Hur har du och hugo det? du behöver inte svara, men det finns de som säger att han vart otrogen..
Och vilken hårfärg tyckerdu bäst om på dig själv, blond eller brunett?
Gillar din blogg, kram!

Jo vi har det bra. Hur jag tacklar det? Jag är otrogen tillbaka Nää jag skoja, vet inte men när jag får höra det själv så tror jag på det så ryker han  ^^ ! Jag tycker mest om mig själv i blondt!

varför valde du att ta upp detta med invandrare osv? Du vet ju inte ett piss om politik din oallmänbildade jävel.

För att det är så det är, pröva att gå ut ist för att sitta inne och uggla så ser du problemen sverige har. Och nej det har du rätt i, men om folk faktikst skulle läsa min inlägg så skulle ni förstå. Jag har inte skrivit något om politik, jag har skrivit att jag tycker att sverige borde minska på invandringen och att mona sahlin som 92 obetalda P-böter och som köper toblerone för våra skatte pengar är komiskt. Och att jag har skrivit att det ända jag stödjer för SD är deras invandringpolitik. Get it?

var hugos o ditt förhållande ett pr-trick från början?

Ett aprilskämt som skulle vare i en dag. Tror att det gick än aning för långt. Att blanda kärlek och jobb kan inte vara bra.. aj

Underbara Paulina..
Är du och Hugo verkligen tillsammans, det står ju inte så på era facebookar..

Vet inte riktigt varför alla går efter statusen på facebook. För mig är kärlek mycket mer än ett civilstånd på facebook.

hej paulina!
1. hur gammal ungäfer vill du vara när du skaffar barn?
2. hur många barn vill du ha?
2. vad vill du att dina/ditt barn ska heta?
tack för en grym blogg! puss

Hej du. Fram tills för två månader sedan så hatade jag barn, det var det äckligaste jag visste och jag hatade unga mammor och tyckte dom förstörde sitt liv. Men nu vill jag bli med barn när jag är ung, inte nu men om något år. Jag vill bara ha ett barn faktikst! Huum, hade tänkt mig Katie eller något amrikanskt namn, kanske Dyland eller ngt =) Tack så mkt. Kram

Gillar du Kenza?Och vrf tycker du så illa om invandrare och förorter?

Nja jag ogillar inte henne precis. Tycker bara att hon är väldigt väldigt stroppig. Tycker inte illa om invandrare, men tycker att det är så skitigt i många förorter..

Tycker hugo du är den snyggaste tjejen du har haft?? kram jag älskar din blogg!

Nej det vet jag. Men jag tror att jag har den personligheten han vill att en tjej ska ha..

vrf umgås inte du och amir längre?:)

För att han har börjat umgås med kissie. Och såvitt jag vet så får han inte umgås med mig för henne.

Hur känns det att visa upp sin kropp för så många människor hela tiden?

Jag ser abolsut inget fult i nakenhet, jag tycker det är något man borde dela med sig lite mer av. Förstår inte varför alla tappar hakan när jag bär en bustier. Är det bara ” för att man inte gör så? Jag har alltid undrat, men själv så är jag nöjd med mig själv och det kanske är mitt sätt att visa upp mig på så att andra kanske vågar göra likadant.

Resten av svaren kommer upp imorgon kväll 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *