”Politik”

Jag ska inte prata om saker jag inte vet någonting om, men är det någonting jag blir irriterad av varje gång jag hör så är det ”socialdemokraterna” – ett gäng nollor som tycker att höginkomsttagare ska få dubbla skatten. Att bidragen ska bli högre. Att sjukvården ska vara gratis (vem vill inte det?). Att ta in 100.000 invandrare varje år. Det jag ser i det hela – mer kriminalitet.

Det är någonting som gör mig riktigt förbannad. För om man tittar på majoriteten av alla som faktiskt är socialdemokrater så är det mest bara låginkomstagare som tycker att livet är orättvist och människor som faktiskt inte orkar jobba (finns väl säker många undantag) och partieliten som tjänar pengar på att driva den politiken.

Jag tycker att vi borde minska på invandringen, eftersom det varken finns resurser eller pengar för det. Jag tycker att man borde hylla höginkomsttagare för att dom förtjänar det, för att de i många av fallen lagt många många år till att studera och slitit hårt för at bli det de är (eller är det bara tur???). Och till alla sossar där ute – ja, livet är orättvist.

Sen angående SD, jag stöder ungefär två av deras punkter angående invandringen i Sverige. Det har ingenting mer ”raser” att göra. Min åsikter har inget med rasism att göra. Sen om ni vill läsa om vad ickesvenska Yosef, som själv bor i förorten, skriver om förorter på sin blogg och om vad han upplever flera gånger i veckan, läs det här då.

Men en sak är ju i alla fall positivt, om sossarna vinner så behöver jag ju aldrig jobba! Bidragen blir ju så mycket högre *tummen upp*

!

Exklusiva produkter för hemmaspa, hälsa och skönhet till otroliga priser!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (283)

You might also like

Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit Alexandra Nilsson - Cosy.. Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan
 • Lisaaaa

  Jag håller med:)

 • Madicken

  Livet är orättvist ja.

 • Linnea

  Vad fint ditt hår var 😀

 • Anonym

  Äckliga dumma bitch asså

 • hahaha

  du är fan ett skämt, jag har svårt att ta dina ” seriösa ” inlägg på allvar haha, you’re just full of shit

 • Anonym

  Ja, du ska INTE prata om saker du inte vet något om.

 • Martin

  ÄLSKAR DIG PAOW GUMMAN MIN <33333333333333333333333

 • sannibanni

  hahahha ditt skrivande kommer inte ske någon förändring, och om 5 år så är de 1 miljon nya invandrare yeeey 😀

 • jävla barn

  Jag hoppas att någon stänger din käft när du går ut nästa gång! Jävla lille skit!

 • Hisa

  Jag är inte för SD, men vafan, tror du själv att det blir bättre i förorterna om dom inte får pengar som kan lösa problemen?

 • Sara

  Paulina. Det är inte respektlöst av en människa att ta sitt livet, Det är respektlöst att det ända du bryr dig om är att tåget inte gick.

  Du som sitter och skriver så jävla mycket om stackarns Malin Karlsson och att du gråter och så, Hon ramlade ju framför tåget ellerhur? Så ledsen som du blev då när hon avled blev någon annan av att dens anhörige dog. Skulle du vilja att någon kom fram till dig och sa, Asså fan att din kompis ramla framför tåget nu kan jag ju inte åka?

  Någon gräns får det gå. Paulina, Du kan inte skriva vad dom helst. Du får ärligt talat börja bry dig om hur det du skriver kan påverka andra människor. Det är inte okej. Inte på något jävla sätt! Ryck upp dig? Vad har hänt med dig? Höll på du såhär när din blogg började bli känd, Känner du dig så jävla hotad av att dina läsare försvinner att du ska säga sådana hemska saker? Sanning är bra att säga men det där är inte sanning det där är respektlöst, tragiskt och jäääävla dumt gjort. RYCK UPP DIG

 • Anonym

  Vad bra att du tänker på andra också istället för dig själv (y) 🙂

 • Emmy

  men snälla du. Först börjar du ditt inlägg med att du säger att du inte ska prata om saker du inte vet någonting om och precis efter det gör du precis det! Alltså vet du ens hur blåst och jävla obildad du låter i videointervjuerna? SLUTA nu för din egen skull du gör bort dig!

 • Anonym

  jag håller med dig till 100000000000%
  Jag menar vad är det för mening med att plugga för att få ett bra jobb om alla pengar man tjänar ändå ska gå till skatt??? ALLA borde betala samma procent av sin lön till skatt whatever hur mycket man tjänar.
  Håller med dig om invandringen också, jag skiter i vart man är ifrån och jag är inte särskilt nationalistisk heller men for god sake Sverige klarar inte av mer, vi skänker bort vårt land och pengarna vi tjänar till invandrare och det är synd om dom och yada yada men är det sveriges problem? Ska vi göra det sämre för oss för att dom ska ha det bra? världen är orättvist det är bara att acceptera
  bajs på sverige

 • Ida

  Håller me dig! alla ja vet som är sossar har låga löner eller inget jobb alls för att dom är ena lata jävlar,och tycker verkligen inte att man ska behöva skatta mer bara för att man har högre lön än andra. t.ex min mamma, hon skattar 69 % på hennes lön. Tycker hon ska betala lika mkt i skatt som alla andra. Dom som har bra lön har ju fan fått kämpa sig till att få ett så bra jobb medans alla invandrare tror att dom bara kan komma hit till sverige och få bidrag och inte jobba alls. Alla som kan jobba och inte har nån sjukdom som hindrar dem ska ju förfan försöka skaffa sig ett jobb. Det är också sant att invandrarna orsakar de flesta brotten i sverige!

 • Anonym

  Passa din mun !!!!!!!

 • IDAAA

  JAG HÅLLER PRECIS MED DIG!!

 • Åberg

  Ja men precis, livet är orättvist det är därför de som redan har så att man klarar sig plus att det blir över kan bidra med att alla får en rättvis chans när de kommer till jorden, så som skola, sjuk och tandvård. Men om du tycker det är så jobbigt, flytta till USA för de har precis den politiken du är ute efter, noll skatt och varje människa är sin egen lyckas smed. Inget socialt skyddsnät, man väljer pengar före en människasliv.

  Ärligt talat, du är precis sådana som SD lyckas värva.
  Visste du att den första människan härstammar från Afrika förerresten?

  Du är sjukt oallmänbildad och jag är så lycklig att DU inte får rösta detta år. Läs på och vakna upp, ingen föds omänsklig. Alla gör sina egna val, så enkelt är det.

  Men vill du verkligen att folk ska komma ihåg dig som en bitter sverigedemokrat?

 • Caroline

  Om du inte ska prata om sånt du inte vet, då skulle du inte ens ha skrivit detta inlägg heller!

 • Anonym

  tur att du försöker LEKA vuxen 🙂

 • Louise

  Lilla gumman, genom att säga att du stödjer ett parti som Sverige Demokraterna så stödjer du ett rasse parti. Kanske borde läsa igenom lite av deras andra politik de har innan du bestämmer åt vilket håll du är

 • Anonym

  DU HAR SÅ RÄTT PAOW! <3

 • Jenny

  vänd på frågan, vilka är det som är moderater? höginkomsttagare! du ska nog chilla lite med dina uttalande:)

 • Emma

  Du är fan trög människa du har fan inte ens gått i skolan och du sitter o snackar om politik. Mår du bra eller?

 • ida

  Du förlorade precis en läsare =) Med din otroligt omogna syn på omgivningen, en käft smäll är vad du förtjänar. Att kriminalitetens ökning skulle endast berott på invandringen? skratt retande
  Att livet är orättvist vet väl alla, men man behöver inte göra det värre. Testa du att ha en hjärtsjuk pappa, som har ett par månader kvar att leva men nekas bidrag för att han inte kunnat jobba medans han var inlagd på sjukhus!! Heja Moderaterna för det eller, men jo jag antar att det är bra. Han har verken råd till sina mediciner eller mat så då dör han ju bara snabbare. Samtidigt ska dem rika hyllas? för va fan då? Att dem växt upp och haft möjligheterna till att ta en bra utbildning?

  /Ida

 • Caisa

  HÅLLER MED DIG!! 😮

 • Nattis

  1. Bara för att man är socialdemokrat så håller man inte med om alla åsikter det partiet har.

  2. Du bor i stockholm, vem är inte moderat i stockholm?

  3. Alla människor är det dom själva tjänar på, konstigt? Du är moderat eller något liknande, för att du får mer pengar om du slipper betala skatt. De som är alkisar, knarkare, unga mammor, ensamstående, ja alla som behöver hjälp är socialdemokrater eller vänsterpartister. ( Nästan alla, enklast att skriva alla).

  4. Det finns dom som väljer att vara något annat bara för att de kan tänka med hjärtat. Jag är sosse. Jag vet att jag kommer få ett jobb, och får jag mer pengar än jag behöver så vill jag dela med mig till de människor som inte fått en rättvis chans i livet.

 • Josefine

  Paow jag gillar din blogg men du behöver inte blogga om politik. Alla har inte samma åsikter precis som Socialdemokraterna och Moderaterna.
  Alla som är socialdemokrater är föfan inte invandrare och låginkomstare som är trötta på livet. Dom flesta är normalinkomstare de betyder inte att dom är trötta på livet. Man röstar på det partiet som är bäst för sig och man tkr har en bra politik. Mina föräldrar röstar på Sd och dom är iaf inte trötta på livet och låginkomstare.
  Bara för att du tyå är Moderat betyder de inte att alla andra partier är dåliga. Alla partier står för olika saker o va glad att vi kan rösta på flera olika partiern än bara ett enda som vissa länder har!! Hur bra tror du att Sverige skulle vara om vi hade ett parti att rösta på? Sverige skulle suga isf.

 • fia

  det roliga är att du bara kan uttala dig på bloggen men näru får frågor på nrj o från poppe så sägeru ”asså jag vet inte hehehe kan ingenting” HAHAHAH du är så fail rakt igenom

 • Ebba

  Håller HELT med dig! HATA SOSSARNA!

 • Ammi

  låt paow va, alla har rätt till sina egna åsikter?

 • Anonym

  Uuusch, skriv inte om saker du itne vet något om? Du har inte gått i skolan eller något, du lever på din pappa osv och du är inte precis en höginkomsttagare..

 • Anonym

  Du ska verkligen inte skriva om saker du inte vet något om. Du skämmer bara ut dig lilla gumman. Du borde nog läsa på lite om partierna innan du skriver ett sådant här inlägg. Du kommer nog förlora ganska många läsare på grund av det du skriver. Du skriver att du har invandrar kompisar och att du endast skriver det här för att provocera, men snälla det finns gränser. Och Dennis din invandrar kompis, om han tycker det är okej att provocera på det här sättet så är han fan dum som fortfarande umgås med dig. Jag har läst din blogg och har för det mesta tyckt att det har varit underhållande när du håller dig till de ämnen du bör skriva om, men du har fan gått för långt. Jag är själv socialdemokrat och och en STOOOLT invandrare. Om du inte kan skriva på rätt sätt utan att såra någon så bör du hålla dina tankar för dig själv. För på det här sättet för du inte flera läsare om du tror det. SKÄRP DIG!

 • olivia

  fan vad braaa du är på att provocera! jag är själv socialdemokrat, men en smart sådan, och förstår att du bara gör detta för att provocera. du vet ju liksom ingenting, och det är det som gör alla jävla ointelligenta wannabe-politiker så upprörda att dom fortsätter läsa din blogg. dom förstår ju inte att du provocerar.
  riktigt smart av dig! ett liiiitet tips bara, håll detta till bloggen och inte utanför, för då borde du nog läsa på lite mer. men du är grym!

 • Ellen (ellerenellen.blogg.se)

  Grejen är ju att det är dom som sitter hemma och latar i en sunkig soffa och får sjukpenning trots att dom visst kan arbeta som man ska sätta dit. Det finns så ofantligt många som är hemma för olika skador, men som i själva verket skulle kunna arbeta. Kanske inte med samma arbete som förut, men jag slår vad om att det finns något som passar.

  Istället för att uttala sig om sådant man inte vet något om borde man arbeta för att ändra systemet.

 • syster

  du säger att du inte
  vill ha in fler invandrare, men
  är du medveten om att
  många av dom som invandrar
  är otroligt duktiga & högutbildade
  inom exempelvis vård skola &
  omsorg?

  jag är vänsterpartist, men jag
  anser inte heller att KRIMINELLA
  invandrare ska få stanna, om det
  inte är väldigt speciella
  omständigheter.

  det du gör, är att sätta
  alltför många i ett & samma
  fack.

  funder över VARFÖR många låginkomsttagare
  är sossar(INTE tvärtom). kan det vara för
  att dom varit i skiten & varit jävligt glada
  över att någon hjälpt dom?

  för att ha rätt till så extrema
  åsikter, måste du LYSSNA på
  oss andra, & ta in det. du måste
  veta lika mycket om den motsatta
  politiken, för att kunna välja
  sida. alla partier har bra &
  dåliga sidor, & dom MÅSTE du
  kunna.

 • Caroline

  Ja fia, så sant! Roligt att Paulina ofta säger ”jag kan inte politik”, ”jag är inte insatt”, ”jag vet inte” och liknande. Ändå ska hon uttala sig om sina politiska åsikter, fastän hon erkänt att hon inte vet nåt, att hon inte kan och trots att hon säger att hon inte bryr sig och att hon inte är SDare. Som vanligt säger hon mot sig själv. Visst får man ha åsikter, det är sant. Men det är så fail att säga att man inte vet och inte kan för att sen ha väldigt starka åsikter!

 • Micke

  Håller med dig jag med! Socialdemokrater är ett gäng friåkare, tjäna era egna pengar och betala för dom tjänster i samhället ni utnytjar!

  Invandrarsystemet är helt åt skogen också, dagens nyinvandrare kommer inte in i arbetslivet och utbildar sig inte, hasar mest runt och kostar oss andra pengar.

 • Nathalie

  Haha, alltså du är ju på riktigt dum i huvudet?
  ”Jag ska inte prata om saker jag inte vet någonting om”. Så ägnar du ett helt inlägg till det?
  Jag menar, du har inte gått i skolan på flera år, så man märker redan att du är väldigt hämmad när det gäller allmänbildning, stavning och språk. Och saker som man SKA veta när man är i din ålder. Det är just det som gör det så svårt att ta dig seriöst, eftersom att du framstår som en puckad liten 12-åring när du är snart 17 år. :s Blir riktigt rädd när jag tänker på att du kommer att bli röstmyndig nästa år. Du borde snarare omyndigförklaras då :3 haha.
  Om du hade något vettigt att säga, och faktiskt visste vad du snackade om så skulle folk säkert lyssna eller kanske till och med ta åt sig. Men så är ju inte fallet. Om det här är ett kasst vis att försöka provocera så har du ju inte lyckats direkt. Kanske första gången, men inte nu när det är typ 20onde. När det kommer flera liknande inlägg om dagen. Du är bara jobbig nu haha.
  Så nu orkar jag faktiskt inte läsa din blogg mer. Den har ändå varit sjukt tråkig i ett bra tag nu D: så pallar inte med att läsa om en ointelligent flicka som har fått storhetsvansinne. Då är faktiskt Kissie mycket mer underhållande :3 hon är ju ful på ett rolig vis. Nej, du är bara jobbig och irriterande.
  Du lär skämmas när du är äldre 😀 (Eller man vet väl inte säkert med dig. Du kanske sitter kvar med en 12-årings intelligens när du är typ 35+ och fortsätter med exakt samma saker :p skulle inte förvåna mig)

 • Caroline

  Man kan ju också undra, du säger ju att hårt arbete ska ge hög lön. Men hur är det med vissa gubbar som bara sitter på sina feta arslen och håvar in storkovan medan arbetarklassen gör allt slitjobb?

 • Ida

  Så jävla löjliga människor som klagar hur en annan människa tycker o tänker. så jävla körda. låt tjejen ha sina egna åsikter.
  Alla har sina egna tankegångar på grund av/ mha sina erfarenheter omgivning och uppfostran.
  Och tjejen om farsan på sjukhus, tråkigt för dig måste vart jättesvårt men Vakna Upp! alla har motgångar i livet. löjligt o ta ut det på en 15årig tjej som bara uttrycker vad hon tänker.

 • annie

  märker att dom som uppförsig väldigt dåligt här är sossar…
  vi har åsiktsfrihet här i sverige men ni sossar har ju fel i skallen och fattar inte det!
  anniekarin.devote.se

 • Ajla

  Haha gud, vilken dålig svenska. Till och med jag som är invandrare sedan 15 år tillbaka kan bättre. Patetiskt 🙂

 • josefine

  Paow, Du borde bli blond som förut fast skippa hårförlängningen för du ser helt ärligt ut MYCKET bättre utan den!

 • Jonna

  helt rätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anonym

  helt rätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • H

  Haha och du menar att du jobbar? Du har inte ens gått ut gymnasiet. Sorgligt att du uttalar dig om något du inte vet ett skit om.

 • anonym

  jag håller med !
  Du verkar inte så korkad trots allt 😉

 • Alma

  Jag håller HELT med dig!

  Det är bara dumt av Sverige att ta in massa invandrare, som tror att dom ska få ett bättre liv, och när de kommer hit så får de varken jobb eller bostad.

  Vi kan endast ta in så många invandrare som vi har jobb och bostäder till.

  Och som det är nu så har vi BOSTADSBRIST OCH BRIST PÅ ARBETEN.

  Jag tycker att vi ska stoppa invandringen och börja ta hand om de invandrare vi redan har! Som förövrigt inte är invandrare längre, utan svenskar som alla vi andra.

 • Frida

  Tycker det är väldigt modigt utav dig att sitta och uttala dig om sådant du verkligen helt tydligt inte förstår, så det ska du ha cred för! Att du stödjer SD i två punkter och att de enligt dig inte har med rasism att göra, då kanske du inte har läst deras punkter ordentligt, det är bara en massa rasistiska åsikter med lite finare ord. Läs ND:s punkter så hittar du sämma punkter där, fast utan de fina orden.

  Hylla höginkomsttagare? Det var bland det mest korkade jag har hört! Med andra ord de som har låg inkomst är inte värda att hylla? Till exempel sjuksköterskor, lärare, som båda har låga inkomster men behöver plugga 3 år på högskolan, dessa är alltså inte värda att ”hylla”. Men bloggare som tex Kisse som förmodligen är höginkomsttagare, är värd att hylla p g a sin inkomst?

  Det är en vääääldigt liten del människor i Sverige som inte arbetar p g a de inte vill helt enkelt. Människor vill faktikst göra någonting med sitt liv och arbeta.
  Angående invandrare, majoriteten utav dem är flyktingar, de har alltså inget val. HAr du hört talas om ordet solidaritet? Förmodligen inte. Men visst vi kan avvisa alla människor som söker skydd och trygghet för att de inte får det i sitt eget land. Och om det blir någon slags kris i SVerige förvänta dig inte att något utland ska hjälpa dig.

 • cilla

  Vad ska de då bli utav dig? Du går inte i skolan, du kommer säkert vara en av de låginkomsttagarna som inte får jobb och är tvungen och leva på bidrag. Tyvärr finns det folk som inte jobbar fast de kan, men det finns nästan inga jobb? Men det kommer ju även invandrare som jobbar och betalar skatt? Och invandrare som kanske öppnar en restaurang och därför kan anställa SVENSKAR(vad du än menar med svenskar, jag anser att alla som bor i sverige är svenskar) och då går det ju runt eller hur? Av alla människor som flyr sitt land av olika anledningar så kommer 2% till Sverige! Vi kanske borde samarbeta med våra grannländer och dela upp det, har du tänkt så. Om din släkting som är från Australien inte hade fått komma in i Sverige så hade inte du funnits, var tacksam för att det finns ett land som Sverige och tar in folk, var glad om att du kan skryta om ditt land som är ett av de mest hjälpande länder. Allt ligger i grund och botten hos regeringen som hade kunnat välja att prioritera att det ska finnas jobb till alla, men så länge de har sina så bryr de sig inte, hajar du hur det fungerar? JAG har starka politiska åsikter men jag vet också vad jag talar om, om du inte orkar gå till skolan och läsa så finns det internet(som du verkar kunna använda) där man kan du in på de olika partiernas hemsidor och läsa om vilka punkter de står för. Jag hoppas du tänker efter stumpan och lär dig något och sedan uttalar dig…

 • emely

  Tycker att sverige ska tänka på sina egna invånare och besättning innan man tänker på andra. Att styra ett land krävs det att man måste vara egoistisk för att överleva måste man ta hand om sitt eget land först. Det finns så många uteliggare och hemlösa i sverige som behöver hjälp. Istället för att hjälpa alla människor som tillhör landet och förkänar hjälp först så borde inte sverige hjälpa alla andra. Ska svenska uteliggare och hemlösa narkomaner och alkholister som behöver hjälp behöva resa till ett annat land för sverige är fullt upptagna av andra? Sen har jag inget emot utlänska och sverige får gärna släppa in invandrare men bara av rätt anledning och om sverige VET att dom klarar av det. När invandrare kommer till sverige får ett flertal hjälp med att hitta en åtminstonde tillfällig boplast och dom kan gå till socialen som hjälper dom med underhåll. När det redan är tusentals som ligger mitt framför ögonen i sverige och tigger och ber om en boplats i sitt egna land. Kanske tycker du likadant? Det är iallafall min åsikt. Sen rasism och sånt håller jag med dig om, är absolut INTE rasist eller har inga som helst rasitiska tankar. Sen vill jag inte häller välja politisk sida. Kram du är stark Paow som vågar gå ut med detta.<3<3

 • Emma

  Kart att alla ska få ha en egen åsikt, MEN läs på innan du uttalar dig om något du uppenbarligen inte vet nånting om. Ett tips är att gå i skola där lär man sig sånt!!!

 • jENILITA

  Jag håller inte med dig om sverige demokraterna.. Jag har alltid varit sosse men nu får det faktist räcka, Orka höja skatten för dom som jobbar för att dom som inte orkar jobba ska sitta hemma. Ne Moderaterna måste fortsätta styra vårt land. Jag jobbar dock inte själv haha men det gynnar den som försörjer mig om moderaterna vinner igen:)

 • foto/makupbloggen

  intresserad av smink, produkter, tips om smink kolla in blogg =)

 • Linda

  hahaha paulina jag är SÅ glad att du inte får rösta i år, förhoppningsvis har du lärt dig någonting till nästa val men det kanske är att hoppas på för mycket

 • johanna

  Det finns så mycket viktigare saker än pengar Paulina.. Jobba gör man väl för att överleva, det ska inte vara livet. Pengar har man för att leva, ingenting annat. Jag tror att du är lika vilsen som en miljon andra människor där ute. Hitta lyckan inom dig istället så kommer du att må bra. Det var jag Johanna som berömde dig förut för att du reste dig och tog dig upp trots motgångar, men nja kanske ligger du där än. Detta låter inte som tankar från en lycklig person full med empati…..

 • Anonym

  Hejhej! Många i min klass snackar om att du har den bästa bloggen! Och jag vart nyfiken så jag kollade upp din blogg. Den är bra väl! hihih:P <3

  PS.Jag känner din tremäning (stavning) Joel Åkersson. hihi:)

 • Jenna

  När du säger att ”majoriteten av alla som faktiskt är socialdemokrater så är det faktikst bara låginkomstagare som tycker att livet är orättvist och människor som faktikst inte orkar jobba” så blir jag ärligt talat riktigt förbannad. Min mamma lider av flertalet ledsjukdomar som gör hennes rörelseförhindrad. Flera gånger i veckan får JAG, hennes dotter, hjälpa henne upp ur sängen, hjälpa henne att få på sig kläderna, och hjälpa henne att duscha. Hon klarar inte av att göra det själv, hur gärna hon än vill. Min mamma har gått hemma och varit sjukskriven och sjukpensionär i 9 år med dessa sjukdomar och nu har hon blivit utkastad ur systemet, bara för att moderaterna anser att alla ska jobba (inte exakt så men lättast formulerat så). Så Paulina, tycker du att det känns rättvist att en så sjuk kvinna som min mamma ska tvingas jobba bara för att höginkomsttagare tycker det är orättvist att de får betala mer i skatt? För att höginkomsttagare vill dra in på bidgraden så att höginkomsttagarna kan TJÄNA MER PENGAR.
  Jag vet att många utnyttjar systemet med sjukskrivning i Sverige och att man måste göra något åt det och förhindra det. Men att kasta ut ALLA, även sjuka, är ju faktiskt förjävligt. Finns ju dem som faktiskt behöver bidragen och som faktiskt är så sjuka att de inte kan jobba. Min mamma skulle kunna göra vad som helst för att få jobba igen, men det är ju inte så lätt att göra det när man inte ens kan duscha eller klä på sig själv, eller hur?

  Livet är jävligt orättvist Paulina, och du borde hålla käft innan du skriver saker du inte vet något om. Din syn på sossarna skulle ändras totalt ifall att det var DIN mamma som var så sjuk. Eller hur?
  Dock finns det negativa saker med sossar också, precis som med alla partier. Jag är neutral, och det enda jag vill är att Sverige ska hjälpa de sjuka med bidrag så att de har råd att mätta sin familjs magar och mediciner och sjukvård.
  Höginkomsttagarna ska fan inte klaga. De har nog med pengar och sticker de dem så mycket i ögonen ifall deras pengar i form av skatt skulle kunna rädda en annan människans liv? Tydligen. Och det skrämmer mig otroligt mycket. Vad hände med sympatin för andra människor?

 • rashida

  du har rätt att säga din åsikt, Sveriga är ett land som tar emot många invandrare för att hjälpa dem, från t.e.x krig. Det du gör är att gå emot dem genom att säga att du inte vill ha dem i Sveriga, dina åsikter gör det bara värre för dig , eftersom att du blir mer hatad av invandrare och det kan vara några svar varför du blir misshandlad. Eftersom att du inte går i skolan nu mera skall du inte säga saker som du inte vet om . Lilla gumman här har du ett tips lär dig lite om poletik och sen kan du säga hur du tycker. Detta låter bara jävligt dumt ….p.s du är hatad

 • Helen

  Vänta, vänta, vänta… Du vill inte att Sverige ska ta in fler invandrare för att det inte finns ”resucher eller pengar” Men visste du att Fredrik Reinfeld vill ta ett lån för att kunna sänka skatten? Ett lån för att sänka skatten. Tänk lite nu…

  Säger inte att Socialdemokraterna är problemfria, men många av deras åsikter är humanistiska och lutar mer åt ett jämntsällt samhälle än Moderaterna.

  Tur att du inte är moderat iaf för dom är för arbete. Du har inte ens gått ur skolan, långt ifrån gymnasiet! Och allt du förlitar dig på är din pappa som faktiskt arbetar för att kunna försörja dig. Ska du leva på honom för resten av ditt liv? Hoppas du förstår att SD är inget riktigt parti och alla i regeringen vill få bort dom! Det är inget sätt man vill tänka eller utföra som deras åsikter stödjer! Om man tänker så, så finns där inget hopp för mänskligheten! Massa jävla hat och omoget beteende.

  Om du kan sitta och kalla Socialdemokraterna för nollor så kan jag nog mer eller mindre kalla dig för sopa och att du är rädd för allt och alla. Omogen så klart med. Så ja, du är fortfarande riktigt omogen och lyssnar bara på vad andra har att säga ist för att uppfatta en egen åsikt.

 • Michellee

  Jag gillar inte moderaterna (a’

 • Shaw

  Men lilla vän, nu får du ta och hålla käften ett tag. Du vet inte ett skvatt om politik och det märker man i dina texter, som skriker dubbelmoral och ointelligens. Snälla, skriv om rosa nagellack eller smink istället. Det är ditt område och det är väl det enda du kan skriva om utan att skämma ut dig allt för mycket.

  Fin intervju med ”Poppe” förresten – finns inte så mycket att komma med när man blir intervjuad live och blir motsagd? Snälla, dra täcket över huvudet och fortsätt att vara pinsam med din ”pojkvän” Hugo Rosas. Du är ju bara skrattretande. Och snälla, om du ska skriva svar på tal åt mig här bland kommentarerna, gör det själv den här gången. Hugo behöver inte hjälpa dig den här gången. Ok?

 • Oliver

  Man behöver ju inte vara påläst för att ha en åsikt. Det är ju det som är det fina men lite skön demokrati.. Jag säger bara våga vara rebel, låt dig inte indoktrineras av sosse etablissemanget.

 • Emma

  Att alla socialdemokrater vore låginkomsttagare är bara skitsnack, du har ingen koll om någonting som du skriver om. Hur kan du ens våga yttra dig om att du är för sverigedemokraternas politik när du tror att de bara ”vill ta bort färre invånare”. Självklart ska du få ha åsikter, men du borde kanske kolla upp fakta innan du skriver om saker du inte har en aning om.

  På en intervju uttalar du dig om att de ”flesta invandrare” förstör och begår brott, har du ens bevis på det? Enligt undersökningar är det flest svenskar i Sverige som begår brott – vilket tyder på att det du säger är totalt fel. Jag tycker du är pinsam och patetisk. Väx upp!

 • Anonym

  men lagg av. du vet fan ingenting. har du ingen masklighet i dig?

 • IDAAA

  HAHAHAHAHHA ÄVEN ATT JAG BLIR KALLAD RASIST FÖR ATT JAG HÅLLER MED DEJ ;O

 • ??

  HAHAHAHHAHAAHA JAG DÖÖÖÖÖR! Vadå plugga, du pluggar ju inte din okunniga lilla skitunge!!!
  Men helt seriös, hur kan du sitta och säga att dom inte ska ta in invandrare till sverige, tror du att alla är kriminella eller? innan du snakcar kankse du ska läasa på lite, du har ingen aning om vad en del invandrare gått igenom och vad dom utsatts för i sitt land, eller hur!? bara för att du kan sitta och blogg och leva på den lönen… sluta håll på du måste ju förstå hur barnslig du är.. jag trode seriöst att du var mognare för din ålder och jag hade precis börjat digga din blogg men ”HEJ DÅ”.
  Och föresten har inte din pojkvän anann bakgrunt..?? Hur kan du vara tillsammans med honom om du hatar invandrare.. för jag hoppas du vet att alla som har annan bakgrunt från ett annat land är invandrare..

 • HAHAHA

  HAHAHAHAHAHHAHA AHAHAH AAHAHHAHAHA

  du är seriöst helt dum i huvudet och ignorant! du har själv skrivit i din blogg att du antagligen aldrig kommer att ta studenten, hur har Du tänkt att tjäna dina pengar utan någon utbildning? Det är helt ofattbart att du får tusentals kronor för att uttråkade människor sitter och läser om ditt patetiska liv. jävla idiot

 • mm

  FAN VA NI GNÄLLER OM ATT DE FINNS LITE JOBB PGA INVANDRARNA! vafan dom har ju mindre jobbmöjligheter men inte fan ser jag dem kommentera o gnäller. Allt land på jorden hör ihop, vi har bara indelat oss i grupper(Länder) och ni påstår att sverige ska hållas ”rent”. Ni är ju sjuka som inte vill släppa in ”invandrare” bara för att de inte föddes några tusen mil åt vänster. Alla har samma rätt och sossarna gör helt rätt. Det måste kännas kul för dej paulina att du har så hög inkomst, men sanningen är att dem som kan hjälpa SKA hjälpa, har du högre inkomst så ska du betala mer i skatt för du är en av få som kan.

 • :)

  jag håller helt med dig om sverigedemokraterna!!!
  jag ska rösta på dem i valet!!!
  och jag blir så grymt irriterad på alla som säger att det är ett rasistparti blabla, det är det inte.
  är det så konstigt att man vill begränsa invandringen för att resurserna ska läggas på de som BOR I SVERIGE?!! istället för att slösa pengar på en massa invandrare som kommer hit för att snylta på skattebetalrna(obs, menar inte alla invandrare nu, men t ex de ”ensamkommande flyktingbarnen”)
  .
  Gå in på http://www.politisktinkorrekt.info och läs där!!!

  SD 2010

 • Victoria

  JAG HÅLLER MED DIG TILL 1000% PAULINA!!!

  På min skola där jag går kommer det nya invandrare varje vecka och förberedelseklassen på skolan blir bara större och större, tillslut placerar dom ut dom i olika klassen, dom kan ingen svenska eller något.
  Min kompis är halv svensk dvs halvt från pakistan och hon hör precis vad dom säger när vi går förbi och dom kan säga ”Kolla den horan” osv till mig.
  Jag förstår heller inte varför det är så ”fel” att hålla på sverigedemokraterna för många!
  Och bara för jag håller på dom så är jag inte Rasist, det är bara att inse fakta: Om Sverige fortsätter som de gör med den inigala invandringen så om 20år kommer det finnas med invandrare än svenskar i Sverige!
  Kram på dig Paow!:)

 • Simone

  HELT SERIÖST PAULINA!
  självklart ska sjukvården vara gratis. Vad har du innanför pannbenet?
  Ska vi betala varje gång du behöver vård, då är du fan inte riktig i huvudet!
  Snacka inte om saker du har no idea vad fan det handlar om.
  Du är fortfarande samma fjortis!

 • Evalotta

  Alltså varken arbetslöshetsersättning eller ersättning från försäkringskassan är bidrag. Vi BETALAR pengar VARJE månad. Det heter arbetslöshetsFÖRSÄKRING. Själv har jag betalat 700 spänn i månaden,ut i raka luften,men det är så det är,det är INTE bidrag. Nu går jag på sjukpenning (är sjukskriven) och tycker att hela sverige är patetsikt. Fy faan alltså. Det mesta (inte allt) men det mesta gynnar dom som tjänar mycket pengar,så är det,det har blivit ta från de fattiga och ge till de rika. (jag har vanligtvis en lön på mellan 15-20 tusen efter skatt) men nu lever jag på minimum för att de rika ska få mer…?
  Sveriges politik har blivit sjuklig.
  Sverige har blivit fattigt pga av att de rika ska få mer. Jag tycker att man förtjänar varenda krona man jobbar för,men det är logiskt att ju mer man tjänar desto mer ska man bidra till skatt.
  Sen är ju invandringspolitiken en annan fråga,den kanske inte funkar som den ska då man kan tycka att vi kanske ska ordna upp sverige innan vi hjälper andra. Men sverige är ett ”duktigland” och politikerna är jävligt rädda att förlora den stämpeln…

 • Caroline

  ”Emma skriver:
  2010-05-04 kl 18:22
  Att alla socialdemokrater vore låginkomsttagare är bara skitsnack, du har ingen koll om någonting som du skriver om”

  Håller med Emma där. Måste säga att inkomst och politik ofta inte går hand i hand. Däremot kan jag säga att moderaterna och alliansen och SD mest gynnar de som är egenföretagare och höginkomsttagare. Dock betyder det inte att alla höginkomsttagare och egenföretagare är moderater. På samma sätt som att låginkomsttagare inte behöver vara sossar. En ”rik” kan ju ha solidariska åsikter till exempel och vara sosse.

 • elin

  politik handlar om att uttrycka sina åsikter, jag älskar att du gör det även fast jag inte håller med ett dugg. men fortsätt med det, utan allas åsikter existerar inte demokrati.

 • .......

  hahah tycker fan synd om dig! mina föräldrar är invandrare! och ja de har 10 ggr högre och mer värdefull utbildning än var dina föräldrar har och antagligen 1000ggr högre utbildning än vad du någonsin kommer få! Min pappa är läkare och min mamma är högsta chef på ett statligt organ och nej jag showar inte jag vill bara visa att alla kan.
  du skriver även att mer kriminalitet skapas när Sverige tar in invandrare. det är BULLSHIT! de är fan små fjortisar som dig och dina kompisar som skapar denna kriminalitet. visst de finns invandrare som är kriminella, men kolla bara i de svenska fängelsena, lika många svenska där. De människor som inte vill ta in invandrare och har hårda fördomar är de som är rädda att vi utlänningar ska komma med något nytt. att vi ska leverera och ”ta” ”era” jobb. Så lilla gumman, världen är tuff det är de starka som klarar sig! så om vi nu ”tar” ”era” jobb så måste ju vi ansetts som starkare. Dina antydningar har väldigt lösa grunder skulle vilja se hur lång tid de tog att hjärntvätta dig. De verkar ju inte tagit lång tid de!

 • Linnea

  Du har så rätt Paulina!
  Jag är själv moderat. För det första så är det inte alls bara höginkomsttagare som är moderater. Min pappa klassas nog som höginkomsttagare, men min mamma är nog snarare låginkomsttagare och hon är ändå en trogen moderat.

  Det finns så många som har jobbat hårt för att lyckas med sitt jobb. Men i princip hälften av deras lön betalas i skatt, till de som sitter hemma och klagar på att det är så synd om dem för de inte har något jobb osv. Tror ni att allt serveras på silverfat eller? Så fungerar inte livet. Det är bara du som kan göra något åt det.

  Det hade varit en annan sak om skatten hade gått mer till sjukvård tex. Men att ens pengar ska gå till andras barn, andras hus, andras kläder och mat är helt sjukt. Om du inte har råd att bo i en lägenhet mitt i stan, flytta till något billigare så att du har råd! Skaffa inte barn om du inte kan försöja dem! Köp inte en bil om du egentligen inte har råd! Det ska inte vara en utväg att leva på andras pengar.

  Enligt mig är det väldigt logiskt. Visst, det kanske är brist på arbeten, men moderaterna jobbar ju också för att det ska bli billigare att starta eget företag och att anställa personer, vilket resulterar med att det kommer att finnas fler möjligheter och jobb.

 • stina

  men är du äcklig på något sätt?
  så alla invandrare är kriminella i dina ögon?
  är du helt jävla hjärnrubbad eller?

 • ronya

  Du är ju dum i huvudet.

 • linda

  Jag håller med dig! Varför blir folk så himmla uppröda? Jag tycker i alla fall att det var bra sagt. 🙂

 • ida

  Jag är moderat. Men man skäms att vara det när du uttrycker dig som du gör. Snälla Paulina, läs på innan du yttrar dig. Det blir verkligen inte bra. Gör det bara, snälla. För ditt eget bästa. Pinsamt, ruskigt pinsamt. Detta gynnar fan inte. Du behöver verkligen utbilda dig i skolan, du märker det inte själv, men VI gör det.. Åh

 • regina

  Paulina tänk lite nu..
  Är det inte så att din ”pojkvän” Hugo Rosas är delvis utländsk? Vill du att hans släkt och kanske han själv ska lämna Sverige?

  Börja gå i skolan och lär dig något Paulina.

  svar: Folk skulle inte åka ut. Är du dum eller? Dom kommer att MINSKA ANTALET, på vilka som släpps in!

 • Stephanie

  Alltså jag skrattar så jag gråter av dina stavfel. Du har verkligen en bra blogg men lilla lilla gumman, lär dig stava. ”Invate” stavas ”invite” och betyder inbjudan…
  Resucher (HAHAHAHA), stavas resurser. Herregud.

 • Elin

  vad fan är det för fel på dig? Kvinna du går inte ens i skolan så du vet ingenting om politik, så skriv inte om saker du inte vet om. Du lägger ut nakan bilder på dig själv och säger att hud inte skadar, du visar dan dina bröst vad mer ska du visa? du kan lika gärna gå runt i stan med bara trosor då. Skickar in bilder konstiga bilder på dessie till svallerbloggar, tycker så jävla synd om henne. Om du tycker invadringen ska minska ska jag säga dig en sak. När sverige behövde hjälp som mest så stack 1 miljon svenskar till amaerika för att dom skulle få det bättre. När dom stack kom det massa italienare, turkar greker mm. Dom hjälpte Sverige i utvecklingen och allt och nu sitter du där och säger att man ska minska invadringen.
  Okej jag tycker också att invandrare som kommer hit och får en chans att börja om slänger iväg det är bara onödigt men tänk dig om man kommer ifrån ett land där det har varit krig och sen kommer till sverige tror ni vekligen att personen glömt bort allt?
  Det är inte så jävla lätt att börja om, om man har förlorat alla sina släkningar, vänner och så ska man helt plötsligt börja lära sig ett nytt språk, passa sig efter deras samhälle och allt.
  Så snälla prata inte en massa skit, du har dessutom massa vänner som är så kallade ”blattar”. Då menar jag tex yousef och stephanie. Dom är säkert inte blattar enligt dig bara för att dom är dina vänner. Så typiskt dig.
  Btw lär dig stava, du som är svensk kan inte ens ditt eget språk.

 • regina

  Paulina tänk lite nu..
  Är det inte så att din ”pojkvän” Hugo Rosas är delvis utländsk? Vill du att hans släkt och kanske han själv ska lämna Sverige?

  Börja gå i skolan och lär dig något Paulina.

 • Linda

  vad fan är det för fel på dig? Kvinna du går inte ens i skolan så du vet ingenting om politik, så skriv inte om saker du inte vet om. Du lägger ut nakan bilder på dig själv och säger att hud inte skadar, du visar dan dina bröst vad mer ska du visa? du kan lika gärna gå runt i stan med bara trosor då. Skickar in bilder konstiga bilder på dessie till svallerbloggar, tycker så jävla synd om henne. Om du tycker invadringen ska minska ska jag säga dig en sak. När sverige behövde hjälp som mest så stack 1 miljon svenskar till amaerika för att dom skulle få det bättre. När dom stack kom det massa italienare, turkar greker mm. Dom hjälpte Sverige i utvecklingen och allt och nu sitter du där och säger att man ska minska invadringen.
  Okej jag tycker också att invandrare som kommer hit och får en chans att börja om slänger iväg det är bara onödigt men tänk dig om man kommer ifrån ett land där det har varit krig och sen kommer till sverige tror ni vekligen att personen glömt bort allt?
  Det är inte så jävla lätt att börja om, om man har förlorat alla sina släkningar, vänner och så ska man helt plötsligt börja lära sig ett nytt språk, passa sig efter deras samhälle och allt.
  Så snälla prata inte en massa skit, du har dessutom massa vänner som är så kallade ”blattar”. Då menar jag tex yousef och stephanie. Dom är säkert inte blattar enligt dig bara för att dom är dina vänner. Så typiskt dig.
  Btw lär dig stava, du som är svensk kan inte ens ditt eget språk.

 • Afrodite

  Du är ett hjärndött bevis på hur en moderat funkar! Socialdemokraterna är hårt arbetande folk med rätt inställning till mänskligheten! men ni stureplansfolk ser ner på oss som gör jobbet! medans eran inställning till jobb är dyra kläder, bilar, resor mm antagligen skulle du väl skämmas över att jobba i din fars matbutik och göra rätt för dej =) NOLL RESPEKT antagligen. Men tycker synd om såna som dej för det är bara pengar som styr den lilla hjärnan.

 • maria

  vad fan är det för fel på dig? Kvinna du går inte ens i skolan så du vet ingenting om politik, så skriv inte om saker du inte vet om. Du lägger ut nakan bilder på dig själv och säger att hud inte skadar, du visar dan dina bröst vad mer ska du visa? du kan lika gärna gå runt i stan med bara trosor då. Skickar in bilder konstiga bilder på dessie till svallerbloggar, tycker så jävla synd om henne. Om du tycker invadringen ska minska ska jag säga dig en sak. När sverige behövde hjälp som mest så stack 1 miljon svenskar till amaerika för att dom skulle få det bättre. När dom stack kom det massa italienare, turkar greker mm. Dom hjälpte Sverige i utvecklingen och allt och nu sitter du där och säger att man ska minska invadringen.
  Okej jag tycker också att invandrare som kommer hit och får en chans att börja om slänger iväg det är bara onödigt men tänk dig om man kommer ifrån ett land där det har varit krig och sen kommer till sverige tror ni vekligen att personen glömt bort allt?
  Det är inte så jävla lätt att börja om, om man har förlorat alla sina släkningar, vänner och så ska man helt plötsligt börja lära sig ett nytt språk, passa sig efter deras samhälle och allt.
  Så snälla prata inte en massa skit, du har dessutom massa vänner som är så kallade ”blattar”. Då menar jag tex yousef och stephanie. Dom är säkert inte blattar enligt dig bara för att dom är dina vänner. Så typiskt dig.
  Btw lär dig stava, du som är svensk kan inte ens ditt eget språk.

 • Johanna Nilsson

  Du har rätt i när du säger att livet är orättvist, men vilka är det som har makten att försöka ändra på det? – Jo det har vi. Genom att försöka fördela om resurserna i samhället och bedriva en annan politik än den vi har idag kan vi hjälpa de i Sverige som har det mindre bra ställt. Jag tycker att det är bedrövligt att vissa ska behöva sitta på mycket rikedomar när det finns vissa som knappt klarar sig igenom månaden. Jag vill hjälpa dessa människor, även fast de har eller inte har en utbildning. Som människa kan man välja mellan försöka göra Sverige- och – världen till en bättre plats, eller så kan man välja att låta bli. Jag vet vad jag väljer, vet du?

  Sedan, apropå invandringen, anser jag att du har fel. Det finns undersökningar som pekar på att Sverige måste ta in fler människor, annars kommer vi i framtiden inte kunna konkurera med världens andra länder. Jag tycker verkligen att det är ledsamt att du har fått den bilden du har av invandrare, det är synd att den bråkdelen som beter sig som idioter ska få representera allihopa. Jag kan inte säga åt dig vad du ska tycka och tänka men jag råder dig till att tänka över det här med Sverigedemokraterna en gång till. Deras politik är enligt mig ren bullshit och jag tar avstånd ifrån allt som har med dem att göra. Om du säger att du är Sverigedemokrat betyder det att du är tycker som dem gällande alla punkter, inte bara två.

 • maria

  vad fan är det för fel på dig? Kvinna du går inte ens i skolan så du vet ingenting om politik, så skriv inte om saker du inte vet om. Du lägger ut nakan bilder på dig själv och säger att hud inte skadar, du visar dan dina bröst vad mer ska du visa? du kan lika gärna gå runt i stan med bara trosor då. Skickar in bilder konstiga bilder på dessie till svallerbloggar, tycker så jävla synd om henne. Om du tycker invadringen ska minska ska jag säga dig en sak. När sverige behövde hjälp som mest så stack 1 miljon svenskar till amaerika för att dom skulle få det bättre. När dom stack kom det massa italienare, turkar greker mm. Dom hjälpte Sverige i utvecklingen och allt och nu sitter du där och säger att man ska minska invadringen.
  Okej jag tycker också att invandrare som kommer hit och får en chans att börja om slänger iväg det är bara onödigt men tänk dig om man kommer ifrån ett land där det har varit krig och sen kommer till sverige tror ni vekligen att personen glömt bort allt?
  Det är inte så jävla lätt att börja om, om man har förlorat alla sina släkningar, vänner och så ska man helt plötsligt börja lära sig ett nytt språk, passa sig efter deras samhälle och allt.
  Så snälla prata inte en massa skit, du har dessutom massa vänner som är så kallade ”blattar”. Då menar jag tex yousef och stephanie. Dom är säkert inte blattar enligt dig bara för att dom är dina vänner. Så typiskt dig.
  Btw lär dig stava, du som är svensk kan inte ens ditt eget språk

 • Deccie

  Hur kan du finna fri sjukvård som något negativt?

 • christina

  du är ju dum i huvet ibland paulina! seriöst..
  hur kan du prata om att man ska hylla höginkomsttagarna och säga att det är fel att höjja bidragen när du är en av dom som deffinitivt kommer leva på bidrag när du blir äldre.. du har för fan inte ens en gymnasieutbildning och du kan ju inte vara så dum så du tror att bloggen kommer förse dig med pengar hela livet. hur hade du tänkt klara dig då?

  sen finns det faktiskt människor som inte kan arbeta och därför behöver bidrag paulina.. människor som har sjukdommar, är döva, blinda vad som helst.. öppna inte munnen när du inte vet vad du pratar om!

 • regina

  Okej, så om dom skulle minska på antalet.
  Vi säger då att någon släkting till dig, eller till din pojkvän skulle vilja flytta hit pga. att något kanske händer i deras land eller så.. vad tycker du om det då, att dom kanske inte skulle få bo här?

 • G

  HAHAHAHAH.. mig lurar du inte xD
  din pojk e ju fan invandrare, haha detta e ju bara ett media trick.
  Good work girl, din blog e skit bra!!

 • nattis

  håller helt med! lyssna inte på vad dem andra säger vaf’n.. -.-
  sossarna vill att man ska få mer pengar för man är arbetslös då ökar ju arbetslösheten för folk slutar jobba och då kan dem försörja sig på det dem får av socialen osv… så sjukt feel! varför tror folk det finns jobb om man då ska få pengar för man inte jobbar?! försår mig inte på det, och ja verkligen-livet är orättvist men gööör ngt åt det då alla ni människor där ute, skaffa ett jobb och försörg er, få lön, då jobb så löser det sig!? tröga sossar… man ska fan inte få pengar om man arbetslös?! skaffa jobb och utbildning så fixar det sig ju..

 • Ida

  Men LILLA gumman, snacka inte om sånt du inte vet något om? Är nog dags att du börjar i skolan nu. Förstår du hur mycket du skämmer ut dig? Riktigt pinsamt.

 • Anonym

  Men snälla…
  Okej självklart måste alla få ha sina egna åsikter. Men du säger att man ska sluta släppa in så mycket invandrare, men då undrar jag vad du tycker om flycktingar??som t.ex. familjer som hotas med att bli dödade i deras hemland eller som blir torterade, förtryckta, osv. Anser du bara att det inte är vårat problem?? Tycker inte du själv att det är lite omoraliskt??

 • omg

  OMG, nu räcker det med att säga att paow är rasist! Hon har vänner som är utländska och en kille! GE ER!

  Förresten, en kommentar yousef fick till sitt inlägg;

  Postat av: ali
  din jävla mamma knullare kurd jävel! haru äns varit i förorten ? jävla wannabe äcekel bög svenne!!!!!! som leker

  2010-05-04 @ 17:49:15

 • omg

  Så fort en utsändsk yttrar sig om andra utlänska så blir han/hon ”wannabe svenne”, vilket är tabu typ?

 • Anonym

  älskling vi är inte dumma 🙂 Tror du vi ska lyssna på en okunnig fjortisbloggare som hoppat av skolan. Håll dig vid rosa läppstift och skor det här är absolut inte din grej puss 🙂 vissa föds korkade, livet är ju orättvist 🙁

 • Jessica

  Du fattar inte poängen med bidrag. För alla oss (som mig själv) som inte har rika föräldrar men som ändå jobbar arlset av sig flera timmar på ett jobb som behövs lika mycket som vilket annat jobb som helst. Dom människor som sliter med ett jobb som inte anses vara lika mycket värd som ett VD jobb på ett företag måste ju också få någonting.
  Du har det så jävla bra! Hur jävla mångar resor har inte du varit på bara det senaste året!?!?? jag blir så förbannad, du kan köpa kläder för flera tusen kronor och det finns så många som aldrig får resa och som inte kan shoppa så mycket som rika kan MEN ändå har föräldrar som jobbar varje dag och har en utbildning. Alla jobb behövs och vissa måste ta dem också. Men jag säger inte att personer som har ett jobb med hög lön inte har slitit för den possionen som dom har.
  Men jag tycker att du och många andra ska tänka på att alla har kanske inte haft samma möjligheter eller haft andra problem som har hindrat dem från att få den utbildingen dom förtjänar.

  Jag tror inte att någon människa verkligen vill leva på bidrag. Alla kämpar varje dag med att betala räkningar, mat, kläder och nöjen. Andra har det helt enkelt bättre en andra. Men varför ska fattigare människor behövas straffas?

  Skulle vara ganska kul om du svarade på min kommentar så jag får se hur du reagerar och vad du tycker 🙂

 • Anonym

  Haha lilla gumman. Moderaterna är och förblir ett patri som gynnar de ”rika”. Vänta du. Om nått år när din blogg inte är lika stor längre då kommer du ÖNSKA att socialdemokraterna har makten. För du har ingen utbilning what so ever. Leva på pappa för resten av ditt liv? Du är så patetisk.

 • linnea

  ”aldrig mer jobba” ??????????????????????????
  Du har jobbat, vad kan det vara, 2 dagar i hela ditt liv?
  Lär dig stava innan du ska yttra dig om känsliga ämnen som politik

 • asdasda

  de som har en låg inkomst beror inte på att de inte orkar jobba! jävla rasse

 • p

  du är fan dum i huvudet ska sluta läsa din blogg nu
  SLUTA SKRIVA OM SAKER DU INTE HAR NÅGON ANING OM
  SNÄLLA DU, lägg av med det!!!!!

  och detta säger jag inte för att jag är socialdemokrat för det är jag inte.

 • kj

  men är du då emot abort också? tycker du inte heller att man borde få adoptera? tycker du då att homosexuella är ett hot mot mänskligheten? eftersom sverigedemokraterna anser att abort, adoption och homosexualitet är fel ..

  det är väldigt bra att du är engagerad i politik med tanke på att de flesta unga bryr sig inte men det vore nog bra om du la ner lite tid i att verkligen veta vad de olika partierna har för åsikter och mål innan du kallar dig själv för en sverigedemokrat/moderat/sosse .. vad det än må vara. du kan ju trots allt enligt lagen rösta i nästa val.

  svar; Kan du läsa. Jag skrev TVÅ punkter. Idiot?

 • gabbZ

  HAHAAAAAAAAA! Så jävla gött!!! Alla invandrare är kriminella. Det vet vi ju sen innan. Varför ta in folk som bara är kassa och inte bidrar med nåt?!

  ne fy fan. Rösta inte på Mona Samarin och sossarna!! Rösta blått. eller varför inte grönt? =)

 • Anonym

  ah precis när började folk ta råd av en korkad fjortis. 🙂 Nää håll dig till brunkräm och alkohol det här var verkligen inte din grej! 😛 Puss! På ett sätt förstår jag att man blir lite intresserad i politik när man är sjutton och har ett år kvar till att rösta. Men, då har man ju somsagt gått i skolan och är lite mer almännbildad.

 • Anonym

  HAHAHAHHAHHAHAAH

 • DIN MAMMA!!

  Länge leva BLATTARNA!!!! Vi ska ta över dig och din mamma o hela sverige! Dessutom tack för all sponsring din dumma felknullade brud! Welcome to södertälje baby!!!

 • Anonym

  fuck you…. jävla rasse.. så full av skit..

 • Anonym

  f you. Jävla rasse…

 • Din mammas dotter!

  HEEELT FEEEEL KNULLAD!!!!! Din dumma jävla

 • linda p

  vad tycker du är så fel med gratis sjukvård om man får fråga? 🙂

 • Linnéa

  ALLTSÅ DU ÄR SÅ TRÖG! vill sparka in en hjärna i ditt huvud så att du fattar samhället mer.

 • flooo

  Ok, så du tycker att jag lika gärna kan ta livet av mig kanske?

  Bara för att jag har ont i ryggen o har svårt att få ett jobb pga smärtan så kan jag lika gärna göra Sverige o alla moderater en tjänst o…. begå självmord?

  Ok.

  Då vet jag det.

  Synd.

  Ni rika kanske ska ta o bussa ut alla mindre värda på en stor ö nånstans där vi får klara oss själva eller… bara dö i något dike.

  Låter det bra?

 • Anonym

  du pluggar ju inte, du har inte jobb eller npgot du lever på din pappa. Du gör ju som de där ”låginkomstmänniskorna” gör fast de lever på staten. Din pappa är din stan, vad skulle hända om din pappa inte hade pengar lilla gumman? DU skulle tvingats til att leva som de som inte har pengar.

  Väx upp din imbecilla skitunge

 • michaela

  vem fan orkar bry sej om politik? tror du att alla andra som inte komer här ifrån men kommer hit är kriminella? :O ist för att slänga ut invadrare kan vi ju slänga ut rasiterna!

 • Eleni

  haha, du är så jävla pantad jag dör.

 • Sophie

  Bilden på dig var jätte fin!

 • amanda

  Vem gör alla skit joben om inte invandrarna ?
  Du kan inte få din jävla tacobar eller pizza eller va fan du nu käkar och vilka ska jobba som städerskor och mycket mer, invandrarna gör mer för dig än du vet.
  Dom får göra alla skit jobben och menar du att folk ska behöva dö i krig bara för att du inte vill betala extra för cigg å alkohol ?
  och btw hade du varit fattig så tror jag inte att du hade suttit och skrivit den här skiten.
  skärp till dig :s

 • Anonym

  du pluggar ju inte, du har inte jobb eller npgot du lever på din pappa. Du gör ju som de där ”låginkomstmänniskorna” gör fast de lever på staten. Din pappa är din stat, vad skulle hända om din pappa inte hade pengar lilla gumman? DU skulle tvingats till att leva som de som inte har pengar.

  Väx upp din imbecilla skitunge

 • - chjoklad

  Jag trodde jag redan visste att du var helt blåst, men asså… Hur jävla korkad och idiotisk kan man va? Jisses flicka.

 • emma

  Men gud vad alla orkar skriva negativt till dig?
  Alla har förfan sina egna åsiker, direkt hon skriver sin åsikt så är det fel och hon är dum i huvudet. I åsikter finns inget rätt eller fel, alla får tycka som de vill.
  SÅ HÅLL KÄFTEN BITTERFITTOR SOM INTE HAR ANNAT ÄN PAOWS ÅSIKTER ATT KLAGA PÅ!!!

  Jag håller med dig, även om jag tycker det är bra sverige tar in invandrare så att de har chans att få ett bra liv, så finns de de som bara lever på alla bidrag de får, vilket betyder att de får det bättre ställt än de som jobbar hårt.
  Och kriminalitet ökar. Så Sverige borde faktiskt ibland satsa på sina egna medborgare!
  Kram

 • kristin

  nej du ska inte prata om saker du inte vet, sluta upp med det – det låter inte så intelligent heller när du försöker förklara dina åsikter för andra. man får bara uppfattning om att du bara är en snackare som inte vet vad du pratar om!

 • Moa

  kan absolut inte säga att ja håller med dig ja tkr tvärt emot, men
  ja tkr att de är fel att folk kommenterar att du är en b**ch eller ngt sånt.
  Om de inte tkr om de du skriver så behöver de inte läsa

 • ÄÄÄNNNTTLLIIGGENNN!!!

  Äntligeeen är det någon som verkligen vågar säga nåt! Det är så sant! Så tkr dom flesta men alla är rädda för om man säger någonting dåååå är man en jävla rasist!!!! ft

 • aniie

  men dom andra partierna har jag dragit ner Sverige som fan. Om Mona vinner så kan det se ljust ut för sverige på lång sikt..
  fast jag håller iofs med dig till en viss del.

 • Ebba L

  Men snälla…
  Självklart ska du få uttrycka dina ”politiska åsikter” och du säger att du tycker att man ska miska på invandringen. Men jag bara undrar vad du tycker om flycktingar, för det är ju skillnad mellan invandrare och flycktingar. För att en invandrare är en person är född utomlands men flyttat till Sverige. Men en flyckting är ju något helt annorlunda, en flykting är en person som är på flykt från sitt hemland. Och det kan vara p.g.a att personen hotas med att dö i sitt hemland eller blir förtryckt eller torterad. Sverige tog emot runt 23 400 flyktingar 2007. Men tycker du då att vi bara borde skita i dom för det är ju inte vårat problem, är det rätt beslut enligt din moraliska kompass??

 • Viktor S

  Vilket skämt du är.

  Med din höga IQ nivå får du säkert ett välbetalt och samhällsnyttigt jobb.

 • Caroline

  Ebba L: Skita i flyktingarna är ju vad Sverige redan gör. Massvis som behöver skydd utvisas trots att det bryter mot konventionerna och mot de mänskliga rättigheterna. Sverige bryter till och med mot sina egna lagar. Tro mig jag vet, jag är själv inblandad och har sett skiten från insidan.

 • jasmingz.blogg.sejasmingz.blogg.se

  Rätt roligt inlägg, du är sjukt pantad 😛 försöker använda mer avancerade ord, men vi alla vet.. det funkar nt!! HAHA!! 🙂

  Att bidragen ska bli högre, att sjukvården ska vara gratis. Att ta in 200.000 invandare varje år. Det jag ser i det hela – mer kriminalitet .
  I den meningen såg du bara: ”att ta in 200 000 invandRare varje år.” Bättre du går och dör, börjar skolan, lär dig att stava och håller käften!

  SES 😀

 • Anonym

  Håller med Ajla. Jag är också invandrare sen kanske 13 år tillbaka. Min svenska är bättre än din och jag spenderar mer tid i Sverige än vad du gör. NEJ MEN BETYDER DET ATT JAG ÄR MER SVENSK ÄN DU OJOJOJ?
  Förstår inte att du kan kalla dig själv ”moderat”. Moderaterna vill lägga till ett till år i skolan, någonting du skulle klara av? Nej. Endast ett av det dom står för. Och ”Moderaterna och Sverigedemokraterna har samma politik”. Lägg ner. Lär dig använda punkt och försök inte snacka om politik mer. Sista gången jag besöker denna fjortisblogg. Hade inte klickat mig in här på flera månader, tyckte du var för omogen. Some people just never change. 🙂

 • emilia

  fyfan vad bra skrivet håller med dig till 1000000000000000000000! %

 • Malin

  ”Att ta in 200.000 invandare varje år. Det jag ser i det hela – mer kriminalitet” Det där är inte sant.. Om du ser till statistik så är de flesta av de invandrare som begår brott andra, tredje osv generationens invandrare.. Dvs att det till mesta dels är ungdomar som är FÖDDA i Sverige som begår brotten.. Det är deras föräldrar som invandrat hit.. Sen ligger även statistiken i jämförelse med svenskfödda ungefär på samma %, det är bara det att det är olika typer av brott som begås, de grova brotten begås till största del av ”riktiga” svenskar.. Läs på innan du yttrar dig..

  Sen när det gäller sossarna så kan jag inte göra annat än att skratta åt dina ord.. Är det något fel med gratis sjukvård tex? Men om det nu blir så att den regeln införs så kan ju du, som räknar dig själv som höginkomstare, be om att få betala för din sjukvård när du behöver den.. Fast det är ju klart, om det skulle bli en sådan ändring inom sjukvården så är det nog ingen som klagar när det väl är gjort.. Men du kanske inte har någon aning om vad det kostar att vara tex kroniskt sjuk och behöva ständig vård.. Jag erkänner att vissa av de sakerna som sossarna vill i valet låter helt sjukt, men ALLA partier kommer med sjuka löften inför en valkampanj, även de partier som stödjer ”höginkomsttagare”.. =)

 • Fia

  Hej Paulina. Tycker det är tråkigt att en ung och obildad person som du uttrycker dig om saker som du uppenbarligen inte har någon koll på. Vad är det för stereotyp bild du har av socialdemokrater? Jag är socialdemokrat, och är inte en låginkomsttagare som inte orkar plugga eller jobba. Jag hade högsta betyg när jag gick ut gymnasiet, jag går en 5-årig utbildning och jobbar på ett välbetalt jobb under tiden, och är socialdemokrat. När du ska uttala dig om socialdemokrater så kan du istället säga att det är dem som är för rättvisa, tänker på andra och inte har fördomar. Dessutom är det kloka människor som är socialdemokrater som har så pass mycket kunskap att förstå att ex. moderaternas eller sverigedemokraternas politik aldrig skulle fungera i längden.

 • Natassa

  Ok jag gillar inte heller dem, men det där om invandrarna tycker jag att du inte hade behövt nämna. Tänk om du skulle bli tvungen att flytta ifrån ditt hemland för att få ett bättre liv (eller andra anledningar) då skulle du väl inte vilja bli utkörd ur landet va? Det är så många har det, så sluta klaga på invandrarna för fan!

 • Eric

  Så otroligt omoget att klanka ner på låginkomstagare. Vad vet du om deras liv och bakrund?

 • Sara 20år & tvåbarns mamma

  Jag hoppas att det här inlägget bara är för att provocera, för så här dum kan man ju bara inte va…

  Det här är ingen tyck synd om mig kommentar men jag känner många som inte har jobb nu i jobbkrisen, jag och min sambo är två av dom men vi kämpar och är definitivt inte för lata för att jobba. Men hur lätt är det att få tag i ett jobb nu liksom. Som någon skrev ovan vissa är sjukskrivna och kan därmed inte jobba för det. De flesta av oss gör allt för att få ett jobb och inte tvärtom.
  Varför ska vi hylla höginkomsttagare? dom har pengar så det räcker och blir över, visst bra gjort att dom kämpat sig dit dom är men hyllas är inte det lite att ta i.
  Som sagt jag hoppas detta inlägg bara var för att provocera annars tycker jag lilla fröken paow ska testa att gå i mina skor en vecka.

 • Ebba

  Okej caroline.
  Jag kanske inte exakt vet vad sverige gör och inte gör. Men jag är jätte medveten om att sverige lägger undan skiiiit många. Men jag ser inte det som en anledning till att jag ska ”skita i flycktingarna”. Och jag kommer absolut inte sluta stödja att vi ska ta in mer flyktingar.

 • Celine

  Håller med dej ! 😉

 • Linnea

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Kan inte annat än skratta åt dina uttalanden. Lite roligt är det ju faktiskt. Kanske bäst att undvika ämnet ‘politik’ och spela ‘insatt’ när du inte har någon koll alls? En idé bara.

 • C

  Helt rätt!

  Sossarna har skapat korruption och allt annat skit i samhället. Moderaterna går samma väg.

 • Juliet

  Haha var det inte du som ville att det skulle bli gratis att åka kommunalt? Haha och att förarna ändå skulle få sin lön genom skatten? Haha om kommunaltrafiken blir gratis måste ju skatten självklart höjas. Hur går detta ihop med det liberala synsätt du plötsligt presenterar nu? Haha läs på, snälla.

 • BRENDA

  Du är nu rankad som den dummaste bruden i vårt fina land Sverige. Hur jävla fucking dum i huvudet är du din hoe. Snälla, skäm ut dig lite mer, gav mig ett jävla bra skratt.
  Okunniga lilla fittbloggerska….

 • Iranie

  ja du, du borde ju inte säga något eftersom du ändå aldrig kommer få ett jobb lr bra utbildning,jag tror nt direkt att din blogg kmr vara så stor när du blir äldre, vad ska du leva på då? Ahh precis,då blir det lilla du som går och röstar på sossarna, stackare,du går ju nt ens i skolan, gå och lär dej saker ist för att öppna sin käft. Jag är varken sosse lr något annat, och precis som personen ”L” skrev, flyktingar & invandrare är inte samma sak, invandrare får jobb här, dem tar era jobb för dem har höga utbildningar kanske? Jämfört med dig iaf,flyktingar är sånna som kmr utan tillstånd. Nästa gång du ser en blatte ute , sluta le så jävla mkt du liknar en rädd råtta som tror någon ska döda dig,medans i bloggen så har du största luften och leker rasist, S T A C K A R E !

 • Anonym

  så du tkr invandrarna borde stanna i sina länder som krigar o dör kanske?rAAAAAAAASIST

 • Linn

  ja … livet är nt perfekt? so?? vad har det med invandrare att göra?
  sverige behöver invandrare , dom behöver mera människor som kan ta hand om dom gamla , eftersom dom flesta i sverige är gamla.
  MERA MÄNNISKOR – MINDRE SKATT.

  du borde gå på skolan så du kan lära dig lite mer?
  SÄG BARA ATT DU ÄR RASIST DET KAN NT VARA SÅ JÄVLIGT SVÅR PAULINA?

 • paow paow paow.. suck suck suck

  du är bara 16 år ingen kommer lyssna på dina jävla åsikter. Skriv om dina slampiga kvällar istället

 • Shibbii

  O M Fuckin G. Skämtar med mig eller?? Hur kan det vara dåligt med högre bidrag och gratis sjukvärd?? De e PRECIS vad detta landet behöver just nu!!
  Tack vare moderaterna kombinerat med inflationen kan vi tacka över vår ekonomi, den ökade arbetslösheten och hemlösheten som ökar..
  Nästa gång du försöker dig på politik, läs på! Palla att du drar en viss folkprocent över en linje.. Jag vet många höginkomsttagare som är på vänsterblocket.. Och BTW så behöver en lång utbildning inte mena mer pengar. 5 år på högstadie- och gymnasielärarutbildningen och de får bara 25000 när de kommer ut.. Höginkomst, nej. Lång utbildning, ja. Orka att du snakcar om sånt du inte vet. och FAN VA BRA att du inte är röstmyndig! Då får du tid att tänka och lära dig mer!

 • ''Invandraren''

  asså herregud , SLUTA BRY ER OM INVANDRARE ?
  OM DOM LEVER PÅ BIDRAG ELLER VAD DET KALLAS SÅ FÅR DOM VÄL GÖRA DET?

  OM MUSLIMSKA TJEJER VILL GÅ RUNT SJAL SÅ FÅR DOM VÄL GÖRA DET? INGEN BER ER ATT TA PÅ ER SJAL!

  SLUTA ÅK UTOMSLAND OM NI TYCKER ATT ”INVANDRARE” ÄR kriminella!

  ni har fuucking inget att klaga på! är såå jävligt trött på såna som dig , som ska tro att alla sveriges problem beror på invandrare.

 • Anonym

  HÖÖÖRRRU ! DU SKA BORT HÄRIFFRÅN OCH INTE INVANDRARNA , DITT ÄCKEL !
  DU SKA BORT BORT BORT ! 😀
  BLIR DU SÅ AVIS FÖR VI TAR ÖVER HELA SKITEN ELLER ;)?

 • ADRIANA

  KOMMER FRÅN DIG NÄR DIN POJKVÄN INTE ÄNS ÄR SVENSK:s OH BLIR SÅ IRRITERAD PÅ DIG

 • sally

  orkar du jobba eller?? jag vill se dig sen när du är 20 och sitter i kassan på hemköp med två barn att försörja om du fortfarande tycker som du säger. sluta snacka om saker du inte vet något om, man hör ju till och med när du pratar om moderat politik att du inte ens förstår det du står för!
  är du ingen solidarisk människa? kan du inte förstå att någon som tjänar 10 000 i månaden inte kan betala lika mycket i skatt som någon som tjänar 3 miljoner. dom som tjänar 10 000 behöver sina pengar till mycket viktigare saker är de som tjänar mer. om man nu inte tycker att en djurpark i trädgården är lika viktigt som att två barn kan åka med på klassresor…

 • razone

  snälla lek inte att du vet
  du vet ingenting fattar du
  när du åker till en förort och frågar hur blattarna och utlänningar lever kan du mer än gärna komma hit och skriva.
  sån liten slyna

 • mmmm

  Du gå in på brås hemsida så ska du få se statistiken över vilka det är som begår brott!!Du blir chockad över att majoriteten är svenskar 😉 Du vet inte ett smack!! tummen upp för att inte ta in fler invandrare o se till så att dem som bor här får ett jobb svensk som utländsk!!

 • alexandra

  ja gud ja, livet är så orättvist. vi ska vara stolta över de som tjänar snuskigt mycket pengar, vi ska hylla DIG som shoppar upp dina pengar som du tjänat genom att spela blåst bimbo. du vet ju ingenting om samhället, lilla gumman! ”de som oftast utbildat sig vidare och jobbat hårt för det” ja men okej, min mamma (som gått en lång utbildning) tjänar inte mycket pengar, för hon är psykiatrisk-sjuksköterska och tar hand om människor som försöker ta livet av sig, hon räddar liv. hon får skylla sig själv, att hon valde ett yrke som räddar liv… vad tråkigt för henne, att livet är orättvist och hon är ensamstående med tre barn. faaan, så vidrigt att hon får barnbidrag!!!

  när jag var liten lärde min mamma mig att man ska hjälpa de som har det svårt. inte de som livet redan leker för. jag vette fan vad du har fått lära dig, paulina, men jag hoppas att du inser att du måste titta ut från den bubbla du lever i då och då.

 • sandra

  du borde fundera på att bli sosse, du pluggar ju inte ens så vad har du tänkt att försörja dig på när du blir äldre? du kan inte leva på media hela ditt liv. De så kallade bidragen skulle du behöva i framtiden.

 • amanda

  BRA PAULINA, DÄR SATT DEN FAN! ;DD

 • hanna

  Socialdemokraterna tänker på alla människor, jag förstår att du hejjar på moderaterna men moderaterna tänker bara på dom rika, dom som har mycket pengar på banken. Och vadå att man skall ”hylla höginkomsttagare för att dom förtjänar det”, du verkar inte veta ett skit om saken, det finns mycket folk som utbildat sig hälften av ens liv men ändå aldrig har pengar på banken och dom där jävla moderaterna bryr sig bara om dom som har pengar. Varför skulle en del förtjäna och inte andra?

 • Maja

  HAHAHAHAHHA, TILLÅT MIG ATT SKRATTA? HAHAHAHHA ÄR DU ETT SKÄMT ELLER ÄR DU ETT SKÄMT PAULINA? UUUSCH vad man blir arg av dig. You son of a bajs.

  Seriöst, försvara detta (du som tror du är så duktig på det): Jag är höginkomstare, har föräldrar som är det och även syskon. Vi är ALLA social demokrater, dom stödjer mänskliga rättigheterna och sätter sig in i rollen som ansvarshavare mer än något annat parti gör idag. Tell me, VARFÖR är jag höginkomstare, svensk och socialdemokrat? Hahahhahaahaha.. SKÄMT är du som sagt!

  PS: VAR DET INTE DU SOM SKULLE SLUTA YTTRA DIG POLITISKT OCH HÅLLA DIG TILL DINA FJORTIS INLÄGG? 🙂

 • felicia

  men snääääääälllla paulian sluta med kriminalitet o kriminalitet vet du hur lungt sverige är till skillnad från andra länder

 • Maja

  ps, JAG SOM SVENSK har bott i förorten och det är omgivningens bild som förvärrar allt, rosengård, rinkeby whatever you name it. Dom är alla lika. Invandrar OCH svenskar finns överallt som förstör, men bara för att de är just invandrare som svenska folket har kastat till ett ställe så ska ni kritisera det senare också. Fy i all helvetet – ALL MAKT ÅT SOCIAL DEMOKRATERNA, HEJA HEJA HEJA!

  SOCIAL DEMOKRATERNA
  SOCIAL DEMOKRATERNA
  SOCIAL DEMOKRATERNA
  SOCIAL DEMOKRATERNA
  SOCIAL DEMOKRATERNA

  : CHANGE YOUR LIVING – BLI SOCIAL DEMOKRAT!

 • Rebecca

  Dom som är lata och inte orkar jobba? Lilla gumman, du orkar ju inte ens gå i skolan. HAHAHA

 • Thomas

  Stå på dig Paulina. Du har världens chans att bli nåt i ett politiskt parti. För du vågar yttra dina obekväma politiska åsikter. Inte som sossarna, hycklar för sin egen försörjning. Synd att så många svenssons lider av trygghetsnarkomani. Ja ja. Kör bara Paulina

 • Anonym

  HÅLLER MED DIG!
  FINNS SÅ JÄVLA MÅNGA LATA MÄNNISKOR SOM HELST BARA SITTER PÅ RÖVEN OCH GNÄLLER ÖVER ALLT SOM ÄR JOBBIGT!
  MEN BUUHUUU PÅ ER DÅ!! NI FÅR JOBBA SOM ALLA ANDRA!
  visst det finns som som är sjuka osvosv, men det är en stoooorstooooooooor del som bara latar sig och vill ha pengar!!

  usch fyfan för dom
  håller med dig helt och hållet!!

 • Anonym

  nnågot annat som är SJUKT är att existensminimun (det man får när man är arbetslös och typ, bor hemma) det absolut MINSTA man kan få från soc är typ 4500 kronor!
  mina vänner sitter hemma på sina feta rövar och får 5000 kronor var i månaden av att bara sitta hemma, varför skulle dom vilja extra jobba? dom får ju lika mkt endå.
  och dom vill inte plugga, för vi studenter får bara 2400 kronor!!!
  hur sjukt är det! vi som gör något varje dag får MINDRE än dom lata jävlarna!!

  nej, fyfan, systemet är så SJUKT!
  och endå sitter dessa människor hemma och vill ha MER pengar för dom tycker det är för LITE!

  sjuuuka människor!!

 • Marie

  HAHAHAHAHA, jävlar va blåst..

 • Elin

  Det roligare är att utan sossarna kommer du aldrig ha en framtid flicka lilla! Högern inför att du måste ha godkänt i tolv ämnen i grundskolan för att få börja gymnasiet, vilket jag tvivlar på att du har. De tar även bort komvux. Men jobba du i din pappas affärer hela livet, det är nog roligt..

 • F

  SÅ RÄTT! äntligen någon som tycker som jag. Sverige är schyssta och släpper in flera tusen invandrare varje år, och vad händer med samhället? Kriminaliteten ökar och det finns fan inget sverige kvar snart. Menar inte att man ska slänga ut de invandrare som är här nu men att det ska ta stop för importeringen! Vad är det många svenskar inte fattar? Fotrsätter det såhär finns det inte mycket till vårt sköna Sverige kvar, och vågar man ens tänka på hur samhället kommer se ut.

  Jag är stolt sverigedemokrat och hoppas att någonting händer innan det är försent. (Vilket det känns som att det redan är då ”50%” procent av befolkningen redan är invandrare)

  HEJA SVERIGEDEMOKRATERNA

  ps paow, som du ser så är det en hel del kommentarer emot det du sagt. ta inte åt dig, 80 procent är blattar och lever i en källare. dom borde buga för dig

 • Simon

  Helt rätt Paulina! Jag har övertygat hela min familj att rösta på SD.

  1. Minska invandringen

  2. Hårdare straff för kriminella

  3. Sänkta skatter

  Är 3 punkter som jag prioriterar mest i valet.

 • E.J

  du behöver läsa på lite tycker jag faktiskt. det är moderaterna som vill att rika ska bli rikare och fattiga fattigare, precis som i robin hood. moderaterna är lejonet och sossarna robin, vem hejar du på? egentligen är det rätt meningslöst att skriva det här till en som inte fattar vad man talar om men att säga att det till nästan 100% av sossarna som är fattiga eller har låga inkomster stämmer ju inte någonstans, har du hittat på dina siffror själv? jag tror det tyvärr. i din blogg skriver du just nu fel fakta, eller så ljuger du bara ihop det här för att det ska värka så troligt som möjligt. ta och skaffa dig ett jobb och läs på lite.

  hälsningar från en egen företagare som är sosse ända in i hjärtat!

 • jag

  jag kunde inte ha sagt det bättre själv! sossarna kan ta sig i röven jag menar om man höjer bidragen så kommer många att tycka att dem inte behöver jobba för att dem kan leva på bidrag?! och då måste vi skatte betalare och vi som är med i a-kassa betala åt dem….

 • Nike

  Vad fan pratar du om?
  Du är ju den lata! Du har ingen utbildning. Du är extremt oallmänbildad. De enda jobb du kommer få är som kassörska eller liknande, alltså bli klassad som låginkomsttagare.
  Håll käften. Blir så jävla arg när du snackar om lata människor när du själv tillhör dom!
  Dessutom verkar du tro att det finns en massa som bara ligger hemma och slappar som du. Men det är inte sant. De flesta vill faktiskt göra något med sitt liv.

 • anna

  Hjärtat 🙂 du hade rätt om första meningen! Håll dig borta från allt du inte greppar. Och det är precis vad det gäller i det här fallet. Jag kan hålla med att du förstår det här med fjortisfester och trash kläder men vette fan om poletik! Blanda dig inte in i det här med politik det sköter vi smarta 🙂 Livet är orättvist håller med :/

 • ida

  Simon:
  Bara undrar på vilket sätt dem sänkta skatterna skulle göra något bättre? =)

 • ida

  Jag:
  Varför skulle man vilja leva på bidrag? :S vet många som tyvärr MÅSTE göra det pga. vissa fysiska handikapp. Men jag kan lova dig att hade dem kunnat jobba, så hade dem mycket heller gjort det.

  Så klart finns det dem som utnyttjar systemet, men grundtanken är rätt, dock behövs hårdare regler och kontroller.

 • Anonym

  Ja just det… för du har sååååååååååå lång utbildning, eller? Du har väl ens inte gymnasieutbildning? :S Lätt att säga ”Livet är orättvist” med en axelryckning när farsan betalar, eller hur?

 • gothenburg

  Det finns faktiskt stavningsprogram för i HELVETE!

 • Anonym

  DET ÄR KLAART SOM FAN ATT DOM SOM TJÄNAR MER SKA BETALA MER. TÄNK DIG DOM SOM LEVER PÅ SOC BIDRAG, TRORU DOM HAR RÅD ATT BETALA MER SKATT SOM TEX MODERATERNA VILL. NEEJ. MEN DE SOM TJÄNAR 100.000 I MÅNADEN VAD SKA DOM GÖRA MED ALLA PENGAR, KÖPA KLÄDER`? NEJ, PAULINA DU MÅSTE FATTA ATT MAN MÅSTE HJÄLPA TILL I OMGIVNINGEN. DET ÄR BARA BRA ATT SVERIGE TAR IN MER INVANDRARE. BLIR FLERA KULTURER ´+ ATT DE SLIPPER BLI DÖDADE I SINA HEMLÄNDER ELLER SVÄLTA IHJÄL. VAR INTE SÅ EGOISTISK O TÄNK PÅ DIG SJÄLV. DU SKRIVER ATT DE ÄNDA SOM ÄR SOCAR ÄR LÅGINKOMSTTAGARE, MEN DET ÄR VÄL SJÄLVKLART OM DET INTE FINNS SNÄLLA SVENNAR DÄR UTE FÖR ALLA SOM TJÄNAR MYCKET VILL INTE DELA ME SIG(SNÅLA SOM SVENSKAR ÄR). THINK OUTSIDE THE BOX, DU KAN INTE BARA TÄNKA PÅ ATT DU VILL HJA DINA KLACKAR FRÅN NELLY.COM TÄNK PÅ ATT DET FINNS FOLK SOM DÖR OM DE INTE KMR HIT. SOCARNA VILL BARA JÄMNA UT ALLT OCH FÅ GRATIS SJUKVÅRD, SÄG VAD SOM LÅTER FEL MED DET?

 • En tjock katt i en smal värld

  Haha, det roligaste jag vet är att läsa dina kommentarer efter ett sånt här inlägg. 😀 Begåvningsreserverna dras som flugor till skit.

 • Yuri

  Följer oxå med vilka vallöften de rödgröna kommer med. Skämtade med min kollega om att om de rödgröna vinner så ska jag flytta tillbaka till sverige o bli arbetslös för det är just vad deras politik lockar folk till. Seriös, höja inkomstskatt, införa förmögenhetsskatt, höja bensinskatt – det är inte hur man tillför tillväxt till ett lands ekonomi.
  Jag gillar dock inte ditt sätt att dra alla invandrare över en kam. Det finns lata och obildade white trash som sitter o nyttjar systemet oxå. De som spenderar sitt sos-bidrag på alkohol o inte gör samhället nån nytta.
  Många med invandrarbakgrund betalar inkomstskatt o det finns gott om högutbildade, högavlönade invandrare som inte tänker rösta rött.

 • sofie

  Paow, dags att sluta prata om saker du inte vet något om. Fördummar dig bara, vet du att vi som är medlemmar i EU inte kan minska på invandringen?

 • anna

  jag börjar gråta när jag läser detta. du låter bara hemskt egoistisk arma, stackars och lilla överklassbarnet.

 • emmelie

  BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLA SOM TJATAR OM ATT MODERATER BARA ÄR HÖGINKOMSTTAGARE. DET DÄR ÄR BARA SKITSNACK SOM KNAPPAST STÄMMER! MODERATER VILL SÄNKA SKATTERNA FÖR FOLK SOM ARBETAR, INTE ÖVERKLASSFOLK SOM SITTER PÅ EN HERRGÅRD OCH LEVER GOTT PÅ ETT ARV. JAG JOBBAR FAN PÅ ICA OCH MIN MAMMA SOM DAGISLÄRARE. VI ÄR MODERATER BÅDA TVÅ. MODERATERNA VILL FRAMFÖR ALLT SÄNKA SKATTERNA FÖR SÅNNA SOM OSS, ALLTSÅ LÅGINKOMSTTAGARE. EN UNDERSKÖTERSKA FÅR TILL EXEMPEL EN HEL EXTRA LÖN VARJE ÅR NU NÄR MODERATERNA SITTER VID MAKTEN. VEM TROR NI EGENTLIGEN TJÄNAR MEST PÅ SKATTELÄTTNINGAR? HÖGINKOMSTTAGARE ELLER LÅGINKOMSTTAGARE? JO PRECIS, LÅGINKOMSTTAGARE!! VI HAR HÖGST SKATTER I HELA VÄRLDEN, ÄNDÅ VILL VÄNSTEROPPOSTIONEN HÖJA SKATTERNA REJÄLT. VAKNA SVERIGE. VEM VILL HA ETT BIDRAGSBEROENDE SAMHÄLLE DÄR FOLK KÄNNER ATT DET INTE TJÄNAR SIG ATT ARBETA FÖR ATT MAN INTE FÅR TILLRÄCKLIGT MYCKET FÖR DET. OM SOCIALDEMOKRATERNA VINNER VALET FÅR VI ETT ORÄTTVIST SVERIGE DÄR DE SOM KÄMPAT I SKOLAN OCH ARBETAR FÅR STRAFFBESKATTAS FÖR ATT LATA MÄNNISKOR SKA STRUNTA I ATT ARBETA OCH LEVA PÅ ANDRA I STÄLLET, ARBETSLÖSHETEN KOMMER ATT ÖKA OCH PENGARNA FÖRSVINNER UT UR LANDET. DESSUTOM FÅR VI ETT GÄNG HYCKLARE SOM LEDER SVERIGE, EN STATSMINISTER SOM TAR AV SVENSKA SKATTEBETALARNAS PENGAR FÖR ATT HANDLA KLÄDER TILL SIG SJÄLV OCH SINA BARN, RESA PÅ LYXSEMESTER OSV. PLUS KOMMUNISTEN OCH PAJJASEN LARS OHLY! FINNS INGET SOM GÖR MIG MER FÖRBANNAD EN SOCCAR!!!!!!

 • Anna

  Vad jag har förstått så har din pappa cash. Du vill alltså att han ska behöva punga ut pengar den dagen du ska fixa tänderna? Jag såg ju nämligen här om dagen att du inte tjänar speciellt mycket på bloggen. Sen har du ju ingen gymnasiekompetens heller vilket är rätt kasst om man ska söka utbildning för att i framtiden bli höginkomsttagare.
  Med moderaternas (eller högern överhuvutaget) styre så lär tandvårdskostnaderna bli så skyhöga att ingen har råd att ens undersökas..

  Ta reda på mer info. Det är så mycket mer du behöver lära innan du yttrar dig om ett så stort ämne som politik.

 • Fia

  Oj, nu tycker jag att vi lämnar glashuset innan vi börjar kasta sten. Det är enormt roligt att du inte ens tagit studenten, men menar att man bör hylla höginkomsttagare då de har studerat. Av denna anledning behöver de inte ge tillbaka till samhället. Hm, logiken är uppenbar! MEN inser du att du inte tjänar på den sortens politik överhuvudtaget? För du, som inte studerat, torde med andra ord inte tjäna särskilt mycket i framtiden (ja, jag följer din logik) och då kanske, men bara kanske, skulle du uppskatta sossarnas bidrag. Åh, du är så otroligt dum. På riktigt – dum! Jag greppar liksom inte hur någon kan tänka som du, om man är i din situation. Totalt ologiskt. Paow, enligt din logik kommer du vara en LÅGINKOMSTTAGARE. Yes, indeed!

 • ANNA

  Bry dig om dina medmänniskor och försök låta bli att blanda in politik med svenska ungdomar! Förstår du inte att du ger dom en sned blick på hur vårt samhälle borde styras?

  Socialdemokraterna tänker på SVERIGE, på SJUKVÅRD, utbildning och framförallt välfärd! Som är det viktigaste vi egentligen borde fokusera på för att må bra.

  Smutskasta aldrig ett parti i en sån här blogg, du förstör mer än vad du tror. Försök ta åt dig! Lägg det åt sidan och sköt ditt eget.

 • ANNA

  Sjukt att du väljer att berätta om nackdelarna med socialdemokraterna när moderaterna har så många fler EGOISTISKA nackdelar.

 • Anonym

  Tycker du ska lära dig stava först, innan du ger dig in på sådant här! HAHAHA XD

 • My

  ute på hal is lilla du!

 • Gabbies

  Tycker du då att det är bättre som moderaterna och co gjort nu? Vi som är sjuka får en viss tid på oss att bli friska och hinner man inte blir det under den tiden så otur för dig för då ska du jobba. Att du inte klarar det är inte deras problem, dom har ju fått ut en som är sjuk att jobba. Och det är alltså inte personer med förkylning vi pratar om, folk som har cancer tvingas till samma sak, menar du ärligt att det är en bättre politik? Inser du att det finns människor här i Sverige som tagit sitt eget liv till följd av detta? För att dom känner sig utanför och sparkade på?

 • Maria

  Jag håller inte med dig alls.

  Socialdemokraterna handlar inte om att folk ska slippa jobba.
  I dagsläget finns inga jobb, även om man försöker hitta ett. Jag som går ut skolan nu kommer få skriva upp mig på arbetsförmedlingen. Jag lär inte få jobb, ist får jag 2500kr i månaden att leva på och en praktikplats. 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan, med en lön på 2500kr. Det blir en timlön på strax över 15kr. Tycker du att det är rimligt???

  Sedan detta med invadrare. De måste ta vägen någon stans. Eller tycker du det är bättre att de som har det otroligt svårt ska lämnas att dö?
  Dessutom GER invandrarna jobb. De får inte fler jobb än vi Svenskar, men fler människor = fler jobb. Så enkelt är det. Invandrarna bidrar till att Svergie blir bättre i lågkonjunkturen.

  Svar: Okej, varifrån kommer pengarna till allt det du beskriver? Jösses så naivt.

 • sara

  Är det inte bättre att vi har lite mindre jobb, lever en anings dåligare och folk slipper ett liv i krig osv…. eller ne några tusen mindre i månaden är värre än att låta folk dö i krig….

 • Anonym

  Lilla gumman jag tycker så synd om dig när jag läser det här. Synd att du är så trångsynt, oallmänbildad men framförallt tycker jag att det är förjävligt att du skriver massor av grejer utan någon grund och med sjuka resonemang som så jävla många, också oallmänbildade läser och tror på. Skulle så gärna vilja skicka dig till en skola där du kan lära dig något om politik, samhället och retorik. Du vet inte vad du pratar om, jag känner igen sånna som dig så jävla mycket. Tänker på djupet utan bara på ytan och drar sen sina egna slutsatser, slutsatser som blir rätt snea när man inte är tillräckligt allmänbildad för att se grunder och följder.

  Svar: Enlighten me, please… Bara för att du inte delar min åsikt är jag ”oallmänbildad” så borde jag gå i skola, en skola, antar jag, som skulle lära mig att ha ”rätt” åsikter. Härligt fritt samhälle du eftersträvar.

 • emilia

  Du som varken går i skolan eller vill jobba borde ju verkligen vara sosse… kan ju se på vad som är possitivt istället med att få en mer jämnställd lön för alla. Tex kan alla jobba med det som dem verkligen brinner för, istället för att välja jobb efter hur mycket pengar man kommer tjäna. Sen om man väljer att jobba mer än 8 timmar om dagen tjänar man ju mer.. men att en gubbe på ngt flashigt kontor som jobbar 8 timmar om dagen ska få mycket mer än en tjej som jobbar med människor 8 timmar per dag är ju helt absurt!!

  Svar: Gubben kanske har ju valt sitt jobb och förmodligen slitit för det, varför skulle han inte kunna tjäna mer? Kunde ju vara tjejen i stället… Fritt val du vet?

 • FCKIN NOLLA

  hahah IDI OT, nu svamlar du om saker igen, eller bara tagit från wiki? grow up jä vla nol la

 • Caroline

  ”Maria skriver:
  2010-05-04 kl 23:10
  Jag håller inte med dig alls.

  Socialdemokraterna handlar inte om att folk ska slippa jobba.
  I dagsläget finns inga jobb, även om man försöker hitta ett. Jag som går ut skolan nu kommer få skriva upp mig på arbetsförmedlingen. Jag lär inte få jobb, ist får jag 2500kr i månaden att leva på och en praktikplats. 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan, med en lön på 2500kr. Det blir en timlön på strax över 15kr. Tycker du att det är rimligt???”

  Precis, det handlar inte om att folk ska slippa jobba. Socialdemokraterna vill mer än gärna att alla ska få jobb, och de som inte får jobb eller de som inte kan jobba får bidrag. De som inte får jobb eller de som inte kan jobba ska väl också ha pengar att leva på? Eller är de dömda till att bli uteliggare och kanske till och med frysa och svälta ihjäl istället?

  Håller med, det finns inga jobb. De få jobb som finns är det stenhård konkurrens på. Vet inte hur många jobb jag sökt bara i år! Du Maria, du får i alla fall ersättning och praktik. I kommunen där jag bor finns det inte pengar till praktik längre och Arbetsförmedlingen hjälper inte längre till med praktik överhuvudtaget, så länge man inte är halvpensionär (vilka får futtigt med ersättning de med). 15 kr i timmen är skamlön, slaveri nästan.

 • Caroline

  ”sara skriver:
  2010-05-04 kl 23:10
  Är det inte bättre att vi har lite mindre jobb, lever en anings dåligare och folk slipper ett liv i krig osv…. eller ne några tusen mindre i månaden är värre än att låta folk dö i krig….”

  Ja, i Sverige är vi så jäkla bortskämda och självupptagna att vi inte ser andras problem. Är våra pengar och vårt materiella viktigare än andra människors liv? Tänk om de rika kunde undvara lite av sina löner. Då kunde fler människor i nöd få hjälp. Och de som säger annat är inget annat än egoistiska. Har inte hört talas om solidaritet, människovärde och mänskliga rättigheter!

  Tänk på de som överhuvudtaget inte har pengar och inte kan klara sig, som knappt överlever! Som inte har mat på bordet och tak över huvudet!

  Tänk på de som lever mitt i kriget!

  Tänk på de som riskerar tortyr och/eller dödsstraff för sina politiska åsikter som oftast bara handlar om deras rätt till frihet och demokrati!

  Tänk på kvinnor som riskerar dödsstraff bara för att de genomfört olagliga aborter i deras hemländer!

  Allt är att beakta, se omvärlden och inte bara er själva! Det är viktigare att människor inte plågas och avrättas än att vi har överflöd av pengar och saker. Egentligen, mycket av det vi klagar på här i Sverige är bara petitesser!

 • Paow

  Du har missförstått Socialdemokraterna och därmed socialismen otroligt mycket. Klart att du måste jobba. Det som de vill är att de ska bli lika för alla. Socialismen kommer från ARBETARKLASSEN. Alltså betyder det att de arbetar, inte lever på bidrag. Om man sedan behöver bidrag eftersom man är arbetssökande, inte får ekonomin att gå ihop etc så är det väl bra att man blir erbjuden det?
  Och sen säger du att vi inte har tillräckligt med resurser för att ta emot invandrarna. Har du tänkt på att fler människor faktiskt skapar fler arbetstillfällen? Ett större samhälle (med fler människor) betyder att vi behöver mer resurser för att gå runt, ja där har du rätt. Men människor i sig är resurser och vi har plats för mycket fler människor i vårt land.

  Svar: Ja, jag måste verkligen ha missförstått något. Det var matten i skolan det. För hur jag än funderar kan jag aldrig förstå hur 100 000 invandrare kan vara bra för svensk ekonomi när majoriteten av dessa hamnar i omedelbar arbetslöshet och bidragsberoende eftersom vi befinner oss i en lågkonjunktur och arbetslösheten är hög redan nu…. Ärligt talat tror jag inte jag missade något, utan att du försöker rättfärdiga något som du redan vet med dig inte fungerar… Matematisk omöjlighet är vad det är.

 • ole

  Mona Sahlin förre detta integrationsminister och troligen blivande statsminister för Sverige. Helt sanslösa uttalande.
  Hon har sagt och jag citerar nu ordagrant ur Euroturk – Turkiska ungdomsförbundets tidning:

  ”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en historia, någonting som binder er ihop. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker.”

  Hur kan hon kränka alla svenskar på det här sättet? Skamligt!

 • annaärbäst

  Du är inte dum du 😀 för jääävla bra sagt! håller helt med.
  Bara att hoppas att dom inte vinner valet!

 • AfghanSwe

  Du går inte i skolan, du kan tydligen ingenting om politik, så varför yttra dina åsikter, när du tydligen inte har någon som helst grund i det. Sveriges regering bestämmer själv hur många flyktingar dom vill ta in, och om du är inte medveten om detta, så får Sverige pengar för det. Gå tillbaka till skolan och lär dig något, annars är det bara att hålla tyst eller fortsätt blogga om dina bustiers, skor och lägg upp nakenbilder, för mer än så kommer du inte bli. Lilla gumman, här har du ett och annat att läsa, så kanske blir du lite mer empatisk till människor som har det svårt, men äsch det är inte upp till mig att utbilda dig, du har skolan och föräldrar till det.
  ”Flyktinginvandring sker på två sätt:
  * Regeringen bestämmer varje år en s.k. flyktingkvot, dvs. hur många flyktingar som ska överföras till Sverige.
  * Enskilda asylsökande som själva reser till Sverige och söker uppehållstillstånd.
  Sverige har undertecknat 1951 års FN-konvention om flyktingars rättsliga ställning (Genèvekonventionen). Den anger de rättigheter och förmåner en stat som undertecknat konventionen är skyldig att garantera flyktingar som vistas inom dess gränser. Den svenska Utlänningslagens definition av begreppet flykting bygger på Genèvekonventionen:
  ”Med flykting avses i denna lag en utlänning som befinner sig utanför det land som han är medborgare i, därför att han känner välgrundad fruktan för förföljelse på grund av sin ras, nationalitet, tillhörighet till en viss samhällsgrupp eller på grund av sin religiösa eller politiska uppfattning och som inte kan eller på grund av sin fruktan inte vill begagna sig av detta lands skydd. Vad som nu har sagts gäller oberoende av om förföljelsen utgår från landets myndigheter eller dessa inte kan antas bereda trygghet mot förföljelse från enskilda.
  Som flykting skall även anses den som är statslös och som av samma skäl befinner sig utanför det land där han tidigare haft sin vanliga vistelseort och som inte kan eller på grund av sin fruktan inte vill återvända dit.”

  Utlänningslagen 3 kap 2 $

  En asylsökande har i princip inte rätt att välja i vilket land han vill bo. Den stat dit en asylsökande först har kommit skall pröva asylfrågan. En asylsökande som hade kunnat söka asyl i ett annat land innan han kom till Sverige, kan därför avvisas till det landet.
  Enligt Utlänningslagen är asyl ett permanent uppehållstillstånd som utlänningar får om dom är:

  Flyktingar
  ”Med asyl avses i denna lag uppehållstillstånd som beviljas en utlänning därför att han är flykting.
  En ansökan om uppehållstillstånd enligt 3 $ skall handläggas som en asylansökan”.
  Utlänningslagen 3 kap 1 $

  Övriga skyddsbehövande
  ”Med skyddsbehövande i övrigt avses i denna lag en utlänning som i andra fall än vad som avses i 2 $ lämnad det land, som han är medborgare i, därför att han
  1. känner välgrundad fruktan för att straffas med döden eller med kroppsstraff eller att utsättas för tortyr eller annan omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning .
  2. på grund av en yttre eller inre väpnad konflikt behöver skydd eller på grund av miljökatastrof inte kan återvända till sitt hemland, eller
  3. på grund av sitt kön eller homosexualitet känner välgrundad fruktan för förföljelse.
  Som skyddsbehövande skall även anses den som är statslös och som av samma skäl befinner sig utanför det land som han tidigare haft sin vanliga vistelseort och på i första stycket angivna grunder int kan eller vill återvända dit.”
  Utlänningslagen 3 kap 3 $”

  Svar: Men söta lilla du, tror du inte jag vet skillnaden mellan en flykting och en invandrare. Jag har inget emot flyktingar som kommer till Sverige som första asylland. Problemet torde vara att i princip ingen kan komma till Sverige som första asylland för man måste passera andra länder för att kunna komma hit.

  Det är inte flyktingarna som är problemet. Problemet är de som kommer hit under falska förevändningar och missbrukar vår gästfrihet. Sedan är även anhöriginvandnringen ett bekymmer. Det är i dessa två kategorier du hittar nästa all invandring idag och den är allt annat än begränsad. De asylsökande (de som faktiskt är flyktingar) uppgår till cirka 30 000, men sedan kommer alla andra till… Förra året invandrade 102280 personer till Sverige enligt SCB. Fundera på vad det kostar…

 • maria

  det kan ju vara du som är en ”låginkomstagare som tycker att livet är orättvist och människor som faktiskt inte orkar jobba” om några år. du har ju ingen utbildning?

  Svar: Där kommer du aldrig att få se mig. Jag kommer se till att ha koll på läget…

 • Emelie

  Den här kommentaren är väl meningslös att ens posta, men men.

  Alla de där 100 000 som invandrar hit har inte alla utländsk bakgrund. Även svenskar, som är födda i Sverige, räknas som invandrare om de flyttar tillbaka hit efter några år utomlands. Dessutom är många som räknas som invandrare arbetskraft vare sig du vill eller inte. De har en kompetens som arbetsgivaren inte hittar i Sverige, och såklart att det är bra att företag kan lyckas och tjäna pengar.

  Faktum är att det är flest SVENSKAR som invandrar. Du kan ju kolla själv här: http://www.scb.se/Pages/TableAndChart____231104.aspx Jag antar att inte SD tycker det är fel att svenska medborgare återvandrar (fast det räknas som att de invandrar.) Vidare kan du se att det är irakier och somalier som placerar sig tvåa respektive trea på listan, men de två tillsammans kommer inte upp i samma antal svenskar som invandrar.

  Är för övrigt inte sosse, så du behöver inte kalla mig sossesvin eller något annat fräsigt. Däremot borde man ha lite underlag för det man snackar om.

 • Emelie

  Haha ja just det. Jag glömde det viktigaste: Många SD-sympatisörer och aktiva lever själva på bidrag.

 • johanna

  Som du sa, du bör inge prata om något du inte har någon aning om.
  Alla politiker har samma mål. Det vill säga att samhället ska fungerar så bra som möjligt. Det som skiljer partier är tillväga gång sättet. Det är bevisat att de länder som fungerar bäst är de med minst klass skillnader. Därmed ökad skatt för de som faktiskt har pengar. Det spelar ingen roll, den som är rik kommer fortfarande vara rik. Skatter hjälper bara de som inte har möjlighet att tjäna storsummor men ändå kan leva ett okej liv. Alla kan inte vara rika och alla kan inte vara fattiga.

  Och det där med att kriminaliteten ökar ju mer invandrare Sverige tar in är något många påstår. Men hur förklarar man att majoriteten ev de som sitter inne är svenska rasister?
  Kriminaliteten ökar för att det finns för många med samma åsikter som dig. Rasistiska åsikter.

  Svar: Förstår ditt argument, även om jag inte nödvändigtvis delar din åsikt. Höga skatter är inte självklart lösningen på alla problem med klasskillnader.

  Vad gäller populationen i Sveriges fängelser så ska du kanske försöka kolla igen… Antalet svenska rasister i fängelser är nog otroligt lågt. Försvinnande lågt. Däremot har vi en kraftig överrepresenation av invandrare och folk av utländsk härkomst. Det ÄR ett faktum. Försök med statistik att överbevisa mig i den frågan är du snäll. 🙂

 • Robin

  Sunda tankar du har =)

 • Sanna

  Jättebra sagt!!!!!!!!!!

 • Lina

  Men snälla du, läs på lite om politik och socialdemokraterna innan du uttalar dig, för du framstår bara som en riktig idiot.

 • Angelica

  Det är inte alla som kan försörja sej på sin blogg eller har en pappa som äger en butik. Har du provat att söka ett jobb? Vet du hur svårt det är?? Många som är hemma tror jag knappast är det frivilligt..

 • Maja

  Jag förstår inte. Man ska ha en utbildning för då får man ett bra jobb, men du har ju ingen utbildning. Tänkte du leva på bloggen till du är 90 år? Alltså, människa, hur fan resonerar du?

  Svar: Jag skrev inte att man SKA ha, men att många välbetalda har jobbat hårt för att hamna där de är idag och att det också ofta är studier som tagit dem dit. Jag antar att pensionsåldern inte höjts till 90 år så jag behöver väl inte klara mig på bloggen till dess 🙂 Ja, det vill säga om inte Mona får ta över, då finns det väl inga pengar kvar till pension heller…

 • emma

  slutar också läsa din blogg nu.
  Du vet ingenting om det du skriver om. Vet du hur liten procent invandrare vi tar in om man jämnför med tex usa? Och tror du invandrare flyttar till sverige för att dom vill? Skulle du vilja fly från sverige, alla dina vänner, hela din familj, allt du känner igen? Skulle du vilja gå till skolan (nej juste du går ju inte i skolan) okej, skulle du vilja gå ut och gå utan att veta om du kommer överleva en timmes promenad? Och hur bra jobb, bostäder osv tror du invandrarna får? Dom flesta har inte ens något jobb! Och om du börjar klaga på att du inte får något jobb får jag fan nå fel på dig. DU GÅR INTE ENS I SKOLAN DIN SKRATTRETANDE LILLA BIMBO!
  Jobb får man, men bra utbildning. Gå runt på stan, se vart invandrarna jobbar och tänk efter innan du yttrar dig om sånna här saker. Jag är sexton, går i nian och vet dubbelt så mycket som dig. Vet du varför? FÖR JAG GÅR I SKOLAN, FÅR UTBILDNING OCH FÅR SEDAN ETT JOBB!

  Min mamma har jobbat för socialdemokraterna. Om du fick sitta och debbatera med henne i tio minuter skulle du nog ändra uppfattning. Så knip igen din glappande käft innan du börjar anklaga oskyldiga människor bara för att du är lat och tror du kan överleva på bloggen.

  dra åt helvete!

 • Linda

  Det är ju tydligt att du inte har en aning om vad du pratar om :p

 • Malin

  Helt klart att du bara skriver om detta för att provocera, det hade kanske lyckats om du verkligen satt dig in i politik, men det framgår tydligt att du inte har någon aning om vad du pratar om.

 • Yohannas politiska ssublogg..

  Du borde läsa på om SD lilla vän. Då skulle du aldrig (om du har ett iq på iaf normal..) promota dem.

 • amalia

  Lilla Paulina! om du hade varit lite mer uppmärksam i skolan så hade du vetat att socialdemokraterna är arbetarnas parti. Du har helt fel när du säger att socialdemokrater över lag är människor som inte orkar jobba. Om man har en låg inkomst så är de nästan självklart att man är socialdemokrat, eller iallafall röd, bara för att just den politiken gynnar en. Dessutom sa du i bellatyrashow att du inte orkar jobba. du gör bort dig paow!!

 • JAG

  snälla, när din blogg inte är intressant längre och när du blivit ”vuxen” så kommer du sitta utan jobb du också och tycka livet är orättvist. tänk lite på framtiden.
  och har du sett hur världen ser ut eller? alla har det inte lika bra som vi har det i sverige, varför då inte hjälpa dom stackars människor som flyr sina länder för att inte bli mördade, våldtagna, torterade? tror du dom har valt det? tror du dom vill komma till ett land som dom inte känner igen, där INGEN förstår dom, där dom inte kan språket och inte kan göra sig förstådda, där dom måste lära sig ALLT från början som ett litet barn måste?
  SKÄRP DIG DIN LILLA NOLLA!

 • Moderaten

  FÖRST OCH FRÄMST! INVANDRARE HAR JÄTTE SVÅRT ATT FÅ JOBB I DETTA LAND, DOM KAN VARA HÖGT UTBILDADE MEN DERAS UTBILDNING GÄLLER INTE HÄR!
  SEDAN HÅLLER JAG MED OM ATT VI MÅSTE BEGRÄNSA INVANDRINGEN DÅ VI HAR OLÖSTA PROBLEM I SVERIGE TEX ÄLDREVÅRDEN, SJUKVÅRDEN, SKOLAN SOM DOM DRAR IN PÅ HELA TIDEN. MED VÅR SJUKVÅRD SÅ KAN MAN IBLAND TRO ATT MAN BOR I ETT U.LAND.

  SEN TILL ALLA SVENSKAR, SLUTA HITTA PÅ NYA SÄTT ATT BLI SJUKSKRIVNA, FÅ BIDRAG OSV. DAGEN UNGDOMMAR INSER JU ATT MAN MAN BEHÖVER INTE JOBBA, MAN FÅR BIDRAG, A-KASSA OSV.
  SVENSKAR ÄR PRECIS LIKA LATA DOM.

  EN SAK, SLÄNG UT ZIGENARNA DOCK!!!

  NÅN SOM NÅGONSIN SETT EN ZIGENARE JOBBA?? NEE JUST DE! DOM BLUFFAR TILL SIG EX BIDRAG HOS SOCIALEN GENOM PÅHITTADE PERSONER, DOM HITTAR ALLTSÅ PÅ MÄNNISKOR OCH REGISTRERAR DOM HOS SKATTEMYNDIGHETEN..

  FY FAN UT ME DOM IAF..

  Svar: Vill du jag ska sponsra dig med ett tangenbord som har gemener också? Och ja, jag känner till arbetande zigenare (romer, ja, jag vet).

 • elin

  tycker exakt som dig Paow! Så jävla rätt <3

 • Anonym

  Vem fan ska sköta skitjobben då? Efterbliven eller?

  Svar: Du kanske?

 • Nenne

  Hahaha! Som många andra skriver du har ju förfan inte ens gått klart skolan själv. Du får allt på silverfat, hur kan du då sitta och skriva saker som att folk är lata och att de vill få pengar utan att jobba? För det är ju precis det du gör. Du sliter inte för dina pengar direkt. VAKNA ur din lilla saga stumpan.

  Och vadå, som att de där bidragspengarna lever upp till människors drömmar? Det är en summa dom klarar sig på och inte en summa som gör att dom kan göra saker, leva lyx. Sjuka människor blir tvingade till att jobba. Och du sitter och stör dig på att folk är lata?! Dubbelmoral din lata fan, och skyll inte på att du ”bara är 17” för du är vuxen nu och till o med min lillebror på 12 fattar mer än vad du gör. Alltså vi betalar skatt av en viss anledning och det är på grund av hur stor själva inkomsten är. Blir det inte mer logiskt då för en som tjänar mycket mycket mer ska betala mer? Nä fyfan.

  Tack vare invandringen har du fått träffa amir, hans familj och tack vare invandringen finns det mer jobb, och du kan äta pizza, du kan äta sushi, kinamat och det är mycke som gynnar oss på den punkten.

  Svar: I många andra länder är skatten lika för alla inkomsttagare och det tycker jag vore en fin lösning.

  Om du seriöst tror att invandringen har särskilt mycket med vilken mat som finns att köpa i restauranger i någon större omfattning så är du ju… naiv.

  Jag har som sagt inget emot en sansad invandringspolitik, det är ju det jag vill ha, inte en helt okontrollerad våg av folk som kommer hit bara för att det är möjligt och utan att deras försörjning är tryggad.

 • linn

  visste du att Hugos pappa invandrade till Sverige från Chile ?……………..

  Svar: Your point being…?

 • jag

  Jag är ev utav dom som du påstår gnäller över livet och tycker livet är orättvist!
  Jag är låginkomstavlönad. Men INTE FAN gnäller jag över det. Jag älskar livet ändå. Man behvöer inte pengar för att vara lycklig.

  Jag hoppas att du inser det någon dag du med. Att allt kretsar inte kring pengar….

 • stina

  ”HEJA SVERIGEDEMOKRATERNA

  ps paow, som du ser så är det en hel del kommentarer emot det du sagt. ta inte åt dig, 80 procent är blattar och lever i en källare. dom borde buga för ”

  fin kommentar..
  blattar som lever i en källare?
  lät ju verkligen ickerasistisk.

  / svensk medborgare.

 • emilia

  HAHA, så jävla bra du är paow! älskar det du skriver om SD och fuck of fucking sossar! fortsätt med det du gör, innerst inne vet alla att du har rätt! GO GIRL! :D<3

 • Caroline

  ”Svar: Men söta lilla du, tror du inte jag vet skillnaden mellan en flykting och en invandrare. Jag har inget emot flyktingar som kommer till Sverige som första asylland. Problemet torde vara att i princip ingen kan komma till Sverige som första asylland för man måste passera andra länder för att kunna komma hit.

  Det är inte flyktingarna som är problemet. Problemet är de som kommer hit under falska förevändningar och missbrukar vår gästfrihet. Sedan är även anhöriginvandnringen ett bekymmer. Det är i dessa två kategorier du hittar nästa all invandring idag och den är allt annat än begränsad. De asylsökande (de som faktiskt är flyktingar) uppgår till cirka 30 000, men sedan kommer alla andra till… Förra året invandrade 102280 personer till Sverige enligt SCB. Fundera på vad det kostar…”

  Jo, åker man till Sverige och endast söker asyl här och inte söker det i ett annat land innan räknas Sverige som första asylland. Dock krävs det att man inte har stämplar eller uppgifter någon annanstans. Men i annat fall räknas Sverige som första asylland, trots att man ÅKTE IGENOM tex Turkiet, Grekland, Tyskland och Danmark. Dessa länder räknas då inte som första asylländer före Sverige.

  Anhöriginvandring är inget problem. Jag tycker att man självklart kan ta hit sina anhöriga, tex partners, föräldrar, barn, syskon och så vidare. De har ju lika stor rätt att få vara tillsammans som vem som helst.

  Och som jag redan sagt, vad spelar det för roll vad det kostar när det är människor och deras liv det handlar om? Oavsett anledningen till varför de kommer hit.

 • julia

  du sitter och säger att man skall ge alla pengar till dom som har bra jobb och jobbar hårt, men att jobba som sjuksköterska är också ett hårt jobb (ex) men dem får dåligt med betalt fast de gått en lång utbildning.. du själv går inte ens i skolan och har inget jobb o får hur mkt pengar som helst! hur går de ihop. du är inte svensk.. och nästan inga av dina vänner är svenska,så va f*n tänker du me?

 • Caroline

  ”emma skriver:
  2010-05-05 kl 10:03

  slutar också läsa din blogg nu.
  Du vet ingenting om det du skriver om. Vet du hur liten procent invandrare vi tar in om man jämnför med tex usa? Och tror du invandrare flyttar till sverige för att dom vill? Skulle du vilja fly från sverige, alla dina vänner, hela din familj, allt du känner igen? Skulle du vilja gå till skolan (nej juste du går ju inte i skolan) okej, skulle du vilja gå ut och gå utan att veta om du kommer överleva en timmes promenad?”

  Håller med, titta på USA, eller snarare Kanada.

  Och man flyttar inte från allt man har för att komma till Sverige och stå ut med oss svenskar och våra fördomar och bli förnedrade och kränkta. Tänk på alla som är tvungna att lämna sina föräldrar, syskon, vänner, sin utbildning, sitt jobb, sitt hem, ja allt. Och tänk på vad det kostar för dem som lämnar sina länder. De får sälja allt dem äger för att ha råd att komma hit + i vissa fall be sina familjer och vänner om mer pengar om det inte räcker. Och vägen hit är fan inte lätt. Många tvingas gå/färdas på nätterna genom skog, sjöar, gyttja, öknar, ja fan vet vad! Man genomgår inte allt detta om man inte måste! De försöker rädda sitt eget skinn!

 • Flepker

  Alla som argumenterar FÖR en massinvandring har inte kommit med ett enda konkret argument än. Allt är känsloargument. ”Men hur skulle det kännas?” ”Jag mår inte bra när jag tänker på..” Etc.

  Ni lär bli så fruktansvärt rädda när ni ser valresultatet i år.

 • janni

  Alla har så klart rätt till en åsikt, men snälla människor, ni måste ju veta vad det är ni står för innan ni häver ur er skit om olika partier? Och sen alla som säger saker i stil med: ”Jag skiter i politik”.
  Gör det då, men kom fan inte och klaga på hur samhället ser ut sen. Gör ni inget för att förändra, så har ni fan ingen rätt att klaga! Det är som att ge fan i att städa och sen klaga över att det är stökigt.
  Stolt medlem i Vänsterpartiet, och det står jag för!
  Men jag kallar inte alla som har en annan åsikt för dumma i huvudet, kom igen, det är dagisnivå!

 • Anna Katana

  Nu är det ju så att sossarna tro på människan. Sossarna tro inte som moderaterna att alla som inte har ett jobb eller är sjukskrivna är lata. Oftast finns det orsaker. Och skulle inte moderaterna skapa arbete med sin politik? Vad har hänt? Jo fler människor har hamnat i missär, fler lever på bidrag. Hur kommer det sig? Inte för att det är någon som är lat i alla fall!
  Det behövs mer pengar till arbete. och det behövs pengar till bidrag. De flesta väljer inte att leva på bidrag, det finns orsaker att de hamnar där. Och ska inte dessa människa då ha en chans att överleva som alla andra?

  Sen högerns villkor för unga. Lägre arbetsgivaravgifter. Lägre löner till unga. Kostar det inte lika mycket att leva som ung?

  Du har rätt till dina åsikter, självklart. Alla står vi olika i politiken. Men utgå inte ifrån att alla är lata för den teorin är förlegad.

 • Anonym

  ”bara låginkomstagare som tycker att livet är orättvist och människor som faktiskt inte orkar jobba”

  hahahahahahaha seriöst paow gumman? tror du bara det är ”folk som inte orkar jobba” som är socialdemokrater? Inte ens lönt och svara på, säger bara.. LÄS PÅ LITE IDIOT. Dina uttalanden är skrattretande och missvisande, ta ditt ansvar som ”förebild” för småtjejer och ljug inte om sånt här i din blogg. Du får ljuga bäst du vill om dina ligg och senaste fylla man skapa inte såna här bilder av något du inte har den minsta aning om!!!!!!!!!

 • Elin

  Heeeejja Socialdemokraterna !! 😀 jag tror nog att du vill ha mindre skatt, så att du ska kunna tjäna några pengar i ditt liv. outbildade unge de hörs ju att du är.
  Konstig att inte jag är fattig..

 • Anonym

  håller med! 😀

 • eran egna fröken smet.

  Paow, gumman. Du kan inte resonera sådär. Det är helt befängt.

  För alla de som är över 18 i paows blogg(kan fan inte vara många) men även ni som är under, LYSSNA INTE PÅ PAOW!
  Skapa er egna uppfattning, jag lovar… alla sossar är inte ”lata och orkar inte jobba”. Ska själv rösta i valet i höst, i skillnad från paow som inte ens får rösta. Ta reda på vad de olika partierna står för och VÄLJ sedan SJÄLVA.

  Socialdemokraterna talar mycket om jobb för unga. (är inte så insatt själv, men om man skummar igenom deras hemsida så vafan..)

  Det måste finnas alternativ paow, det handlar inte om att kasta ner alla ”lata som inte orkar jobba” i ett svart hål och säga ”NU FINNS NI INTE MER”. Medans de i själva verket lever och existerar i allra högsta grad, de har lika mycket rätt som du har att leva. Det handlar inte om att sopa dem under mattan utan att hjälpa dem hitta motivationen till att jobba och sen se till så att det FINNS jobb att söka. Är själv studerande och har under tiden jag studerat sökt ca. 50jobb utan resultat, så fort jag är klar(vilket är om 3-4år) så hoppas jag och ber högt att det finns någon som vill ha mig på sitt jobb, någon som hjälper mig in på arbetsmarknaden, någon som ser till att det finns jobb och någon som ser till att jag kan behålla det och detta gärna… till en vettig lön så att jag kan leva.

  Om annat, kanske jag ska börja storblogga och jobba extra på pappas mataffär? Är det en karriär kanske? Fan heller!!! Jag vill leva och jobba och har ingen dröm om slänga ut mig privatliv inför 10 000tals andra, det finns ingen karriär att bygga där…

  Väx upp Paow, världen är inte rosenröd och utan taggar. Det går inte att säga ”släng ut invandrarna och skit i alla som inte har jobb” Hur fan tror du världen skulle se ut då? Det handlar om att skapa möjligheter för invandrarna som redan är här och att ta hand om de arbetslösa som redan finns och så gott som det går, förebygga det. Men man kan inte blinka 2gånger och hoppas att allt det dåliga ska försvinna…

  Svar: Berätta mer för mig hur du tycker detta ska hanteras i stället…!

 • Johanna

  Paow, du skulle nog passa i mustasch. Precis som Hitler.

  Hitlers Propaganda:
  ”Nazisterna hade en plan för hur de skulle göra så att tyskarna såg judarna som sämre människor. Man tog ifrån judarna deras rättigheter, de fick inte arbeta eller gå i skola. De var också tvingade att ha märkta pass och kläder så att de lätt kändes igen. Judarna hade varit “vanliga” medborgare innan Hitler kom till makten, men nu blev de plötsligt sedda som ett problem eller till och med som “ohyra”. Propagandan gick ut på att judarna var ohederliga och skumma. Nazisterna skyllde många av landets problem på dem.”

  Så, hur fan kan du påstå att du inte är rasist när allting du säger leder tillbaka till Hitlers propaganda?
  Ta ifrån dom deras rättigheter är väl ungefär det du gör när du säger att dem inte har rätt att komma till vårat land. DEM ÄR MÄNNISKOR PAOW, precis som alla andra här i Sverige! De har rätt att leva ett bra liv, för dem har inte gjort någonting fel! Och det sista meningarna i Hitlers propaganda behöver jag väl inte ens ta upp, det har du ju skött så bra själv, eller hur?!

  Det är faktiskt sådana som DU som är problemet i vårat samhälle. Sådana som DU som inte kan leva med andra människor utan måste trycka ned folk för att må bra! Det enda jag kan säga är att ”invandrarna” är bättre människor än vad du någonsin kommer bli… det har du precis bevisat!

  Svar: Är du blond eller? Äkta, riktigt superblond? Det var det dummaste jag hört. Någonsin. Lär dig läsa. Kommentera sen.

 • Dalia

  Jag vill bara säga lite saker:

  1 vart ville du komma med det här ilägget?

  2 om det inte fanns invandrare i Sverige så skulle Sverige bara vara ett litet futtigt land utan någonting. Du skulle aldrig äta pizza, kebab, kinamat, sushi. Du skulle aldrig få någonting från andra kulturer.

  3 Du har aldrig haft ett liv utanför Sverige (visst, du har vart på semester men det har ju de flesta), du vet ingenting om hur det är att vara med om ett krig. Många av invandrarna flyttar inte till Sverige av egen vilja, de flyr.

  4 om du vill göra någonting med politiken så kan du ju börja plugga till politiker, du vet ju inget om politik. Har du ens pluggat?

  5 Om du inte redan fattat det så har din bloggstatistik förmodligen sjunkit ganska mycket efter det här inlägget

 • .

  varför måste man vara höginkomsttagare för att rösta på moderaterna?, man kan ju bli höginkomsttagare? eller är man dömd hela livet till arbetare? Möjligheten att kunna bli ekonomiskt trygg ska ju faktiskt finnas där ute (den finns inte i dagens Sverige pga Sossarna). Ifall jag säljer ett Hus för vi kan säga 2 miljoner kronor och har gjort en vinst på 500 000 kr då ska ja ge staten 22 procent av det i dagens Sverige och då ger dom blanka fan i om jag är höginkomsttagare,låginkomsttagare, arbetare eller inte. Ska man behöva ge bort 110 000kr av någonting man vunnit medans människor i andra Länder kanske bara ger 25 000 kr. Sen kan du ju också i dagens fantastiska Sverige alltid studera i 5 år och bli kanske civilingenjör men du får garanterat inte ut mer än 25 000 kr efter skatt ifall du har en lön på 42 000 kr. Då har du studerat i 5 år sen är din lön ungefär lika hög som en snickares som gått bygg på gymnasiet.

  Svenskarna är dom fattigaste människorna bland alla rika länder i världen, en svensk medelinkomstagare (30-40 t kr) Får ut mindre netto än en afro american som bor i ghettot i USA gör:). Har förlorat källan för detta men det stog i tidningen för ett tag sen =).

 • lolen

  Prata INTE om saker du inte kan något om.
  Det märks att du inte vet ett skit om politik.

 • klara

  varför sa du inte det när du var i radio då? dom fråga ju fan vad du menade med att du tycker sverige tar in för mågnga invandrare men du ville inte svara då? du verkar ju ha jävla mycket åsikter om invandring?

 • ida

  go paulina ! personerna som kommentarar är förmodligen små nollor som lever i sina bubblor och som inte fattar vad som håller på att hända..

  http://www.politisktinkorrekt.info – super bra sida, kika gärna in för det visar allting som ”fulmedia” döljer. och du får mer än gärna tipsa lite om den ifall du tycker om det, för det hade säkert hjälpt mycket.
  kram ida

 • Elisabet

  Du vet ju verkligen inte vad du pratar om. Så följ ditt eget råd och SÄG INGENTING! Du skämmer bara ut dig själv. Gud, jag skämt över dig, jag skäms över att du är ”svensk”. Hur fan uppfostrade dina föräldrar dig? Du borde verkligen börja i skolan igen.

  Fan va misslyckad du är. Och JA – jag kan säga det, jag kan dömma dig på grund av innehållet i din blogg, även fast jag aldrig träffat dig. För du visar klart och tydligt hur lite du vet om allting. Ville inte du flytta till USA eller nåt? Har du tänkt på att DU blir invandrare där då? Fan… gud vad jag skäms för dig…

 • Malin

  Wow!! Trodde aldrig att du var så blåst! Du är rik nu, livet leker för dig klart du inte vill betala skatt osv. Men när lyckan är över och du inte kan skaffa några”bra” jobb på grund av att du inte har någon utbildning, kommer du få nått skit jobb hos någon invandrare, och då kommer du önska att skatten sänks så du kan försörja dig själv 😉

  Svar: Läs din kommentar igen. Vad menar du att jag skulle ändra? Jag VILL JU HA SÄNKT SKATT! 🙂 För alla.

 • Gunilla

  PAOW POWER.

  Go Paow. Så ska det låta, tack dina rakryggade åsikter. De flesta svenskar håller med dig. Jag har flera gånger skrivit till ledande politiker, det vet oftast ingeting om tex vårt Europa rekord i våldtäkter (7000 om året) pga av invandrare, rekord i skolor som brunnit, 5000 på 10 år. I andra länder skattar man åt sverige när vi frivilligt skapat 150 brinnande ghetton i orter som förut var fina och trevliga. Sossarna skapade det mesta, men alliansen och M förvärrade saken, M gjorde ett hemligt korrupt avtal med radikala muslimer i Rinkeby så de får en radikal moske och vikta jobb som inte svenskar får söka. Läs nyheterna som media inte vågar publicera, tex att våra gator ska byta namn till arabiska namn:

  http://www.friatider.se/
  http://politisktinkorrekt.info/
  http://frianyheter.wordpress.com/

 • J

  Wow. Du förlorade just precis all respekt jag hade för dig. Jag trodde du hade åtminstone någonting vettigt i huvudet. Tydligen inte. Du vet ju för i helvete inte vad du talar om! Klart man får ha en åsikt, men då ska man fanimej också vara påläst!

  Paow, du är en okunnig jävla snorvalp. Sätt dig i skolbänken och låt någon banka lite vett och kunskap i huvudet på dig, sen ska vi se om du kanske börjar få en grund för dina åsikter. Tyck vad du vill, men så ska dina åsikter också kunna argumenteras för på vettigt sätt. Det du häver ur dig nu lyser av okunskap och ren idioti.

  Väx upp, flickebarn.

  Svar: Så alla som inte tycker som du ska sättas i skolbänken för att utbildas? Välkommen till den nya svenska diktaturen.

 • AfghanSwe

  Du ville ha statistik och information, här har du det (från kriminalvårdens hemsida)

  ”Hur många invandrare finns det i svenska fängelser? Det är en av de många frågor som ofta ställs till Kriminalvården och som vi inte kan svara på!
  Förklaringen är att Kriminalvården har statistik på hur många utländska medborgare som vi tar in i fängelse varje år, vilka länder de kommer ifrån och om de ska utvisas efter fängelsestraffet. 28 % är utländska medborgare och kommer från cirka 160 olika länder. Däremot har vi inga siffror på hur många som är av utländsk härkomst eller invandrare, eftersom många invandrare ganska snabbt blir svenska medborgare och räknas då som svenskar. De ingår alltså i gruppen svenskar som är 72%.
  Vad säger lagen att vi får registrera?
  Det är så att Kriminalvården är förbjuden i lag att registrera etniskt ursprung (om inte särskilt skäl finns för en individs behandling), kriminalvården får inte heller ha etniskt ursprung som sökbegrepp. Detta gör det naturligtvis även omöjligt att föra någon statistik kring etniskt ursprung.”

  Om du nu vill veta exakt hur många med utländsk härkomst som sitter inne, vsg, hade du gått i skolan så kunde du ha haft det som projektarbete.
  Jag tycker att det är bra att du framför dina åsikter oavsett hur dåligt det är, spec för en som studerar mänskliga rättigheter och internationell rätt, men tänk på att du måste också resonera på ett visst sätt för att få fram det du vill få fram, t.ex om du säger Sverige ska inte ta in fler invandrare, så får du skriva om du tycker det gäller invandrare, flyktingar, eller om det är en viss ”ras/etnicitet” som du syftar på. Moderaterna gick ju ut med häromdagen att inom minst 3 år så behöver Sverige arbetskraftsinvandring. Vad tycker du om det då? I Sverige finns det europas mest högutbildade chafförer och pizzabagare, just för att dom som kom hit under 90-talet inte fick komplettera sina universitetsexamen såsom flyktingar/invandrare får göra nu. Mina föräldrar, båda akademiker fick börja om från 0 när vi kom hit, det är klart, man gör det som behövs för att överleva, för att försörja sin familj. Du har tidigare nämnt att du inte kan uttrycka dig, det är kanske det som får många att bli arga för att du skriver på ett visst sätt, provocering eller inte, sen säger du annat i intervjuer. I skolan lär man sig att vara objektiv och källkritisk, du går nu sorligt nog inte i skolan, men du kan lära dig det på andra sätt, utbilda dig själv i olika frågor, sätt dig in i andras situationer, sen kan du skriva.
  Good luck chuck.

 • Camilla

  Komigen Paulina. Du vill inte att Sverige ska inta alla invandrare eller 100.000 som du sa. Men herregud, man kommer till Sverige.. som i Stockholm när man åker till stan man ser i stort sett bara invandrare, flera än svenskar. Det finns inte ens MÅNGA som kan kalla sig HELSVENSKAR. Alla har ursprungliga rötter, kan lova att du inte är 100 % och om du är fine då är du en av de få. Döda alla svenskar i de andra länderna eller ta tillbaka dem hit så Sverige har sina egna folk innan du snackar om att de tar in för många invandrare. När du går i skolan, har åtminstonde G i SO och klarar grundkunskaperna, då kan du skriva om det i din blogg. Håll dig till mode osv.

  Svar: Läs din egen kommentar… Sen kan du fundera lite och skriva igen.

 • omg!!

  asså det räcker med att säga en sak, paulina skriver sånna här inlägg bara för att få fler läsare that´s it lixxxxom

 • Ness

  Kan du inte bara växa upp lite innan du öppnar din fula mun, tack!

 • Invandraren

  Lyssna noga nu din lilla snorunge, att vara invandrare är inte ett täcken på kriminallitet. Så ist för att skriva i din blogg att vi inte duger i svergie så bör du och alla andra svenskar tacka oss invandrare. Utan oss hade ni torkat ut, svenskarna
  levde på att odla potatis men invandrarna kom på kött, ris, kryddor och mm. And btw, din kära svenska drottning är inte svensk dvs att hon är INVANDRARE o samma sak med din pojkvän Hugo som gick i min klass i 3 år. Nu har du förlorar din 59e läsare. Ps. Hugo playar dig, i know him. Xoxo gossip Södertälje

  Svar: Hehehe, du vet att potatis kommer från Sydamerika och att den började odlas allmänt i Sverige på 1800-talet, typ….? Kött och kryddor fanns i Sverige för två tusen år sedan.

  Angående drottningen så tycker jag vi borde avskaffa kungahuset i dess nuvarande form och dessutom har jag, återigen, inget emot invandrare… Fan vad svårt det ska vara för en del att förstå. Läs. Försök koppla in hjärnan. Kommentera efter det.

 • Caroline

  Herregud vilken debatt 🙂 Det är sjukt intressant faktiskt, vet inte vad som är roligast. Att läsa Paulinas inlägg, läsa allas kommentarer (med och utan Paulinas svar) eller att själv kommentera. Säkerligen alltihop tillsammans.

  Självklart kan man ha en åsikt oavsett hur gammal man är och oavsett om man pluggat eller inte. Vissa är mer insatta och vissa är inte insatta överhuvudtaget. Men att ha en åsikt, det är alltid politik. Så fort man har en åsikt som har med samhället eller världen att göra, då är det politik. Detta oavsett var man står politiskt och oavsett om man är politiskt aktiv och oavsett inkomst och oavsett om man har utbildning eller inte. Bara för att jag pluggat hela livet (jag är 25) betyder det inte att mina politiska åsikter är ”mer värda” än den som ”bara” pluggat på gymnasiet (eller mindre än så). Allas åsikter är lika mycket värda, men vi har bara olika uppfattningar och olika värderingar. Vad som är ”rätt” eller ”fel” ligger i betraktarens ögon och sinne. Själv bryr jag mig mer om människans värde och rätt till ett bra och värdigt liv istället för att bry mig om skatt, pengar och det materiella. Tyvärr behövs pengar för att skapa ett bra liv, och i och med det måste man arbeta eller få bidrag, och där kommer skatten in i bilden i alla fall, vare sig man vill det eller inte.

  I vilket fall, när man ska uttrycka sig om sina politiska ståndpunkter behöver man även argumentera lite varför man tycker si och så, samt att kolla upp om saker och ting verkligen stämmer innan man hasplar ur sig ”fakta”. Sen att ta upp gammal fakta är inte direkt relevant, som du Paulina gjorde i den där videon om Mona Sahlin. Skulle ju vara ungefär samma sak som att använda sig av statistik från 90-talet eller en faktabok från 80-talet, vilket inte ”gäller” idag.

 • Martina

  Jag håller med dig till 100%

 • M

  Håller med både dig Paow och Hugo som kommenterar svar till bloggläsarna. Tummen upp! Att folk aldrig kan läsa och tänka samtidigt utan bara läsa utifrån vad de ”tror” att det står…. jisses. Hejjar på er ja! Ge aldrig upp era bloggar!
  Kram M

 • Erik

  Det är faktiskt inte Paow:s texter som saknar fakta och genomtänkta åsikter utan många av kommentarerna som bara innehåller oförskämdheter mot henne. Vart har toleransen mot andras åsikter tagit vägen i det här landet? Jag tycker Paow tänker kloka tankar och argumenterar.

 • Caroline

  Ja och det är likamedtecken mellan studera, jobba hårt och vara höginkomsttagare.

  Men man får väl skylla sig själv om man medvetet valt att läsa till något låginkomstyrke och lägger flera år med studieskulder på något så oviktigt som att jobba inom vården…

 • M

  Du är ju själv ihop med en blatte.

  Hur går det ihop?

 • Elina

  Haha, du vet väl att moderaterna och det blåa blocket vill privatisera sjukhusen? så att dem inte kommer vara gratis längre? vi amerikaniseras och vi infekteras. Har du tittat på USA’s befolkning? Knappt så att folk har råd med försäkringen.

  Visst kan det vara så att flertalet inte orkar jobba. Men, när det inte finns jobb då? Vad gör man då? Jag lever med en ensamstående mamma, som blev av med jobbet. hon har ingen vidare utbildning och kan därför inte heller söka vilket jobb som helst. Det är bra med utbildning, jävligt bra. Men sedan, om man tar ett fel val i livet, som du, som hoppat av gymnasiet, eller vad det nu är, så vill ju det blåa blocket ta bort komvux också, Så man kan inte läsa upp sina ämnen. Tycker du att det är rätt? Kom igen. Livet är orättvist som du skriver, men hallå.. Borde man inte förtjäna en andra chans för det?

 • Caroline

  ”Caroline skriver:
  2010-05-06 kl 07:38
  Ja och det är likamedtecken mellan studera, jobba hårt och vara höginkomsttagare.

  Men man får väl skylla sig själv om man medvetet valt att läsa till något låginkomstyrke och lägger flera år med studieskulder på något så oviktigt som att jobba inom vården…”

  Ja du, min namne. Så du menar att vårdyrken är oviktiga? Hur fan tänker du? Vårdyrken är väldigt viktiga! Tänk på all hjälp folk får! Alla gamla och handikappade till exempel. Och alla cancersjuka. Och något så ”litet” som alla benbrott, allergier, ja allt man kan tänka sig. Hur vågar man påstå att vården inte är viktigt? :/

 • Cassandra

  Jag skäms.

 • Natalie

  Akta dig för att generalisera. Ge upp allt som kräver en smart persons handtag!

 • Anonym

  jävla svennar alltså men vi ska snart ta över det här landet

 • amanda

  HAHA DU HAR SÅ JÄVLA RÄTT 😀

  BRY DIG INTE OM VA ALLA SKRIVER, DE ÄR JU DIN BLOGG, DU SKRIVER VA FAN DU VILL 😀

  ALLA KAN INTE TYCKA SOM DIG, MEN SYN FÖR DOM SOM INTE GÖR DE.
  FÖR NÄR TILLOCHMED INVANDRARNA SOM SKÖTER SIG HÅLLER MED SD SÅ ÄR DE VÄL NÅT SON ÄR FEL?

  & LIXOM HELT ÄRLIGT OM MONA SALHIN VINNER SÅ BLIR SPRIT,TOBAK & SÅ DYRARE, VEM VILL DE LIXOM? ;D

 • Ramin

  ”Dalia skriver:
  2010-05-05 kl 16:58

  2 om det inte fanns invandrare i Sverige så skulle Sverige bara vara ett litet futtigt land utan någonting. Du skulle aldrig äta pizza, kebab, kinamat, sushi. Du skulle aldrig få någonting från andra kulturer.”

  Hur kommer det sig då att vi har massvis med sushibarer, men ändå en befolkning med japanskt ursprung på ett tusental? Behöver vi 500.000 araber för att få kebab? Logiken går inte riktigt ihop där. Ditt matargument har motbevisats flertalet gånger, och motbevisas nu. Tack och hej!

 • zofie

  Jag håller helt klart med dig till 110%.. jag hatar sossarna och mona muslim.. Jag har läst lite om vad du har skrivit om SD, jag håller mig till SD jag med ! men det är att Fattar folk inte att SD inte har någonting med rasism och nazism att göra? SD är ett parti som står för den svenska kulturen och ett svensk sverige. Jag har absolut inget emot invandrare som sköter sig, det tråkiga är att dessa invandrare som sköter sig är underrepresenterade i Sverige. Tycker att alla de som skriver att SD är ett rasist parti borde läsa på lite. SD behövs i Sverige!… Jag älskar och läsa din blogg!

 • r

  Vad vet du om politik om man får fråga? Vänta bara tills du kommer ut i arbetslivet och när du måste betala flera, flera, fleeeraaa tusenlappar när du bara ska gå till tandläkarn och fixa en tand eller dra ut en. Då lär du märka vad skatten finns till för.

 • Per

  Hej, du skriver”jag ska inte prata om saker jag inte vet om ”. Men jag tycker du verkar ha mycket bra koll på läget. Du har rätt i att man inte är det minsta rasist
  för att man tycker det är konstigt att i stunder av nästan massarbetslöshet,så
  fortsätter man ta in 100000 invandrare per år, man borde skaffa jobb först till
  landets invånare. Jag har utländsk flickvän ( man måste skriva detta så fort man kritiserar invandringspolitik, så inga rasproblem här inte ). Hur som helst stå på dig,
  man blir glad över att det finns ungdomar som du.

 • Johanna

  Ursäkta, förlåt, excuse me, men Paow, du är minderårig och får alltså inte rösta. Du har ytterligare ett år på dig att tänka riktigt ordentligt på vilket parti du väljer att lägga din röst på. Det handlar inte om nuläget utan det handlar om att välja smart för att säkra en bättre framtid… Du har ingen utbildning? Hur långt tror du att du kommer ta dig i livet? Personer med hög utbildning(läs: HÖG) kan knappt få jobb i dagens samhälle därför att det inte finns några jobb att ge ut! Denna bloggen kommer också dö ut (var så säkert) och då kommer din inkomst att sjunka rejält, vilket betyder att du kommer hamna på en låginkomsttagares lön. Vill du då – ärligt talat – betala lika mycket skatt som höginkomsttagarna gör och sedan se dem fortsätta leva gott medans allt du kan göra är att titta på? De som sitter på sitt arsle och bränner pengar på en massa löjligt skrot, medans alla dina pengar går till att klara dig för dagen? Det handlar inte om att höginkomsttagarna jobbar mera, det är snarare tvärtom att låginkomsttagarna är det som dagligen kämpar med att klara sig. Hur mycket motivation till att arbeta de än har, hur mycket dem än drömmer om att skapa något stort, så är dem fast i gyttjan därför att nästan all deras inkomst går till skatt och dem har inte råd att ens ta chansen att försöka få ett bättre jobb, för om de misslyckas så faller dem. Det är därför säkrare för dem att stanna på sitt (skit)jobb och försöka jobba sig upp därifrån(vilket som sagt är svårt pga den höga skatten)… Tänk om DU tappar allt och faller? Vill du ha ett lågt bidrag eller vill du ha högre bidrag så att du faktiskt kan äta 4 mål om dagen och kanske ta en efterrätt efter det? Du måste tänka framåt. På vilket sätt påverkar invandringen DIG? Är det inte bättre att lägga energin på att skapa ett vettigt pengasystem/skattesystem?

  Visst, det må vara orättvist att höginkomsttagarna ska betala mer skatt. Men hallå, har du sett vilka guldgruvor vissa sitter på? Dem har så dem klarar sig, jag ser inte problemet varför man inte kan dela med sig? Är det kul att gå ut på stan och se barnfamiljer bo på gatan, smutsiga, hungriga, för att de inte hade råd att bo kvar i sin lilla etta? Vilken rutten människa kan blunda för det?

 • Eric

  Jag vill berömma dig Paulina.
  Utan att kanske veta om det så är du den populäraste invandringskritiska skribent som finns att tillgå i Sverige idag.

 • Alice

  Dö i en eld. Du gör ingen nytta på denna jord.

 • Alice

  Nej, för alla kan ju inte sälja sin själ och bli kända/rika genom att vara äckliga fjortisbloggare med högt hårfäste.

 • Alice

  Fattar seriöst inte hur du kan vara nöjd med ditt liv, fattar du hur jävla hatad du är? Du är ett jävla skämt gå och dö

 • Alice

  Fattar du hur jävla hatad du är?h ahahah

 • Ida

  Och hur många riktiga jobb har du haft i ditt liv? Ja och att blogga är inget riktigt jobb.

 • EnEvighet7

  Du är en tuff brud! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *