Hemma kväll

Pojkvännen sover, så blir det när man super hela dagen. Jag sitter i soffan i min ensamhet och tittar på animal planet och tar del av kissies batningstips, nämligen keso .. En lyckad lördags kväll med andra ord.

Tänkte dra hem till Philip som har 20 års fest / fjortisfest. Men ingen jag känner vill åka dit med mig för alla är redan där och jag vill inte åka till förorten själv. Aja.. Vad gör ni ikv ?

(Visited 42 times, 1 visits today)

30 Comments

  1. Linda juni 5, 2010 at 11:21 e m

    va tråkigt då! haha :O

    Reply
  2. matiilda juni 5, 2010 at 11:30 e m

    2a komentaren 😉

    har aldrig provat kezo.. xd

    Reply
  3. L I N N juni 5, 2010 at 11:31 e m

    Jag gör gratis headers och bloggdesigner 😀

    Reply
  4. matiilda juni 5, 2010 at 11:31 e m

    keso*

    Reply
  5. Lina juni 5, 2010 at 11:34 e m

    Det kan ju även vara skönt att ta den lugnt en kväll också 🙂

    Reply
  6. Maria juni 5, 2010 at 11:53 e m

    Sätt igång någon bra film och kvällen är räddad! 🙂

    Reply
  7. Jeva såklart ;D juni 5, 2010 at 11:58 e m

    Stackars paulina xD,
    inte världens bästa men inte den sämsta –

    Reply
  8. Felicia juni 6, 2010 at 12:10 f m

    HAhah du är bra go du paulina,. du kör kissiefan grejen helt ut 😉
    CHILL IKVÄLL!!!
    PUSS

    Reply
  9. shoakan juni 6, 2010 at 12:29 f m

    HAHAHA SAMMA SAK.. tar del av kissies batningstips… vill vara lika smal som henne.. eller vänta hon är bara smal i datorer.. på något sätt.. vet eej hur… och så läser jag din blogg ! 😮

    Reply
  10. thin juni 6, 2010 at 2:03 f m

    kolla in min BLOGG om livet med ÄTSTÖRNINGAR!!

    Reply
  11. Anna juni 6, 2010 at 2:20 f m

    faaaan vad naaajs

    Reply
  12. Gunilla juni 6, 2010 at 2:30 f m

    De som undrar ”vad är svenskt”, borde läsa mer, läs Wilhelm Moberg, så hyllar jag sveriges nationaldag, visa flaggan även du.

    ”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss.

    Någon gudomlig rätt till ett visst landområde, någon rätt i och för sig att besitta ett visst land från begynnelsen och intill änden, gives naturligtvis icke åt vårt folk. Den rätten är någonting som skall förtjänas, som skall förvärvas av varje folk.

    Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.

    Vad Sverige i dag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund.

    Vi är ett litet folk, men vi har ett stort land att bo i. Se på Europa-kartan! Vårt land brer vida ut sig i världsdelen. Men vi är få, vi är de ensamma stugornas folk, och även om vi numera delvis bor i städer, så är vi dock någon gång komna från bönders, torpares, backstugesittares stugor.

    I ensamheten i stora ödsliga skogar har en svensk folksjäl danats genom tusendena år. Brottningen med stenen och stubben när åkern bröts, har gett oss krafter – andliga och kroppsliga. Och starkt motstånd utvecklar starka krafter. Så har detta lands skog och mark präglat oss, gett oss det egnaste, upprinnelsens källa till vår folkstyrka, den ensamme skogsbons stolthet och frihetssinne och den sege odlarens ihållighet.

    Det verkligt svenska är sålunda ursprunget – vår växtplats. Det är för mig den barndomens jord där jag sprang barfota något dussin somrar, och kände enrisbuskens barr under fötterna. Barndomens mark, det är vårens allt ljusare kvällar med morkullsflykt över stugbacken, och tranornas skrik från kärret. Det är sommarens solvärmda bäck med sitt ljumma vatten plaskande kring barnaben med sårskorpor på knäna. Det är höstens röda lingontuvor och det nedfallna äpplet i dagg-gräset en klar morgon. Det är vinterns snödrivor vid farstubron. Det är iskanornas kälkbacke. Det är några barn i en gråmosses lavstuga på skogsbacken en enslig kväll i skymningen. Far är på regementsmötet, mor på dagsverke uppe i Roten. Barnen sitter vid stugans fönster och trycker sina näsor platta vidmot emot glaset. Finns det inte någon där nere på vägen? Det är fattigdom – men en stolt fattigdom, som hjälper sig själv till livets tillräckliga uppehälle, till det grova, men mustiga dagliga brödet från rågen på åkerlappen kring stugan. Det är en sund och fri barnaväxt, som den vilda örtens mellan enbuskarna i hagen. Det är frid och trygghet i ett fredligt land, där barnen föds fria av fria föräldrar. Ett land där också de minsta backstugors barn får pröva sina möjligheter av alla slag så långt deras krafter räcker till. Ett land där var och en får växa efter sin egen art. Detta är det egna, det som aldrig skall låta sig utbyta mot något främmande. Detta är roten och blodsbandet, min andliga arvslott som jag har att föra orörd vidare åt mina egna barn. Detta är för mig det svenska, det omistliga.”

    – Wilhelm Moberg, Svensk strävan, 1941

    Reply
  13. SuperBloggaren juni 6, 2010 at 2:52 f m

    bara keseslla ?
    på fullkornsmacka med tomat sallad patrika

    Reply
  14. ida juni 6, 2010 at 9:25 f m

    kolla snälla in min blogg om min väg bort från Anorexin. skulle bli så glad.
    kram ida

    Reply
  15. Sara juni 6, 2010 at 9:46 f m

    VAD HETER DIN HÅRFÄRG PAULINA??
    Ta upp den frågan i bloggen!!

    Reply
  16. Anna juni 6, 2010 at 9:47 f m

    VAD HETER DIN HÅRFÄRG PAULINA?
    Snälla, ta och svara på det i bloggen

    Reply
  17. Sofie juni 6, 2010 at 9:49 f m

    slappar.. men keso är gott

    Reply
  18. frida juni 6, 2010 at 10:00 f m

    goodmorgoon paowish xD kolla in min fjorreeh blogg

    Reply
  19. Sanna juni 6, 2010 at 10:03 f m

    Keso är gott! 😛

    Reply
  20. Alexandra juni 6, 2010 at 10:23 f m

    ÅH! Orangutan Island 😀
    Hehe… jag star studenten på onsdag som en äkta NV:are… och min absoklut nördigaste sidan är min obsession of Orangutan Island på Animal Planet. Jihoo.. Det är så sjukt kul!

    Reply
  21. Cornelia juni 6, 2010 at 10:32 f m

    KESO ÄR SÅ SJUKT ÄCKLIGT, EUW.

    Reply
  22. Liten juni 6, 2010 at 10:47 f m

    Paow..ett gott skratt?! Kolla in mailet från ”din idol” i min blogg 😉

    Reply
  23. Nan juni 6, 2010 at 1:38 e m

    har inte filip redan fyllt 20? tyckte jag läste det i dess blogg förut..

    Reply
  24. Jonina juni 7, 2010 at 8:39 e m

    Jag älskar Keso, så himmelens gott. Perfekt efter en hård workout! 🙂

    Reply
  25. Sofia juni 8, 2010 at 9:32 f m

    Hej.
    Är inne här för första gången genom att ha hittat hit genom en länk på Bellas blogg. Jag ville bara lämna ett litet avtryck och även säga att jag inte tror du behöver ta del av några bantningstips 🙂 . Ha det toppen . /S

    Reply
  26. ellie juni 8, 2010 at 5:48 e m

    mysigt o va hemma också 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *