Jag blev interjuvad av Poppe precis innan jag åkte till Grekland. Då hade jag redan lagt ner alla diskussioner om SD, rasism och allt sånt.

Han tjatade om en intervju och jag förkalrade att jag skulle åka på semester, men han envisades med att vill träffa mig.

Jag sa till honom att jag inte tänkte prata om just SD men ändå i intervjuen så tar han upp det.

Jag bara ummar och försöker prata bort det eftersom jag hade ställt in mig på att prata om helt andra saker. Han frågar mig hur jag kan ”vara tillsammans med en invandare”. Sjukt och så otroligt respektlös. Åker och förhör en 16 år när det är rätt uppenbart att jag inte vill prata om det han tar upp och som inte är vad han sagt han vill prata om. Han envisas trots att jag sa på ett trevligt sätt att jag inte ville ta upp det.

Jag vet att jag gör bort mig i videon, men så j*vla illa att lägga ut sånt. Han borde väl åtminstone ha lite respekt för sitt yrkesval och ha en yrkesheder? Kanske skulle han vilja ha sina egna barn förhörda ”on the run” om ett helt annat ämne än väntat på Arlanda flygplats en dag? Ursäkta uttrycket, men vilken jävla idiot.

 

Och nu när det verkar börja gå dåligt för honom så roar han sig med att lägga ut små bitar lite då och då, helt utan sammanhang.

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready
 • FELICIA

  Men gud vilken idiot? :O stackars hans barn… 😛

 • flooo

  Synd!!!

  Han verkar va en stor idiot.
  Han vänder allt precis som han vill…

 • Maia

  Usch vilken idiot! :O

 • malinn

  han gör ju egentligen bara sitt jobb och att bli utsatt för det är en del i livet att vara känd. det mysko med hela den här situationen är att du inte verkar vilja stå för det du sagt om invandring etc eftersom du inte ville ha några frågor om SD.

  Svar: Jag måste väl få bestämma vad jag vill prata om och när, eller hur? Tyvärr litade jag på denna ”journalist” och blev mycket överraskad och ja, jag tappade fattningen där, det erkänner jag. Det var inte detta som skulle diskuteras…

 • Linda

  tänk dig för då nästa gång innan du uttalar dig om sådana saker.

 • E - en blogg om allt

  Vilken Marabou är din favorit:)?
  Vilken Marabou är din favorit:)?
  Vilken Marabou är din favorit:)?
  Vilken Marabou är din favorit:)?
  Vilken Marabou är din favorit:)?
  Vilken Marabou är din favorit:)?
  Vilken Marabou är din favorit:)?

 • ella

  Sluta skyll på din ålder och ta konsekvenserna för ditt handlande !

 • E M E L I E

  man ska inte lita på såna hörru =)

 • Anonym

  Varför håller du dig inte bara tills sånt du är bra på istället för att vara med i intervjuer och shit. Bränn ett kors istället! Du har säkert mer erfarenhet av det.

 • Anonym

  Det är fan 2010 man kan väl vara med vem som helst! men fett dumt att han fortfarande frågar det fast du sagt att du inte vill prata om det-.-
  men ändå så kan jag förstå eftersom allt du sagt förut….

 • Martin

  ÄLSKAR DIG PAOW GUMMAN MIN <333333333333333333333333

 • Mandana

  Bara för du skämde ut dig så skriver du så ellerhur aa aa mm aaa. Om du ville lägga ner allt Sverigedemokrat prat så gör det helt, inte bara när nån konfronterar dig utanför din blogg. Gå då inte och skriv ett inlägg om det nästa dag! Jag tycker iallafall att det var rätt åt dig.
  Man kan inte ändra folks åsikter så stora saker som rasism bara genom att skriva saker till en person, jag tror att för att ändra sitt sett att se på sånt måste man gå igenom en liknande sak själv och därför ”respekterar” jag din åsikt om sånt, och vill inte ge mig på dig och försöka bevisa dig fel, men som Gina sa till Poppe när dom diskuterade dig så måste du skaffa lite mer fakta innan du börjar skriva om så stora saker.

  Du är bara arg för du är jude

  Svar: Skämtare där! Arg för att jag är vad för något…? Fniss.

 • julia Wilberts

  Verkar helt sjukt ju..! ”/

 • NATHALIE NATHALIE

  fyfan va dåligt! :S :S

  läs gärna min blogg btw 😀

 • www.galaxhjalten.blogg.se

  jag drömmde att jag flög på en toaster!

 • Kalle

  haah dör av garv, gud vad du gör bort dej alltså´:D. Jävligt bra att du kan stå för dina åsikter, hahah.

 • Björkmann

  Varför svarade du på frågorna om du inte ville prata om det ? Säg bara ”nästa fråga tack”

 • Mandana

  här blev ens kommentar inte accepterad

  go suck matzaball you stupid jew

 • D

  Man får nog räkna med att stå för det man tidigare har sagt trots att det redan är förbi.

 • Björkmann

  Om du inte ville prata om det så skulle du inte svara på hans frågor och sagt nästa fråga tack. Eller ?

 • Anonym

  du får fan ta och skylla dig själv när du säger rasistiska saker?

  Svar: Vad har jag sagt soom är rasistiskt menar du? Att vi tar in för mycket invandrare? Det är ju knappast rasism…

 • Belinda 18 år - tatueringsblogg

  Hej! Gillar du tatueringar? Jag är 18 år och lärling! Se gaddningar jag har gjort i min blogg 🙂

 • nina

  men du är ju jääääävligt bra på att va respektlös du också, och ganska korkad som yttrar dig om saker du inte kan något om eller ens är insatt i. Kasta inte sten i glas hus!

 • rachelle

  Men varför skriver du i din blogg om SD, om du själv säger att du inte vet mycket om dem?

 • Tiili

  Du är en idiot..

  du säger att man inte kan klandra dig för saker på grund av din unga ålder, du säger att det är uppenbart att du inte vet vad du pratar om.

  Det gör dig ÄNNU värre.

  För du är medveten om att du gör dumma saker, det är inte din ålder, den skyller du ju bara på, och ”jag är så ung” är ingen ursäkt. Det är faktiskt korkat sagt.
  Och att överhuvudtager öppna käften när du vet att du inte kan något om ämnet visar ännu större inkompetens från dig.
  Dessutom resonerar du som ett retard.

 • Andy

  Killen verkar vara en riktig loser. Han klagar på att du inte kan uttala vissa ord, medans han själv knappt kan stava. Särskrivningar och fullt av grammatiska fel. Pinsam snubbe!

 • A.

  Man kan inte bara spotta ut saker och förvänta sig att ingen säger något. Han är en journalist, tror du han bryr sig om dig personligen? Han vill få fram dina åsikter och bara för att du ”ångrar dig” p.g.a ingen höll med dig så ska han vara helt tyst?

  Dags att inse hur verkliga livet fungerar lilla flicka.

 • Therese

  En som heter Sandra Krasniqi Johansson på facebook har en bild på dig som profilbild, så du vet.

 • Anonym

  haha HAN ÄR SKIT PINSAM, sån bög

 • Linn

  Du borde tänkt på konsekvenserna, om du är ”respektlös” kommer andra också vara det mot dig.

 • Jessica

  Du har ju själv uttalat dig i din blogg om SD, Mona osv EFTER att du varit i Grekland? Så det verkar ju som att du själv borde ta ansvar för dina handlingar (?!) Poppe gör bara sitt jobb och intervjuar bloggare just för att det är underhållande att höra på era åsikter. Men att först ha en åsikt framför en dataskärm o sen inte stå för den i en intervju är ju ganska märkligt. Kanske kan vända detta o säga att det är respektlöst mot dina läsare att fösa ur dig massa åsikter o sen inte stå för dom,. Du är ju nu en offentlig person och måste tyvärr alltid stå till svars för dina handlingar.

 • BOB

  han är dum i huvudet så äre

 • Gunilla

  Poppe, vilken video?

  Journalister har ingen respekt, de är politiksa agitatorer med ett politiskt vänsteragenda. Chefen for Nyheter24 som försökte sätta dit Paow är facebok vän med den vidriga kommunisten och våldsmannen finken.

  Se denna video om hur politikerna i hemlighet planerar att göra muslimer till en majoritet sa de kan infora shaira lagar.

  Fråga er sedan varför alla journalister värgrar publicera den nyheten och undersöka saken,

  Har avslöjas hur journalister mörklägger allt om invadringen:
  http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362

 • felicia

  hahahah ingen verkar gilla honom

 • Maja

  HAHAHAH, din dumma korkade tjej. Du är så jävla korkad, snälla låt din pappa ta sin sak och banga in lite vett i ditt huvud? Vart försvinner dina hjärncellor? Du har ingen talan här i samhället längre, du är utskrattad och totalt efterbliven. Ingen tycker om dig längre paow, det är 12 åringar som sitter på din blogg och skriver dom älskar dig, totalt utan att veta något om Poppes video.

  MEN baby, du är ute ur the good thing. Du är so Off, Dessie is ON and your sooo last year. Du skriver massa strunt och rasistiskt skit i din blogg för att sedan irl inte våga prata om saken. Säg istället som det är istället för att hitta på massa BAJS anledningar såsom ”neeej asså jag sa till poppe jag inte ville!!”
  VARFÖR SA DU INTE DET FRAMFÖR KAMERAN DÅ? För du är feg unge. Pff, fan vad jag vill bajsa på dig bara. Breath maja breath. Ok im out, for now and always.

 • JOSEFINE

  Alltså förlåt Paulina, men respektlöst??
  Om du nu säger själv att du inte vet vad du pratar om, skriv inte om SD, eller politik i allmänhet i din blogg då! Självklart kommer du få följdfrågor av journalister efter alla dina uttalanden, vare sig du gillar det eller inte! Ska du skriva om såna viktiga och känsliga frågor på det sättet du gör i din blogg skyddad bakom dataskärmen ska du också kunna ta det IRL. Du är två år från att vara myndig, dags att inse att allt du gör i livet ger konsekvenser.

  Tycker det är jättebra att du är intresserad av politik, men ska du ge dig in i diskutionerna måste du lära dig mer om politik samt hur man uttalar sig rätt om du vill bli tagen på allvar..

 • Maya

  Skadan är redan sked. Ditt fel,, man säger inget i media som man inte står för.. det är fan synd om dig på riktig.
  Gå till skolan, sen kan du komma och uttrycka dig om politiken gumman, annars håll dig till fjortis/ ”dumblondin” stil.

 • My

  Måste bara säga att jag tycker du ska fortsätta stå för dina åsikter, och du har ingen skyldighet att prata om dem när du säger tydligt att du inte vill. Men jag tycker du ska söka lite mer information så att du får mer fakta, du har så många människor som lyssnar på dig och det är viktigt att du för fram det du vill säga.
  Fortsätt med det, du är bra!

 • emma

  Meeeeeen sluta skyll på din ålder, vafan!!!!!

 • ROGGIE!

  hahaha du är fan helt jävla blåst! I den videon märker man hur lost du verkligen är! Ditt självförtroende ligger verkligen på 0 😀 hahahah jävla fjortis! Ska spotta på dig när jag ser dig istan:D ! Believe me, jag göör det också!

  Svar: Jag tror inte du vågar det, även om din intelligens och din kommentar antyder att du saknar förmågan att hejda dig själv när det är viktigt. Men gör det och försök klara dig ifrån det 🙂

 • emma

  För fan Paulina.. Lägg ner bloggen och gå tillbaka till skolan. Du stavar som en jäkla kratta.
  ”interjuvad och interljuven”. Härligt jobbat tjejen!
  Och nej, Poppe har helt rätt. Du är inte 100% svensk. Du har bruna ögon och brunt hår, varför ska du då få stanna i Sverige?
  Personligen har jag hellre pizzarånare från Irak kvar i Sverige, än fjortisflickor med rosa mjukisdress och solglasögon stora som vattenmeloner.
  Du fyller 18 snart, väx upp.

 • M

  Eeeeh, jag fattar ingenting!…..

 • martin

  Nja, det är så i allt som är politiskt. Det är därför politiker alltid låter flummiga när dom pratar och aldrig är specifika, för det finns en massa människor som jobbar med att kolla vad dom säger och försöka få dem att se dumma ut. Precis vad den här snubben gjorde mot dig. Det är svårt att skydda sig mot.

 • Helen Asiat (ASIAT.BLOGG.SE)

  Förlåt men paow, du säger att du hela tiden ska sluta skriva om politik och hålla dig till din grej, men ändå så gör du inte det? det är klart poppe lägger ut den där videon då…

  Sorry, hoppas du slutar skriva om politik och SD!

 • barbiegris

  DÅLIG STIL!! Han om någon som är äldre borde veta att du är ung och naiv och alla vet att såna i din ålder VILL PROVOCERA!

 • sara

  tips på badställen osv. i Portugal tacksam för all imfo. puss

 • Allt om sex och lite mer!

  Tycker som dig, det var respektlöst att lägga ut videon.

 • MARILENA

  Sluta klaga på honom och sluta skylla på din ålder. Bara för att du är 16 betyder det inte att du kan gå runt och tro att du kan säga vad du vill. Ta dina konsekvenser efter all skit snack. NU när du äntligen får svar tillbaka så ska du sitta och skylla på en massa annat, ålder och bla bla yeah right !

 • emilia

  läs min blogg paow och alla andra!!! kommentera gärna

 • Martina

  Fast samtidigt så är DU ÄR MED I LEKEN Paow. Det är dina egna uttalande och ganska uppenbara saker som han frågar dig om. Det är många som läser din blogg som ifrågasätter det du skriver, vad är skillnaden om någon gör det IRL? Vad är du rädd för? OM DU VILL BLI BEHANDLAD SOM ”LITEN”, D.V.S ”BARA 16ÅR” SÅ SKA DU INTE GE DIG IN I VUXENVÄRLDEN.

 • sofie

  Men du får faktiskt skylla dig själv när du väl har uttalat dig om något!

 • MUUUUUUUSLIM

  haha. asså paulina ja dör. du är verkligen helt blåst. korkad. en fråga, vad gör du med ditt liv egentligen? man märker ju fan att du inte går i skolan du vet INGENTING. spottar på dig, du har alla möjligheter och du slänger bort dom, nu är det försent du är en korkad fjortist och det kommer du alltíd vara. din intelligens nivå har stannat. skämms på dig korkade fan

  Svar: Du har ju just bevisat varför inte alla bör få vara kvar… Du spottar på någon för att denna inte har din åsikt? Bra kille (för något säger mig du är kille)…

 • Bellezzaofsweden

  Vill du synas? Eller bara ha fler besökare? Gå då in på min blogg och bli veckans blogg! Där får du chansen att öka med 2000 fler besökare

  Lycka till!

 • Caroline

  Men det var ju ingen som tvingade dig att medverka och svara, eller hur? Du kunde ju ha gått därifrån när han bara ställde frågor du inte ville svara på. Han gjorde ju bara sitt jobb och ställde frågor han ville ha svar på och som han visste att folk vill höra om.

  Han har ju intervjuat Ana Gina också, någon mer än jag som sett det? Det ligger uppe på hennes blogg om inte. Tänkte höra med er vad ni tycker om den intervjun också, eftersom den är lite av ett svar på tal mot Paulina.

 • Emma-Lou

  Hej Paulina,

  du bör helt undvika att propagera politiskt i din blogg. Dels för att du IRL inte kan besvara de frågor du säger dig ta ställning för, men även för att du inte är insatt i vad det är du propagerar för.

  Sedan kan man fråga sig ifall Poppe hade tillstånd utav minst en av dina föräldrar att göra denna intervju? Annars är det oerhört oetiskt handlat gjort utav honom med tanke på var han står. Du är trots allt minderårig…och det är inget illa ment mot dig, så förstå min poäng!

  /Emma-Lou, inte bara utbildad frisör – utan även journalist och kommunalpolitiker.

 • Carolina [fotograf]

  Av alla storbloggare verkar du och Kenza vara de enda som har fötterna på jorden. Till och med så att jag som är 25 år stannar kvar som läsare. Yeah! 🙂

 • Anonym

  ni som säger att hon skriver saker som hon inte vet något om, vafan? det är väl rätt självklart att SVerige tar in för mycket invandrare? det är väl ingen nyhet precis? sluta att säga att hon är rasist bara för att hon tycker att invandrarpolitiken är fel, för det skulle nog alla tycka, förrutom er invandrare. bye!

 • Victoria

  paulina, du har flera gånger sagt att du stödjer SD för att du vill att man ska minska antalet invandrare. Är det för att du tror att det är för många tonåringar med utländsk bakgrund som gör dåliga saker? Du är tonåring, du går inte i skola och du jobbar inte, du sitter och bloggar om dina fjortisfester, vafan gör du för samhället? Du kan inte heller svara på frågorna fastän du skriver om jävligt tunga grejer, du har knappt någon aning om vad du förespråkar, du är fruktansvärt pinsam och du gör bara bort dig själv. DU har ingen respekt, så sluta upp med din jävla dubbelmoral.

  gör något för samhället innan du börjar klaga på det.

 • amanda

  Haha där ser man! Du får skylla dig själv, det är ju du som går runt och säger skit och då får du stå för det du säger!
  Det är därför man ska vara försiktig med det man säger. Särskillt när man är en ”kändis”.

 • Amanda

  Paulina, snälla söta kan du inte lägga upp fler bilder ifrån lokalfesten?
  skulle vara skitroligt att se! hehehe, älskar din blogg måste jag bara tillägga
  och tycker du verkar vara en sjukt skön brud! puss !

 • Patrik

  Till: ”Anonym skriver: 2010-05-09 kl 21:22”

  Hittar du något rasistiskt i det Paow skrivit eller sagt så har du verkligen lyckats. Du måste vara helt dum i huvudet!.

 • Anonym

  nej gumman lilla, jag är inte kille. du vet verkligen inte vad du snackar om, tycker du seriöst att någon borde slängas ut ur landet för att den spottar på tjejer som har alla fucking möjligheter men slänger bort dom? gumman JAG har sett världen, och jag vet hur vissa har det, fattar du inte att vissa skulle DÖDA för att få i skolan? Jag förstår mig inte på dig alltså, jag tar tillbaks det där med att jag spottar på dig för ärligt talat tycker jag bara synd om dig. jag är glad att jag inte är på din plats och försöker göra det bästa av mitt liv, jag vet iaf att jag är en bra männsika ngt somdu aldrig kommer kunna säga att du är och vara 100 procent ärligt om du forsätter på det här spåret. jag säger bara en sak, skärp dig.

 • sara

  ja men har du sagt din åsikt så måste du stå för den med, dom svaren du gav (på andra intervjuer med) var så osäkra. det är en ganska viktig å stark sak du säger så tänk innan du går ut med nått sånt om du är så osäker!

 • Lisa

  Men snälla, är det ngn som är en idiot så är de väl du? Du uttalar dig om saker du i själva verket inte vet ett piss om och sen blir du ställd när du måste stå för dina åsikter. Börjar likna kissies plastbubbla lite, du vet i verkliga livet måste man oftast ha en förklaring på sina åsikter och varför man tycker som man tycker om man uttalar sig om saker.

 • PLANETOLIVIA

  Vad snackar alla om, vart kan man se videon???

 • razone

  Påstår du att du har respekt? Går runt med halva röven i egypten?

 • j

  så respektlöst…

 • Anonym

  Jag älskar din blogg, den e grymt bra och så, men kan du inte skriva om något du tycker är bra någon gång, hehe asså du skriver alltid bara om dåliga saker när du skriver långa texter, 🙂

 • Anonym

  dom här tjejerna är jätteroliga, jag känner en av dom och tycker den här videon var jätterolig. Alla borde se den! *http://www.youtube.com/watch?v=9E0OpK8t1Xg&feature=related* 🙂

 • thinispretty

  KOLLA IN MIN BLOGG!!!!
  min väg till att bli smal

 • rukki

  HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHAHAHAHHAHHA, omg vänta nu här ….. HA HAHAHAHAHAHAHHAHAHA sicken smäll d där var va ? flicka lilla snacka aldrig om nåt du nt ens känner till o påstå att du ”nt va inställd på de” nämen awwe .. iaf anagina.se verkar verkligen sätta dig på plats.. hon sitter nämligen nt me manus bakom sin skärm och låsas veta va hon snckar om o du visar ju ba ditt sanna jag.. nice try but no tnx PUSSAR

 • Politiker


  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  http://www.youtube.com/watch?v=SDNfXjJUoxM

  Kolla på denna, fattar ni inte vad som håller på att hända! Muslimerna skrattar åt oss! Det som kommer hända är att muslimerna INTE kommer vara lika fredliga gällandes lagar och ödmjukhet som oss när dom blivit majoritet! Jag är SVENSK och vill INTE bo i ett muslimskt land, om jag ville det så hade jag flyttat dit. Anledningen till att jag inte vill bo i ett muslimskt land är för att krig förts i nästan samtliga fasta muslimska länder, dvs denna MAJORITET av muslimer, och hallå ringer det inga klockor varför dessa muslimer är här?? För att det är just krig i deras länder. Det ligger i deras blod och heder att inte ta skit, starkt och bra i deras länder men helt opassande i detta land. Jag går ut i krig om detta land ska bli muslimskt majoritet. Fucking krig… Stå på dig Paulina, dom som påstår att du inte vet vad du snackar om har INTE läst på ett skit själva om den svenska politiken. Jag kan skylta med att jag är grymt beläst och arbetar på rätt position med rätt insyn. Jag kan svara poppe. Jag är inte rasist, hatar inte muslimer, hatar däremot att leva i ett muslimskt land (har gjort det, det suger och passar ej svenska mentaliteten). Vi är äntligen på gång med att kvinnor ska få samma löner och förmåner som män i arbetslivet, jämställdhet är något vi i sverige arbetat hårt för senaste 20 åren. Idag är nästan allt jämställt mellan kvinna och man förutom en del arbetskategoriers löner. En muslimsk majoritet i Sverige skulle dra tillbaka oss till 30-talet.. Ni tjejer som uttalar er negativt mot Paulina borde tänka lite på detta. Samtliga muslimska länder ligger ca 100 år efter oss gällandes jämställdheten mellan kvinna/man. Vad fan tror ni, att brudarna i pakistan, afg-stan, dubai, saudiarabien, somalia m.m springer ute och festar på spy Bar ala Arabia i korta kjolar och kör one night stands?????? Givetvis så festar en del muslimska tjejer men dom har då en farsa som lever i nutid, ta tex Anaginas Far, kan svära på att han inte lever som en muslimsk bonde med gamla tänket. Men dessa muslimer som tänker som oss svenskar uppfyller tyvärr INTE kvoten för att bli en majoritet av ”bra muslimer för Sverige”. Bye bye. / Politiker i invandringsfrågan

 • M

  varför är de slut mellan dig och H?

 • smar

  – ursäkta uttrycket, men du är en jubelidiot! dagens ungdomar är white trash!

 • Sophia C

  Men flickan, du måste förstå att om du gör ett sådant uttalande så får du ta konsekvenserna- så är det bara.
  Tänk dig för innan du säger något nästa gång, haha spec om du är tsm med nån invandrare.
  Visst jag förstår att man kan tycka att invandrare är pain ibland, men ska man säga att alla är likadana då eller?
  Det är olika individer här, inte en o samma pers.
  Samma med kulturer som finns i sverige efter att folk som invandrat hit, förstår inte du hur (ursäkta nu men) RUTTET det skulle vara här då, När mina föräldrar kom hit var det pga politiska krig som pågick i vårt hemland, Sverige Räddade oss, har du ingen medkänsla?
  Förstår dig på sätt o vis men nej, så som SD tänker är verkligen inte rätt-
  Säg hej då till din pojke med en gång, hur reagerar han på detta förresten?
  Lägg dig inte i politik om du inte vet vad du snackar om 😉

 • Alice

  Men försök inte skjuta ifrån dig idiotförklaringarna på någon annan, det är DU som är idioten. Jävla idiot.

 • sten

  SD har inget med rasism att göra. SD är kritiska till den massinvandring som sker till Sverige idag. Svenska folket står inte bakom denna massinvandring, utan det är något vi tvingats till av politikerna från vänster till höger.

 • Nora

  Paulina, varför håller du på?
  Du är jävligt blåst, tack och hej det vet vi alla nu.
  Men att du är så otroligt rasistisk och hatisk emot invandrare på din blogg, är skandal. Och sen att du inte vågar diskutrera det? Det är ren feghet, Paulina.
  Hade jag kommit fram till dig på stan, och frågat varför du trakkar invandrare, hade du svarat då?
  Tror inte det. Du hade väl gjort bort dig som du gjorde i filmen..
  *HAHA, skratt retande som attan!*

  Aja, jag tycker verkligen du skall skärpa dig, unge.

 • emma

  Vilken idiot!
  Han kan faktiskt bli av med sitt jobb..

 • sverigedemokrater överfallna i kyrka

  HEJ läs i min blogg
  om SD ÖVERFALLNA
  HA DET bra boys and girls

 • Anonym

  förvånar mig inte om du har hängt dig

 • C

  Men snälla folk, har paow skrivit något rasistiskt?
  Allt hon säger stämmer ju förfan.

  & jag skulle också gjort bort mig om jag var oförberedd på sådana frågor som inte skulle vara med på interjuven, helt respeklöst! 🙂

 • VBlogg

  hej testar om det fungerar
  det varit problem att komm… i wordp…

 • marre

  men hahah, äru helt borta nu också? du får väl skylla dig själv nu när du inser hur otroligt idiotisk du låter när du pratar om saker du inte har en aning om.
  jävla mongo.

 • VBlogg

  hej testar om det fungerar
  jag ahr problem att komm…. i wordpress bloggar

 • Amanda

  Riktigt dåligt gjort, inte konstigt att du blev så ställd av frågorna 😮 verkade nästan ett tag som att du inte stod för dina åsikter.. men om du lugnat ner dig förstår man ju… fast iofs SD är nog det enda partiet som ser sanningen 😉

 • VBlogg

  sd överfallana i kyrka
  läs mer i min blogg

 • VBlogg

  hejjj hoppp gummiiankka

 • Kay

  Bara för att han visar saker som du inte verkar gilla eller lägger ut bitar av intervjun som du inte vill ha med gör inte han till en idiot?
  Sen så är du aldrig tvungen att svara på hans frågor om du inte vill. Det hade räckt med att tala om för han att du inte vill kommentera det.
  Sen tror jag knappast att han jagar dig till en intervju eller tvingar dig att tala om saker du inte gillar.
  Och vad spelar det för roll om han sa ”du är tillsammans med en invandrare”? Du tror att ordet inavandrare är på något sätt förnedrande eller vad?
  Medans du kan sitta och skriva babbar, blattar, negerer och andra fördomsfulla ord. Vilken jävla dubbelmoral!

  VÄX UPP!

 • jenny

  Det kanske är hans jobb att göra sånt?

 • Ine Henriksen

  🙂
  Ha en riktigt fin dag!
  Kramar

 • Wilma

  det är en aning respektlöst ja :O

 • Anonym

  först och främst är det hans jobb att vara respektlös så länge han får vad han vill ha, fyfan vad du skämde ut dig, såg ut som en liten pissmyra som inte hade någon aning om vad hon snackar om HAHAH

 • Anonym

  sluta leka smart, du går ju förfan inte ens i skolan, den som skulle lyssna på dina politiska åsikter skulle antingen vara jävligt efterbliven eller 12 år

 • sara

  Paow din pojkvän är invandrare samtidigt som du håller på SD, smygrasister från gamla gardet. Det blir ju lite fel, för de vill ju skicka ut såna som Hugo från landet! Mogna upp gumman!

  SD = SHIT. För generaliserinade.

 • SuperBloniE

  ………får…….. så klart

 • ajdina

  Sluta skylla på din ålder. Du har blivit en offentlig person nu, det är dags att kunna stå för vartenda liten sak du sagt när som helst. Du kommer få intervjuer av människor när du knappt anar det. Det gäller att vara beredd då för att inte skämma ut sig.. kanske sätta sig ner och ta en funderare på vad du egentligen tycker om allting här i världen (inte bara sd och invandrare), för att sen kunna vara beredd på att svara när någon frågar.

 • Isabell

  OMFG vilken idiot ! 😮 stackare ..

 • Frida

  Jag håller med dig angående invandrare, dom är respektlösa och gör inget annat än förstör för oss i sverige, när vi inte gör annat än att hjälpa dom.
  det är väl det som gör att SD har blivit så stora och förhoppningsvis blir större, folk har tröttnat att få saker förstörda och vara rädda att gå ut på kvällen.
  det är bara att titta på efterlyst eller sveriges mest sökta brottslingar, vad är det som man ser om inte massa invandrare?

  invandrare som sköter sig och bidrar till ett bättre samhälle skall få vara kvar i Sverige.
  Men invandrare som förstör skall stickas tillbaka dit dom kommer ifrån.
  vi vill inte ha dom här.

  Sd vill inte ta bort alla invandrare, dom vill ta bort dom som förstör.

  herregud ni som skriver/säger att dom skall ta bort alla borde läsa om SD och titta bland deras medlemar, finns massa invandrare där.

  är du invandrare och visar respekt = du får stanna i sverige och vi visar dig respekt.

  är du invandrare och inte visar respekt = du åker ut ur landet. varför hjälpa folk som inte visar annat än att dom ”hatar” oss och förstör för oss?

 • Moa

  det var respektlöst av honom men det verkar som att du inte står för vad du säger

 • Denice

  Jag håller med dg i dina åsikter och det är det fler som gör så STÅ PÅ DIG!
  Det är bara för att du är ung som de går så hårt mot dig, som om du inte skulle veta vad du pratar om, men det gör du!

  Och de som säger till dig att du inte ska prata om det här, skit i dem! Som t.ex EMMALOU eller vad hon heter som tror att hon vet bäst om du ska prata om det här eller inte. Det är bra att du tar upp det, särskilt när folk känner till dig, för då kommer fler våga!

  Men varför gick du inte bara därifrån när han började prata om det fastän du inte ville?

 • FUCKPAOW

  DU SA SJÄLV ATT DU HATAR INVANDRARE OCH SEN SÅ KOMMER DU OCH BA ”HAN ÄR RESPEKTLÖS VEM FAN TRORU ATT DU E JÄVLA SLAMPA HAN ÄR SJÄLV INVANDRARE AMIR ÄR DE MEN DU SITTER OCH SÄGER ATT DOM ÄR SJUKA O JA VENNE VAD DU BORDE SE UPP FÖR VAD DU SÄGER EFTERSOM ATT NÄR DU GÖR BORT DIG SÅ KOMMER NÅGON ANNAN OFC GÖRA BORT DIG OCKSÅOCH NU HAR DU INGENTING ATT SÄGA EFTERSOM ATT HAN DISSADE DIG GROVT OCH A´TT DIN HUGOS FÖRHÅLLANDE KOMMER INTE FORTTSÄTTA EFTERSOM DU ÄR EN RIKTIG SVENNEBANAN SLAMPA OCH DINA FÖRELDRAR SYND OM DOM SOM INTE VISSTE HUR DOOM SKULLE UPPFOSTRA EN SLAMPA SOM DIG!!

  Svar: Vad får dig att vara så jävla dum i huvudet? Så dum att du inte kan läsa innantill? Har du sett mig säga att jag hatar invandrare? Tror inte det (för det har jag inte sagt).

 • fuckpaow

  kom ihåg att det va invandrare som gjorde sverige jävla föreldrar apor sopm inte kunde uppfostra er fucking svennar DRA TO HELL!

  Svar: Vad får dig att tro något sådant? Skärp dig. Ska du snacka kan du åtminstone låta bli att röka på innan…

 • isabellé

  Jag säljer 4 par snygga skor i min blogg, 3 pumps och ett par stövlar med klack. 🙂 kolla in

 • malin

  Det roliga är att du knappt vet vad SD står för ens :S Sjukt jävla patetisk är du..

 • hon

  ha ha ha ha ha ha ha ha

 • mat

  hahahah du är så korkad så att man blir mörkrädd

 • therese

  Vill du också ha den omblogade baseball-jackan? Köp den för 49 kr HÄR:
  http://www.tradera.com/Unik-guldig-baseboll-jacka-fran-HM-Divided-auktion_163301_112524892

 • Sara

  Du måste kunna stå för vad du säger ? annars är det ingen anledning att du uttalar dig om det från första början. Sen du kan inte skylla på att du är ”ung” , bara ett sätt för många äldre att ta dig oseriöst.

 • sofie

  respektlöst kankse men du får nog räkna med det när du utrycker sådanna åsikter

 • Lu

  Men snälla du.
  Du har en blogg som når ut till massor av människor (framför allt unga och lättpåverkade). Du kommer med kontroversiella uttalanden och snackar om att du har ”starka åsikter” och bla bla. Men sen när du får frågor om det så kan du inte svara? Vet du ens själv vad du har för åsikter???? För det är så JÄKLA idiotiskt att uttala sig om politik om man inte vet vad man pratar om bara för att provocera och få läsare…
  Men, kära Paulina, som man bäddar får man ligga och det är DU som har kommit
  med uttalanden på din blogg. Du kanske borde sätta dig in i politiken och komma fram till vad du FAKTISKT står för så kanske du också klarar av att svara på frågor i intervjuer utan att framstå som helt jävla pantad…

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA

  paulina.. han e paparazzi.. paparazzis har ingen heder..

 • Johanna

  Men bara för att du ska på semester så har du juh fortfarande kvar din åasikter? och uttalar man sig om sån skit så får man stå för det, svårare än så är det inte.

  och vadå hade precis slutat med rasistsnacket? var juh inte alls länge sen du la upp ”Mona muslim” haha för helvete.

 • Anonym

  Det är alltid lika intressant att se vilka kommentarer du väljer att svara på, då du alltid väljer de som är sämst formulerade och faktalösa. Vågar du dig inte på en seriös debatt med någon som vet något, eller vad är det? Snacka om att försöka hävda sig genom att titta ner på andra.

  Svar: Kom igen då, skriv en kommentar som du anser vara av sån klass att det behövs en insats från dig… Ta debatten, ta striden, om du törs och kan… 😉 Jag svarar för övrigt i stort sett alla typer av kommentarer, men jag har inte tid att svara alla…

 • Den coola skitungen

  Men gud, han måste ha seriösa problem.. ? Vad taskigt och grymt respeklöst. :’o

 • elisa

  Ifall du väljer att ta upp så seriösa saker så får du lära dig att hantera konsekvenserna och svara på folk som inte tycker likadant, det fattar du väll själv.

 • Maya

  ”Kom igen då, skriv en kommentar som du anser vara av sån klass att det behövs en insats från dig… Ta debatten, ta striden, om du törs och kan… Jag svarar för övrigt i stort sett alla typer av kommentarer, men jag har inte tid att svara alla…”

  Haha, javisst! Inlägget där du hade ”Mona muslim” som rubrik hade ett fåtal av de första kommentarerna ett par intressanta frågor som du tydligen inte kunde ge svar på….då undrar man ju varför du sitter & svara på kommentarer som ”DÖ, HÖRA DÖ” istället för de kommentarer som är korrekt formulerade & faktiskt innehåller någon from av intelligens.

 • Jonas

  Herregud.. Han ville väll bara kolla vad du sagt tidigare…. Men verkligen väldigt fegt av dig att inte våga prata om det…

 • Anonym

  Du är ju idioten i det hela. Du kan väl tänka att det du skriver leder till konsekvenser, eller? Dessutom har du ju redan erkänt att du inte vet alltid riktigt om det du skriver. Och jag anser att du gör det just nu, och inom SD. Och nu kommer du såklart känna att du inte är en idiot, men du borde väl stå upp mot det du skrivit om. Du går inte ens i skolan, du borde börja om den igen och få reda på saker och ting, i stället än att sitta och skriva en massa skit om en massa du inte vet om, eller att hålla på att festa hela tiden. Liksom du vet att du är ingen bra förebild till unga personer som läser din blogg, du berättar aldrig utförligt om vad du tycker, bara si och så, och yngre personer får in det här som du skriver och tycker det är ”okej” att hata personer från andra kulturer. Du lär inte hata dom, men dom kommer ta det på det sättet.

 • Anonym

  äh, han gör bara sitt jobb. angående invandrare så är det ett väldigt känsligt ämne. Läs på, annars uttala dig inte om det. Tror du är ute på för djupt vatten. lägg ner det där. och var försiktig för guds skull. finns mycket folk som läser din blogg och kan känna sig provocerade av det du skriver.

 • Matilda

  Nej Paulina, det handlar inte om att du inte VILL prata om dina åsikter – det handlar att du inte KAN.

  Av alla saker du är och gör så är du i grund och botten en människa, och med det enda faktum i åtanke så tycker jag så otroligt synd om dig.

  Jag har sagt många konstiga saker i mitt liv, gjorde många dumma saker och mer åren inser man sakta men säkert hur jävla fel man haft, hur jävla fel man gjort. Man skäms och önskar att man hade fått det ogjort.

  Jag hoppas för mitt liv att det kommer bli likadant för dig, att du en dag vaknar upp och undrar vad i helvete du sysslar med. Och det kommer inte att bli en rolig dag, dock lärorik.

 • Belinda

  Men jävla efterblivna fjortishora, stå för dina åsikter när du väl uttalat dom, var fan du än är. Jävla dumhuvud, du är så fruktansvärt korkad.

 • Linn

  där håller jag nt med dig om!
  vart tog din respekt vägen när du förolämpade muslimska tjejer och invandrare?

 • razone

  mes fegis
  svarar på 5 kommentarer sen du byter ämne direkt o leker du ska dissa dom
  asså jävla slampa HAYHAHAHAH jag visste att hugo dumpa dig
  jag svär jag dog av skratt ahhahahahahahahha
  ingen vill va tsm med en efterbliven flicka

 • razone

  min katt e smartare än dig

 • erica

  Asså Sverige skulle inte vara något bra land utan invandrare, det skulle vara så jävla fattigt, ingen skulle ge dom pengar osv från andra länder. Tänk för innan ni skriver. Din demokrati är grekisk.
  Dina siffror är arabiska.
  Din pizza är italiensk.
  Din moped är japansk.
  Din choklad är colombiansk.
  Dina kräftor är turkiska.
  Din skjorta är från Hawaii.
  Din freestyle är koreansk.
  Din hund är utländsk.
  Dina bananer är från Afrika.
  Din parfym är fransk.
  Din matta är persisk.
  Din mobil är finsk.
  Din öl är dansk.
  Dina semestrar tillbringar du i Spanien, Grekland, Thailand, TUNISIEN eller MAROCKO. Kanske Iran.
  De bästa av allt är att din kung är halvfransk, och din drottning är halvtysk- och brasse.
  Och alla som kom på 60 och 70 talet, de har byggt upp halva SVERIGE.
  Jag är ingen fanatiker, men vad hade vi varit utan utlänningarna….. ett tråkigt land med människor som inte ens säger hej till sin granne.
  Och ändå så pratar ni om patriotism och att bevara Sverige och
  dess kultur?

 • sanni!!!!

  FAN VAD DU ALLTIS SKA SKYLLA PÅ DIN FUCKING ÅLDER GAAAAH! och att alla som skriver negativa saker till dig e bara avundsjuka och ”fula och nyper sig i fettet” haha har du inget bättre att skriva, sj e jag nt fet och nyper mig i fettet när jag skriver till dig!

 • Jennifer

  Jag blir så sur på vissa komentarer. Bara därför att hon nämner i sin blogg att vi måste ändra invandringspolitiken så är hon inte trög. Det är dessutom inte rasistiskt att säga att vi tar in för mycket invandrare det är sanning. Sen att hon nämner att sd har rätt på en punkt är däremot fel för att de tror mestadels att muslimer är problemet i sverige (då pekar man ut vissa och det kan tas som rasistiskt). Jag tycker som henne att vi borde minska antalet invandrare och se över dem vi redan tagit in. Sen att hon tycker att de som inte ”sköter” sig borde ut med huvudet före tror jag de flesta tänker på men inte vågar stå för. Sverige har redan fullt med svenska idioter som inte ”sköter” sig så vi behöver inte ta in (nu menar jag verkligen inte alla invandrare men en del) invandrare som inte ”sköter” sig. Det ökar bara problemet och ja det betyder att det blir mer brottslighet här om man tar in brottslingar SOM SAGT inte alla men en liten del. Sen så tycker jag inte att journalister har rätt till att ”förhöra” dem som inte ens är myndiga tycker det är nästintill fjantigt. Jag förstår dig Paulina om du vart ställd och hade svårt att ge bra svar på tal när du var säker på att han inte skulle ställa politiska frågor. Tycker att det är ganska roligt ändå för om man tänker på politiker så är dom alltid förberedda på politiska frågon dom kan dessutom få bestämma vad dom ska få för frågor innan en interjuv. Det behöver ju inte betyda att dom är så mycket smartare än resterande utan att dom är lite mer förberedda på svåra frågor och är vana att utrycka sig rätt. Jag tycker att du Paulina gör väldigt bra ifrån dig eftersom du var helt oförberedd. Den här journalisten försöker att få dig att framstå som en idiot det är därför han gör som de flesta andra journalister och bygger upp tillit före. Tycker att du fortfarande borde stå för vad du tycker för det är inte alls dåligt att ha åsikter i Sverige. Börjar bli svårare och svårare att ha åsikter (jag undrar vad det beror på ;))

 • erica

  du har INGENTING att säga om respekt

 • h

  haha rätt åt dig nu lär du dig att tänka dig för innan du uttalar dig om såna seriösa saker. okunniga jävel

 • lol

  DU BLEV ÄGD DU SÅG UT SOM EN IDIOT HJHAHHAHAHAHHAHA

 • erica

  Om du nu ”stöttar” ett parti som väcker känslor, som SD så borde du iaf kunna stå upp till det och svara på frågor kring det. Du kan inte säga att du tycker att det är respektlös när du stöttar ett sådant parti. Inte går jag och hatar t.ex. bögar och inte kan svara på den enkla frågan VARFÖR jag gör det. Ne fyfan vad korkat

 • erica

  rätt åt dig. Gå i skolan och lär dig något, jävla rasist.

 • Am

  SÅÅÅ PINSAM DU ÄR!!!
  Funderar du fortfarande inte på att gå tillbaka till skolbänken?
  Du kan ju fan inte uttala ett enkelt svenskt ord, min arabiska granne snackar bättre
  svenska än dig och han har bara bott här i 3 år, burned.

  Btw du är så tuff och skriver saker skit bakom en skärm (som du uppenbarligen har noll koll på!), men när du blir ställd mot väggen får du tunghäfta och börjar tjuta som ett barn buhuuuu!!
  Ingen tycker synd om dig, du får göra som alla andra människor och stå för vad du säger, som du kommenterade till någon annan: Ta debatten, ta striden…eller så kan du sitta och böla och fortsätta skämma ut dig själv.

 • Ida

  bara för du gjorde bort dig så kom inte med ursäkter när en som du säger ”invandrare” kan bättre svenska än du.. föresten va sa du att de hette? kabalalik?? HHAHAHAHA

 • Elin

  Ska du propagera för SD i din blogg ska du också kunna försvara dom på riktigt. Om du inte kan stå för dina åsikter får du skylla dig själv. Bli inte sur och bitter för att Poppe äger dig så jävla hårt. Face facts: du kan inte argumentera. Lägg ner ditt politiksnack om du inte kan argumentera för det, du skämmer bara ut dig. Gå gymnasiet och skaffa dig lite allmänbildning, ett tips bara.

  SD i Riksdagen – Nej tack!

 • Emma

  Du är la sponsrad av SD … därför tar du upp dom i din blogg hela tiden … eller?

 • Anonym

  men du får ju räkna med att sånt här händer när man sitter och uttalar sig om såna saker? du får skylla dig själv.

 • jessssssssssssssssssssica

  hm.. kan hålla med. MEN! sluta snacka om saker som du inte kan stå för i intervjuer, lät ju precis likadant i Bella&tyra show du va med i? Seriöst svårt att våga stå bakom det man skriver? Om du kan skriva borde du kunna prata om det? that’s not to hard.

  måste bara säga att din blogg har blivit sjukt tråkig. du sjuuuunker

 • alexandra

  om du trodde att du skulle kunna skriva om dina rasistiska åsikter utan ha någon kunskap om det i din blogg med flera tusen läsare, så är du på riktigt dum i huvudet.

  jag började faktiskt tycka om dig, började tro att du blev smartare och växte upp. sen står du helt plötsligt för så otroligt korkade saker och uttrar dig så iq-befriat att jag nästan tror att du driver. som grädden på moset så kan du inte heller stå för vad det är du har sagt.

  sen tycker du att han är respektlös? när du sagt att du står på samma sida som ett parti som sagt att en av de största religionerna i världen (islam) är ett hot mot samhället. så jävla dumt att jag, som sagt, inte kan förstå att du är seriös.

  du har gett dig in i en hård värld, ha kött på benen innan du yttrar dig om så här tunga saker

 • Kunskap försvinner...

  skrattar åt oss! Det som kommer hända är att muslimerna INTE kommer vara lika fredliga gällandes lagar och ödmjukhet som oss när dom blivit majoritet! Jag är SVENSK och vill INTE bo i ett muslimskt land, om jag ville det så hade jag flyttat dit. Anledningen till att jag inte vill bo i ett muslimskt land är för att krig förts i nästan samtliga fasta muslimska länder, dvs denna MAJORITET av muslimer, och hallå ringer det inga klockor varför dessa muslimer är här?? För att det är just krig i deras länder. Det ligger i deras blod och heder att inte ta skit, starkt och bra i deras länder men helt opassande i detta land. Jag går ut i krig om detta land ska bli muslimskt majoritet. Fucking krig… Stå på dig Paulina, dom som påstår att du inte vet vad du snackar om har INTE läst på ett skit själva om den svenska politiken. Jag kan skylta med att jag är grymt beläst och arbetar på rätt position med rätt insyn. Jag kan svara poppe. Jag är inte rasist, hatar inte muslimer, hatar däremot att leva i ett muslimskt land (har gjort det, det suger och passar ej svenska mentaliteten). Vi är äntligen på gång med att kvinnor ska få samma löner och förmåner som män i arbetslivet, jämställdhet är något vi i sverige arbetat hårt för senaste 20 åren. Idag är nästan allt jämställt mellan kvinna och man förutom en del arbetskategoriers löner. En muslimsk majoritet i Sverige skulle dra tillbaka oss till 30-talet.. Ni tjejer som uttalar er negativt mot Paulina borde tänka lite på detta. Samtliga muslimska länder ligger ca 100 år efter oss gällandes jämställdheten mellan kvinna/man. Vad fan tror ni, att brudarna i pakistan, afg-stan, dubai, saudiarabien, somalia m.m springer ute och festar på spy Bar ala Arabia i korta kjolar och kör one night stands?????? Givetvis så festar en del muslimska tjejer men dom har då en farsa som lever i nutid, ta tex Anaginas Far, kan svära på att han inte lever som en muslimsk bonde med gamla tänket. Men dessa muslimer som tänker som oss svenskar uppfyller tyvärr INTE kvoten för att bli en majoritet av ”bra muslimer för Sverige”. Bye bye. / Politiker i invandringsfrågan

  Ska man skratta eller gråta? Allt du skriver är en skitsnack…… snälla plugga på om islam, DU BEHÖVER DET!!!!
  Jag vill inte att sverige ska bli muslimsk, aldrig (jag är själv muslim) men come on… sverige är ett kristenland!

  Islamisk Shari’ah föreskriver dödsstraff för en dömd våldtäktsman. En icke muslim kan bli förskräckt över ett så strängt straff i denna tid. Många anklagar Islam för att vara obarmhärtigt och barbariskt. En fråga som ställts till hundratals icke muslimska män är – antag, Gud förbjude, att någon våldtar din fru, din mamma eller din syster och det är du som ska döma. Våldtäktsmannen förs framför dig. Vilket straff skulle du ge honom? Alla har svarat, ’’vi skulle döda honom’’. Ett par gick t.o.m. så långt som att säga ‘’vi skulle tortera honom tills han dog’’. Så om din fru eller din mamma våldtas så vill du att våldtäktsmannen ska dö. Men om någon annans fru eller mamma våldtas, så är dödsstraff en barbarisk lag. Varför denna dubbelmoral? USA anses vara ett av de mest avancerade länderna i världen. En FBI rapport från 1990 visar att 102.555 fall av våldtäkter rapporterades. Den rapporten säger vidare att endast 16 procent av våldtäkterna rapporteras. Så för att få en uppfattning av det reella antalet våldtäkter som skedde år 1990 bör det rapporterade antalet multipliceras med 6.25. Då framträder ett antal av 640.968 våldtäkter som skedde år 1990. Om detta delas med 356 antal dagar per år, vår man en medeltal av 1.756 våldtäkter per dag.

  En senare rapport talar om ett medeltal av 1.900 fall av våldtäkter sker i USA varje dag. Enligt National Crime Victimization Survey Bureau of Justice Statistics (US Dept of Justice) 1996 så anmäldes 307.000 x 3.226 = 990.322 våldtäkter som skedde under 1996. Det är ett genomsnitt på 2.713 våldtäkter som skedde varje dag i USA under 1996. Varje 32:a sekund sker en våldtäkt i USA. Kanske amerikanska våldtäktsmän blir stöddigare. FBI rapporten från 1990 fortsätter och säger att av våldtäktsfallen som rapporterades så blev endast 10 procent av våldtäktsmännen arresterades, det är endast 1,6 procent av de aktuella fallen. Av de som arresterade, friades 50 procent före rättegång. Det kan betyda att endast 0,8 procent av våldtäktsmännen kommit så långt som till rättegång. Med andra ord om en person begår 125 våldtäkter är chansen att han blir straffad för våldtäkt endast 1 av 125. Många skulle tycka det är ett bra utgångsläge. Rapporten säger att av de personer som inställs till rättegång så är det 50 procents chans att straffet blir mindre än ett års fängelsestraff även om amerikansk lag säger att våldtäkt ska ge sju års fängelse. När det gäller förstagångsförbrytare så är domaren ofta mild. Betänk detta, att en person begår 125 våldtäkter och chansen att han fälls är 1 av 125, och i 50 procent av dessa fall kommer domaren att bevilja mildhet och ge ett straff som är mindre än ett år. Antag att islamisk Shari’ah vore implementerat i USA. När en man tittar på en kvinna och om någon fräck eller skamlig tanke kommer i hans huvud, så sänker han blicken. Varje kvinna bär islamisk hijab, att hela kroppen är täckt utom ansiktet och händerna. Om någon man då begår våldtäkt, bestraffas han med dödsstraff. Frågan är, kommer andelen av våldtäkter i USA att öka, kommer det att förbli samma eller kommer det att minska? Givetvis kommer det att minska. Islamisk Shari’ah ger resultat.
  Men som sagt, jag vill inte att sverige ska bli muslimsk land och det kommer aldrig bli. END OF STORY!

 • razone

  MIN KUSIN FRÅN PALESTINA HAR BOTT I SVERIGE KNAPPT 2 ÅR OCH SNACKAR BÄTTRE SVENSKA ÄN DIG HAHAHA

 • Emerie

  ett ord: pinsamt.
  för dig alltså. 🙂

 • Skryttare.. DU...

  Haha! Vad fan du går runt och snáckar f’cking skit om invandrare och muslimer sen så går du och hånglar med en invandrare! :S + Min kusse är bara 2 år och snckar Dubbel så bra som dig på SVENSKA! xD

 • Rebecka

  Det är väll lite så att man får det man ger? och om du inte vill bli påhoppad med sånt här så bör du inte sitta och snacka så mycket om saker du inte verkar veta så mycket om heller. Sen tycker jag att du bör tänka innan du uttalar dig, tänka på att det är många som läser din blogg många yngre som är lätt påverkade.

 • Anonym

  visar du respekt så visar andra respekt din idiot 🙂 och om du viste ett skit om politik skulle du inte skämma ut dig så som du gjorde i videon. även om du inte var ”förberedd” på det så borde du väl kunna göra lite bättre än så? Finns bara ett ord för dig, korkad fjortis. använd dina möjligheter till något vettigt ist!

 • Anonym

  hur länge hade du tänkt att köra på den . ” en 16 åring” . Samhället skiter fullständigt i vad du är för ålder! du kan inte använda dig av den och skylla på din unga ålder. stå din kast bara

 • gdgsgfgfssg

  haha, de kmr från rätt käft! du är fan störd!

 • Carro

  Han är en typisk paparazzi. Lite konstigt att du inte ”saw it coming”. Jag menar, snubben är ju kåt på att bli känd och gör vad som helst för att få ett saftigt scoop, vare sig han gör det på ett hederligt sätt eller inte. Han har ingen moral när det kommer till sitt yrke, det har ingen paparazzi i hela världen. De finns till för att göra intrång på folks privatliv och göra narr av allt och alla, bara för att tjäna en ynka summa pengar. Det är hårt, men så är det bara. De förstorar saker till 100 gånger större än vad de egentligen är, det är deras jobb. Får de ingen riktigt saftig intervju, eller en riktigt saftig bild, så får de helt enkelt slänga ihop något som inte är sant.

  Så är det bara. Han gjorde bara sitt jobb. Han har, som sagt, ingen moral när det kommer till hans yrke.

 • Carro

  så får de helt enkelt slänga ihop något som inte alltid är sant.* Menade jag.

 • Timotej P.

  Jag förstår inte varför alla är så förbannat arga på henne. Hon har skrivit saker om SD, säkert, jag har inte läst speciellt mycket av det, men vaddå då? Det ger ändå inte den där gubben rätten att manipulera sina videos med henne i, och det ger inte honom inte rätten att ställa frågor han sagt att han inte skall ställa till henne, när kameran rullar. Jag förstår Paulina’s irritation, och att folk, som sitter hemma, tryggt bakom sina datorskärmar, sitter och spammar elaka och fula saker till henne på hennes blogg är bara vidrigt. Jag läser sällan den här bloggen, och föredrar andra bloggar, men jag blir äckligt lack på att rätt så anonyma och obefintliga människor skall sitta och skriva dumma saker till en rätt ”stor” person på internet, gör en bättre blogg själv om Paulina är så djävla dum i huvudet då. Så kan ni sitta där med ERAN blogg och känna er duktiga för att ni inte pratar om SD, det räcker.

 • J

  Sluta skylla ifrån dig, du hade kunnat välja att inte svara, det var ingen som tvingade dig. Att du är okunnig och talar om saker du inte vet något om är inte Poppes fel, det är ditt eget. Han sköter bara sitt jobb. I det yrket han är har han alltid rätt att ställa frågor. Men den som blir utfrågad är aldrig tvingad att svara. Och du, sluta skylla på din ålder. Det har inget med saken att göra.

  Att han sedan intervjuat en minderårig utan förälders tillstånd är förstås en helt annan diskussion.

 • Anonym

  Kanske är lite sent ute men tycker fan att ni som har skrivit all den här skiten till Paow är nog inte riktigt friska i huvudet. Ni klagar på att hon är rasist. Se på er själva då är ni helt perfekta själva? Jag tror nog inte det. Kolla på allt ni någonsin har gjort eller sagt i hela erat liv. Har ni alltid varit perfekta aldrig dömt någon, sagt en kränkande kommentar till någon? Nej just det, det har ni precis gjort, till henne.

  Rasist= Att man inte RESPEKTERAR andra och inte ACCEPTERAR att dom är en del av vårat samhälle.

  Grattis! Ni har precis bidragt med 40% av att vara en rasist genom att inte acceptera Paow. Hon är dock inte från ett annat land men tänk hur kränkande det skulle vara om ni jämt skulle ha ryggen upp mot väggen? Inte så kul va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *