Vilse i Tyresö

Hej! Idag så tog jag moppen till Tyresö för att hämta upp Annie för att senare åka till centrum för lite shopping .. Hittade lite saker som jag visar sen 🙂

Sen så ville Annie ta moppen till Notholmen och vi åkte självklart fel.. Åkte till någon sjö som kallades Alby och självklart så började det spöregna.. Men sen efter 2 mils omväg så var vi framme, det är så himla fint vid Tyresö kyrka men tyvärr så regnade det.. Suck !

Nu ska jag sola solarium. Vi hörs snart!

Lediga jobb på Jobb.nu!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Caroline Roxy - Sparkling ocean Caroline Roxy - Agent P Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *