajsar den 5? gör du det så SKRIV OM DET. det är DU som gör bloggen bra, inte dina fjortisfyllor och att du blir vän med amir igen. det är DU. paulina danielsson som gör så att man klickar sig in här flera gånger om dagen. bara var dig själv, jag älskar din blogg.

    Reply
  22. ella maj 16, 2010 at 7:37 e m

    Förstår, det borde varit riktigt jobbigt att göra saker hela tiden för att skriva om det MEN kan du inte bara vara dig sjölv, skriva om din vardag typ som kenza, inte för att du ska bli henne MEN liksom skriva för det du känner för! Visst din blogg kommer kanske inte vara i närheten av så kul den varit men gör det du tycker är kul! Kraam 🙂

    Reply
  23. EnTrogenLäsare. maj 16, 2010 at 7:39 e m

    Paulina, du är underbar bloggare och har alltid skrivit lite annorlundare än de andra. Mera åsikter och mera Dig än andra som skriver om kläder och fester. Var den Paow vi älskar. Har börjat älska dig och din blogg mer sen Hugo dök upp, då den blev mognare och underhållande. Börja när du känner för de, men börja ordentligt då. Vi vill ha dej i vår vardag. Vi älskar det.

    Reply
  24. Mandy maj 16, 2010 at 7:40 e m

    Var bara dig själv! Du behöver inte göra en massa saker om du inte vill bara för att ha något att skriva om i bloggen. Gör det du vill och va med dom du vill vara med, sen får dina läsare gilla det eller inte. Det är ditt liv och det är bara du som kan styra över det, inte din blogg eller dina läsare. Din blogg blir inte tråkig bara för att du kanske inte skriver 8-10 inlägg om dagen som du brukar göra, men du är 16 år och du behöver inte se bloggen som ett jobb även om du får pengar för det. Skriv när du känner för det bara, använd bloggen som du gjorde i början. Du får ju inte känna att du måste skriva 8 inlägg för att dina läsare ska vara kvar, om det är trogna läsare så stannar dom nog kvar även om du bara skriver 2-3 inlägg om dagen!

    Jag gillar att läsa din blogg och jag skiter i om du skriver 1 inlägg om dagen eller 8. Huvudsaken är att du tycker att det är kul och är dig själv.

    Kram!

    Reply
  25. emma maj 16, 2010 at 7:44 e m

    men paow vi vill gärna se den du är och följa DIN vardag och i bland är livet inte altid spännande men tänk alla tjejer drömmer ju om att ha en pojkvän och hur romantiskt är det inte med en promenad med en sådan snygging som du har… kan du inte barar visa hur du har det<3 du har en jäääääte bar blogg!!!

    Reply
  26. Baow maj 16, 2010 at 7:48 e m

    HEJ! KOLLA GÄNA IN MIN BLOGG OCH LÄMNA EN KOMMENTAR ELLER SÅIKT OM BLOGGEN. ROLIGT ATT VETA VAD ANDRA TYCKER OCH ÄR VILLIG ATT SKRIVA OM DET MESTA.
    ÖPPEN FÖR FÖRSLAG SÅ ATT SÄGA.

    HAR NI TID ATT SITTA OCH LÄSA ETT KOMMENTARFÄLT HAR NI TID ATT TVÄR KIK IN PÅ MIN BLOGG! 😉

    Reply
  27. Linnéa maj 16, 2010 at 7:50 e m

    aja din blogg är grym i varjefall. du är bättre än både kissie och dessie. 🙂
    <3

    Reply
  28. lisa maj 16, 2010 at 7:51 e m

    jag håller med karolina, skriv om DIN vardag, mkt mycket roligare att läsa. Du behöver inte bry dig om kissie och alla dem 🙂

    Reply
  29. Naomi maj 16, 2010 at 7:59 e m

    Men söta dig, Pauline:) Jag vill läsa om vad du gillar göra, bilder på dig, vad du åt til frukost, romantiska saker om dig och din pojkvän. = Ditt liv altså! Inte nåt du TROR vi vill läsa. DIn blogg är om dig och inte vem folk vill du ska vara:D Jag tycker DU är bra! Blogg när du känner för det, och om du inte känner för det så ska ochså du få lov att ta lite fri:)

    Kram***

    Reply
  30. Caroline maj 16, 2010 at 8:00 e m

    Tycker du ska blogga om det DU vill och inte det du tror vi vill läsa. Du ska vara dig själv bara, det är så enkelt. Man behöver inte göra sig till och skaffa sig roligheter och spänning för att ha något att blogga om. Man behöver inte anpassa sitt liv efter bloggen, snarare tvärtom 🙂

    Reply
  31. Naomi Nadine maj 16, 2010 at 8:00 e m

    Men söta dig, Paulina:) Jag vill läsa om vad du gillar göra, bilder på dig, vad du åt til frukost, romantiska saker om dig och din pojkvän. = Ditt liv altså! Inte nåt du TROR vi vill läsa. DIn blogg är om dig och inte vem folk vill du ska vara:D Jag tycker DU är bra! Blogg när du känner för det, och om du inte känner för det så ska ochså du få lov att ta lite fri:)

    Kram***

    Reply
  32. Anonym maj 16, 2010 at 8:02 e m

    du kan ju göra typ olika kategorier 🙂
    typ ”tjejer ska inte”
    och ” en hemligthet” och såna saker? det är jätte roligt att läsa, älskar din blogg<3

    Reply
  33. F maj 16, 2010 at 8:03 e m

    Jag har ett tips för att ha mer att skriva om och det är att kanske lite oftare tex tar kort på vad du äter och lägger upp det och så. Och jag menar inte att det är det som alla vill läsa om och veta -.-’ vad du äter liksom. Men det är ju något iaf, och småsaker som att du typ tar en bild och skriver ”titta vad stökigt herreggud” typ eller som foki, leta upp något skit från internet och lägg ut bara för man inte orkar göra ngt annat -.-’
    LOVE DIN BLOGG ! men ja den har tyvärr blivit tråkigare ;(

    Reply
  34. melina maj 16, 2010 at 8:04 e m

    jag gillar din blogg!

    Reply
  35. Patrik maj 16, 2010 at 8:07 e m

    Du är min internet crush. Du är söt, har skön attityd och skriver väldigt bra. Skriv vad du vill och lägg upp många bilder 🙂

    Reply
  36. luss maj 16, 2010 at 8:08 e m

    tycker du verkar hur trevlig och underbar som helst som person, så om du skulle börja skriva om andra saker så skulle det bara kännas att du var mer mänsklig. DIN BLOGG ÄR AWESOME.

    Reply
  37. Sandra maj 16, 2010 at 8:12 e m

    Jag tror att jag skulle läsa din blogg oftare ifall du skrev ”precis” vad du gjorde under dagarna 🙂

    Reply
  38. ellie maj 16, 2010 at 8:15 e m

    tycker det är mycket roligare att läsa om din vardag, asså DIN vardag. du behöver inte vrida på vad du har gjort

    Reply
  39. frida maj 16, 2010 at 8:17 e m

    skriv vad du vill, älskar din blogg o kollar flera gånger varje dag:D<33

    Reply
  40. Louise maj 16, 2010 at 8:20 e m

    Jag började läsa din blogg när du blev tillsammans med Hugo.
    Jag hade ingen aning om vem du var men jag tyckte om det jag läste,
    du skrev om dig själv och du verkade vara en otroligt skön människa.
    Men sen när du reste iväg och bara skrev om dina fester o hur bakfull
    du var mm. tyckte jag att bloggen inte var lika bra längre.
    Jag skulle hällre vilja se din ”mjuka” sida igen.
    Keep fighting!
    /Louise

    Reply
  41. sussi maj 16, 2010 at 8:24 e m

    jag älskar din ”tråkiga blogg” (som du säger) , det är intressant & man fattar att du lever likadant som alla vi andra .

    Reply
  42. I maj 16, 2010 at 8:27 e m

    jag tycker att din blogg är jätte bra och jag tycker bara det är löjligt med en massa fjortisfyllor så skriv om din pojkvän och dina promenader, det blir bra det också:)

    Reply
  43. Julia maj 16, 2010 at 8:36 e m

    Älskar din blogg Paulina! Tycker du verkar vara den smartaste av alla bloggerskor! keep up the good work! 🙂

    Reply
  44. Alicia maj 16, 2010 at 8:39 e m

    Jag kan lugnt säga att du borde börja skriva om DIN vardag! Det är mycket roligare att veta hur en vanlig dag är för dej lixom. Visst, den kanske är ganska ”tråkig” och ”vanlig”, men ändå, då förstår man juh att du är en helt vanlig människa som lever precis som vi andra:).
    Ha det så bra:)<3<3

    Reply
  45. pamela maj 16, 2010 at 8:39 e m

    pauline skriv du om dina promenader och din pojkvän, vi läser din blogg endå! sålänge det handlar om dig! 🙂
    du har inte skrivit lika mycket om hugo, det är väl inte slut? hoppas verkligen inte det, ni är så söta ihop!
    kram

    Reply
  46. Nathalie maj 16, 2010 at 8:39 e m

    Kommer forsätta läsa din blogg i vilket fall som helst.
    You rock, paow! :))

    Reply
  47. sara maj 16, 2010 at 8:45 e m

    VI VILL LÄSA OM DITT LIV PRESIS SOM DET ÄR VI ÄLSKAR DIG HUR DU ÄN ÄR KEEEP IT UP GIRL !
    VAD HÄNDER OM DU FÖRLORAR LITE LÄSARE? INGENTING DU TJÄNAR SJÄLV PÅ DET DU VISAR HUR DU ÄR OCH ATTT DU HAR MOGNAT UPP HELT SERIÖST OKEJ DU ÄR TONÅRING OCH MAN KAN GÅ PÅFESTER OCH DE SPÅRAR UT KLART ?
    MEN DU HAR BLIVIT MOGNARE DET KAN JAG LOVA DIG VISA LITE MER AV DEN SIDAN OCH VA INTE RÄDD FÖR DET !

    peace n love!

    Reply
  48. frida maj 16, 2010 at 8:52 e m

    Det är trevligt att läsa om dinvardag och vad du och din pojkvän gör..du är inte tråkig på något sett. Tycker att du ska skriva om precis vad du själv vill! inte vad andra tycker. 🙂

    Reply
  49. .................... maj 16, 2010 at 8:53 e m

    Jag gillar din blogg endå, även om du skriver om dina promenader eller om hugo 🙂
    Pussss!

    Reply
  50. Nathalie maj 16, 2010 at 8:53 e m

    tycker den var mycket roligare innan (

    Reply
  51. Emma maj 16, 2010 at 8:58 e m

    Klart vi vill läsa om din tråkiga vardag också!
    Tror faktiskt det kan vara bra så att vi läsare inser att ditt liv inte är som värsta drömmen där bara roliga saker händer. 🙂

    Reply
  52. L maj 16, 2010 at 9:00 e m

    tråkig? jag är iaf här för jag diggar dig som person!!

    då inte allt.. men ingen är perfekt 🙂

    Reply
  53. issa maj 16, 2010 at 9:05 e m

    Hej Paulina, hoppas du läser kommentarerna.
    du vet att vi älskar dej, och vi läser din blogg bara för att den handlar om dej.
    du är en helt underbar person, men din blogg har blivit LIIITTE TRÅKIGARE.
    tror nog att många vill läsa om fest, ditt och hugos förhållande och en tonårsliv.

    ha det bra gumman! I lOve you !

    Reply
  54. sandra maj 16, 2010 at 9:06 e m

    Jag älskar att läsa om ditt ”vanliga” liv. Jag menar även fast du inte orkar göra speciella saker varje dag liksom så är ju ingens liv den andra lik 🙂 vilket gör det spännande ändå liksom! jag tycker om att läsa din blogg, där du skriver om dina vänner och din pojkvän osv 🙂 as bra när du lägger upp bilder ifrån dagen 🙂

    Reply
  55. Johanna Cecilia maj 16, 2010 at 9:32 e m

    man blir ju äldre… klart bloggen ändras då också.. 🙂

    Reply
  56. Fanny Nilsson maj 16, 2010 at 9:34 e m

    Alla mognar, även du. Känn inte dig tvingad att vara någon du är bara för att du bloggar. Anpassa dig inte efter mängden utan skriv som du känner, dina tankar. Ingens liv är tråkigt. Det är vad man gör det till!

    Jag tycker du är underbar och jag är 19 bast! Va dig själv, kanske kommer en ny åldersgrupp att börja läsa din blogg då du utvecklas. Det är ju så det är 🙂

    Keep it up girl 🙂

    Reply
  57. matilda maj 16, 2010 at 9:34 e m

    Tycker att de va bra att du sa de så man slipper sitta här o undra varför du inte skriver så ofta!
    Kram på dig

    Reply
  58. julia maj 16, 2010 at 9:35 e m

    Håller med dom som skrivit att de vill läsa om promenader och pojkvännen! Det är mysigt. Kan ju inte säga emot att det självklart är roligt ibland att läsa om kläder, festerna, osv. Men det finns det tillräckligt med bloggar om haha. Nejmen, var dig själv helt enkelt. Har följt din blogg i över ett år och tänker inte direkt sluta. Jag har inte ens tänkt på att den blivit tråkigare, jag blir glad så fort jag ser ett nytt inlägg, vad det än står! Din blogg är superbra, har tyckt det jättelänge som sagt. Men en grej, du ska va blond haha! Ha det bäst.

    Reply
  59. jagharingetnamn maj 16, 2010 at 9:56 e m

    Din blogg äger, det spelar ingen roll vad det står i den 😀
    Och du har ju verkligen inte ett tråkigt liv Paulina! Herregud, det finns ju folk som lever mkt tråkigare liv, och typ bara är i skolan, går hem, gör läxor, sover, är hemma varje fredag och lördag, osv ! ;D Puss <3

    Reply
  60. anna maj 16, 2010 at 9:59 e m

    jag tycker att du ska fixa designen lite, jag är säkert ensam om att tycka det här men det är typ lättare och roligare att läsa om man har en mer ”enkel” design. jag tycker du ska skippa det där tjejiga som rosa och lila och typ köra på helvitt eller nåt haha..

    Reply
  61. hanna - everybody need a insperation and this is my! maj 16, 2010 at 10:00 e m

    vad jag tycker om din blogg som har varit, den har varit ganska tråkig, vuxen blogg som man inte orkar att läsa, för mycket texter och ingenting att kolla på.

    jag tycker erkligen om din bloggen och har alltid tyckt att du har haft rätt om endel saker.
    Men jag tror vi saknar den gamla paulina, den korkade blondinen med både korkade årsikter, skvaller och när du provicerar & dina videoklipp!
    + jag tycker att du VERKLIGEN att du ska färga ditt hår blont eller (ljus ljus ljus brunt, typ som ljus chocklad) annars skulle det varit sjukt kul om du blev blondin igen, iallafall om du blir lite orange ibörjan, shit the same!
    du ska vara blond & det har jag alltid tyckt 🙂

    kanske en ny design också, det skulle verkligen vara roligare om du bytte för denna känns lite ”vintrig”

    puss / http://hannasagman.blogg.se ( hanna )

    Reply
  62. madde maj 16, 2010 at 10:03 e m

    jag tycker att din blogg är bra när du är som du är, du behöver inte hålla på och överdriva på något sätt.
    keep up the good work, jag kommer fortsätta läsa din blogg paulina! 🙂

    Reply
  63. Lisa maj 16, 2010 at 10:04 e m

    kan du inte göra vad du vill i en vecka och blogga om precis allt du gör (eller ja inte precis allt, men du förstår..) det hade verkligen varit grymt att få se din HELT riktiga sida. Inte för att jag inte tror att du visar den för det gör du för det mesta men hade varit kul om du för en gång skull va dig själv helt här i bloggen. Kram, din blogg äger! so keep the good work up!

    Reply
  64. Ida maj 16, 2010 at 11:51 e m

    jag som många andra läser nog din blogg bara för att fördriva tiden, och det görs även på ett väldigt bra sätt. du skriver roligt och du skriver bra, hur en tonåring lever en vanlig dag. och jag ska vara ärlig, jag tycker din blogg faktiskt rockar. you go girl. skriv det du vill skriva om.

    Reply
  65. rrrr maj 16, 2010 at 11:58 e m

    du är bäst <3

    Reply
  66. Anonym maj 17, 2010 at 12:38 f m

    Överdriver din ”stockholmska”? Det finns ingenting som heter stockholmska.
    Du är sverigedemokrat men ändå så oerfaren av sverige nästan efterbliven inom området,,,

    Svar: Jag frågar ibland om en del som sänder in kommentarer är dumma på riktigt eller om dom bara gör sig till. Dig behöver jag inte fråga. Du ÄR dum. På riktigt. Stockholmska är ett så väl etablerat uttryck för dom dialekter som talas i Stockholmområdet att vem som helst, utom du, vet vad det är och att det finns… I stället för att få äckliga hang ups på mina åsikter kanske du skulle ägna din tid till att plugga lite? Vem var det som var efterbliven sa du?

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholmska

    Reply
  67. Röv 2 maj 17, 2010 at 1:16 f m

    Du är jätte cool paaaaooow yeeey. Va dig själv alla älskar dig som den du är 🙂

    Haha ingen kommer läsa din blogg längre nu ju. Dem som läser din blogg njuter utav din olycka. Du är helt ok på att suga kuk endå 😉

    Reply
  68. :) maj 17, 2010 at 1:33 f m

    Skriv bara om det du gör på dagarna,det är det jag vill läsa iaf. 🙂 Påriktigt liksom, om ditt liv.

    Reply
  69. LIN maj 17, 2010 at 2:38 f m

    Jag tycker om din blogg när man märker att du inte överdriver och gör dig till. Din blogg är den ändå bloggen som jag faktiskt läser de ”långa” texterna till. Eftersom att jag tycker att du är underbart bra att formulera dig och att få fram din åsikt.
    Så var dig själv, du kanske kan göra det med en twist. Men jag tror att du kommer längre med det!
    jag gillar din blogg skarpt!

    Reply
  70. Anonym maj 20, 2010 at 1:24 e m

    det har blivit så uttjatat med ”bråk”,”fyllor” och ”dagens outfit” osv. Så jag tycker absolut att det är mycket roligare att läsa om det du verkligen gör om dagarna.
    Tycker att du verkar vara en fin människa,kram på dig!

    Reply
  71. Felicia maj 24, 2010 at 7:59 f m

    Jag tycker att det är kul att läsa om ditt liv <3 din blogg e bra som den e , men kanske lite med uppdatering iallafall (a)

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *