Under det senaste året så har jag spelat ett spel jag inte kan. Jag har varit bitchig, otrevlig och kall. Jag har aldrig pratat om känslor innan, jag har aldrig visat mig svag. Visst, det är så jag är, men jag är absolut inte dryg, jag är en bra lyssnare och en bra vän.

Den senaste veckan har fått mig att tänka till lite. Att om en s.k ”vän” går bakom ryggen på mig, snackar skit och berättar mina hemligheter. Varför hänga ut den personen på bloggen och sitta hemma och gråta blod för att man känner sig så backstabbad?

Varför har jag inte gjort som jag gör nu? Att visa att jag är en bättre vän än den personen, att visa att jag är en bättre människa och veta att jag kommer att dö med ett gott samvete. Att inte vända ryggen till och be henne dra åt helvete. Varför inte bara vara extra snäll och låtsas som allting är som vanligt och bli omtyckt och hoppas att…

Jag är genom snäll. Jag är en sån människa som springer efter människor, en sån som ringer och frågar hur hon mår för att jag bryr mig. Jag är en sån som bjuder när jag har, jag är en sån som hämtar allt alla ber mig om, som gärna anpassar mig och är passiv i bråk…

Jag är inte trög – jag har bara otur när jag tänker!

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sandra Lindahl - Vår-mode <3 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *