Orkeslös

Förlåt för en dålig och tråkig uppdatering den senaste veckan, men har känt mig så inspirationslös, fantasilös och bara allmänt slö. Har inte orkat fixa mig ordentligt..

Kanske är för att jag varit utomlands. Nu har jag ändå varit hemma i två veckor, men nu känner jag mig kall och har världens huvudvärk och vääärldens jävla mensvärk, så jag har ingen lust att åka in till stan just nu och bara gå runt och fika och titta i affärer. Ser ingen tjusning  i det hela direkt.. Så att jag ska försöka  tagga lite inför ikväll ist =) Sola solarium äta middag fixa mig osv..

Kommer att uppdatera lite bättre nu. Eller ska i alla fall försöka, men på söndag så lovar jag med en mycket bättre och roligare uppdatering. Det här är helt klart mitt jobb. Så det måste skötas!

Ouuff dessa drinkar alltså..

MissPenny.com! Registrera dig gratis och få 40 kr att buda för!

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *