Svar på frågestund del 1

Hur har du och hugo det? du behöver inte svara, men det finns de som säger att han vart otrogen..
Och vilken hårfärg tyckerdu bäst om på dig själv, blond eller brunett?
Gillar din blogg, kram!

Jo vi har det bra. Hur jag tacklar det? Jag är otrogen tillbaka Nää jag skoja, vet inte men när jag får höra det själv så tror jag på det så ryker han  ^^ ! Jag tycker mest om mig själv i blondt!

varför valde du att ta upp detta med invandrare osv? Du vet ju inte ett piss om politik din oallmänbildade jävel.

För att det är så det är, pröva att gå ut ist för att sitta inne och uggla så ser du problemen sverige har. Och nej det har du rätt i, men om folk faktikst skulle läsa min inlägg så skulle ni förstå. Jag har inte skrivit något om politik, jag har skrivit att jag tycker att sverige borde minska på invandringen och att mona sahlin som 92 obetalda P-böter och som köper toblerone för våra skatte pengar är komiskt. Och att jag har skrivit att det ända jag stödjer för SD är deras invandringpolitik. Get it?

var hugos o ditt förhållande ett pr-trick från början?

Ett aprilskämt som skulle vare i en dag. Tror att det gick än aning för långt. Att blanda kärlek och jobb kan inte vara bra.. aj

Underbara Paulina..
Är du och Hugo verkligen tillsammans, det står ju inte så på era facebookar..

Vet inte riktigt varför alla går efter statusen på facebook. För mig är kärlek mycket mer än ett civilstånd på facebook.

hej paulina!
1. hur gammal ungäfer vill du vara när du skaffar barn?
2. hur många barn vill du ha?
2. vad vill du att dina/ditt barn ska heta?
tack för en grym blogg! puss

Hej du. Fram tills för två månader sedan så hatade jag barn, det var det äckligaste jag visste och jag hatade unga mammor och tyckte dom förstörde sitt liv. Men nu vill jag bli med barn när jag är ung, inte nu men om något år. Jag vill bara ha ett barn faktikst! Huum, hade tänkt mig Katie eller något amrikanskt namn, kanske Dyland eller ngt =) Tack så mkt. Kram

Gillar du Kenza?Och vrf tycker du så illa om invandrare och förorter?

Nja jag ogillar inte henne precis. Tycker bara att hon är väldigt väldigt stroppig. Tycker inte illa om invandrare, men tycker att det är så skitigt i många förorter..

Tycker hugo du är den snyggaste tjejen du har haft?? kram jag älskar din blogg!

Nej det vet jag. Men jag tror att jag har den personligheten han vill att en tjej ska ha..

vrf umgås inte du och amir längre?:)

För att han har börjat umgås med kissie. Och såvitt jag vet så får han inte umgås med mig för henne.

Hur känns det att visa upp sin kropp för så många människor hela tiden?

Jag ser abolsut inget fult i nakenhet, jag tycker det är något man borde dela med sig lite mer av. Förstår inte varför alla tappar hakan när jag bär en bustier. Är det bara ” för att man inte gör så? Jag har alltid undrat, men själv så är jag nöjd med mig själv och det kanske är mitt sätt att visa upp mig på så att andra kanske vågar göra likadant.

Resten av svaren kommer upp imorgon kväll 🙂

(Visited 54 times, 1 visits today)

57 Comments

 1. Anonym maj 14, 2010 at 12:57 f m

  din blogg är grym paulina.
  jag tycker du ska färga håret blondt igen också!
  du var så fin i det, men du är ju självklart fin nu med. 😉

  Reply
 2. bells maj 14, 2010 at 12:59 f m

  paaaaaoowww äger sönder alla andra bloggare 😉

  Reply
 3. Wilma maj 14, 2010 at 1:02 f m

  Du är så mkt bättre än kissie 😀

  Reply
 4. Clara maj 14, 2010 at 1:27 f m

  Du äger Paow!

  Reply
 5. felicia maj 14, 2010 at 1:31 f m

  hahaahahahha kisssssie faila jätttemkt på bt show idag

  Reply
 6. Caroline maj 14, 2010 at 1:32 f m

  ”För att det är så det är, pröva att gå ut ist för att sitta inne och uggla så ser du problemen sverige har. Och nej det har du rätt i, men om folk faktikst skulle läsa min inlägg så skulle ni förstå. Jag har inte skrivit något om politik, jag har skrivit att jag tycker att sverige borde minska på invandringen och att mona sahlin som 92 obetalda P-böter och som köper toblerone för våra skatte pengar är komiskt. Och att jag har skrivit att det ända jag stödjer för SD är deras invandringpolitik. Get it?”

  Ja, just det. Har du varit ute själv Paulina eller bara läst om problemen på internet och i medierna? Hade du varit ute själv hade du sett saken från två olika håll istället för att vinkla det åt det ena hållet, dvs problemen mot invandrarna. Du skriver att du inte skrivit något om politik, att invandringen borde minska, och om Mona Sahlin. Men det ÄR politik Paulina. Så fort man har en åsikt om samhället och om världen är det politik, vare sig man vill det eller inte. Detta oavsett om det gäller busskort, invandring, politiker, skattepengar eller vad som helst. Så jo, du skriver om politik så fort du har en åsikt.

  Reply
 7. Sussi maj 14, 2010 at 1:58 f m

  Vänta här nu..

  ”Jag har inte skrivit något om politik, jag har skrivit att jag tycker att sverige borde minska på invandringen och att mona sahlin som 92 obetalda P-böter och som köper toblerone för våra skatte pengar är komiskt. Och att jag har skrivit att det ända jag stödjer för SD är deras invandringpolitik. Get it?”

  Först så säger du ”jag har inte skrivit om politik” sen direkt efter så nämner du saker du skrivit om som handlar om just POLITIK. Hur tänkte du nu?

  Förlåt men ja, du har nog ganska mycket otur när du tänker, väldigt ofta.

  Reply
 8. rövanisse maj 14, 2010 at 2:20 f m

  ska du habarn när du är 17-18?Fail,som en invandrare .

  Reply
 9. Anonym maj 14, 2010 at 2:37 f m

  Kommer du vara med i Bellas & Tyras show? <3

  Reply
 10. rinkebylääään maj 14, 2010 at 2:54 f m

  e förorterna smutsiga!!!!!!!!!!!
  du e smuts din lilla svenne h….!!!!!!!!!!
  DU BODDE FÖRST O FRÄMST GÅ UT I EN FÖRORT,
  DET HÄNDER MER GREJER I SÖDERMALM ÄN VAD DET HÄNDER I RINKEBY OCH I ALLA ANDRA FÖRORTAR!
  DIN LILLA BÄC!
  DU TROR DU E VÄRSTA GRJEN VA?
  BARA FÖR DU E 16/17 ÅR O FÅR GÖRA VAD DU VILL, O SÄGA VAD DU VILL,
  MEN GREJ SKA DU HA KLART FÖR DIG NÄR DE KOMMER TILL FÖRORTEN SÄG INTE ENS F, ELLER ORT ASSO DU OM JAG HADE SETT DIG UTE HADE SPOTTAT DIIG I ANSIKTET SMUTS! MEN TYVÄR KOMMER INTE KUNNA SE DIG FÖR ALLA NI SVNSKAR LIKNAR S´VARAN, PLUS DU HÄNGER I STUREPLAN O JAG HÄNGER I RINKEBY SÅ DET BLIR SVÅÅRT, VA INTE RÄDD!!!!!!!!!!!! 😉

  Reply
 11. En tjock katt i en smal värld maj 14, 2010 at 6:51 f m

  Jag tycker nog du gör klokt i att vänta några år till med barn. Iallafall tills du inte är ett själv. Och nu menar jag inte enligt legitimationen direkt…

  Reply
 12. Zindra Lrsson maj 14, 2010 at 7:21 f m

  Du, kolla in min blogg!

  Skriver om min DEBU INOM SVENSK LÅNGFILM!

  Just nu spelar jag i en stor roll i en SVENSK LÅNGFILM!

  2 KÄNDA SVENSKA SKÅDESPELARE spelar mina föräldrar!

  Kika in vettja! Uppdaterar varje dag och slänger upp BILDER FRÅN INSPELNINGSARNA och skriver ch berättar vad vi gör och hur det går!

  Reply
 13. emma maj 14, 2010 at 8:00 f m

  Bra svar på frågorna 🙂
  Måste tillägga i min fråga att du och Hugo är jättesöta tillsammans 🙂

  Reply
 14. Malin maj 14, 2010 at 9:04 f m

  Vad roligt att det är bra mellan er i allafall 🙂

  Reply
 15. Elin maj 14, 2010 at 9:15 f m

  GRYM DU ÄR BRUDEN!

  Reply
 16. LINDAVIOLA! maj 14, 2010 at 9:43 f m

  LÄS MIN ÅSIKT OM NEGERBOLLEN!

  LÄS MIN ÅSIKT OM NEGERBOLLEN!

  LÄS MIN ÅSIKT OM NEGERBOLLEN!

  LÄS MIN ÅSIKT OM NEGERBOLLEN!

  LÄS MIN ÅSIKT OM NEGERBOLLEN!

  LÄS MIN ÅSIKT OM NEGERBOLLEN!

  LÄS MIN ÅSIKT OM NEGERBOLLEN!

  Reply
 17. Nea maj 14, 2010 at 9:54 f m

  Allt är politik. Och att ta upp Tobleroneaffärnen är fan bara onödigt.

  Reply
 18. Anonym maj 14, 2010 at 9:58 f m

  tänkte bara kommentera det om unga mammor..
  Själv fick jag barn när jag va 19.. tycker inte att du kan sitta och säga eller sagt att man förstör sitt liv för det gör man verkligen inte. jag skaffade barn för att jag ville göra det och tro mig det var det bästa jag gjort i mitt liv.
  Sedan för det andra så om man nu förstör sitt liv det är verkligen inte ditt problem sköt ditt eget istället för att kommentera andras 😉

  Reply
 19. Fanny maj 14, 2010 at 10:01 f m

  Hahaha, näst första frågan var ju bara så jävla klockren!

  Reply
 20. amanda maj 14, 2010 at 10:04 f m

  hej! jag tycker att du ska ha kvar ditt bruna hår! jättefint är det, du ser mer äldre ut på nåt sätt 🙂
  fast du är fin/söt i blont också!

  Reply
 21. susanne maj 14, 2010 at 10:11 f m

  Bra svar på frågorna:)

  Reply
 22. m maj 14, 2010 at 10:16 f m

  Jag tror inte Paulina menar något annat än väl. Man kan inte bo hur många som helst i ett land. Folket måste ha någon stans att bo dvs lägenherer.

  Reply
 23. dh maj 14, 2010 at 10:23 f m

  Du skriver att du inte skrivit något om politik sen skriver du att det enda du stödjer är SD’s invandringspolitik, hur går det ihop?

  Reply
 24. dh maj 14, 2010 at 10:24 f m

  Du är så blåst, du skriver att du inte inte skriver om politik! Vad är invandringen för något? Vad pratar man det inom, jo politiken! Du är ju dum.

  Reply
 25. dhrj maj 14, 2010 at 10:27 f m

  Du borde gå ut för att se problemen Sverige har. Varför innegär invandrare problem för dig? Det är mer såna som du som orsakar problem i detta samhället. Trångsynta 16 åringar som tror sig kunna något om livet, Kom ner på jorden lilla vän!

  Reply
 26. thin maj 14, 2010 at 10:37 f m

  kolla in min blogg om livet med ätstörningar

  Reply
 27. Linda maj 14, 2010 at 10:50 f m

  Tycker du skulle vara finast i ljusbrunt med ljusa slingor i! Inte hel blondt.

  Reply
 28. Sofie maj 14, 2010 at 10:59 f m

  bra paow..

  Reply
 29. Anna maj 14, 2010 at 11:10 f m

  Älskar din blogg!!!

  Reply
 30. Linda maj 14, 2010 at 11:14 f m

  haha jag hatade också barn innan , nej men inte hata men tyckte dom va jobbiga och så.. men här sitter man nu, 18 år gammal och väntar barn och tycker det är underbart 😉 HAHA ! take care 🙂

  Reply
 31. Nanna maj 14, 2010 at 11:17 f m

  Jag skulle också vilja ha ett lite amerikanskt namn på mina barn!

  Reply
 32. Sara maj 14, 2010 at 11:18 f m

  Gött! 🙂 BEsök mig också bruttan!! !:D

  Reply
 33. Me maj 14, 2010 at 11:19 f m

  haha! Kenza – stroppig? 😀 Näädu

  Reply
 34. shaaaady maj 14, 2010 at 11:35 f m

  Du har sån jävla dubbelmoral hela tiden, ha en åsikt men håll dig till den åsikten!
  Du hatar att du inte kan lita på någon, för så fort ni blir osams så börjar dom berätta runt det du säger.
  men VAD GJORDE INTE DU MED DESSIE? AMIR? DENNIS? KISSIE? YOUSEF?
  Och du undrar varför du inte har riktiga vänner?
  Du kan inte säga att du inte har problem med invandrare när du vill få ut dom!

  Reply
 35. Maia maj 14, 2010 at 11:48 f m

  Du och Hugo är iaf jätte fina tillsammans (:

  Reply
 36. diana maj 14, 2010 at 11:50 f m

  låt invandrare vara allvarligt

  Reply
 37. DELANIE maj 14, 2010 at 11:56 f m

  SLUTA LJUG HELA TIDEN & SLUTA SNACKA SÅ MKT SKIT.

  Du kommer sluta som kissie..

  Reply
 38. Angelina maj 14, 2010 at 12:04 e m

  måste säga att du har svarat väldigt bra på frågorna 😀

  Reply
 39. alice maj 14, 2010 at 12:38 e m

  bra svarat ! (:

  Reply
 40. Moa maj 14, 2010 at 12:42 e m

  haha nu fattar jag ingenitng, är ni tillsammans eller inte? ;o

  Reply
 41. evelina maj 14, 2010 at 12:42 e m

  Jag älskar din blogg paulina! fattar inte vad folk har emot dig egentligen.Så som du ser på invandrare , gör jag med! jag förstår inte varför vi tar in en massa invandrare hit och låter dem leva på socbidrag så vi får det dåligt ställt, varför kan vi inte hjälpa våra egna som inte har något hem som uteliggare ex ?
  kram !

  Reply
 42. dhrj maj 14, 2010 at 1:04 e m

  HUR KAN HON HA SVARAT BRA NÄR HON INTE VET VA POLITIK Är?

  Reply
 43. Isolina maj 14, 2010 at 1:20 e m

  Härligt att du tycker till om nakenhet! That’s right!

  Reply
 44. MONA maj 14, 2010 at 1:29 e m

  HUR KÄNNS DET ATT HUGO ÄR OTROGEN,, och håller på med min syster dessutom???? hmmmm vilken underbar kärlek…..NOOOOOOOT

  Svar: Fniss. Ryker avundsjuka om din kommentar… Hehehe. Puss och tack för att du läser min blogg!

  Reply
 45. Anonym maj 14, 2010 at 6:01 e m

  omg om du väljer namnet katie på ditt barn blir jag jätte glad:)
  de e så jäkla fint namn^^

  Reply
 46. har inget^^ maj 14, 2010 at 6:05 e m

  namnet katie e verkligen fint de passar så sjukt bra att säga i alla språk:P tkr de e sjukt gulligt namn oxå^^

  Reply
 47. Jessica maj 14, 2010 at 9:55 e m

  ”Skitigt i många förorter” skrev du. Men tänk såhär istället för att säga att vi ska släppa in färre: Varför inte sprida ut invandrarna mer? Malmö är en av de städer som har flest invandrare per invånare, hur många har exempelvis Kiruna? Jag tycker man ska tänka så istället.
  Och sen inte placera dem i endast förorterna.

  Reply
 48. SAAAAANDRA maj 14, 2010 at 9:58 e m

  RASIST ÄCKEL!

  Svar: Äckel är väl snarare en beskrivniing av diig som vrålar rasist utan att orka läsa och förstå vad jag menar…

  Reply
 49. Lola maj 16, 2010 at 8:21 e m

  Du ska inte skaffa ett barn. Herregud du är bara ett litet barn själv. Inte mogen på minst 10 år kan jag säga. Och jag lovar, det vore det dummaste du kunde göra inom några år. Ni som skriver annat har ni sätt den här tjejen? Hon är verkligen, verkligen inte mogen för 5 öre. Säger detta för att skydda ditt framtida barn. Gör det du är bra på istället. Jag skiter egentligen i din ålder. Men du är verkligen inte mogen. Tänk på det om 10 år. Och om du nu skaffar ett barn innan, stackars barn säger jag bara, skulle ALDRIG vilja ha dig som min mamma. Du känns verkligen förorts tjej. Skulle inte vilja att min mamma beter sig som du gör och går klädd som du gör. Känns lite fattigt. Du är lite fattig i din stil. Och om du nu skaffar barn tex med Hugo, ja du. Ni två är verkligen ett par som ser ut som ni har sociala problem. Fattiga svenskar brukar jag säga. Förorts svenskar. Ingen klass på er inte.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *